QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 16:02)
Taigi idomu, ka jus darytumet tokioj situacijoj, atsirpasytume, kaip siule kai kas ar nieko daugiau nebesakytumet?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...
Kaip jus elgetes ar komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...
Kaip jus elgetes ar komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?
Pirma įvertinčiau, ar dar kartą lįsdama į akis papildomai neįžeisčiau ar neapsunkinčiau. Jei ne, tokioj situacijoj manau atsiprašyčiau.
Žmogus serga, jį pasveikina ir pasiūlo "keep up". Man suprantama galimai jautri reakcija bei iš dalies neadekvatus situacijos vertinimas. Ir nors nematau komentare nieko blogo savaime, bet kartais būna, kad ir gero norint pataikai ne laiku ir ne vietoj, o vietoj komplimento gaunasi įžeidimas. Atsiprašymas nieko nekainuoja bei parodo, kad sugebi atsižvelgti į kito jausmus, negalvodama tik apie savo įžeistą ego (mane čia ne taip suprato, be reikalo įsižeidė, aš tai jau taip nedaryčiau ir t.t. ir pan.).