Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 16:02)
Taigi idomu, ka jus darytumet tokioj situacijoj, atsirpasytume, kaip siule kai kas ar nieko daugiau nebesakytumet?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...

Kaip jus elgetes ar  komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?

Pirma įvertinčiau, ar dar kartą lįsdama į akis papildomai neįžeisčiau ar neapsunkinčiau. Jei ne, tokioj situacijoj manau atsiprašyčiau.

Žmogus serga, jį pasveikina ir pasiūlo "keep up". Man suprantama galimai jautri reakcija bei iš dalies neadekvatus situacijos vertinimas. Ir nors nematau komentare nieko blogo savaime, bet kartais būna, kad ir gero norint pataikai ne laiku ir ne vietoj, o vietoj komplimento gaunasi įžeidimas. Atsiprašymas nieko nekainuoja bei parodo, kad sugebi atsižvelgti į kito jausmus, negalvodama tik apie savo įžeistą ego (mane čia ne taip suprato, be reikalo įsižeidė, aš tai jau taip nedaryčiau ir t.t. ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 17:14)
Pirma įvertinčiau, ar dar kartą lįsdama į akis papildomai neįžeisčiau ar neapsunkinčiau. Jei ne, tokioj situacijoj manau atsiprašyčiau.

Jo manau sitas momentas svarbu, nezinai kaip zmogus vel sureguos ir kokius zodzius parinkti, jei toks isijautrines. Gal net ne pirmas mzogus jam toki "komplimenta" pasako doh.gif
kazkas pasiule nupirkti vakariene ir atsiprasyti, tai laidos vedejai , tapi ne ne gal i maisto tema eiti neverta...o gautusi kaip per juodasias komedijas lotuliukas.gif

As gal nieko nebesakyciau, nes kaip ir ji gali nezinoti, jis gi nieko taip ir nepasake, o ji nieko blogo irgi nepasake, jei butu koks pokalbis ar is temos isplauktu nebent...kad vel nenervinti zmogaus...

Kazkaip keista irgi atsirpasineti,kad pagyrei zmogu, kaip graziai atrodo...keistai skambetu atsiprasau, kad man grazei atrodai dabar...Juk net ir pasveikes, gali ta svori prisilaikyti toki...

Man per gyvenima tiek kartu sake, oi kokia tu plona, kad nei nesuskaiciuociau, taip tai nera malonu, bet supranti,kad zmones ne is blogos valios, atrodo pasakyti, koks tu storas nemandagu, o va paskayti, koks tu plonas jau normalu...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 17:07)
Svori ir isvaizda komentuoju tada, kai zinau, kad galiu ta daryti, kad neizeisiu. Seimoj giminej pasispilkuojam sia tema, aciu dievui galim laisvai. O jeigu ka izeistu, atsiprasyciau, juk ant kaktos neparasyta ligos.

o is kur zinai,kad neizeidi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 17:10)
Vistiek...kad ir kiek paskaitu klausytum ar knygu skaitytum apie psichologija,  tau truksta to vidinio click...suvokimo.

Argi as k9nkreciai ooo turejau omenyje. As akcentavau jusu pasikeitimą. Asmeniskai tavo, nes tu buvai ta,  kuri visada sakydavai kitoms-  manęs ooo neaplenksit.  biggrin.gif  Dabar neturi kuo pasigirti. Turejai rinktis ar buti su ne vienu vyru bet  su multiple orgazmais,  ar sekmingai isteketi ir buti pavyzdinga zmona su dabartiniu bet be laukinio seks O (kuri tu visada propogavai, niekam gi ne paslaptis). Matau pasirinkai pastaraji,  bet nesu tikra kaip ilgai istversi nesikurvinus su kitais. Duodu....du metus laiko,  ne daugiau. Tikiuosi as klystu. Is tikruju gerai butu,  kad jau nurimtum,  gi ketvirta desimtis jau kaip ne kaip.

As siandien gera,  pasakysiu kada netycia Išsidavei apie savo partnerio lovos sugebejimus.  biggrin.gif
Kai parasei,  jog po nosim jam pakisai testa apie tai kaip ko noretum is jo,  and jis tau padarytu. Jus tik tik susimetet,  turetumet su malonumu kabineti medu,  o tu jam po mosimi kisi testus mol suprask kad man kazko kitko reikia,  nei tu gali duoti.

Bet tai tikrai pas tave su seksu jau saulelydis, jeigu atsimeni tokias svetimu zmoniu smulkmenas biggrin.gif
Testas tik parode, kad megstam/norim labai panasiu dalyku wub.gif
Papildyta:

Beje, vakar buvo 2 ooo. Pas ka daugiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 17:28)
Bet tai tikrai pas tave su seksu jau saulelydis, jeigu atsimeni tokias svetimu zmoniu smulkmenas biggrin.gif
Testas tik parode, kad megstam/norim labai panasiu dalyku  wub.gif
Papildyta:

Deja, ir vel issisukineji. Cia tokios smulkmenos is kuriu as labai juokdavausi, del to ir atsimenu biggrin.gif
Tu nori tokiu dalyku, kuriu jis tau nedaro, todel ir kisi visokius popiergalius jam su testais.

Tuoj kazkas pasakys, kad turejo tris, tai rytoj tu sakysi, kad turejai keturis biggrin.gif My eto uže prochodyli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 16:34
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 17:28)
su seksu jau saulelydis, jeigu atsimeni tokias svetimu zmoniu smulkmenas biggrin.gif

hmm.gif nunu,o jei panagrinetumem, ka jus su cambala man rasinejat ir is kokiu amziu lotuliukas.gif

O ar svarbu kiekybe ar kokybe?
Siaip man norma 2 orgazmai , ta prasme taip naturalai visada gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 16:31)
o sakei, kad šis toks geras

melagių karalija biggrin.gif

Geras smile.gif toks pat siūlomas tik kitoj srity:)
Atsakyti

Va mstai kaip tu keistai interpretuoji viska.

Gyvenime jokio vyro nevadinau 'MB', ''mano vyras' kol neistekejau. 

MB yra mano brangusis. Jokiu sasaju su vestuvemis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 17:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72532783" data-time="1572529898"><div><p>Va mstai kaip tu keistai interpretuoji viska.

Gyvenime jokio vyro nevadinau 'MB', ''mano vyras' kol neistekejau. 
</p></div></blockquote><p>MB yra mano brangusis. Jokiu sasaju su vestuvemis. </p>

Mano brangusis!!! rolleyes.gif rolleyes.gif
Kelintas? Ir kiek dar ju bus? Ir visi 'Mano Brangusis'

Nu nejuokinkit jūs senmergių
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 17:38)
Geras smile.gif toks pat siūlomas tik kitoj srity:)

Tai ir vel nepritapai prie kolektyvo, kad ir vel tave nori kitur permesti?
Atsakyti

Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą biggrin.gif

Kur daugiau moka? Daugiau perspektyvu? Lankstesnis darbo grafikas? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 17:02)
Siandien per radija girdejau apie tokia idomia situacija,rytais eina tokia laida, kai zmones atsiuncia savo problemas, situacijas, ir kiti patarineja ka darytu.
Taigi, moteris parase, kad i darba po ilgu atostogu grizo kolega(vyras) ir gana nemazai numetes svorio (apie 30kg) ji jam pasake komplimenta, kad graziai atrodai keep up, jis labai neigiamai sureagavo , o is kitu kolegu jisuzinojo,kad jis sirgo ir del to neteko svorio.
Taigi ji jautese labai blogai, ypac dar ir del to,kad vaikinas jos pasake, kad apalmai del svorio komentuoti negalima.

Taigi idomu, ka jus darytumet tokioj situacijoj, atsirpasytume, kaip siule kai kas ar nieko daugiau nebesakytumet?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...

Kaip jus elgetes ar  komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?

Aišku atsiprašyčiau ir pasiteiraučiau, kaip jis dabar jaučiasi.
Atsakyti

Mano brangusis!!! rolleyes.gifrolleyes.gif
Kelintas? Ir kiek dar ju bus? Ir visi 'Mano Brangusis'

Nu nejuokinkit jūs senmergių

Kiek reikes kiekvienai, tiek ir bus. Radai del ko prota knisti. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72532761" data-time="1572528003"><div><p>Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kur daugiau moka? Daugiau perspektyvu? Lankstesnis darbo grafikas? </p>

Perspektyvų ne, nes ir šiame darbe esu gavusi daugiau laisvių ir atsakomybių nei noriu. Tai nereikia man paaukštinimų. Eisiu jei pasiūlys daugiau nei čia. Norisi naujų temų, žmonių. Negaliu dirbti tą patį šimtą metų. Nuobodžiaut ėmiau
Atsakyti