Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 11:37)
Protingai sportuojant, sportas nekenkia, o yra naudingas, tame ir esme, o ne tada, kai kazkas skauda po treniruociu, i ka atkreipiau demesi, kaip daznai raso Montekrista, neturi skaudeti, cia ne nauda kunui, bet kiekvienas lai daro  ,kaip nori,
O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu  mirksiukas.gif

biggrin.gif skaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai biggrin.gif arba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė biggrin.gif
Atsakyti

Tarzanas biggrin.gif.
Nereiktu pamirsti, kad jis kulturistas. Bet kalba apie amziu ir tai kad jis vos ne savamokslis.

As irgi nemanau, kad tik pagyvene yra geri.

Tik sits man lb jaunas ir neatrodo. Nzn kiek jam metu, bet duociau kaip 36-37.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 11:37)
Protingai sportuojant, sportas nekenkia, o yra naudingas, tame ir esme, o ne tada, kai kazkas skauda po treniruociu, i ka atkreipiau demesi, kaip daznai raso Montekrista, neturi skaudeti, cia ne nauda kunui, bet kiekvienas lai daro  ,kaip nori,
O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu  mirksiukas.gif

Eik tu geriau pamedituok ant kilimelio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 04, 11:35)
O tu tqi normaliai atejus pradejai diskutuoti, ania? Bukute tu musu    4u.gif
Beje, KINEZITERAPEUTAS.  mirksiukas.gif

vis tiek nerimsti lotuliukas.gif susirasyk su cambla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 11:14)

ir? tu žinai koks jis bus senatvėje, su kiek traumų, gal visi sąnariai bus pakeisti? gi apie tai kalba, neiškrisk iš konteksto kaip amžinai
joga jai ne sportas, kiek ashtangų ir kurias padarai, kvailute? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 04, 11:40)
biggrin.gif skaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai biggrin.gif arba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė  biggrin.gif

Tarp skausmo ir tonuso jautimo yra didelis skirtumas.
Ne, as neprofesionale, bet taip sako geri profesionalai, jei jau skauda, vadinais persitempei.
Atsakyti

ateini cia pasirieti kas ryta, tau normaliai diskutuoti neina?

kodel tu nuolat taip bukai rasai?

Zemiau esantis komentaras man labiausiai patinka. Zinai, kodel? Nes tu va taip sureagavai i mano zinute, kurioje as tiesiog pacitavau tave pacia ir pridejau tris sypseneles. :D Neparasiau nuo saves nei vieno zodzio net.

Cia verta atkreipti demesi toms, kurios pastoviai bliauna, kad Lutuke yra isprovokuojama. 

Jeigu ja taip provokuoja jos pacios komentarai, vertetu susirupinti.

nezinau kas cia tau taip juokingo, matyt, kad ir protelis tavo atsilieka, kad neusvoki, mokslas atsilieka, nes ir taip daug kam buvo aisku, kad mesa ir t.t. nereikalinga zmogui, o dabar jau irode, bet tai vis tiek yra psirodo netikinciu net tuo.
Papildyta:
kodel jus taip piktybiskai iskraippot mano zinutes, nu idomu kodel? tokiso tupos esat, kad nesuprantat, ar siaip neturit , ka veikti? biggrin.gifkuria kada pavaidnau paleistuve?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 11:45)
Tarp skausmo ir tonuso jautimo yra didelis skirtumas.
Ne, as neprofesionale, bet taip sako geri profesionalai, jei jau skauda, vadinais persitempei.

biggrin.gif aha, taip .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 04, 11:40)
biggrin.gif skaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai biggrin.gif arba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė  biggrin.gif

po jogos man niekada neskauda, nors juk tempiuosi oho kaip. Ir po pilates galima sakyti, kad ne. Tai priverčia susimąstyti ir šiuos sportus iškelti virš kitų ax.gif
Atsakyti

Protingai sportuojant, sportas nekenkia, o yra naudingas, tame ir esme, o ne tada, kai kazkas skauda po treniruociu, i ka atkreipiau demesi, kaip daznai raso Montekrista, neturi skaudeti, cia ne nauda kunui, bet kiekvienas lai daro ,kaip nori,
O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu mirksiukas.gif

Gal vertetu jausti skirtuma tarp sanariu ir raumenu skausmo.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 04, 11:42)
ir? tu žinai koks jis bus senatvėje, su kiek traumų, gal visi sąnariai bus pakeisti? gi apie tai kalba, neiškrisk iš konteksto kaip amžinai
joga jai ne sportas, kiek ashtangų ir kurias padarai, kvailute? biggrin.gif

Is konteksto tu iskritai, nes 8rodyneji kad pensinykai tik gali buti gerais treneriais biggrin.gif .
Jus nuo savo jogu irgi nezinot kaip raiscius galit patemt ir kas senatvej su jumis bus, visazine.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 04, 11:48)
po jogos man niekada neskauda, nors juk tempiuosi oho kaip. Ir po pilates galima sakyti, kad ne. Tai priverčia susimąstyti ir šiuos sportus iškelti virš kitų ax.gif

😂😂😂Olimpiadoj dar nedalyvauji?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 04, 11:46)
Zemiau esantis komentaras man labiausiai patinka. Zinai, kodel? Nes tu va taip sureagavai i mano zinute, kurioje as tiesiog pacitavau tave pacia ir pridejau tris sypseneles. biggrin.gif Neparasiau nuo saves nei vieno zodzio net.
Cia verta atkreipti demesi toms, kurios pastoviai bliauna, kad Lutuke yra isprovokuojama. 
Jeigu ja taip provokuoja jos pacios komentarai, vertetu susirupinti.

lotuliukas.gif oi pukuota ir balta tu gi nieko, tik sypseneles sudejai, gi nieko nei nepasakei? Tu cia durna apsimeti ar manai,kad kitos durnos?

Kokios dar provokacijos apie ka tu cia is vis?nei kas mane provokuoja, nei kas apie tai snekejo, susapnavai?kaip rasai taip ir ivardiju mirksiukas.gif

Dar vienai matau rytas ne koks prasideda, gali pirsijungti prie Mylimukes ir cambalos mirksiukas.gif matau jum sgeriausia tokia manksta, nuodu spjaudymosi, kas mandriau apspjaus biggrin.gif
Atsakyti