O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu

ateini cia pasirieti kas ryta, tau normaliai diskutuoti neina?
kodel tu nuolat taip bukai rasai?
Zemiau esantis komentaras man labiausiai patinka. Zinai, kodel? Nes tu va taip sureagavai i mano zinute, kurioje as tiesiog pacitavau tave pacia ir pridejau tris sypseneles. Neparasiau nuo saves nei vieno zodzio net.
Cia verta atkreipti demesi toms, kurios pastoviai bliauna, kad Lutuke yra isprovokuojama.
Jeigu ja taip provokuoja jos pacios komentarai, vertetu susirupinti.
nezinau kas cia tau taip juokingo, matyt, kad ir protelis tavo atsilieka, kad neusvoki, mokslas atsilieka, nes ir taip daug kam buvo aisku, kad mesa ir t.t. nereikalinga zmogui, o dabar jau irode, bet tai vis tiek yra psirodo netikinciu net tuo.
Papildyta:
kodel jus taip piktybiskai iskraippot mano zinutes, nu idomu kodel? tokiso tupos esat, kad nesuprantat, ar siaip neturit , ka veikti?kuria kada pavaidnau paleistuve?
Protingai sportuojant, sportas nekenkia, o yra naudingas, tame ir esme, o ne tada, kai kazkas skauda po treniruociu, i ka atkreipiau demesi, kaip daznai raso Montekrista, neturi skaudeti, cia ne nauda kunui, bet kiekvienas lai daro ,kaip nori,
O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu
Gal vertetu jausti skirtuma tarp sanariu ir raumenu skausmo.