Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 11:45)
Tarp skausmo ir tonuso jautimo yra didelis skirtumas.
Ne, as neprofesionale, bet taip sako geri profesionalai, jei jau skauda, vadinais persitempei.

Ar tu turejai asmenine treniruote su profesionaliu treneriu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 11:50)
Is konteksto tu iskritai, nes 8rodyneji kad pensinykai tik gali buti gerais treneriais biggrin.gif .
Jus nuo savo jogu irgi nezinot kaip raiscius galit patemt ir kas senatvej su jumis bus, visazine.
Papildyta:

😂😂😂Olimpiadoj dar nedalyvauji?

pilna senukų jogų, tai?

užrašiau tave į proto olimpiadą, ten galėsi papasakoti kaip joga ne sportas ir kaip sudėtingiausioje ashtangoje būdama SM rašai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 04, 11:48)
Gal vertetu jausti skirtuma tarp sanariu ir raumenu skausmo.

labai net vertetu jausti, o i kokia tu cia tema atsakineji? buvo kalba vakar apie sanarius, si zinute mano apie raumenis mirksiukas.gif
Atsakyti

biggrin.gifskaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai biggrin.gifarba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė biggrin.gif

Mano vaikas uzsiima profesionaliu sportu. Dvejose sakose. Tai netiesa ka tu sakai. Justi gali, bet jeigu skauda, kad sunku vaikscioti,  sedeti, lipti laiptais ir pan. reikia daryti pertrauka, duoti raumenims ir kunui pailseti. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 04, 11:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72535027" data-time="1572860264"><div><p>Protingai sportuojant, sportas nekenkia, o yra naudingas, tame ir esme, o ne tada, kai kazkas skauda po treniruociu, i ka atkreipiau demesi, kaip daznai raso Montekrista, neturi skaudeti, cia ne nauda kunui, bet kiekvienas lai daro ,kaip nori,
O jei jus norit cia rietis, plesytis, plesykites su Mylimuke, ji irgi tokios pat nuotaikos kaip tu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gal vertetu jausti skirtuma tarp sanariu ir raumenu skausmo.
</p>

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 11:51)
Ar tu turejai asmenine treniruote su profesionaliu treneriu?

taip, o kodel tave tai jaudina?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 04, 11:52)
pilna senukų jogų, tai?

užrašiau tave į proto olimpiadą, ten galėsi papasakoti kaip joga ne sportas ir kaip sudėtingiausioje ashtangoje būdama SM rašai biggrin.gif

Ko tu man k8si savo jiga? Tau patinka - tu lankyk. Man asm nuo jos vemt vercia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 12:51)
lotuliukas.gif oi pukuota ir balta tu gi nieko, tik sypseneles sudejai, gi nieko nei nepasakei? Tu cia durna apsimeti ar manai,kad kitos durnos?

Kokios dar provokacijos apie ka tu cia is vis?nei kas mane provokuoja, nei kas apie tai snekejo, susapnavai?kaip rasai taip ir ivardiju  mirksiukas.gif

Dar vienai matau rytas ne koks prasideda, gali pirsijungti prie Mylimukes ir cambalos  mirksiukas.gif matau jum sgeriausia tokia manksta, nuodu spjaudymosi, kas mandriau apspjaus biggrin.gif

O tavo nors vienas rytas buna geras, kad nevadintum kitu bukais, tupais, atsilikusio proto? Kaip nauja diena, taip tas pats. Zinoma, apie kitu rytus sprendi is savuju?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 04, 11:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72535030" data-time="1572860410"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaskaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai vartotojo įkelta nuotraukaarba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Mano vaikas uzsiima profesionaliu sportu. Dvejose sakose. Tai netiesa ka tu sakai. Justi gali, bet jeigu skauda, kad sunku vaikscioti,  sedeti, lipti laiptais ir pan. reikia daryti pertrauka, duoti raumenims ir kunui pailseti. </p>

va ir išryškinai, kad Montekrista tūkstančius savo klubeliui be reikalo mėto smile.gif geriau jau labdarai atiduotų nei tokiam klubui
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 04, 11:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72535030" data-time="1572860410"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaskaudėti turi, jei raumens nejauti, vadinasi, veltui sportavai vartotojo įkelta nuotraukaarba raumuo priprato prie tų pačių pratimų ir krūvio. Profesionalė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Mano vaikas uzsiima profesionaliu sportu. Dvejose sakose. Tai netiesa ka tu sakai. Justi gali, bet jeigu skauda, kad sunku vaikscioti,  sedeti, lipti laiptais ir pan. reikia daryti pertrauka, duoti raumenims ir kunui pailseti. </p>

Vaikštau puikiai. Skausmas su tuo nesusijęs biggrin.gif ne sąnarius skauda.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 11:54)
taip, o kodel tave tai jaudina?

Ir kokios sporto sakos?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 04, 11:54)
Ko tu man k8si savo jiga? Tau patinka - tu lankyk. Man asm nuo jos vemt vercia.

todėl ir vemt verčia, kad nieko nepadarai biggrin.gif
vat atsistotum ant galvos, priplūstų kraujo daugiau į smegenėles, žmogum gal pataptum
Atsakyti