Norėtum

labai net vertetu jausti, o i kokia tu cia tema atsakineji? buvo kalba vakar apie sanarius, si zinute mano apie raumenis
As trumpai uzbaigsiu sita beviltiska diskusija.
Pati rimtai nesportuoji. Klausimas, ar net nerimtai sportuoji. Esi rasius, kad isivaizduoji numest svori darydama joga. Sakei "Gi planko poza sunki".
Nuo vakar sneki apie tai, kaip neturi skaudeti raumenu, o visi sportai, iskaitant plaukima yra labai pavojingi, nes tau tiesiog reikia kazkaip pasiteisinti pries save, kad tingi/neskiri tam laiko.
Tai koks tas sportas? Mano sunus irgi gan rimtai uzsiiminejo karate, paskui keite i boksa. Jokiu pertrauku daryt treneriai nerekomendavo. Nes pailseje raumenys vel igauna ta pati skausma. O treniruojami issitreniruoja.
Man treneriai sakydavo "jei tau ryte nieko neskauda, reiskia esi mires". Tiesa, jie vaikams pamirsdavo pasakyti, kad ne sanarius turi skaudeti. Kai kurie profesionalaus sporto treneriai yra truputi fanatai ir dabar, kai jau uzaugau, as su jais kategoriskai nesutinku.
O siaip kiek esu skaicius, tai esant raumenu skausmui nereikia sportuoti. Turi palaukti, kol praeis. Ir savaime aisku, neturi skaudeti taip, kad nepaeitum.