QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 07, 07:56)
Kvailystė
Tai ne prigintinis dakykas, o durno auklėjimo.
Lakstė paskui mane vienas toks, vajė, meilė, rūpestis ir tt. Viską darė. Ir nereikėjo man jo. Įsimyliu kaip vyras-neprisijaukinsi.
Tokias mažas gauna senatvės pensijas, mažai mokėję. Kitaip tariant, begali tikėtis geros pensijos jri nedirbai ar dirbsi mažai.
Tavo patirtis teisybe, kitu kvailyste?

As gi sakiau,kad isimciu visada ir visur yra, dali smoteru tikrai labai vyriskos.
Manai zmones sovietmeciu numane kas bus uz 40m? Zmones isdirbe visa gyvenima, pilnu etatu, gauna 300-400e, tai irgi tik asaros, ar tau tai normali suma isgyventum is tiek menesi?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 07, 08:30)
Lakste paskui? Gal net iskises liezuvi lakste?
Paskui MB irgi daug kas lakste, bet to neuztenka.
Kad sukurti jausmus reikia tam tikro mokslinio profesionalaus priejimo, o ne sunisko lakstymo paskui.
Tai labai subtilus reikalas.
Butent neuztenka lakstyti, reikia pazinti moteri, klausytis jos, daryti, tai ko jai reikia...
As 2 poras tokais zinau, kur moterys draugavo su kitais vyrais, bet atejo vyriskiai uzsibreze tiksla jas gauti ir gavo ir gyvena laimingai seimuose jau 20 metu beveik, vaikus augina
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 07, 08:55)
jei zmogus dirbo ir mokejo mokescius, jo pensija nera 100 eur.

tas lakstymas ir rupestis labiau atstumia, nei traukia, jei tam zmogui esi abejinga.
mamos kaimyne dirbo pastininke visa laika gauna 150 sake.
Ziurint koks lakstymas ir koks rupestis, kvailas aisku atstumia, o jums ka nepatinka pvz gauti geliu, kad ir is vyru, kurie jums nepatinka, jus tai atstumtu kazkaip?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 07, 09:31)
Karštą meilės naktelę turėjot?
O aš neturiu ką daug pasakyti apie meilę. Man ji arba yra didelė, stipri, graži ir visokia kitokia bei abipusė arba jos visai nėra. Apie kažkokią mažesnę meilę net nematau prasmės ir reikalo diskutuoti
nu va sutinku

visa kita man ne meile, tik susizavejimas, aistra gal ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 07, 10:31)
Kaip pati rasei, jus kartu 20 metu
Tai tavo sunui tik apie 10 metuku?
Vnz tarski bele ka.
ir kodel bele ka, mano drauges irgi visos veliau beveik gimde, musu daugumos vaikai panasaus amziaus, kitu net mazesni, kai kruiso dabar dar visai nesenai pasigimde pagradnukus. Kas tau cia taip keisto? Butina tuoktis is reikalo kaip tau?