Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 16:49)

2. ko neiskyre iki vaiku,mes gi kartu apie 10 m gyvenom iki jiem gimstant, jei jau kazkas blogai buvo?

Kaip pati rasei, jus kartu 20 metu
Tai tavo sunui tik apie 10 metuku? biggrin.gif
Vnz tarski bele ka.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 06, 23:41)
Jūs kada nors buvote mylima, bet nemylinti? unsure.gif
.

Buvau.
Neskanus prieskonis burnoje liko po siai dienai. Nusivylimas savimi. Savo pochujizmu. Nepagarba kito zmogaus jausmams.
Esu kalta...esu labai kalta.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 07, 07:56)
Kvailystė
Tai ne prigintinis dakykas, o durno auklėjimo.
Lakstė paskui mane vienas toks, vajė, meilė, rūpestis ir tt. Viską darė. Ir nereikėjo man jo. Įsimyliu kaip vyras-neprisijaukinsi.

Tokias mažas gauna senatvės pensijas, mažai mokėję. Kitaip tariant, begali tikėtis geros pensijos jri nedirbai ar dirbsi mažai.

Tavo patirtis teisybe, kitu kvailyste? biggrin.gif As gi sakiau,kad isimciu visada ir visur yra, dali smoteru tikrai labai vyriskos.

Manai zmones sovietmeciu numane kas bus uz 40m? Zmones isdirbe visa gyvenima, pilnu etatu, gauna 300-400e, tai irgi tik asaros, ar tau tai normali suma isgyventum is tiek menesi?

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 07, 08:30)
Lakste paskui? Gal net iskises liezuvi lakste?
Paskui MB irgi daug kas lakste, bet to neuztenka.
Kad sukurti jausmus reikia tam tikro mokslinio profesionalaus priejimo, o ne sunisko lakstymo paskui.
Tai labai subtilus reikalas.

Butent neuztenka lakstyti, reikia pazinti moteri, klausytis jos, daryti, tai ko jai reikia...
As 2 poras tokais zinau, kur moterys draugavo su kitais vyrais, bet atejo vyriskiai uzsibreze tiksla jas gauti ir gavo ir gyvena laimingai seimuose jau 20 metu beveik, vaikus augina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 07, 08:55)
jei zmogus dirbo ir mokejo mokescius, jo pensija nera 100 eur.
4u.gif  tas lakstymas ir rupestis labiau atstumia, nei traukia, jei tam zmogui esi abejinga.

mamos kaimyne dirbo pastininke visa laika gauna 150 sake.

Ziurint koks lakstymas ir koks rupestis, kvailas aisku atstumia, o jums ka nepatinka pvz gauti geliu, kad ir is vyru, kurie jums nepatinka, jus tai atstumtu kazkaip? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 07, 09:31)
Karštą meilės naktelę turėjot? biggrin.gif
O aš neturiu ką daug pasakyti apie meilę. Man ji arba yra didelė, stipri, graži ir visokia kitokia bei abipusė arba jos visai nėra. Apie kažkokią mažesnę meilę net nematau prasmės ir reikalo diskutuoti smile.gif

nu va sutinku biggrin.gif visa kita man ne meile, tik susizavejimas, aistra gal ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 07, 10:31)
Kaip pati rasei, jus kartu 20 metu
Tai tavo sunui tik apie 10 metuku? biggrin.gif
Vnz tarski bele ka.

ir kodel bele ka, mano drauges irgi visos veliau beveik gimde, musu daugumos vaikai panasaus amziaus, kitu net mazesni, kai kruiso dabar dar visai nesenai pasigimde pagradnukus. Kas tau cia taip keisto? Butina tuoktis is reikalo kaip tau? biggrin.gif
Atsakyti
Lutuke, tai sakai tavo beniukui 10 metu? biggrin.gif

Aplamai skaitant tuos isvedziojimus apie meile, persasi mintis, kad lutuke ejo uz to, kas eme, nes pati suprato kad sansu mazai. Na kas cia per postringavimai kad " geriau jau mane myli, nei as"? Aa, tipo, nu gal pamilsiu veliau. O jeigu nepamilsi, lutut? Tada ir buna kaip pas tave - vyras tik darbinis arklys, vyras is pareigos, nepilnavertis partneris.
Atsakyti
Bet is tikruju tai geriau, kai mane myli, nei tik as myleciau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 12:22)
mamos kaimyne dirbo pastininke visa laika gauna 150 sake.

Ziurint koks lakstymas ir koks rupestis, kvailas aisku atstumia, o jums ka nepatinka pvz gauti geliu, kad ir is vyru, kurie jums nepatinka, jus tai atstumtu kazkaip? bigsmile.gif

matyt dirbo puse etato ir neturi pilno stazo.

zinoma, kad atstumtu, jei matyciau, kad jis tikisi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 07, 13:03)
Lutuke, tai sakai tavo beniukui 10 metu? biggrin.gif
Aplamai skaitant tuos isvedziojimus apie meile, persasi mintis, kad lutuke ejo uz to, kas eme, nes pati suprato kad sansu mazai. Na kas cia per postringavimai kad " geriau jau mane myli, nei as"? Aa, tipo, nu gal pamilsiu veliau. O jeigu nepamilsi, lutut? Tada ir buna kaip pas tave - vyras tik darbinis arklys, vyras  is pareigos, nepilnavertis partneris.

turiu 2 vaiksu taip , ju amzius netoli 10 abieju.

Nu matai, kaip tu isvadas pasidarai neteisingas visai smile.gif As buvau ir esu su savo vyru, nes myliu, tai vienintele mano salyga , kuri yra svarbiausia ir siaip mano zinuteje nebuvo pasakymas apsizenykit paskui gal pamilsit vienas kita, ne jokiu budu iki vestuviu/gyvenimo kartu/ sekso tie dalykai turi issaisketi ar atsiranda tas bendrumas, visuose lygiuose, patrauklumo irgi, jei ne, tai tikrai nereikai apsigyventi kartu mirksiukas.gif

Matai, gyvenime ne ka maziau dirbau ir dirbu, nei mano vyras, nesuprantu, kodel tik vyro nuopelnus vis matot kai kurios, o moteris, jos darbas, kas 0?
Tiek mano vyras tiek, as tokie zmones, kad negyventume kartu, jei nemyletume vienas kito, ir jokie turtai ar vaikai ar dar kas to neitakotu. Man tikrai juokingas tavo tas isvezdiojimas tarsi manes daugiau niekas "neeme", nu jei dabar dar buciau vienisa gal tokios baimes ir butu, bet bunant 20m, man tikrai dar nebuvo kazkokio desperatisko poreikio gyventi su vyru bendrai, bet as mylejau savaji vyra, o va del jo konkreciai buvo sunku be jo buvo buti, nes isvykau i kita miesta, tai po metu jis pas mane atvyko. O del pasiulymu, tai net pries vestuves dar vyriskis vienas kabino, visaip stengesi, kol tiesiai sviesiai pasakiau kad isteku, kitu graziu pasakymu nesuprato biggrin.gif tongue.gif

Bet mes pamilom abu viena skta dar paauglystej, o kalba mano buvo apie suaugusius zmones kruie susitinka, mano poziuriu geriau, kai vyras pamilsta, jis turi galimybe nuveikti kazka, kad ir moteri sji pamiltu. Gal imanoma ir atvirkstine situaciaj, bet ,kaip sakiau tokiu nezinau.

Atsakyti
Niekada neatstumdavau jokiu dovanu biggrin.gif
Bet mano laikais uz jas nereikėdavo skėstis ir rodyti savo vidaus organu ar imti ant dancio, kaip šiais laikais iprasta. Pacios merginos kaltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 lapkričio 2019 - 13:56
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 13:50)
turiu 2 vaiksu taip , ju amzius netoli 10 abieju.

Oho. Tokie mazi vaikai numesti likimo valiai ir auga gatvej, kol tu sm audi paklodes. Nu ir mocia.

Realiai tai nepezek, rasei, kad tavo sunus jau paauglys didelis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 07, 14:07)
Oho. Tokie mazi vaikai numesti likimo valiai ir auga gatvej, kol tu sm audi paklodes. Nu ir mocia.

čia given444 rašė biggrin.gif
chebra, nematėt ar yra akcjų bilobil, draugei forumietei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 13:50)

Matai, gyvenime ne ka maziau dirbau ir dirbu, nei mano vyras, nesuprantu, kodel tik vyro nuopelnus vis matot kai kurios, o moteris, jos darbas, kas 0?

. Man tikrai juokingas tavo tas isvezdiojimas tarsi manes daugiau niekas "neeme"

O ka tu dirbai, kai sukurei tema " ka daro vyrai, jei negauna sekso"? Juk tada buvai namu seimininke, sedejai namuose su vaikais. Pati rasei, kad jis sunkiai dirba, ir issiurbliuoja ir valgyt pagamina, bet nesveicia nei vonios, neplauna indu ir grindu. Va jei jis visa sita darytu, tai tu tada jam duotum. Egoiste ir isnaudotoja. Jokia meile cia vyrui nekvepia. Buvai tiesiog pereksle, uzsiciklinusi ant savo ir tik savo vienos noru.

O tu draugavai su kazkuo dar iki pazinties su savo vyru? Nedraugavai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 07, 14:07)

Nu nemazi biggrin.gif siuo metu mokykloje mirksiukas.gif O ko tu taip rupiniesi mano vaikais? savo dar gimdyk a ranuku lauk, pasiimk globoti, turesi ka veikti, nereiks svetimais vaikais rupintis mirksiukas.gif
Atsakyti