Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:44)
Tai as tau ir nesiulau su manim diskutuoti, diskutuok su Is sviesos ji apie moteris norejo pasneketi  mirksiukas.gif Tik as jau siandien anksciau tau rasiau, tu diskutuoti nei nemoki, neissakai argumentu, ir as cia ne prie ko nesidangstyk manim, blogi batai geram sokejui netrukdo, kaip ri pasnekovas zmogui niekad netrukdys issakyti savo poziuri..

O tu tai tiesos monopolis ? zinai kas gali buti teisinga ir kas ne, tavo nuomone tau nera teisnga?
Papildyta:

o tu neturi?  biggrin.gif
Vienu zodziu anot taves, vyrai ir moterys skiriasi tik lytiniais organasi? (ir kuno sandara, tikriausiai?)
Tai jei Idomucia turi papus, bet neturi manksties, kas jis? ir jei prisoperuos, jau pataps moterim?

Dar chromosomom. Plius moterys veikiamos ciklo.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 16:44)
Tai as tau ir nesiulau su manim diskutuoti, diskutuok su Is sviesos ji apie moteris norejo pasneketi  mirksiukas.gif Tik as jau siandien anksciau tau rasiau, tu diskutuoti nei nemoki, neissakai argumentu, ir as cia ne prie ko nesidangstyk manim, blogi batai geram sokejui netrukdo, kaip ri pasnekovas zmogui niekad netrukdys issakyti savo poziuri..

O tu tai tiesos monopolis ? zinai kas gali buti teisinga ir kas ne, tavo nuomone tau nera teisnga?

Ar as sakiau, kad esu tiesos monopolis ir kad viska zinau? Cia tu labiau apie save taip manai.
Ir ne, kartoju dar karta, nuomone negali buti teisinga arba ne.
Nuomone yra poziurio kampas. Teisingi arba ne gali buti faktai.
Savo argumentus jau issakiau, o beviltiska, nes as nelinkusi karoti ta pati n kartu. Jeigu tu nesuvoki, kas rasoma, geriau diskusijos nebetest.
O diskutuoti apie moteris ir moteriskuma nejauciu labai didelio poreikio, kadangi moteriskumo ugdymo klausimas man nera smarkiai aktualus kaip kai kuriom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 15:44)

Tai jei Idomucia turi papus, bet neturi manksties, kas jis? ir jei prisoperuos, jau pataps moterim?

Taip, pataps, jei savo mechanizma pasikeis, Adomo obuoli issioperuos ir dokumentus i moterisku pasikeis. Mokslas dabar visagalis. O tu sena davatka.
Atsakyti

Lutuke,

apie moteris ir moteriskuma man su tavim tiktai nesinori diskutuoti.  

Tai nereiskia, kad sita tema nera idomi is esmes. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:47)
Tai kinieciai net ir vartojimui nelaiko, perpila per sieteli su arbatzolem ir viskas, geria is puodelio be plaukiojanciu arbatu.
Bandyk is kokios spec perduotuves pirkt. Is maxes jau seniai neperku. O lietuviski zolynai is vaistines skaniausi, ir neprivyniota i kalna plastiko smile.gif
Skonis ir kvapas yra,Vilniuj Delona sveriamas parduoda visokias.

tai sakau, kad man nebėra skirtumo ar parduotuvinė ar žolynų. Mama augina pvz. gelsvę, tai vyras svaigsta dėl jos, o man ji kažkokia per stipri, per karti, nu žodžiu, niekaip nepagerčiau jos pvz. mėnesį kasdien. Jei labai lengvas daryčiau, tai kaip vandenėlis, o jei stipresnės, tai privalau labai dažnai keisti. kažkokia aš arbatų išrankioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:47)
O lietuviski zolynai is vaistines skaniausi, ir neprivyniota i kalna plastiko smile.gif

Nu jau nu jau...Vaistinej pakuote aptraukta celofanu. Pvz tokia Acorus tai celofane dezute, dezutej vel kiekvienas pakelis pakuotej. Bet man taip gerai, higieniska.
Pas bobutes Hales ir Kalvariju turguj zoleles be plastiko, gal 5 kart pigiau nei vaistinej.
Atsakyti

Džiovintus viržius kuri bandėte,su medumi?

O šiaip kava ir dar kartą kava.Be kavos aš apskritas 0.

Daug metų rūkiau,ir kas juokingiausia pati sau smirdėjau.Nemėgau prirūkytų patalpų ir dūmais smirdančių plaukų ir rūbų.

Alaus kvapas bjaurus.Skonis irgi.Bet verdamas alus kvepia.

Atsakyti
Aš turiu arbatų iš Nepalo, uch, imbieras kerta gerai
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 17:00)
Nu jau nu jau...Vaistinej pakuote aptraukta celofanu. Pvz tokia Acorus tai celofane dezute, dezutej vel kiekvienas pakelis pakuotej. Bet man taip gerai, higieniska.
Pas bobutes Hales ir Kalvariju turguj zoleles be plastiko, gal 5 kart pigiau nei vaistinej.

Paziurejau,mes perkam drBenedictus arbata, ten sveriama, viskas popieriuj. Pakeliais jau seniai neperku. Bet lietuviskos is darzu eina daugiausia, ramunes metos pipirmetes
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 15:52)
Ar as sakiau, kad esu tiesos monopolis ir kad viska zinau? Cia tu labiau apie save taip manai.
Ir ne, kartoju dar karta, nuomone negali buti teisinga arba ne.
Nuomone yra poziurio kampas. Teisingi arba ne gali buti faktai.
Savo argumentus jau issakiau, o beviltiska, nes as nelinkusi karoti ta pati n kartu. Jeigu tu nesuvoki, kas rasoma, geriau diskusijos nebetest.
O diskutuoti apie moteris ir moteriskuma nejauciu labai didelio poreikio, kadangi moteriskumo ugdymo klausimas man nera smarkiai aktualus kaip kai kuriom.  mirksiukas.gif

Kad ne as nei vienai neprikaisioju del kazko, kuom jos tiki, juo l;abiau neistycioju, o jus kiekvienoje vos ne zinuteje taip darot, dabar aiskini, kad is vis nuomone negali buti teisinga, tai ir klausiu tu geriausiai viska zinai?
Matai tau teisingi gali buti faktai, o man nuomone, paremta faktais daugeliu ne vienu ir ka dabar, manaisi esi teisi vis tiek ar ne? biggrin.gif
Galu gale kas tie faktai, tau gi bus vieni man bus kiti ir vel manysi esi teisesne ar ne taip? Del to taip ir siausiesi, kai issakoma kitokia nuomone, nes gi tu nori visada buti teisi ar ne?
del ko tu argumentus issakei, del kokios temos? del geju snekejom, pasiulei man Tv paziureti ir pasakei,akd esu beviltiska, va tavo argumentai da rbuvo kelios, neaiskios padrikos mintys ta tema, nei aiskaus poziurio nesuformavai, nei kakzokiu argumentu del jo pridejai.

Kodel butina diskutuoti apie moteris ir moteriskuma, tik del to kad ji ugdyti? tai veinintele tema , kuri liecia moteriskuma? blink.gif Gal is vis jo ugdyti nereikia?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 13, 15:55)
<p>Lutuke,</p><p>apie moteris ir moteriskuma man su tavim tiktai nesinori diskutuoti.  </p><p></p><p>Tai nereiskia, kad sita tema nera idomi is esmes. </p>

O as kur siulau butinai su manim diskutuoti? apie moteris nesenai pvz Hmm daug rase, ko su ja nediskutavai? kiek maciau buvo is tavo puses tik pasaipios zinutes, ar cia is vis nei su viena nenori diskutuoti ta tema, per zemas lygis? biggrin.gif
Man visada idomu, kai kas nors skundziasi ar issako norus, bet del to nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 16:28)
Paziurejau,mes perkam drBenedictus arbata, ten sveriama, viskas popieriuj. Pakeliais jau seniai neperku. Bet lietuviskos is darzu eina daugiausia, ramunes metos pipirmetes

Kazka vasara is diedelio turguj pirkau, tai ikiso dovanu pokeli vaistazoliu, sake vyrui perduot😂😂. Gaurometis. Mano vyras tai vaistazoliu negeria, bet as jas geriau, labai tonizuoja. Puodelis tos arbatos atstoja kavos puodeli. Bet geri lyg gertum uzpilta siena.
Dar per Unikausko laida toki bernioka zolininka rode, tai tas pagyru tam gauromeciui negailejo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 15:56)
tai sakau, kad man nebėra skirtumo ar parduotuvinė ar žolynų. Mama augina pvz. gelsvę, tai vyras svaigsta dėl jos, o man ji kažkokia per stipri, per karti, nu žodžiu, niekaip nepagerčiau jos pvz. mėnesį kasdien. Jei labai lengvas daryčiau, tai kaip vandenėlis, o jei stipresnės, tai privalau labai dažnai keisti. kažkokia aš arbatų išrankioji biggrin.gif

Nezinau as irgi nemegeja karstu gerimu, kartasi kakava pasimegauju raw su kokosu pienu arba siaip yra kavos sveiku alternatyvu giliu, kiaulieniu saknu, cukoriju , mieziu ir tt kartais skanu, bet ne kasdien.
cia perku http://www.ramunovaistazoles.lt/

Is arbatu megstu Rooibos kartais, labai retai geriu zalia.
Kazkaip nera poreiko man tom arbatom, geriausia vanduo biggrin.gif
Atsakyti