Kad ne as nei vienai neprikaisioju del kazko, kuom jos tiki, juo l;abiau neistycioju, o jus kiekvienoje vos ne zinuteje taip darot, dabar aiskini, kad is vis nuomone negali buti teisinga, tai ir klausiu tu geriausiai viska zinai?
Matai tau teisingi gali buti faktai, o man nuomone, paremta faktais daugeliu ne vienu ir ka dabar, manaisi esi teisi vis tiek ar ne?
Galu gale kas tie faktai, tau gi bus vieni man bus kiti ir vel manysi esi teisesne ar ne taip? Del to taip ir siausiesi, kai issakoma kitokia nuomone, nes gi tu nori visada buti teisi ar ne?
del ko tu argumentus issakei, del kokios temos? del geju snekejom, pasiulei man Tv paziureti ir pasakei,akd esu beviltiska, va tavo argumentai da rbuvo kelios, neaiskios padrikos mintys ta tema, nei aiskaus poziurio nesuformavai, nei kakzokiu argumentu del jo pridejai.
Kodel butina diskutuoti apie moteris ir moteriskuma, tik del to kad ji ugdyti? tai veinintele tema , kuri liecia moteriskuma?

Gal is vis jo ugdyti nereikia?
Papildyta:
O as kur siulau butinai su manim diskutuoti? apie moteris nesenai pvz Hmm daug rase, ko su ja nediskutavai? kiek maciau buvo is tavo puses tik pasaipios zinutes, ar cia is vis nei su viena nenori diskutuoti ta tema, per zemas lygis?
Man visada idomu, kai kas nors skundziasi ar issako norus, bet del to nieko nedaro.
<p>Prirenki tos žolės,nuimi lapus,sudedi į stiklainį,sumaigai,kad atsirastų drėgmės.Ir stiklainį laikai per dieną saulėje.O paskui džiovini.Rusai taip gamina ir labai vertina.</p><p>Man asmeniškai tai smirdantia silosas.</p>
O kas ten su tais virziais? Skanu ar bjauru? Ar naudos kokios yra?