Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O as kur siulau butinai su manim diskutuoti? apie moteris nesenai pvz Hmm daug rase, ko su ja nediskutavai? kiek maciau buvo is tavo puses tik pasaipios zinutes, ar cia is vis nei su viena nenori diskutuoti ta tema, per zemas lygis? biggrin.gif
Man visada idomu, kai kas nors skundziasi ar issako norus, bet del to nieko nedaro.

Nei as skundziaus, nei ka. Siaip juokais atsakiau burbanciai, kad noriu apie moteris diskutoti. Su humoro jausmu ne kazka pas tave.

Hmmm... snekejo apie vedas ir storus ismincius, beigi, kad moterims kenkia universitetas. Is to as tik tyciotis ir tegaliu. Tokiom temom rimtai diskutuoti, tai kaip apie abortu liekanas skiepuose.

Atsakyti

Kad ne as nei vienai neprikaisioju del kazko, kuom jos tiki, juo l;abiau neistycioju

Matai tu vis ta prota kisi, kai as i ji visai neapeliuoju, pasiziurek lietuvininke bukas zodzio prasme, jei sunku susigaudyti. Tame ir esme, kad su protu jums viskas gerai, nu jums iskyrus gal cambalai siek tiek slubuoja, bet siaip normoj tas jus protas, nekompleksuok taip.
O va bukos esat kai kurios, labai bukos...
vis demonstuorjat su Montekrista tas gramitikos zinias, ai dar pamirsau lovos zinias, nu va kaip ir viskas .....

taip, rimtai, cambala, tu glusa, ka padrysi.

taip, ir ka, zinoam profesionalus treneriai dirba klube, kitokiu, savamoskliu nepriima, jei ka, ka tu bandai irodyti pati surpanti?

ziurek sudeliosi i viena zinute,
treneriai klubo - profesionalai,
as nesitreniruoju profesionaliai,
apie sveikata, sporta galima isgristi ne vien savam sporto klube.
aiskiau, vis dar ne? bigsmile.gif

ka tu rytu vadini vakar vakara? lotuliukas.gif
kai zmogus bukai raso, kaip kitaip tai ivardinti? bigsmile.gif
as apie tavo rytus sprendziu is tavo zinuciu rytais, pastoviai prisikalinejimai prie kitu,cia rytine manksta geluoni treniruoji?

kodel tu nuolat taip bukai rasai?
Cia ne citata, cia straipsnio pavadinimas, ir taip skaiciau striapsni ir manau kiekvienas gali perskaityti ir pasirinkti ta info, kuri jam aktuali, yra ten ir apie profesionalius sportininkus ir apie sportuojancius daugiau , maziau ir iv sporto sakas, tokios panasios info yra ir daug daugiau. Daug treneriu nei nesigaudo, nei sanariu, nei kituose apkrovose ir sveikame palaikyme.
Ir nieko as Montekrista negalvoju, nes nezinau, nei kokia sporto saka, nei kaip, nei ka treniruojasi, TIK PASIDALINAU STRAIPSNIU.
Jus vis lendat i asmeniskumus, niekaip ensugebat bendrauti paprastai, turiu butinai kazka galvoti apie jus arba jus apie mane, o siaip apie sporta neina diskutuoti?
slabo ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 13 lapkričio 2019 - 16:47

Gaurometis. Mano vyras tai vaistazoliu negeria, bet as jas geriau, labai tonizuoja. Puodelis tos arbatos atstoja kavos puodeli. Bet geri lyg gertum uzpilta siena.

Mama bandė gaurometį fermentuoti,o paskui džiovinti.Nu arbatos kvapelis.kaip kerzo batų užpiltinė.Šlykštynė ir tiek žinių.Savo noru nei už ką negerčiau.Mūsų kraštuose šitą augalą vadina ožrože,visuose pakampiuose jo pilna.Rusai labai vertina fermentuotą gaurometį, ivanin čai vadina.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 13, 16:41)
Nei as skundziaus, nei ka. Siaip juokais atsakiau burbanciai, kad noriu apie moteris diskutoti. Su humoro jausmu ne kazka pas tave.
Hmmm... snekejo apie vedas ir storus ismincius, beigi, kad moterims kenkia universitetas. Is to as tik tyciotis ir tegaliu. Tokiom temom rimtai diskutuoti, tai kaip apie abortu liekanas skiepuose.

Taip taip jsu vsiad ageriau vsiak zinot, kas kaip su manim yra biggrin.gif
O tai kas tau neleidzia pakreipti pokalbi norima kryptim, pasakayti gerai kazkas sako taip, o as manau taip?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 13, 16:47)

</p></div></blockquote><p>Mama bandė gaurometį fermentuoti,o paskui džiovinti.Nu arbatos kvapelis.kaip kerzo batų užpiltinė.Šlykštynė ir tiek žinių.Savo noru nei už ką negerčiau.Mūsų kraštuose šitą augalą vadina ožrože,visuose pakampiuose jo pilna.Rusai labai vertina fermentuotą gaurometį, ivanin čai vadina.</p>

O kaip suprast fermentuot, paskui dziovint arba fermentuotas gaurometis? Cia kazkokia technologija?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 13, 16:46)

o cia ka esi issisaugojusi, deja, mano baksnoimas ne i JUSU NUOMONE APIE TAM TIKRUS DALYKUS GYVENIME, o i jusu nesusivokima kalbama tema arba fantazijas apie mane, bukuma, tu nei to neskiri, dargi kazkodel isivaizduoji, kad as noreciau su tavim apie kazka is vis diskutuoti? biggrin.gif cia ir yra bukumas, neskirti, kas yra kas, nuolat mirksiukas.gif neskirti kada zmogus nejaucia jumoro, ir kada kazkas teasina del kazko lotuliukas.gif

Atsakyti

Prirenki tos žolės,nuimi lapus,sudedi į stiklainį,sumaigai,kad atsirastų drėgmės.Ir stiklainį laikai per dieną saulėje.O paskui džiovini.Rusai taip gamina ir labai vertina.

Man asmeniškai tai smirdantia silosas.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 17:32)
Kad ne as nei vienai neprikaisioju del kazko, kuom jos tiki, juo l;abiau neistycioju, o jus kiekvienoje vos ne zinuteje taip darot, dabar aiskini, kad is vis nuomone negali buti teisinga, tai ir klausiu tu geriausiai viska zinai?
Matai tau teisingi gali buti faktai, o man nuomone, paremta faktais daugeliu ne vienu ir ka dabar, manaisi esi teisi vis tiek ar ne?  biggrin.gif
Galu gale kas tie faktai, tau gi bus vieni man bus kiti ir vel manysi esi teisesne ar ne taip? Del to taip ir siausiesi, kai issakoma kitokia nuomone, nes gi tu nori visada buti teisi ar ne?
del ko tu argumentus issakei, del kokios temos? del geju snekejom, pasiulei man Tv paziureti ir pasakei,akd esu beviltiska, va tavo argumentai da rbuvo kelios, neaiskios padrikos mintys ta tema, nei aiskaus poziurio nesuformavai, nei kakzokiu argumentu del jo pridejai.

Kodel butina diskutuoti apie moteris ir moteriskuma, tik del to kad ji ugdyti? tai veinintele tema , kuri liecia moteriskuma?  blink.gif Gal is vis jo ugdyti nereikia?
Papildyta:

O as kur siulau butinai su manim diskutuoti? apie moteris nesenai pvz Hmm daug rase, ko su ja nediskutavai? kiek maciau buvo is tavo puses tik pasaipios zinutes, ar cia is vis nei su viena nenori diskutuoti ta tema, per zemas lygis?  biggrin.gif
Man visada idomu, kai kas nors skundziasi ar issako norus, bet del to nieko nedaro.

Ko tu isvis aiskini, kam ka ir su kuo diskutuoti?
Ir kaip su tavim diskutuoti, jeigu tu nesuvoki net zodziu prasmes?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 13, 18:00)
<p>Prirenki tos žolės,nuimi lapus,sudedi į stiklainį,sumaigai,kad atsirastų drėgmės.Ir stiklainį laikai per dieną saulėje.O paskui džiovini.Rusai taip gamina ir labai vertina.</p><p>Man asmeniškai tai smirdantia silosas.</p>

O kas ten su tais virziais? Skanu ar bjauru? Ar naudos kokios yra?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 13, 17:04)
Ko tu isvis aiskini, kam ka ir su kuo diskutuoti?
Ir kaip su tavim diskutuoti, jeigu tu nesuvoki net zodziu prasmes?

o ko tu aiskini? kodel mano pasiulymsu pirimi kaip aiskinima? bigsmile.gif Tau labai daug paauglysteje vaikysteje aiskino, neleido issisakyti savo nuomones, kad dabar taip perdetai reaguoji i kitu nuomones issakymus?
Nereikiai su manim diskutuoti, jau gal 3 k pakartojau. Jau senai aisku,kad cia ne ta auditorija, kuri neretu diskutuoti, taigi tokio poreiko cia neturiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 13, 17:00)
<p>Prirenki tos žolės,nuimi lapus,sudedi į stiklainį,sumaigai,kad atsirastų drėgmės.Ir stiklainį laikai per dieną saulėje.O paskui džiovini.Rusai taip gamina ir labai vertina.</p><p>Man asmeniškai tai smirdantia silosas.</p>

galima nusiprikti jau fermentuoto is ten to zmogaus, kur linka ikeliau, visai normalus tas skonis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 13, 18:09)
o ko tu aiskini?  kodel mano pasiulymsu pirimi kaip aiskinima? bigsmile.gif Tau labai daug paauglysteje vaikysteje aiskino, neleido issisakyti savo nuomones, kad dabar taip perdetai reaguoji i kitu nuomones issakymus?
Nereikiai su manim diskutuoti, jau gal 3 k pakartojau.  Jau senai aisku,kad cia ne ta auditorija, kuri neretu diskutuoti, taigi tokio poreiko cia neturiu. mirksiukas.gif
Papildyta:

galima nusiprikti jau fermentuoto is ten to zmogaus, kur  linka ikeliau, visai normalus tas skonis.

Tai kokiu cia savo poreikius patenkini? biggrin.gif
Atsakyti
Jus kalbekit ka norit, o transeksualai neatrodo normaliai.
Man oponuoti gali tik tos, kurios su transeksualais bendravo tik per televizoriaus ekraną biggrin.gif
Atsakyti

Mylimuke,viržiai skanu,ypač su medumi.Kokių turi gydomųjų savybių tiksliai nežinau.Bet,kad nenuodingi tai jau faktas

Jei įdomu,namuose į protingą knygą pažiūrėsiu,gal kokios info rasiu.

Atsakyti