Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Neliko. Bet gipse 4men buvo. Sakoma, sugijusi ranka būna stipresne nei prieš tai, ir niekad darsyk per tą pat vietą nelūžta. cia dar taryb laikais girdejau. nežinau, ar tai tiesa.

As irgi nezinau, ar cia tiesa. Man buvo luzus, tai kaip suluzo, taip ir sugijo per 3 savaites. Nieko nejauciu.

Pas taviski turejo buti sudetingas luzis. Gerai, kad viskas sekminga baigesi. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 10:43)

Burbanti,
neturejau ilgam laikui vyro - už kurio, kaip už sienos.
turejau pradžioje trumpam, taip bent jau rodesi, bet ta siena mūru atsisuko prieš mane. na, bet - niekada nesakyk niekada.

Nuoširdžiai linkiu, kad vyras, galintis apglebti tave savo dideliais sparnais, atsirastu tavo gyvenime. 4u.gif
Atsakyti

Mano mama labai sirgo.Kas yra susidūręs su pankreatitu,įsivaizduos kas tas yra.Gulėjo Santarose,vos atkratė.Tada pinigai tekėjo upeliukais.Buvo duodama visiems,tiek gydančiam gydytojui,tiek sesytei.Aš ne vilnietė,negalėjau kas dieną važinėti.Turėjau būti garantuota,kad mamą prižiūrės,nors basoną laiku paduos.Savo poelgiu nesididžiuoju,bet ir nesigėdiju.Reikėtų,vėl tą patį daryčiau.

Beje, niekas net neprašė iš manęs pinigų.Daviau savo noru.Ypač sesytėm.Juk jom ten darbo į valias,o atiekamas pinigas namaišo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 lapkričio 2019 - 10:06
Burbanti, tai jau ir mes su Monteverte... hammer_1.gif brunette.gif patikek.

bet tema- truputi kita.

užmušti kitą, kai artinasi prie tavo urvo/lovio/namu/daržo - natūralu. mes gi esame socialūs gyvūnai ir giname savo teritorijas. bet koks specas tą pasakys, ne tik antropologas. ir terapeutas tą pat pasakys.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 18, 08:55)
Nuoširdžiai linkiu,   kad vyras,   galintis apglebti tave savo dideliais sparnais,   atsirastu tavo gyvenime.  4u.gif

Aciu, 4u.gif glebia ir dabar....bet.... jis - ne mano....nežinau, ką daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 lapkričio 2019 - 10:05
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 09:43)
Lisiteja, o kodel davei? Suprantu, tu iš tos "vyresnes" kartos. bet tu juk tikrai netiki, kad jei gydytojas "prastas", jis del pinigu neišoperuos geriau, ant staigio.
Ir atvirkšciai: jei gydytojas geras, jis specialiai gi žirkliu viduj nepaliks, nenores kenkti savo reputacijai, jis visad operuoja gerai. jam kitaip net neišeina.

tai kad ne pačioje operacijoje esmėje, dažnai esmė būna tame ar ją gausi. Mano tetės draugui buvo taip: per mažas kraujagyslių užkalkėjimas, niekuo negalime padėti. Tas vos kojas pavelka jau, vėl per mažas kraujagyslių užkalkėjimas, operacijai nekvalifikuojamas... Davė kyšį - oooo, pakankamas kraujagyslių užkalkėjimas, operuojam. Išoperavo, sėkmingai. Jau praėjo kažkur 10 metų po to. Gyvas, sveikas tetės draugas, bet toks medikas tai ką žinau, kartuvių gal vertas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 09:49)
dabar gi paviesinta skaudi istorija: gydytojas, bandes suvalgyti sužymetus pinigus. paciente ji priciupe, atvede teisesauga askui save i gydytoja kabinetą.
gydytojas is streso net bande grūstis pinigus i burną.

geras biggrin.gif kur čia tas istorija? negirdėjau
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 18, 09:03)
Tada pinigai tekėjo upeliukais.

viskas suprantama. aš nesuprantu imanciu.

toks buvo mentalitetas. gydytojai kaip dievai. bet taip ir būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 lapkričio 2019 - 10:15
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 18, 11:03)

<p>Beje, niekas net neprašė iš manęs pinigų.Daviau savo noru.Ypač sesytėm.Juk jom ten darbo į valias,o atiekamas pinigas namaišo.</p>

As, jei duodu kyšius/dovanas, niekada nesigailiu. Daviau ir užmiršau. Nepadare ko prasiau- kita karta jokios dovanos negaus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 10:49)

aš suprantu viso to politiką. mūsu gyvybe - svarbiausias dalykas, o gydytoju algos mažos. bet ironija  štai kokia - nuo 2000m gydytoju algos tik kilo (kad ir su visokiais apvaržymais neleidimais dirbti 2 etatais ir pan), bet kyšiai nenyko.
Išvada? žmogaus morale - ne toks jau paprastas dalykas.

isnykti gal ir neisnyko, bet manau sumazejo tikrai smarkiai. Bent jau kai eina kalba apie smulkesnius kysius, nekalbu apie tuos kur tukstanciai milijonai biggrin.gif vadinasi, zmones brangininkai pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 11:04)

Aciu,  4u.gif  glebia ir dabar....bet.... jis - ne mano....nežinau, ką daryt.

Nepyk, bet jokio glėbimo cia nematau. Jis tau yra svetimas svetimos moters vyras.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 18, 09:14)

geras biggrin.gif kur čia tas istorija? negirdėjau

blyn, gi ant visos Ltv nuskambejo.... lincenzija 3 metams dirbti atimta, buvo teismas.
chebra, dabar gydytojams labai labai baisu imti kyšius. ypac po tokios istorijos. veiksmas, berods, marijampolej. (isiveskit i gula kažką panašaus "bande grūstis pinigus i burną..atimta licenzija...bande grūsti/suvalgyti kyši...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 lapkričio 2019 - 10:18
QUOTE(given444 @ 2019 11 18, 10:18)
blyn, gi ant visos Ltv nuskambejo.... lincenzija 3 metams dirbti atimta, buvo teismas.
chebra, dabar gydytojams labai labai baisu imti kyšius. ypac po tokios istorijos. veiksmas, berods, marijampolej. (isiveskit i gula kažką panašaus "bande grūstis pinigus i burną..atimta licenzija...bande grūsti/suvalgyti kyši...)

nu ir nepasisekė man, tokį šou praleidau biggrin.gif
visgi, gal pavardę dar atsimeni, tikrai įdomu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 18, 09:16)
i nekalbu apie tuos kur tukstanciai milijonai biggrin.gif  vadinasi, zmones brangininkai pasidare  biggrin.gif

taip...aš irgi norejau prirašyti, bet mano postai vis per ilgi tuomet darosi...

kur milijardai, kyšio nepajusi...mafija toliau klesti....bet iš gydytoju ir mokytoju profesiju - turi tai baigtis...nes nu blyn...nežinau, net...turi baigtis, ir viskas. cia kitokie žmones turi dirbti, arba lai visi varo i verslus ir mafijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 lapkričio 2019 - 10:20