Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:33)
Tai ne nesamones. Va kur prikolas!
Nesu as joks ukininkas, ten nera jokio ukio, tvartai perdarryti i garazus ir pirtis.
Zemes jei ka beveik 60 aru, bet paskirtis - namu valda. Ukininkavo ten zmones prie sovietu.
Papildyta:
Tai kaip i visa paveiksla ipaisyti mano transeksualuma?

Juokingiausia, o gal - liūdniausia, kad tu nežinai nei ją reiškia būti vyru, nei moterimi. Tu bandai susikurti kažkokį vaidmenį ir įsivaizduoji, kad tsip turi būti visiems. Kaip Lutukė esi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 19, 10:35)

Jau persikraustet?

Kur persikraustem? Gyvenam dviejose vietose. Kai darbe sefas suzinojo apie sodybos pirkima, tai pazvenge: "Patiko keliose vietose gyventi, tipo kaip Vokietijoje, UK, Lietuvoje". Na sakau cia tai ne 1500km o tik 40km...

Rimtai, jus labai ribotai mastote... Manot, kad MB kazkokia prisitaikele... man tokios nereiktu. Ji greiciau nusizudys, nei nusileis... Va kur problema... o jus matot nuolankumus kur ju nera.

Del manes... Niekaip jum neisipaiso, kas ra transeksualumas ir tai gal gerai nes tuo galima spekuliuot. Vyrai jo, megsta papostringauti, kokie jie kieti, kaip bobos po padu. O pamacius realybeje - -cypcioja...
O as... garsiai deklaruoju, kad MB man svarbiausia, as del jos viska... Ir tai ne tuscios deklaracijos, Bet...

Tai ne tik suderinama, bet viska paaiskina, tik jus to nesuprantate
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 18, 09:53)
kokia prasme sakysim trintis SM? Na stebiu moteris ir galvoju,

Kam stebi, Idomucia, kam...vat cia idomu.
Juk turi savąją...
o gal pasąmoneje kitaip mąstai....

labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 11:47)

O as... garsiai deklaruoju, kad MB man svarbiausia, as del jos viska... Ir tai ne tuscios deklaracijos, Bet...

Bet bet...kas 'bet'? Norisi jausti, kad ir kitoms dar vis patinki?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 19, 10:44)
Juokingiausia, o gal - liūdniausia, kad tu nežinai nei ją reiškia būti vyru, nei moterimi.

Labai idomus teiginys.
Bet ar tai svarbu?
Turi pimpala - yra su juo kazka darai, esi vyras.
Turi pute - irgi leidi i apyvarta irengini. Va cia gal ir yra lytiskumas, oo visa kita - labai miglota ir nenusakoma...

Jusu supratimas dogmatiskas, bet va as - pavyzdys, is fantastikos srities, kas buna jei...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:51)
Labai idomus teiginys.
Bet ar tai svarbu?
Turi pimpala - yra su juo kazka darai, esi vyras.
Turi pute - irgi leidi i apyvarta irengini. Va cia gal ir yra lytiskumas, oo visa kita - labai miglota ir nenusakoma...

Jusu supratimas dogmatiskas, bet va as - pavyzdys, is fantastikos srities, kas buna jei...

Jei žmogus nežino kas esąs.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 19, 10:51)
Juk turi savąją...
labas rytas.

Taigi jau aiskinau.
Va vaziuoji keliu su automobiliu. Stebi griovius. Bet ne tam ,ad ruosiesi i griovi vaziuot, bet kad zinot - kur kelias jei jau nera zymejimo liniju.

Stebiu, kad geriau suvokti save, MB ir gyvenima.
Reikalingi atskaittos taskai, kad vertinti, kas vertinga, kad nustatyti, kas keistina. Be atskaitos tasku uzsidarius galima nuvaziuot i nesamones.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 18, 09:53)

SUprantu ta milijardiere... Ji nieko nepasirinko, tiesiog daugiau nera variantu

Pasirinko, mielas mano. pjese gi iš ralaus gyvenimo. net nepasirinkdamas nieko, pasirenki.
moteris, nekalta iki 90m - irgi pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 19, 11:51)
Juk turi savąją...
labas rytas.

Normalu. As su kitu vyru net nesibuciavus per 20+ metų, ir net nesiruošiu,, nes mano vyro buciniai vis dar saldus man, bet....akis megstu pavartyti išrinktiesiems...per atstumą, kad nepaliestu, nes man to neteikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 lapkričio 2019 - 10:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 18, 10:07)
<p>Idomucija,tu pats ne dovanėlė ir iki tobulybės tau toli.Tu pats esi beviltiškai sugadintas.

ne sugadintas. sutraumuotas. žmogus, kuris nedirba su savim, jam visos žvaigzdes kaltos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 19, 10:53)
Jei žmogus nežino kas esąs.

Tai gal labai normalu, kai zmogus abeejoja, iesko tiesos, atsakymu?
Blogiau kai jau "zino" ir pasiryzes mirti uz savo isitikinimus ar net fantazijas.

Sakysim zino, kad jis Napoleonas ar Dievo pasiuntinys... Dauzo duris be rankenu, kol sanitarai sugirdo tableciu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:51)

na ir nieko nebūna smile.gif vyru gimęs, vyru mirsi, gal kitame gyvenime pasiseks moterim atgimti, baisiai čia smile.gif
Atsakyti