Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 19, 11:08)
Kokia eglute puosit siemet? Gyva, dirbtine, didele iki lubu ar pora saku?

Kaip ir kasmet dirbtinę
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 19, 10:33)
tu turi tą a/ž, nieko tu neištrynei. Bet neturi ką pranešti, kaušė debilė, nes ten internetinės parduotuvės adresas.
Tu žiūrėk, kad tik nepraneščiau apie tavo nagų dažymus ir tvarkymus nehigieneiškai namuose, "salioooono" tu "darbuotoja", ant kurio nei darbo laiko nėra parašyta biggrin.gif aš nemažai pažįstamų šioje srityje turiu, jei tu bent porą dienų savo saliooone dirbtum, tu neturėtum tiek laiko SM sėdėti ir pezalų rašyti, visų narių atsiminti. Juk dar turi šunį, katiną, vyrą, motiną priežiūros reikalaujančią, sūnų.
Tu ir esi ta pažeidinėtoja bei mokesčių nemokėtoja, nes priimi klientes kartais į savo namus.
Tiek internete gali sėdėti tik ofisinį ar panašų darbą dirbantys žmonės, o ne tiesiogiai tvarkantys klientus.
Dūsk, bjaurybe todėl

Nesinarvuok taip, montaverte😁.
Jei as neva neistryniau, taigi tu tikrai butum idejus tas savo yris az, kur man siuntei tada.
Mokesciu nemoji, papildus platini, darbus nerastingu studentu taisai ir baisiesi korupcija. Niu niu niu, negrazu sitaip.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 19, 11:33)
tu turi tą a/ž, nieko tu neištrynei. Bet neturi ką pranešti, kaušė debilė, nes ten internetinės parduotuvės adresas.
Tu žiūrėk, kad tik nepraneščiau apie tavo nagų dažymus ir tvarkymus nehigieneiškai namuose, "salioooono" tu "darbuotoja", ant kurio nei darbo laiko nėra parašyta biggrin.gif aš nemažai pažįstamų šioje srityje turiu, jei tu bent porą dienų savo saliooone dirbtum, tu neturėtum tiek laiko SM sėdėti ir pezalų rašyti, visų narių atsiminti. Juk dar turi šunį, katiną, vyrą, motiną priežiūros reikalaujančią, sūnų.
Tu ir esi ta pažeidinėtoja bei mokesčių nemokėtoja, nes priimi klientes kartais į savo namus.
Tiek internete gali sėdėti tik ofisinį ar panašų darbą dirbantys žmonės, o ne tiesiogiai tvarkantys klientus.
Dūsk, bjaurybe todėl

Tai tu dirbi ofisini darba? biggrin.gif man tai panasiau, kad butent tu namie sedi
O apie ofisini darba turbut is lutukes tokia nuomone susidarei, kad visalaik sedima internete?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 09:47)
. Manot, kad MB kazkokia prisitaikele... man tokios nereiktu.

Kodel nereiktu?
Ką tau reiškia nepristaikele moteris?
kurioj sferoj (apart sexo) jai leidi neprisitaikyti prie tavęs, nuomonę išsakyti?
Sakei - buto klausimais, kur dar. ar ji valgo, ką ir tu?

ar leidi jai patikrinti tavo SM postus, ar jai poreikio nera?

sakei, kad jūs labai pakopajtes, vadinasi, leidi jai reikšti nuomonę bent kartais.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 19, 11:06)
ar manai, kad taip paprastai atgims? gimti moterimi -laimiu laime.  biggrin.gif  bent jau man.

man atrodo visgi, kad vyrams lengviau, ypač ne karo metais ax.gif

Papildyta:

gyvą ir sveiką, prie namų. O viduje tik dekoracijos
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 19, 11:17)
Nesinarvuok taip, montaverte😁.
Jei as neva neistryniau, taigi tu tikrai butum idejus tas savo yris az, kur man siuntei tada.
Mokesciu nemoji, papildus platini, darbus nerastingu studentu taisai ir baisiesi korupcija. Niu niu niu, negrazu sitaip.

neįmanoma įdėti išsiųstų, jei nėra specialių nustatymų
taip, tu šūdarankė namuose teplioji klientes, slepi mokesčius nuo valstybės

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 19, 11:18)
Tai tu dirbi ofisini darba?  biggrin.gif man tai panasiau, kad butent tu namie sedi
O apie ofisini darba turbut is lutukes tokia nuomone susidarei, kad visalaik sedima internete?

o tu nedirbai? gal pasižiūrėk savo prisijungimo datą ir žinučių skaičių? mirksiukas.gif
pagal tave tada pačią išeitų, kad esi niekinga bedarbė, meluojanti, jog dirba biggrin.gif
Atsakyti

Tik gyva.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 19, 11:40)
neįmanoma įdėti išsiųstų, jei nėra specialių nustatymų
taip, tu šūdarankė namuose teplioji klientes, slepi mokesčius nuo valstybės
Papildyta:

o tu nedirbai? gal pasižiūrėk savo prisijungimo datą ir žinučių skaičių? mirksiukas.gif
pagal tave tada pačią išeitų, kad esi niekinga bedarbė, meluojanti, jog dirba biggrin.gif

Visi cia atsimenam kaip gyreis, kad esi verslinyke darbave.
Tau juokas paciai is saves neima?
Oazek i savo zinuciu kieki nuo prisijungimo😂.
Atsakyti

Viduje puoštė su žvakėmis,kambariuose kur aš būnu,tikrų kankorėžių vainikas su žvake,ant durų dirbtinių eglišakių vainikas,lauke bus gyva eglė.Nebenoriu apsikrauti.Dekoracijų irgi naijų nepirksiu.Ir taip visko virš stogo.

Jau nužiūrėjau iš kur imsiu,reikės nuvažiuoti parsivežti kurią dieną.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 19, 11:06)
ar manai, kad taip paprastai atgims? gimti moterimi -laimiu laime.  biggrin.gif  bent jau man.
pagal reinkarnacijas, kažin, ar Idomucia toliau atgims sekmingai. gal jis jau sukaupęs tiek pagiežos iš praeitu gyvenimu, ir jam dabar viskas susikrove kaip gumulas našta. nes nu taip pykti, kvaila ir nesveikatinga širdžiai, insktams, kepenims. smegenims. pjeseje ir pagalvojau apie tokius nelaimingus žmones. nelaimingiausia pjeseje gi ir buvo ta milijardiene, o ne tie, visi vargšai, kad ir papirkti, bevaliai medūzos. ji pati pasake: "As LEIDAU SAU APAUGTI...dumblu/ghyvaciu nuodais."
galima sistemingai leisit, galima neleisti. cia tinka visoms nuoskaudoms, kai eini per gyvenimą. visam požiūriui i viską. gali isileisti nuodus i sirdi, gali nusipurtyti kaip vista vandeni. ir skristi lengvas. kiekvienas renkasi.

Primityvumas.
Primityvumo ieskojimas.
Tikrai savo gyvenimo neivardinciau nelaimingu.
Atsakyti
Idomucios zmonai seksas visai patinka, ji tik apsimeta, kad twi daro is meiles, nuolankumo ir pareigos, nes zino, kad Idomucia i ja ziuretu kaip i k... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 18, 23:31)
Na aisku niekas neii vercia nei kaulija jei kazkas pavarges ar blogai jauciasi. Bet tai mylintys zmones susitaria be problemu.

Tai nemanai, kad zmones butent ir susitaria, kitaip ri negyventu kartu, jei kazkurio netenkintu esami santykiai, o tu kam su savo filosofijom pasekeju ieskai ar nauju zmonu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:33)
Tai kaip i visa paveiksla ipaisyti mano transeksualuma?

Joks ts is vis neegzituoja, tai tera galybe psichiniu problemu kruva gali buti:depresija, suicidiniai polinikiai, bipoliniai surtikimai ir t.t. kazkam naudingiau zmones ne gydyti , o palaikyti ir skatinti ju sutrikimus, ligotus lengviau valdyti.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 19, 10:09)
Aš irgi nenorėčiau niekam sakyti.Gal nenorėčiau nervuoti,gal nenorėčiau gailesčio,nežinau,daug priežasčių yra. Šiais laikais vienišumas tikra rykštė.Ir ne tik tarp senukų. Vienišumas išplitęs visur.Pasižiūrėkite,kiek jūs,turite internetinių draugų.Ir keli atsišauktų,jei reikėtų realios pagalbos?

<p>Tokio tipo vyrai,kaip Idomucija yra labai daug.Aš dirbu su vyrais,tai patikėkite ko aš neprisiklausau.

Manau, niekad kitiap ir nebuvo, seima visada tie, kurie pades, kurie bus salia, o draugai yra draugai, ju daug niekad ir nebus.

Man nrteko su tokiais pabendrauti, bent jei taip ir maste neissidave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:47)
. Vyrai jo, megsta papostringauti, kokie jie kieti, kaip bobos po padu. O pamacius realybeje - -cypcioja...

cia gal tavo kartos vyrai nebent? unsure.gif
Atsakyti