QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 18, 23:31)
Na aisku niekas neii vercia nei kaulija jei kazkas pavarges ar blogai jauciasi. Bet tai mylintys zmones susitaria be problemu.
Tai nemanai, kad zmones butent ir susitaria, kitaip ri negyventu kartu, jei kazkurio netenkintu esami santykiai, o tu kam su savo filosofijom pasekeju ieskai ar nauju zmonu?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:33)
Tai kaip i visa paveiksla ipaisyti mano transeksualuma?
Joks ts is vis neegzituoja, tai tera galybe psichiniu problemu kruva gali buti:depresija, suicidiniai polinikiai, bipoliniai surtikimai ir t.t. kazkam naudingiau zmones ne gydyti , o palaikyti ir skatinti ju sutrikimus, ligotus lengviau valdyti.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 19, 10:09)
Aš irgi nenorėčiau niekam sakyti.Gal nenorėčiau nervuoti,gal nenorėčiau gailesčio,nežinau,daug priežasčių yra. Šiais laikais vienišumas tikra rykštė.Ir ne tik tarp senukų. Vienišumas išplitęs visur.Pasižiūrėkite,kiek jūs,turite internetinių draugų.Ir keli atsišauktų,jei reikėtų realios pagalbos?
<p>Tokio tipo vyrai,kaip Idomucija yra labai daug.Aš dirbu su vyrais,tai patikėkite ko aš neprisiklausau.
Manau, niekad kitiap ir nebuvo, seima visada tie, kurie pades, kurie bus salia, o draugai yra draugai, ju daug niekad ir nebus.
Man nrteko su tokiais pabendrauti, bent jei taip ir maste neissidave
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 19, 10:47)
. Vyrai jo, megsta papostringauti, kokie jie kieti, kaip bobos po padu. O pamacius realybeje - -cypcioja...
cia gal tavo kartos vyrai nebent?