Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

man keista, kai tu užsienyje gyvendama taip kalbi. Toks vaizdas, kad neturi draugų užsieniečių ar jie kokie aštuoniolikiniai plevėsos dar. Aš turiu europinėje šalyje ilgametį šeimos draugą su šeima, tai jiems ten norma vizitai pas homeopatus. Jam 60+ ir neturėjęs operacijų, ligų, negulėjęs ligoninėje, o darbas labai stresinis, ilgametis firmos vadovas, o firmą tą išlaikyti sunku, nes jei tik nesuderins užsakymo, viskas nebus iš ko mokėti algų, teks paleisti darbuotojus. O kaip po to vėl pakilti, vėl nuo nulio priiminėt? Nu žodžiu... o kur dar asmeninio gyvenimo vėjai, seni tėvai su bėdom jau senatvinėm kas yra kone norma. Tai va, kai jis pajaučia, kad jam silpniau darosi, iš karto pas homeopatą. Tas patyrinėja ir išrašo visokių tinkturyčių ar pan. Ir jo draugų šeimos daro tą patį.
Jei nebūtų efekto, niekas neitų, užsidarytų tie visi kabinetai jų

Ne, zinok nekeista. Kad apskritai pasaulyje homeopatija populiari, tai cia aisku. Mano aplinkoje didzioji dalis uzsienieciu labai issilavine, turi kritini mastyma, sveiko proto galu gale, del to jie ir netiki, kad kuo daugiau atskiesi, tuo stipriau vaistas tave gydys. Mes darbe per pietus pakalbam apie visus situos, dar siaip apie kitokias "naujas" technologijas, proceduras is musu srities kur aiskiai matom, kad zmonems absurda prastumineja.

Tiesa, su viena gydytoja uzsienyje snekejau. Sake duoda homeopatiniu vaistu pacientams, kurie arba hipochondrikai, arba pasveiktu ir be jokiu vaistu isvis, bet tikisi is gydytojo iseiti su receptu. :)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 20, 20:47)
Kai savo tiesų neteiksi,kaip vienintelių ir nenuginčijamų, tada ir priimsiu.Nuo vaikystės negaliu pakęsti frazių sveika-nesveika, praktiška-nepraktiška.Iš karto iššaukia atmetimo reakciją.Amen.
</p>

bet esme tame, kad as to NIEKAD NETEIGIU, kiap tu vel istaip perskaitai man gryna mistika, as butent ir teigiu kazka, kad jsu nugincytumet, bet deja nesugebat biggrin.gif

nesigilinai kodel negali pakesti?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72548558" data-time="1574274384"><div><p>sėklos tai juk net labai naudingos vartotojo įkelta nuotrauka
jau net vietoje užaugančios visai skanios ima tapti, juk ir Lietuvoje klimatas šiltėja. Tikrai vaikystėje rūgštesnės būdavo</p></div></blockquote><p>Tu kada bandei buti regione pietuose, kur jos auginamos sauleje, ir ten jas ragauti? Sezono metu? smile.gif Kadangi man teko, tai su lietuviskom palyginus, ar pirktinem salyse labiau i siaure, as matau milziniska skirtuma. Ne tik apie vynuoges kalbant, bet ir kitus vaisius. Po patirties pietuose, man pirkti rago kietumo nektarinus ir persikus be jokio kvapo tai nebent is bedos kartkarciais.
</p>

Kuo daugiau saules, tuo saldziau, tai aisku gi. Tik vien popieriu valges gali sakyt, kad tas pats kaip ka tik nuskintas vaisius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 20:49)
Oi kokia tu gera, ačiū, kaip mes be tų nuorodų ir gyvenome...

i sveikata, kad tik macytu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 17:41)
pasakyti? tik - šlovė veganizmui smile.gif

tikrai.
metus mesą miegu minus 2 val mažiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:58)
i sveikata, kad tik macytu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai keičia mūsų gyvenimus!
Atsakyti

Ji ne straipsnius mokslinius skaito, o sudspaude kaip delfio lygio "britu mokslininkai nustate..." biggrin.gif

Is to, ka as maciau, tai ji skaito daug blogesnius saltinius. Delfi lygio "mokslininkai nustate" turi bent krisla tiesos, o jos nuorodose visiska dezinformacija, kur naudojami moksliniai terminai arba isvis naujadarai kazkokie pagristi ezoterinems nesamonems.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:25)
Didzioji dauguma medziagos studijom yra internete, visi moksliniai straipnisi irgi sukelti i interneta, nezinojai, visai atsilikusi nuo siu dienu pasaulio? yra mokyklu , kur mokiniai kyngu nebeperka, nesasi tik plansetes  mirksiukas.gif aukstosiose taip pat tiek knygu didzioji dalis yra pdf formatuose, tiek kita medziaga studijom.
o juo labiau infomacija apie mesa, jos zala, labai daznai dabar apie tai snekama, ir tyrimus galima susirasti, jei jum sitie saltiniai biblija  biggrin.gif

O tu turi prieiga prie tu medicininiu saltiniu?

Nes jei kalbet apie medicina, tai jie mokosi is mokamu duomenu baziu, kurios savo istekliais dalinasi tik su sumokejusio universiteto bendruomene. Labai mazai naujausiu medicininiu straipsniu yra nemokami internete. Labai mazai. O vadoveliu dar maziau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:50)
Na dabar gerai paskaicius mano komentara, pamatysi, jog kai nezinau, tai ir neteigiu 100%. Apskritai, esi rasius, kad tau Airijoje teko moketi 140 euru gydytojui. Gal kokiam kitam - cia jau tau zinoti.

Tu pati dar karta paskaityk mano zinutes as patamsinau tavo sakini del kurio parasiau, kad nusisneki" energija is zemes per sijona", ir jis niekaip nesusijes su pinigais, virs simto as mokejau uz konsultacija pas chirurga. ir del sumos paparsciausiai pataisiau, ka parasei ir tiek. visai nesvarbu ar tai 70 ar 140, ne tame gi esme ir skirtumas cia nedidelis. LIetuvoje kiek girdejau ir brangiau ima uz ta pati.

Kaip taip nuolat nesusivokti ka skaitai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 20:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72548596" data-time="1574275508"><div><p>man keista, kai tu užsienyje gyvendama taip kalbi. Toks vaizdas, kad neturi draugų užsieniečių ar jie kokie aštuoniolikiniai plevėsos dar. Aš turiu europinėje šalyje ilgametį šeimos draugą su šeima, tai jiems ten norma vizitai pas homeopatus. Jam 60+ ir neturėjęs operacijų, ligų, negulėjęs ligoninėje, o darbas labai stresinis, ilgametis firmos vadovas, o firmą tą išlaikyti sunku, nes jei tik nesuderins užsakymo, viskas nebus iš ko mokėti algų, teks paleisti darbuotojus. O kaip po to vėl pakilti, vėl nuo nulio priiminėt? Nu žodžiu... o kur dar asmeninio gyvenimo vėjai, seni tėvai su bėdom jau senatvinėm kas yra kone norma. Tai va, kai jis pajaučia, kad jam silpniau darosi, iš karto pas homeopatą. Tas patyrinėja ir išrašo visokių tinkturyčių ar pan. Ir jo draugų šeimos daro tą patį.
Jei nebūtų efekto, niekas neitų, užsidarytų tie visi kabinetai jų</p></div></blockquote><p>Ne, zinok nekeista. Kad apskritai pasaulyje homeopatija populiari, tai cia aisku. Mano aplinkoje didzioji dalis uzsienieciu labai issilavine, turi kritini mastyma, sveiko proto galu gale, del to jie ir netiki, kad kuo daugiau atskiesi, tuo stipriau vaistas tave gydys. Mes darbe per pietus pakalbam apie visus situos, dar siaip apie kitokias "naujas" technologijas, proceduras is musu srities kur aiskiai matom, kad zmonems absurda prastumineja.
</p><p>Tiesa, su viena gydytoja uzsienyje snekejau. Sake duoda homeopatiniu vaistu pacientams, kurie arba hipochondrikai, arba pasveiktu ir be jokiu vaistu isvis, bet tikisi is gydytojo iseiti su receptu. smile.gif
</p>

žinau aš tokių kritikų operuotų po kelis kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:53)
Mano teta abrikosiukus LIetuvoje augina, labai skanus uzauga ir prinoksta.

Daug ka lt galima augint, bet tai nereiskia, kad bus tokie patys kaip pietuose ka tik nuskinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 11:02)
Bet deja, anos fontanuoja youtubine ismintimi, pacios neisbandziusios.

Stebiuosi. O jūsu išmintis - iš sovietikus gydytoju vadoveliu?
Aš skaitau/studijuoju tokius pat gydytojus iš nutritrionfacts.org ir kitu rimtu svetainiu.
Nuostabi M. Greger knyga "How not to die".
Mano gydytojai - M.Greger, Furhman, Shinyja, Esselstynas, biochemijos profesorius Campbellas ir jo šeima.
Mano gydytojai - Gastroentero-chirurgai, GP ir kiti.
aš gi neskaitau dailininko ar psichiatro, kuris rašo apie mitybą.
Mano rodiklis - gydytojai, kuriu pacientai negrižta atgal gultis po peiliu. Kuriems, davus gyvensenos būdo patarimus, ju sveikata gereja.
O tavo gydytojai kokie? Jei augaline mityba man/žmonems padeda, kodel tau tai atrodo "youtubine išmintis"?

Dar dapie tai, ką Mylimuke ar Montekrista sake apie "ciut ciut mesos". Vieniems tai suveikia, kitiems - ne. Esme, ta, jog i siuolaikine mesa kišama viskas, kas sargdina žmogu. Glutamatas didina apetita, ir tas ciut ciut kelia priklausomybe. man, pvz taip buvpo. tas ciut ciut gaunasi, vis tiek finale - daugiau mesos, mažiau darzoviu.
arba daugiau darzoviu, plaukiojanciu aliejuje, negu realiu greens/darzoviu.

Monteverte, tik galiu pasidziaugti tavo diet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 21:08