man keista, kai tu užsienyje gyvendama taip kalbi. Toks vaizdas, kad neturi draugų užsieniečių ar jie kokie aštuoniolikiniai plevėsos dar. Aš turiu europinėje šalyje ilgametį šeimos draugą su šeima, tai jiems ten norma vizitai pas homeopatus. Jam 60+ ir neturėjęs operacijų, ligų, negulėjęs ligoninėje, o darbas labai stresinis, ilgametis firmos vadovas, o firmą tą išlaikyti sunku, nes jei tik nesuderins užsakymo, viskas nebus iš ko mokėti algų, teks paleisti darbuotojus. O kaip po to vėl pakilti, vėl nuo nulio priiminėt? Nu žodžiu... o kur dar asmeninio gyvenimo vėjai, seni tėvai su bėdom jau senatvinėm kas yra kone norma. Tai va, kai jis pajaučia, kad jam silpniau darosi, iš karto pas homeopatą. Tas patyrinėja ir išrašo visokių tinkturyčių ar pan. Ir jo draugų šeimos daro tą patį.
Jei nebūtų efekto, niekas neitų, užsidarytų tie visi kabinetai jų
Ne, zinok nekeista. Kad apskritai pasaulyje homeopatija populiari, tai cia aisku. Mano aplinkoje didzioji dalis uzsienieciu labai issilavine, turi kritini mastyma, sveiko proto galu gale, del to jie ir netiki, kad kuo daugiau atskiesi, tuo stipriau vaistas tave gydys. Mes darbe per pietus pakalbam apie visus situos, dar siaip apie kitokias "naujas" technologijas, proceduras is musu srities kur aiskiai matom, kad zmonems absurda prastumineja.
Tiesa, su viena gydytoja uzsienyje snekejau. Sake duoda homeopatiniu vaistu pacientams, kurie arba hipochondrikai, arba pasveiktu ir be jokiu vaistu isvis, bet tikisi is gydytojo iseiti su receptu.