Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Žu žu @ 2019 11 20, 21:14)
Tikrai. Kam, tavo manymu univerai leistu simtus tukstanciu euru, jei visa tai butu padeta nemokamai internete?

teiginys jusu buvo ne apie kaina ir priezastsi, o tai, kad DAUGUMA, yra mokami, idomu kaip apskaiciavot, kad dauguma? Mums univeristetea nurode nemazai nemokamu baziu, kur galima susirasti iv straipsniu, tai idomu is kur jusu informacija apie dauguma?
kad dalis mokama, taigi as to neneigiu, gal ypac, kur tyrimai brangus buvo, reikia, kad kazkaip atsipirktu, bet kad dauguma kazkaip abejoju, bet to nezinau, todel ir perklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 21:16)
Cambala, ne su alko, cia tu su fanaberijom savo etatiniu sukurtom, ja bandai izeidineti, ir savo pagieza pateikineji kaip fakta.

rašė ji pati apie vyno taures biggrin.gif
alkoholis tokią žmogystą bent kiek dar pateisintų, nes jai taip blaiviu protu, tai... nu patys suprantat
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 21:16)
Nes ji, vargšė, mokslinius laipsnius univeruose gauna, neDAėjo dar jai, kur išminties semtis. Mesk kokią nuorodą  jai, gal padės.

nedaeis jau jai, matai sijono nenesioja kuris siurbtu is zemes energija, tai jau kaip ir viskas prarasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 11:15)
Pries metus, buvau isitikinusi, kad Jus "susidraugausite", ... esi pasiekusi zemesni laipteli nei Is Sviesos.

aš niekam nesu priešiška, net paciai Cambalai, kuri ištampo mano istorijas.
Gerai, kad mirusios viako dar netampo.
ištampe abi su Burbancia mano ketinimą padeti mergaitei. juokiasi, kad gerai sutariu su ex, saugau ex moters vaikus.
visos tampot, iskatant Iš -Sviesos, kad duodu pinigu kažkam.
kad ir elgetai, prezitentui - koks kieno reikalas.
Nežinau, kokias tu, Moonte, turi iliuzijas apie mane - aš nesu prieš nieką priešiškai nusiteikus. kaip ir jūs visos, kai noriu, leidžiuosi i provokacijas, kai pasirenku kitaip - niekas manęs nesuvartys. megstu ironiją, šarzą, ir paerzinti. bet gi visos tą darot.
o tu negražiai darai.
ką reiškia laipteliu žemiau? man cia niekas nera žemiau. gi pati sakei - komentuoji tik postus.
jei jau taip imant, ne postus, o žmones - visi cia sužaloti, savaip traumuoti. net ir tos, kurios rašo sterilius, taisyklingus postus.

Iš-Šviesos,
sakai, kad tavo istoriją aš tampau. netampau. pati pirmoji parasei apie pinigus mano exui, ir parasei moralizuodama: "visos istorijos apie tave". tai aš parašiau ir apie tavo ex. tu nežinai visos mano istorijos, aš - tavo. kam tu kabini mane, aš pasielgiau kaip tu. analogiškai. žinoma, kad tavo draugas nesižude, bet ar patiktu jei tau kas nors tai prikabintu. tai ir tu nekabink mano davimo motyvu. noriu - duotu, noriu - ne. gi turejai proto, nestaugei ant manęs, kam vaiką numeciau nuo dviracio.
kaltini tampymu, bet pati patampai, kai nori.
jei nepatinka, ignoruok mano postus. ko reaguoji, kai rasau apie savo vaikus, broli Erazmuse. atrodo, tarsi nieko gero neparašyciau.

Moonte, tas pats galioja tau. tu manęs pradejai nemegti tik todel, kad aš - prieš mesą ir už Lutukę. jei tau bent truputi rūpetu gyvūnai, bent tiek, kiek svetimi vaiku, būtum su amnim, mano puseje. jei tau bent kiek būtu suprantamos gyvūnu kancios, ir pvz, koki darbą daro Tušti narvai, kad ir dabar, del kiauniu (straipsniai Kauno diena, liet ryte, ir kt), puses repliku man nesakytum. beje, apie veganizmą seniai nešneku, pastebejai?
ir vis tiek laipioju po kažkieno dūšią? o po mano dūšią tu nelaipioji? po mano dūšią kitos nelaipioja, vos man atsiverus? nesiplesiu.
Del Lutukes. atmeni, tau rašiau i az - negi viskas, viskas, viskas, ką Lutuke sako, yra netiesa. ji pasako šimtus geru dalyku. šimtus. tu pati prisipažinai, kad vedziodama šunis apie tai galvojai, ir supratai, kad jauti antipatija, pati nesuvokdama kokia ir kam. pateikimo būdas? betgi cambalos/burbos būdą priimi, tai ko nepriimi mano, Lutukes? nes mes nesikeikiam kas žingsnis?
Kodel Hmm, Aimejos, Iš-Šviesos postai tau priimtinesni? nes jos gi nieko nešneka. visai. gi būdavo, aš nieko nešnekedavau, ir niekas nekibdavo. jos nieko apie save nepateikia, sterilius, gražius faktus. jokiu silpybiu, jokio žmogiškumo, jokios šilumos, nieko. sau pacios gražios, ir tiek. komentuoja svetimus postus - tiek žiniu. kiekvienas postas, tarsi nera ko prikibti, bet tik dvelkia: Žiūrek, kokia aš.
tuo paciu noriu pasakyit: jos nera geresnes nei blogesnes už cambalą ar kitus. ir juolab nesu nei aš, nei L - nesam prastesnes už jus.
Atsakyti

as studijuoju universitete ir jis turi prieiga tikrai prie nemazai duomenu baziu ir moksliniu straipsniu, jei taip domina mano asmuo.

ar tikrai? biggrin.gifar tik sugalvojot atkartoti is_sviesos teksta siek tiek nuo saves pasifantazavusi biggrin.gif

Matyt, as ne vienintele pasaulyje, kuri studijavo ir kuriai reikejo tuos mokslinius straipsnius skaityti. Tai galiu pasakyti, kad susirinkti buvo gan nelengva, ypac LT gyvenant, nes univerai nera baisiai turtingi. Kai tu rasai, kad straipsniai prieinami, tai juokas ima. Santrauka gali paskaityti, dar keleta eiluciu. Uz kitka turi moketi, deja, arba kazkaip pasivogti, bet tau cia ne turkiski KINAI, ant kiekvieno kampo internete nerasi.

O siaip tai kalbant apie studijavima, tai ne nuo moksliniu straipsniu pradet reikia. Pirmus du metus univere yra ka veikti mokantis elementariu ziniu is tos srities. Knygu per akis, tik spek skaityti, bet nemokamu ne mElEjonai irgi. Pagal tave, tai paciam galima viso to ismokti, nes straipsnius gali susirasti. Jezusmarija, tave skaitant, tai norisi biologijos/chemijos/fizikos 9os klases vadovelius padovanoti, kad bent ta ismoktum, ka jau ten moksliniai straipsniai kazkokie.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 20, 18:13)
Pagrindines:
Zmonos turi isteketi nekaltos,
Duoti vyrui visada,
buti nuolankios.
Va kur nesurandu palaikymo

o jei meiluže duoda vyrui. ir vyras džiaugiasi?
kodel nesulaukiau palaikymo?
vyras laimingas, paskui i šeimą grižo. wub.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 18:42)
O dabar jau matai lytis yra kazkas salia zmogaus, ir dar kintamo doh.gif ABSURDAS.

pameni Conchita Wurst. ji gi - vieną savaitę - nori būna vyras, kitą - moteris. vat ji - hermafroditas. ką pasakytu specai?
traumos turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 21:28
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:24)
<p>Matyt, as ne vienintele pasaulyje, kuri studijavo ir kuriai reikejo tuos mokslinius straipsnius skaityti. Tai galiu pasakyti, kad susirinkti buvo gan nelengva, ypac LT gyvenant, nes univerai nera baisiai turtingi. Kai tu rasai, kad straipsniai prieinami, tai juokas ima. Santrauka gali paskaityti, dar keleta eiluciu. Uz kitka turi moketi, deja, arba kazkaip pasivogti, bet tau cia ne turkiski KINAI, ant kiekvieno kampo internete nerasi.</p>
<p> </p>
<p>O siaip tai kalbant apie studijavima, tai ne nuo moksliniu straipsniu pradet reikia. Pirmus du metus univere yra ka veikti mokantis elementariu ziniu is tos srities. Knygu per akis, tik spek skaityti, bet nemokamu ne mElEjonai irgi. Pagal tave, tai paciam galima viso to ismokti, nes straipsnius gali susirasti. Jezusmarija, tave skaitant, tai norisi biologijos/chemijos/fizikos 9os klases vadovelius padovanoti, kad bent ta ismoktum, ka jau ten moksliniai straipsniai kazkokie.</p>

ir vel teletabiskas postas, unsure.gif man tai noretusi , kad tu siek tiek atsristum nuo to mokslo siek tiek, nes dabar kaip religinis fanatas esi, tik mokslas ir nieko apart mokslo, religingi zmones bent tiki kazkuom tuo paciu jau kelis tukstnacius metu, o mokslas kas savaite keiciasi.... nu bet tai tavo kelias, tau ir valgyti ta kose, kuria issivirsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 lapkričio 2019 - 21:38
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 22:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72548641" data-time="1574276907">
<div>
<p>as studijuoju universitete ir jis turi prieiga tikrai prie nemazai duomenu baziu ir moksliniu straipsniu, jei taip domina mano asmuo.

<strong>ar tikrai? vartotojo įkelta nuotraukaar tik sugalvojot atkartoti is_sviesos teksta siek tiek nuo saves pasifantazavusi vartotojo įkelta nuotrauka</strong></p>
</div>
</blockquote>
<p>Matyt, as ne vienintele pasaulyje, kuri studijavo ir kuriai reikejo tuos mokslinius straipsnius skaityti. Tai galiu pasakyti, kad susirinkti buvo gan nelengva, ypac LT gyvenant, nes univerai nera baisiai turtingi. Kai tu rasai, kad straipsniai prieinami, tai juokas ima. Santrauka gali paskaityti, dar keleta eiluciu. Uz kitka turi moketi, deja, arba kazkaip pasivogti, bet tau cia ne turkiski KINAI, ant kiekvieno kampo internete nerasi.</p>
<p> </p>
<p>O siaip tai kalbant apie studijavima, tai ne nuo moksliniu straipsniu pradet reikia. Pirmus du metus univere yra ka veikti mokantis elementariu ziniu is tos srities. Knygu per akis, tik spek skaityti, bet nemokamu ne mElEjonai irgi. Pagal tave, tai paciam galima viso to ismokti, nes straipsnius gali susirasti. Jezusmarija, tave skaitant, tai norisi biologijos/chemijos/fizikos 9os klases vadovelius padovanoti, kad bent ta ismoktum, ka jau ten moksliniai straipsniai kazkokie.</p>

Mano patirtis su straipsniais, knygom ta pati drinks_cheers.gif
Gal ten kokius mankavercius duoda nemokamai skaityt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:07)
Stebiuosi. O jūsu išmintis - iš sovietikus gydytoju vadoveliu?
Aš skaitau/studijuoju tokius pat gydytojus iš nutritrionfacts.org ir kitu rimtu svetainiu.
Nuostabi M. Greger knyga "How not to die".
Mano gydytojai - M.Greger, Furhman, Shinyja, Esselstynas, biochemijos profesorius Campbellas ir jo šeima.
Mano gydytojai - Gastroentero-chirurgai, GP ir kiti.
aš gi neskaitau dailininko ar psichiatro, kuris rašo apie mitybą.
Mano rodiklis - gydytojai, kuriu pacientai negrižta atgal gultis po peiliu. Kuriems, davus gyvensenos būdo patarimus, ju sveikata gereja.
O tavo gydytojai kokie? Jei augaline mityba man/žmonems padeda, kodel tau tai atrodo "youtubine išmintis"?
Dar dapie tai, ką Mylimuke ar Montekrista sake apie "ciut ciut mesos". Vieniems tai suveikia, kitiems - ne. Esme, ta, jog i siuolaikine mesa kišama viskas, kas sargdina žmogu. Glutamatas didina apetita, ir tas ciut ciut kelia priklausomybe. man, pvz taip buvpo. tas ciut ciut gaunasi, vis tiek  finale - daugiau mesos, mažiau darzoviu.
arba daugiau darzoviu, plaukiojanciu aliejuje, negu realiu greens/darzoviu.
Monteverte, tik galiu pasidziaugti tavo diet  4u.gif

Siaip, sovietiniais laikais praejo mano vaikyste ir paauglyste, studijas baigiau jau laisvos Lietuvos metais. TAigi, bandyk dar karta.

O mokytis apie mityba mane priverte mano pacios ligos. Siuo metu tampriai bendrauju su jauna medike, samoningai pasirinkau "jaunyste", suteikdama jai galimybe praktikuotis ant manes. Mano isitikinimu, kad liga nugali ligonuo ir mediko bendradarbiavimas.

Ir kodel gi pacios gydytojai yra geresni uz manuosius, kurie suteikia man sansa REALIAI gyventi. Neziurint ne i nieka, as GYVENU, nors ne Viena karta buvau pasmerkta myriop.

O tavo etatiniu sutve, tai tustutes, su visokiais Sai Babom, ar dar bala zino kuo priesakyje.
Atsakyti

Bet tai tavo patirtis, kitos gal valgo tas darzoves ir ju nemazina? Man atrodo, kad tu mesa akcentuoji visai be reikalo. Tie, kurie valgo nesveikai, tai daro visame kame (kiekiuose, mazai darzoviu, daug nulines vertes produktu), tad beda ne mesoje, o apskritai sudinoje mityboje. Gal butent ta reiktu susitvarkyt?

O kaip chemija purkstos darzoves, vaisiai, grudai? Nieko baisaus?

Pirstu i aki. Is esmes, valgant daug darzoviu, kiek mesos gali suvalgyti? As Lietuvoje gyvendama daugiau valgiau, bet kai emiau sau gaminti, tai naturaliai gaunasi, kad sutarkavus daugiau kaip puse kopusto ir 4ias morkas dviems zmonems, nesuvalgysi dar cielos vistos ant virsaus.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 20, 11:29)
   Eikit bendrauti su vienuoliais. Jie ir tik jie vieninteliai yra šviesūs

ane? vieną ju sugunde J.Ivanauskaite ir raše knygoje/pasakojo salei prie 200-300 žmoniu.
Nesugundomu nera.
Statau veganišką alu net už Idomucią. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 21:59
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:28)
pameni Conchita Wurst. ji gi - vieną savaitę - nori būna vyras, kitą - moteris. vat ji - hermafroditas. ką pasakytu specai?
traumos turbūt.

i skur si info?
Kiek skaitau tai raso, kad jis yra vyras, gejus, megstanti srengtis moteriskai.
O priezasciu bendru nebuna, reikia gi konkreciai zmogu istirti, su juo bendrauti ir tai ne visada tas priezastis eis rasti.
Atsakyti