QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 11:15)
Pries metus, buvau isitikinusi, kad Jus "susidraugausite", ... esi pasiekusi zemesni laipteli nei Is Sviesos.
aš niekam nesu priešiška, net paciai Cambalai, kuri ištampo mano istorijas.
Gerai, kad mirusios viako dar netampo.
ištampe abi su Burbancia mano ketinimą padeti mergaitei. juokiasi, kad gerai sutariu su ex, saugau ex moters vaikus.
visos tampot, iskatant Iš -Sviesos, kad duodu pinigu kažkam.
kad ir elgetai, prezitentui - koks kieno reikalas.
Nežinau, kokias tu, Moonte, turi iliuzijas apie mane - aš nesu prieš nieką priešiškai nusiteikus. kaip ir jūs visos, kai noriu, leidžiuosi i provokacijas, kai pasirenku kitaip - niekas manęs nesuvartys. megstu ironiją, šarzą, ir paerzinti. bet gi visos tą darot.
o tu negražiai darai.
ką reiškia laipteliu žemiau? man cia niekas nera žemiau. gi pati sakei - komentuoji tik postus.
jei jau taip imant, ne postus, o žmones - visi cia sužaloti, savaip traumuoti. net ir tos, kurios rašo sterilius, taisyklingus postus.
Iš-Šviesos,
sakai, kad tavo istoriją aš tampau. netampau. pati pirmoji parasei apie pinigus mano exui, ir parasei moralizuodama: "visos istorijos apie tave". tai aš parašiau ir apie tavo ex. tu nežinai visos mano istorijos, aš - tavo. kam tu kabini mane, aš pasielgiau kaip tu. analogiškai. žinoma, kad tavo draugas nesižude, bet ar patiktu jei tau kas nors tai prikabintu. tai ir tu nekabink mano davimo motyvu. noriu - duotu, noriu - ne. gi turejai proto, nestaugei ant manęs, kam vaiką numeciau nuo dviracio.
kaltini tampymu, bet pati patampai, kai nori.
jei nepatinka, ignoruok mano postus. ko reaguoji, kai rasau apie savo vaikus, broli Erazmuse. atrodo, tarsi nieko gero neparašyciau.
Moonte, tas pats galioja tau. tu manęs pradejai nemegti tik todel, kad aš - prieš mesą ir už Lutukę. jei tau bent truputi rūpetu gyvūnai, bent tiek, kiek svetimi vaiku, būtum su amnim, mano puseje. jei tau bent kiek būtu suprantamos gyvūnu kancios, ir pvz, koki darbą daro Tušti narvai, kad ir dabar, del kiauniu (straipsniai Kauno diena, liet ryte, ir kt), puses repliku man nesakytum. beje, apie veganizmą seniai nešneku, pastebejai?
ir vis tiek laipioju po kažkieno dūšią? o po mano dūšią tu nelaipioji? po mano dūšią kitos nelaipioja, vos man atsiverus? nesiplesiu.
Del Lutukes. atmeni, tau rašiau i az - negi viskas, viskas, viskas, ką Lutuke sako, yra netiesa. ji pasako šimtus geru dalyku. šimtus. tu pati prisipažinai, kad vedziodama šunis apie tai galvojai, ir supratai, kad jauti antipatija, pati nesuvokdama kokia ir kam. pateikimo būdas? betgi cambalos/burbos būdą priimi, tai ko nepriimi mano, Lutukes? nes mes nesikeikiam kas žingsnis?
Kodel Hmm, Aimejos, Iš-Šviesos postai tau priimtinesni? nes jos gi nieko nešneka. visai. gi būdavo, aš nieko nešnekedavau, ir niekas nekibdavo. jos nieko apie save nepateikia, sterilius, gražius faktus. jokiu silpybiu, jokio žmogiškumo, jokios šilumos, nieko. sau pacios gražios, ir tiek. komentuoja svetimus postus - tiek žiniu. kiekvienas postas, tarsi nera ko prikibti, bet tik dvelkia: Žiūrek, kokia aš.
tuo paciu noriu pasakyit: jos nera geresnes nei blogesnes už cambalą ar kitus. ir juolab nesu nei aš, nei L - nesam prastesnes už jus.