Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

va taip ir atskleidi savo turtinga kritini mastyma biggrin.gif
Kaip galima sitaip mastyti apie bet koki vaisiu, ju nera tusciu, nei vieno, gamtoje is vis vis nieko tuscio nera. mirksiukas.gifNet vanduo ir tas yra gyvas ir negyvas ir abieju mums reiktu, deja gyvo nelabai gaunam.

Keliauti ir gyventi - du skirtingi dalykai. Reikia zinoti kada sezonas ir kur pirkti. Man maistas yra svarbus, as galiu daug laiko praleisti ieskant geru alyvuogiu, nekalbu apie vaisius ir darzoves. Toje pacioje vietoje galima maitintis is parduotuves plastikiniais pomidorais ir galima eiti i turgu, bei juos rinktis uostant is 50 pardaveju. Jei tik yra galimybe, as butent antra varianta ir renkuosi, kol turiu tam laiko.

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 20, 21:01)
O tu turi prieiga prie tu medicininiu saltiniu?

Nes jei kalbet apie medicina, tai jie mokosi is mokamu duomenu baziu, kurios savo istekliais dalinasi tik su sumokejusio universiteto bendruomene. Labai mazai naujausiu medicininiu straipsniu yra nemokami internete. Labai mazai. O vadoveliu dar maziau.

as studijuoju universitete ir jis turi prieiga tikrai prie nemazai duomenu baziu ir moksliniu straipsniu, jei taip domina mano asmuo.

ar tikrai? biggrin.gif ar tik sugalvojot atkartoti is_sviesos teksta siek tiek nuo saves pasifantazavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:59)
tikrai.
metus mesą miegu minus 2 val mažiau.  smile.gif

I senatve zmonems reikia maziau miego, faktas.
As nemetus mesos miegu irgi gerokai maziau nei ories koki 10 metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:01)
Is to, ka as maciau, tai ji skaito daug blogesnius saltinius. Delfi lygio "mokslininkai nustate" turi bent krisla tiesos, o jos nuorodose visiska dezinformacija, kur naudojami moksliniai terminai arba isvis naujadarai kazkokie pagristi ezoterinems nesamonems.
</p>

nu va jau vsiai nusicmabalejai, jau ir MATAI, ka as skaitau lotuliukas.gif

kodel kuom tu tiki yra samone, o kuom kiti tiki yra nesamone? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 21:06)
Daug ka lt galima augint, bet tai nereiskia, kad bus tokie patys kaip pietuose ka tik nuskinti.

o sakiau, kad bus? bigsmile.gif bet gal geriau savus uzsiauginti nei atvesitnisu valgyti, kurie tikrai ne tokie kaip pietuose ka tik prisirpe nusiskinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 21:08)
I senatve zmonems reikia maziau miego, faktas.
As nemetus mesos miegu irgi gerokai maziau nei ories koki 10 metu biggrin.gif

Miegu kaip šernas, vis galvoju, kada bus gana mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:08)
.

ar tikrai?  biggrin.gif ar tik sugalvojot atkartoti is_sviesos teksta siek tiek nuo saves pasifantazavusi  biggrin.gif

Tikrai. Kam, tavo manymu univerai leistu simtus tukstanciu euru, jei visa tai butu padeta nemokamai internete?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:07)
O tavo gydytojai kokie? Jei augaline mityba man/žmonems padeda, kodel tau tai atrodo "youtubine išmintis"?
Dar dapie tai, ką Mylimuke ar Montekrista sake apie "ciut ciut mesos". Vieniems tai suveikia, kitiems - ne. Esme, ta, jog i siuolaikine mesa kišama viskas, kas sargdina žmogu. Glutamatas didina apetita, ir tas ciut ciut kelia priklausomybe. man, pvz taip buvpo. tas ciut ciut gaunasi, vis tiek  finale - daugiau mesos, mažiau darzoviu.
arba daugiau darzoviu, plaukiojanciu aliejuje, negu realiu greens/darzoviu.
Monteverte, tik galiu pasidziaugti tavo diet  4u.gif

Bet tai tavo patirtis, kitos gal valgo tas darzoves ir ju nemazina? Man atrodo, kad tu mesa akcentuoji visai be reikalo. Tie, kurie valgo nesveikai, tai daro visame kame (kiekiuose, mazai darzoviu, daug nulines vertes produktu), tad beda ne mesoje, o apskritai sudinoje mityboje. Gal butent ta reiktu susitvarkyt?

O kaip chemija purkstos darzoves, vaisiai, grudai? Nieko baisaus?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 21:07)
Keliauti ir gyventi - du skirtingi dalykai. Reikia zinoti kada sezonas ir kur pirkti. Man maistas yra svarbus, as galiu daug laiko praleisti ieskant geru alyvuogiu, nekalbu apie vaisius ir darzoves. Toje pacioje vietoje galima maitintis is parduotuves plastikiniais pomidorais ir galima eiti i turgu, bei juos rinktis uostant is 50 pardaveju. Jei tik yra galimybe, as butent antra varianta ir renkuosi, kol turiu tam laiko.

rimtai ale ot nuajiena cia pasakei lotuliukas.gif kodel nuolat rasai kaip kokia teletabe ?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 22:12)
nu va jau vsiai nusicmabalejai, jau ir MATAI, ka as skaitau lotuliukas.gif

kodel kuom tu tiki yra samone, o kuom kiti tiki yra nesamone?  bigsmile.gif

Nesamone ypac tai, kuom tu tiki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:15)
rimtai ale ot nuajiena cia pasakei  lotuliukas.gif kodel nuolat rasai kaip kokia teletabe ?

Nes ji, vargšė, mokslinius laipsnius univeruose gauna, neDAėjo dar jai, kur išminties semtis. Mesk kokią nuorodą jai, gal padės.
Atsakyti
[quote=given444,2019 11 20, 19:34]
16:8 visad darau. bent jau 15, tai tikrai.

mergos,nevelkit mano sveikatos paveikslo prie to, ką kalbu apie plant based diet ligotiems, nutukiems ir dar veganizmo kaip dietos nevelkit su meile gyvūnams.
aš jums nieko neprapaguoju, nes jūs gyvensit kaip noresit, kaip jums kieta širdis leis.
p.s. patiko svairnio mintis: "people want to be right. they don't want to learn."

mano spaudimas 90/60 - mazdaug visad toks nuo jaunystes. daznai būna 110. pulsas visad retas, ar valgiau mesą, ar ne.
akys blogos nuo 5kl.
kojos trauma nuo 13metu. labai stipri.
žmones duoda man minus 10-13metu.
taigi.
nesu koks kosmosas.
turiu ivairiu (blogu) iprociu. esu paprastas žmogus, ne nuskridusi i menuli davatka su uzakusiais kanalais.
beje, si savaitgali kaledine Vegfest Vilniuje. Mylimuke, kažkada domejaisi Mooncup. "Menulio seserys" (viskas moterims, kad susieta su "tomis" dienomis) pristato moterims savo produkciją. bus vegfeste, jos turi ir internete savo svetaine.
nesijauciu puolanti i kraštutinumus. jūs gi analogiškai su savo šašlykais kažkokiam sveikuoliui extreme atrodot.
kertu ir tortus ir bandeles.
nejauciu jūsu atmetimo reakcijos, nes jūs gi rašot ką norit, aš irgi - ka noriu. apie veganizmą seniai snekejom. mes laisvi kalbeti ką norim.

ar Idomucia jauciasi cia atmestas su savo transsex, tu - su vibrikais, ar Lutuke su savo pasauliu?
as - su iškrypusiu altruizmu ar Monteverte su dievais? Burbanti su sluota ar cambala su alko?

as bent nesijauciu ką noriu rašau, parašau, nes kiek rašau, tiek vadinasi, laisva valia leidžiuosi būti užgauta. nei daugiau, nei mažiau.
visos mes skirtingos, tai gal laikas skirtingumus apkabint ir mažiau putotis.
[/quot]
TAvo sirdis kieta kai kalba eina apie augalelius, valgai ju gleznus lapelius, vaisius, seklytes, kurios skirtos gimines pratesimui ir t.t. ir t.t.

O tu pasidomek apie neva kietasirde Lisitėja2 veikla. Ji nerekia, kaip tu ant visu pakampiu. Bet suteikia tiems patiems gyvams sansa i ORU GYVENIMA.

Cambala, ne su alko, cia tu su fanaberijom savo etatiniu sukurtom, ja bandai izeidineti, ir savo pagieza pateikineji kaip fakta.

Kaip ant Is SViesos rasineji vejus, kad tik rsyti.

DEGRADUOJI.
Idomu kas tai itkoja?

[quote=given444,2019 11 20, 21:59]
tikrai.
metus mesą miegu minus 2 val mažiau. smile.gif
[/quote]

Ir kuo tai susije su mityba...

As mazai miegu, esu veikli, bet tai prigimtis
Atsakyti

Stebiuosi. O jūsu išmintis - iš sovietikus gydytoju vadoveliu?
Aš skaitau/studijuoju tokius pat gydytojus iš nutritrionfacts.org ir kitu rimtu svetainiu.
Nuostabi M. Greger knyga "How not to die".
Mano gydytojai - M.Greger, Furhman, Shinyja, Esselstynas, biochemijos profesorius Campbellas ir jo šeima.
Mano gydytojai - Gastroentero-chirurgai, GP ir kiti.
aš gi neskaitau dailininko ar psichiatro, kuris rašo apie mitybą.
Mano rodiklis - gydytojai, kuriu pacientai negrižta atgal gultis po peiliu. Kuriems, davus gyvensenos būdo patarimus, ju sveikata gereja.
O tavo gydytojai kokie? Jei augaline mityba man/žmonems padeda, kodel tau tai atrodo "youtubine išmintis"?

Dar dapie tai, ką Mylimuke ar Montekrista sake apie "ciut ciut mesos". Vieniems tai suveikia, kitiems - ne. Esme, ta, jog i siuolaikine mesa kišama viskas, kas sargdina žmogu. Glutamatas didina apetita, ir tas ciut ciut kelia priklausomybe. man, pvz taip buvpo. tas ciut ciut gaunasi, vis tiek finale - daugiau mesos, mažiau darzoviu.
arba daugiau darzoviu, plaukiojanciu aliejuje, negu realiu greens/darzoviu.

Monteverte, tik galiu pasidziaugti tavo diet 4u.gif

As nenagrinesiu cia tu zmoniu veiklos, kuriuos cituoji, bet nebutinai kokios nors profesijos atstovas dalinsis pagrista informacija. Buna kas pasharina kokia atseit mokslininko irodyta sensacinga info, paskaitai apie ta zmogu - mokslines bendruomenes klounu laikomas ir tiek. Jokie tyrimai neatlikti, arba atlikti bbz kaip. Nulis irodymu, tik zmogaus nuomone, kuria pasitikima, nes tas turi issilavinima. Cia kaip gavosi su tuo gydytoju, kuris "irode" vakcinu ir autizmo rysi. :)

As neteigiu, kad tavo minimi zmones butent tokie, tiesiog tokia galimybe visgi yra.

O kalbant apie tas populiaras knygas apie mityba, tai jas turi parduoti kazkokiu budu. Pigus budas - sensacija. Kas patikrtins ar informacija turi bent gruda tiesos? Gi niekas. Negali uzdrausti rasyti.

Del tos ciut ciut mesos. Man cia primena buvusius alkoholikus, kurie mete gert, nevartoja nei laso ir pristato tai kaip siekiamybe kazkokia. Nu nzn, as tai nei noriu tos mesos daznai, nei ka. Turiu kazkaip valios, saiko jausmo, jauciu balansa. :)

Atsakyti