[quote=given444,2019 11 20, 19:34]
16:8 visad darau. bent jau 15, tai tikrai.
mergos,nevelkit mano sveikatos paveikslo prie to, ką kalbu apie plant based diet ligotiems, nutukiems ir dar veganizmo kaip dietos nevelkit su meile gyvūnams.
aš jums nieko neprapaguoju, nes jūs gyvensit kaip noresit, kaip jums kieta širdis leis.
p.s. patiko svairnio mintis: "people want to be right. they don't want to learn."
mano spaudimas 90/60 - mazdaug visad toks nuo jaunystes. daznai būna 110. pulsas visad retas, ar valgiau mesą, ar ne.
akys blogos nuo 5kl.
kojos trauma nuo 13metu. labai stipri.
žmones duoda man minus 10-13metu.
taigi.
nesu koks kosmosas.
turiu ivairiu (blogu) iprociu. esu paprastas žmogus, ne nuskridusi i menuli davatka su uzakusiais kanalais.
beje, si savaitgali kaledine Vegfest Vilniuje. Mylimuke, kažkada domejaisi Mooncup. "Menulio seserys" (viskas moterims, kad susieta su "tomis" dienomis) pristato moterims savo produkciją. bus vegfeste, jos turi ir internete savo svetaine.
nesijauciu puolanti i kraštutinumus. jūs gi analogiškai su savo šašlykais kažkokiam sveikuoliui extreme atrodot.
kertu ir tortus ir bandeles.
nejauciu jūsu atmetimo reakcijos, nes jūs gi rašot ką norit, aš irgi - ka noriu. apie veganizmą seniai snekejom. mes laisvi kalbeti ką norim.
ar Idomucia jauciasi cia atmestas su savo transsex, tu - su vibrikais, ar Lutuke su savo pasauliu?
as - su iškrypusiu altruizmu ar Monteverte su dievais? Burbanti su sluota ar cambala su alko?
as bent nesijauciu ką noriu rašau, parašau, nes kiek rašau, tiek vadinasi, laisva valia leidžiuosi būti užgauta. nei daugiau, nei mažiau.
visos mes skirtingos, tai gal laikas skirtingumus apkabint ir mažiau putotis.
[/quot]
TAvo sirdis kieta kai kalba eina apie augalelius, valgai ju gleznus lapelius, vaisius, seklytes, kurios skirtos gimines pratesimui ir t.t. ir t.t.
O tu pasidomek apie neva kietasirde Lisitėja2 veikla. Ji nerekia, kaip tu ant visu pakampiu. Bet suteikia tiems patiems gyvams sansa i ORU GYVENIMA.
Cambala, ne su alko, cia tu su fanaberijom savo etatiniu sukurtom, ja bandai izeidineti, ir savo pagieza pateikineji kaip fakta.
Kaip ant Is SViesos rasineji vejus, kad tik rsyti.
DEGRADUOJI.
Idomu kas tai itkoja?
[quote=given444,2019 11 20, 21:59]
tikrai.
metus mesą miegu minus 2 val mažiau.
[/quote]
Ir kuo tai susije su mityba...
As mazai miegu, esu veikli, bet tai prigimtis