Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Iš-Šviesos,
sakai, kad tavo istoriją aš tampau. netampau. pati pirmoji parasei apie pinigus mano exui, ir parasei moralizuodama: "visos istorijos apie tave". tai aš parašiau ir apie tavo ex. tu nežinai visos mano istorijos, aš - tavo. kam tu kabini mane, aš pasielgiau kaip tu. analogiškai. žinoma, kad tavo draugas nesižude, bet ar patiktu jei tau kas nors tai prikabintu. tai ir tu nekabink mano davimo motyvu. noriu - duotu, noriu - ne. gi turejai proto, nestaugei ant manęs, kam vaiką numeciau nuo dviracio.
kaltini tampymu, bet pati patampai, kai nori.
jei nepatinka, ignoruok mano postus. ko reaguoji, kai rasau apie savo vaikus, broli Erazmuse. atrodo, tarsi nieko gero neparašyciau.

Supratau dabar. Nenorejau moralizuoti. Man patinka stebeti zmones ir daznai ju elgesyje pastebiu tam tikras tendencijas. Yra tie, kurie aplinkinius gelbeja, moterys, kurios ant vienodu vyru uzsoka. Tai ta ir turejau galvoje sakydama, kad istorijos apie tave. Neturejau tikslo izeisti taves.

O as tavo postus skaitau, nes idomus. Man erzina tavo snekos apie ligas ir mityba, bet kitos temos jokio negatyvo nekelia, o greiciau priesingai, nors mastai ir gyveni labai kitaip, nei as.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 20 lapkričio 2019 - 21:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:20)
teiginys jusu buvo ne apie kaina ir priezastsi, o tai, kad DAUGUMA, yra mokami, idomu kaip apskaiciavot, kad dauguma? Mums univeristetea nurode nemazai nemokamu baziu, kur galima susirasti iv straipsniu, tai idomu is kur jusu informacija apie dauguma?
kad dalis mokama, taigi as to neneigiu, gal ypac, kur tyrimai brangus buvo, reikia, kad kazkaip atsipirktu, bet kad dauguma kazkaip abejoju, bet to nezinau, todel ir perklausiau.

As kalbu apie medicina. Pirmuose kursuose gal ir uztenka nemokamu str, veliau tikrai ne. Vadoveliu apskritai vienetai nemokamu. Taip, kad tie uzrasai ner tokie jau slapti, bet tikrai pasiekiami ne kiekvienam
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 20:30)
Siaip....

tavo etatiniu sutve, tai tustutes, su visokiais Sai Babom, ar dar bala zino kuo priesakyje.

Moonte , viskas gerai.... 4u.gif

etatiniu šutve? aš karmom netikiu iki galo...su viena moterimi/keliomis gincijausi net del Tavęs 4u.gif sakau, negi Moonte serga vežiu del pykcio...negi mano drauge, kukli, tyri rami, tik lb jautri - mire del vežio - o pagal vedas - vežys tai pykcio sankaupos, pykcio, dideles pagiežos, neišsakytu jausmu....
kaip galima taip manipuliuoti...
pilna mano laiptine reksniu bobu...taip išeina, jos išsirekia, išpila brudus ant kitu - ir...opt, neserga veziu.
cambala nesirgs veziu wub.gif

man cia viskas supaprastinta. kancia man misle... pati esu daug praradus, vieną vaiką - kitas su negalia, pati - ne James Bondas esu....
taip - ligos nuo nervu, bet nurašyti viską "nuodemems"?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 19:01)
Svelniai, bet vis tiek pasakei savo nuomone apie mus ir musu sirdis biggrin.gif mazdaug, elkites kaip norit, bet vis tiek jus deb1lai biggrin.gif

atsiprašau. biggrin.gif

man patinki tu, nes vis tiek domiesi - esi prieš masini vartojimą, ir šiaip tokia gailestinga atrodai. vat Cambal užtąse mano skudurus, o tu pastebejai/bent jau pasidomejai apie menulio taurele.
nebijai mokytis. nevaizduoji, kad jau žinai viską, nesulaukus ne puses amžiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 21:41
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:22)

Nežinau, kokias tu, Moonte, turi iliuzijas apie mane - aš nesu prieš nieką priešiškai nusiteikus. kaip ir jūs visos, kai noriu, leidžiuosi i provokacijas, kai pasirenku kitaip - niekas manęs nesuvartys. megstu ironiją, šarzą, ir paerzinti. bet gi visos tą darot.
o tu negražiai darai.
ką reiškia laipteliu žemiau? man cia niekas nera žemiau. gi pati sakei - komentuoji tik postus.
jei jau taip imant, ne postus, o žmones - visi cia sužaloti, savaip traumuoti. net ir tos, kurios rašo sterilius, taisyklingus postus.

Neretai kritiskai vertinu savo sunaus mintis, bet aciu Dievui, jis ne tu, jo nereikia glostyti pastoviai pagal galvyte, tam kad zinotu, jog mano kritiniai zodziai nera nei pagiezos, neapykantos, ar dar bala ko negatyvaus jam israiska.

AS jau rasiau, pakartosiu, nepermesk man savo jausenu.

Tu gali deklareuoti kiek nori, apie savo nusiteikima ir t.t. ir t.t.. Bet, manau, samoningai izeidineti zmogu, net tau nesimpatiska, priskirdamas jam tariama alko, tai tikrai nera gerumo-taikumo israiska. Kaip ir primetineti kitiem, inteligentiskiem oponentam, vien todel kad tau opnuoja nekorektiskus, zeidziancius pramanus.

Vel deklaracija, ne as, o tu skaciuoji levelius, graduoji kas auksciau kas zemiau...

Man gaila, kad pati nesuvoki kokia esi pagiezinga ir pikta. Ir pvz yra realus, ne mano fantazijos.

Cambalai as nereiskiu jokiu pretenziju, tau as DAR reiskiu, bet itariu, kad greitai nustosiu, nes juk nera prasmes apeliuoti i tai ko nera.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 20, 18:34)
Kraustykis gyventi į musulmoniškas šalis,

Ten internetas prastai veikia, nors geriau nei DE. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 20, 21:36)
As kalbu apie medicina. Pirmuose kursuose gal ir uztenka nemokamu str, veliau tikrai ne. Vadoveliu apskritai vienetai nemokamu. Taip, kad tie uzrasai ner tokie jau slapti, bet tikrai pasiekiami ne kiekvienam

matai diskusija prasidejo ne nuo pasiekiamumo, o nuo to, ar informacija yra internete ar ne, nes kaip man pradeda tyciotis is interneto ir googolio, kai net nezino kas tai yra atrodo tikrai nelabai adekvatus zmones.
Kas kaip ka kiek pasiekia tai jau visai kita tema ir be to nesnekejom mes apie detalias studijas, bet pvz susidomi kazkokia tema, susirinkti bendras zinias ir rast tokiu straipsniu tikrai imanoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 lapkričio 2019 - 21:52
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 20:42)
Bet, manau, samoningai izeidineti zmogu, net tau nesimpatiska, priskirdamas jam tariama alko,

jau esu atsiprašius Cambalos del alko. klausiau kelissyk , kur cia visoms susišviete, kad C geria.
juk jūs cia karaliaujat forume...ne aš.
na, o C tegu mano istorijas tampo. del mergaites, del mano bobules, del brolio (kuris pelnosi), del kitu...
tebūnie aš pagiežinga ir pikta.

Kur Kin?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 19:07)

One cup (151 grams) of red or green grapes contains the following nutrients

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 21:46
Neseniai sugalvojau, kad reik pradet apsipirkinet savaitei i prieki ir susiplanuot patiekalus, kad neismetineti maisto, kad ivairiau valgyt. Anksciau galvojau, kokia nesamone, is kur man oirmadieni zinot, ko noresiu ketvirtadieni biggrin.gif bet visai smagu bandyt naujus receptus.
O ka norejau pasakyt, taip perkant labai pasimato, kas sudaro raciona musu. Tai mesos tikrai gana maza dalis gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 21:42)
Man gaila, kad pati nesuvoki kokia esi pagiezinga ir pikta.

blink.gif blink.gif blink.gif
nu jau cia visiskas briedas,Given galima daug ka prifantazavus prikisti, nu bet cia jau ir uz cambalos fantazijos ribu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 19:27)
Atitinki savo amziu. Kokie dar minus 13.

taip ir žinojau, kad parašysi, o gal pripuolusi vel pažvelgsi.
fotkesi atrodau sau lb baisi. nefotogeniška. aciu, kad jas tebežiūri.

tai pasirodyk ir tu pagaliau. nepatinka 50/50?turi baimiu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:46)
klausiau kelissyk , kur cia visoms susišviete, kad C geria.

Monteverte jau paaiskino, kad alko nors kiek pateisintu cambalos nuolaitni nusisnekejima, nes jei ne alko tai jau problema rimtesnes pas zmogu vadinasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 22:49)
Monteverte jau paaiskino, kad alko nors kiek pateisintu cambalos nuolaitni nusisnekejima, nes jei ne alko tai jau problema rimtesnes pas zmogu vadinasi... unsure.gif

O vat ka tu vartoji, tai visam forumui paslaptis unsure.gif
Atsakyti