Iš-Šviesos,
sakai, kad tavo istoriją aš tampau. netampau. pati pirmoji parasei apie pinigus mano exui, ir parasei moralizuodama: "visos istorijos apie tave". tai aš parašiau ir apie tavo ex. tu nežinai visos mano istorijos, aš - tavo. kam tu kabini mane, aš pasielgiau kaip tu. analogiškai. žinoma, kad tavo draugas nesižude, bet ar patiktu jei tau kas nors tai prikabintu. tai ir tu nekabink mano davimo motyvu. noriu - duotu, noriu - ne. gi turejai proto, nestaugei ant manęs, kam vaiką numeciau nuo dviracio.
kaltini tampymu, bet pati patampai, kai nori.
jei nepatinka, ignoruok mano postus. ko reaguoji, kai rasau apie savo vaikus, broli Erazmuse. atrodo, tarsi nieko gero neparašyciau.
Supratau dabar. Nenorejau moralizuoti. Man patinka stebeti zmones ir daznai ju elgesyje pastebiu tam tikras tendencijas. Yra tie, kurie aplinkinius gelbeja, moterys, kurios ant vienodu vyru uzsoka. Tai ta ir turejau galvoje sakydama, kad istorijos apie tave. Neturejau tikslo izeisti taves.
O as tavo postus skaitau, nes idomus. Man erzina tavo snekos apie ligas ir mityba, bet kitos temos jokio negatyvo nekelia, o greiciau priesingai, nors mastai ir gyveni labai kitaip, nei as.