Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Neseniai sugalvojau, kad reik pradet apsipirkinet savaitei i prieki ir susiplanuot patiekalus, kad neismetineti maisto, kad ivairiau valgyt. Anksciau galvojau, kokia nesamone, is kur man oirmadieni zinot, ko noresiu ketvirtadieni biggrin.gifbet visai smagu bandyt naujus receptus.
O ka norejau pasakyt, taip perkant labai pasimato, kas sudaro raciona musu. Tai mesos tikrai gana maza dalis gaunasi.

As taip jau pora metu susirasau patiekalus, kuriuos valgysim ir tada jiems reikalingus produktus. Ne visada savaitei i prieki, nes norisi svieziu darzoviu. Man lb patogu, nes saldytuve visada yra reikiamu produktu ir pats apsikirkinejimas labai greitas, kai eini su sarasu ir viska susimeti. Nereikia slankioti pirmyn. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:40)
Moonte , viskas gerai.... 4u.gif

etatiniu šutve? aš karmom netikiu iki galo...su viena moterimi/keliomis gincijausi net del Tavęs  4u.gif sakau, negi Moonte serga vežiu del pykcio...negi mano drauge, kukli, tyri rami, tik lb jautri - mire del vežio - o pagal vedas - vežys tai pykcio sankaupos, pykcio, dideles pagiežos, neišsakytu jausmu....
kaip galima taip manipuliuoti...
pilna mano laiptine reksniu bobu...taip išeina, jos išsirekia, išpila brudus ant kitu - ir...opt, neserga veziu.
cambala nesirgs veziu  wub.gif

man cia viskas supaprastinta. kancia man misle... pati esu daug praradus, vieną vaiką - kitas su negalia, pati - ne James Bondas esu....
taip - ligos nuo nervu, bet nurašyti viską "nuodemems"?
atsiprašau.  biggrin.gif

man patinki tu, nes vis tiek domiesi - esi prieš masini vartojimą, ir šiaip tokia gailestinga atrodai.  vat Cambal užtąse mano skudurus, o tu pastebejai/bent jau pasidomejai apie menulio taurele.
nebijai mokytis. nevaizduoji, kad jau žinai viską, nesulaukus ne puses amžiaus.

Viska nurasyti karmom, nuodemem, jei ne paties zmogaus, tai jo proteviu ir t.t. Yra lengviausia.

As i visa tai ziuriu, ramiai. Jau rasiau, tai priimu kaip savo isbandyma, nes tik istikus krizems, ekstrymui, zmogus pasrodo savo esme.

Siuo metu, niekaip negaliu susitaikyti su vienos pazistamos netektim, su ja susipazinau hematologiniam skyriuje, ji sirgo mieloma, dar siuo metu nepagydoma kraujo vezio forma. Ligoniams, net miegant, nieko nedarant, luzta kaulai, deformuojasi stuburas, sunkiai suaga, luziai kremzleja ir t.t. Si moteris buvo gyva legenda, pvz. kitiems ligoniams, kaip nepasiduoti ligai. Paskutini karta su ja bendravau praejusiais metais, rugseji, kai su pneumonija mane pagulde i skyriu. Ji buvo isitikinusi, kad sugebejo, kaip ji sake "susigyventi" su veziu, tikejo savo pasveikimu, nes tyrimu rezultatai buvo neblogi. Sake, kad visiskai atsisakys tolimesnio gydymo... Dabar suzinojau, kad rugseji mire. Negaliu suvokti, ar tai jos samoningas pasirinkimas-nesigydyti toliau, bus kaip bus, ar tai jos "pasveikimo' iliuzijos klaida...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:22)
Gerai, kad mirusios viako dar netampo.

Bet tu ji pati tampai. Jau koki 3-4 karta taip parasai paskutiniu metu, nors niekas nei zodziu neuzsimena. Koks tikslas? Pas tave paklause, tu atsakei ir tuo klausimu pagarbi tyla. Bet tu vis primeni...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:46)

matomai su netikru kūdikiu užsiėmus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu jau cia visiskas briedas,Given galima daug ka prifantazavus prikisti, nu bet cia jau ir uz cambalos fantazijos ribu  biggrin.gif

nu
matomai žmogus vėlgi, žiūrėdamas į veidrodį, parašė ką parašė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 21:50)
O vat ka tu vartoji, tai visam forumui paslaptis unsure.gif

ji vartoja nemokančius diskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 22:30)
.

O tavo etatiniu sutve, tai tustutes, su visokiais Sai Babom, ar dar bala zino kuo priesakyje.

Jau antra karta rasai tai siandien.

As nei baltasis, nei raudonasis. Pasakyciau bet kam, kas kartotu ta pacia minti kelis kartus - tau labai rupi ka apie tave zmones kalba.
Jau boba metuose esi, turejai seniausiai perdegti tokiems fintusams kaip zmoniu nuomone apie tave
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 20:53)
Mano teta abrikosiukus LIetuvoje augina, labai skanus uzauga ir prinoksta.

Susijisk savo abdikosus sau ir tetai i sikna. Nwlyginkit savo taurages krasto abrijou su siltuju ktastu .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:34)
ane? vieną ju sugunde J.Ivanauskaite ir raše knygoje/pasakojo salei prie 200-300 žmoniu.
Nesugundomu nera.
Statau veganišką alu net už Idomucią. wub.gif

Ką tu čia dabar nusišnekėjai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 20, 22:10)
O as netikiu socialiniu amziumi. Senas arklys nesvarbu kaip jauciasi, jau nebepaveza. Todel senus arklius nusauna

tai kam tada dar tie hormonai?..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:22)

ką reiškia laipteliu žemiau? man cia niekas nera žemiau. gi pati sakei - komentuoji tik postus.
jei jau taip imant, ne postus, o žmones - visi cia sužaloti, savaip traumuoti. net ir tos, kurios rašo sterilius, taisyklingus postus.

O va uz sitas mintis - bravo. As ta pati galvoju
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 23:29)
Susijisk savo abdikosus sau ir tetai i sikna. Nwlyginkit savo taurages krasto abrijou su siltuju ktastu .

Cambala, bala nemate tuos abrikosus. NOrs savi abrikosai yra skainiaus, nes pats isauginai mirksiukas.gif

Geriau parasyk, kaip tavo amarilis-meilenis gyvena. Manasis prazydo, nesitikejau, kad po pasodinimo taip greitai prazys.

Kuo ir kaip juos reikia tresti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 lapkričio 2019 - 22:39
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 23:29)

Alkoholike, raminkis. Mano teta irgi abrikosu medi Lietuvoje turi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 22:29)
tai kam tada dar tie hormonai?..

Kad paveztum... kad anas galas gerai veiktu ir vyras nepabegtu.
Atsakyti