QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:40)
Moonte , viskas gerai....
etatiniu šutve? aš karmom netikiu iki galo...su viena moterimi/keliomis gincijausi net del Tavęs

sakau, negi Moonte serga vežiu del pykcio...negi mano drauge, kukli, tyri rami, tik lb jautri - mire del vežio - o pagal vedas - vežys tai pykcio sankaupos, pykcio, dideles pagiežos, neišsakytu jausmu....
kaip galima taip manipuliuoti...
pilna mano laiptine reksniu bobu...taip išeina, jos išsirekia, išpila brudus ant kitu - ir...opt, neserga veziu.
cambala nesirgs veziu
man cia viskas supaprastinta. kancia man misle... pati esu daug praradus, vieną vaiką - kitas su negalia, pati - ne James Bondas esu....
taip - ligos nuo nervu, bet nurašyti viską "nuodemems"?
atsiprašau.
man patinki tu, nes vis tiek domiesi - esi prieš masini vartojimą, ir šiaip tokia gailestinga atrodai. vat Cambal užtąse mano skudurus, o tu pastebejai/bent jau pasidomejai apie menulio taurele.
nebijai mokytis. nevaizduoji, kad jau žinai viską, nesulaukus ne puses amžiaus.
Viska nurasyti karmom, nuodemem, jei ne paties zmogaus, tai jo proteviu ir t.t. Yra lengviausia.
As i visa tai ziuriu, ramiai. Jau rasiau, tai priimu kaip savo isbandyma, nes tik istikus krizems, ekstrymui, zmogus pasrodo savo esme.
Siuo metu, niekaip negaliu susitaikyti su vienos pazistamos netektim, su ja susipazinau hematologiniam skyriuje, ji sirgo mieloma, dar siuo metu nepagydoma kraujo vezio forma. Ligoniams, net miegant, nieko nedarant, luzta kaulai, deformuojasi stuburas, sunkiai suaga, luziai kremzleja ir t.t. Si moteris buvo gyva legenda, pvz. kitiems ligoniams, kaip nepasiduoti ligai. Paskutini karta su ja bendravau praejusiais metais, rugseji, kai su pneumonija mane pagulde i skyriu. Ji buvo isitikinusi, kad sugebejo, kaip ji sake "susigyventi" su veziu, tikejo savo pasveikimu, nes tyrimu rezultatai buvo neblogi. Sake, kad visiskai atsisakys tolimesnio gydymo... Dabar suzinojau, kad rugseji mire. Negaliu suvokti, ar tai jos samoningas pasirinkimas-nesigydyti toliau, bus kaip bus, ar tai jos "pasveikimo' iliuzijos klaida...