Montekrists absoliuciai neteisi. ilgiau nebuvus cia, net pasiilgstu jūsu (tokiu lengvu ilgesiu.) parašei nebent apie save, Montekrista - mirror effect.
Nežinau, kaip galeciau vaizduoti šventąją. cia manodaugiau rašymo stilius, kurio niekas neikanda, ir tai gerai. taip, megstu paprovokuoti ir paerzinti. o kas uždraude? jus "debile" ir kitu keiksmažodžiu kitu nariu postuose irgi neskaiciuojat.
dar del šventumo. aš gi per "žema" jums, jūs - su vyrais, susitvarkiusios (tik kažin ko sedit šioje temoje), o aš - neitelpanti i jokius remus ir jums tiesiog sunku mane aprepti.
Pvz, Cambala pasake, kad nenuostabu, kad aš draugauju su Lutuke. bet Lutuke normaliu normaliausia. jūs tikrai nežinot, kokia ji kasdienybeje, ir tik iš postu susidaro iškreiptas vaizdas. turbūt ir Cambala yra normalu normaliausia, su Burbancia, tik nežinau, ko jos nesutaria.
juk aš turiu plato draugu, nuo kuriu L purtosi (tokias draugystes ji laiko neimanomom), Lutuke normali, apsiriojus vien šeima, kaip ir Moonte su vieninteliu vyru, labai moteriška, šilta, turi vieną kitą drauge.
daug kuom mano pažiūros L neitinka.
bet gi neišvijo manęs. prieme i savo šiltus namus.
del "kekše paskutine". pagal Bibliją, kiek žinau, kekšes yra kitokios ir atlieka kitokias funkcijas, bet netgi toje pacioje Biblijoje kekšems pažadeta dangaus karalyte, ir jos pirma pateks i dangu nei savimi patenkinti fariziejai. (Jezaus žodžiai). tai bet kokiu atvjeu ten pateksiu.
Turiu draugę, kuri neišsiskyrusi, nes vyras jai neduoda skyrybu. ar jos dabartinis draugas kekšius? jau du metai draugauja abu.
ar cia žodis "kekše" tinka tik moterims?
Kai pati skyriaus, procesas nebuvo viens du, irgi turejau draugą. ar tas draugas irgi buvo kekšius?
tu man Cambala neatsakei, nei viena neatsaket - jei skyrybos trunka ne vienerius metus - ar moteriai gyventi vienuoles gyvenimą, jei jos gyvenime atsiranda žmogus?
labas rytas

p.s. vat Kin neitiko jums del negebejimo vyru pritraukti (neva gyresi per smarkiai), o aš - kad per daug ju turiu ir netinkamu. Vargse Kin išvaryta iš šios temos. Ką dar išvarysit? Teisingai Iš-Šviesos pasake, šis forumas - kraštutinumu forumas, nes nuotaikos cia - tai oi oi.
cia tik apie receptus, intimissi ir eglutes be emociju pašneketi galima. o jei kas giliau, rimciau - moterims lūžta emocijos, jos save parodo.
tuo paciu aš. bet tik del gyvūnu, cia ne vienos esancios neteisiu.
taip, aš ginuosi. (kai noriu.) ir tik tada, jei parašau, jog reiktu aplankyti mergaite, jog senutems duodu centu, tada jūs pagiežingai puolat mane.
manot (ne visos), kad aš nesveika altruiste, tuomet ir atkertu jums: - tai gal jūs - egoistes ir laisvalaikiu tik šopinates.
p.s. liūdnos žinios. nakti paraše brolis. jo kurso studente pakele ranką prieš save.
vidurkis 9.4. o hobis!!! LSMU atsotvybe pasidalino menu, kuriuo mergina dar sugebejo užsiimti(greta tokiu studiju!) laisvalaikiu. nuostabūs piešiniai - ją domino fantastic creatures.
ir liūdna skaityti: i hate the thing i am studying. i hate some life choices that i made. tokioj jaunystej?? gi tik prasideda gyvneimas
...kaip svarbu negyventi tevu/visuomenes primesto gyvenimo...