Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 21:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu jau cia visiskas briedas,Given galima daug ka prifantazavus prikisti, nu bet cia jau ir uz cambalos fantazijos ribu  biggrin.gif

O aš vidišksi pritariu. Given , idėjos žmogus, net verda, kaip norisi nx visus pasiųsti, bet reikia šypsotis ir vaidinti nušvitusią. Kada nors ta kaukė nukris.
Atsakyti
Montekrists absoliuciai neteisi. ilgiau nebuvus cia, net pasiilgstu jūsu (tokiu lengvu ilgesiu.) parašei nebent apie save, Montekrista - mirror effect.
Nežinau, kaip galeciau vaizduoti šventąją. cia manodaugiau rašymo stilius, kurio niekas neikanda, ir tai gerai. taip, megstu paprovokuoti ir paerzinti. o kas uždraude? jus "debile" ir kitu keiksmažodžiu kitu nariu postuose irgi neskaiciuojat.
dar del šventumo. aš gi per "žema" jums, jūs - su vyrais, susitvarkiusios (tik kažin ko sedit šioje temoje), o aš - neitelpanti i jokius remus ir jums tiesiog sunku mane aprepti.

Pvz, Cambala pasake, kad nenuostabu, kad aš draugauju su Lutuke. bet Lutuke normaliu normaliausia. jūs tikrai nežinot, kokia ji kasdienybeje, ir tik iš postu susidaro iškreiptas vaizdas. turbūt ir Cambala yra normalu normaliausia, su Burbancia, tik nežinau, ko jos nesutaria.
juk aš turiu plato draugu, nuo kuriu L purtosi (tokias draugystes ji laiko neimanomom), Lutuke normali, apsiriojus vien šeima, kaip ir Moonte su vieninteliu vyru, labai moteriška, šilta, turi vieną kitą drauge.
daug kuom mano pažiūros L neitinka.
bet gi neišvijo manęs. prieme i savo šiltus namus.

del "kekše paskutine". pagal Bibliją, kiek žinau, kekšes yra kitokios ir atlieka kitokias funkcijas, bet netgi toje pacioje Biblijoje kekšems pažadeta dangaus karalyte, ir jos pirma pateks i dangu nei savimi patenkinti fariziejai. (Jezaus žodžiai). tai bet kokiu atvjeu ten pateksiu. biggrin.gif

Turiu draugę, kuri neišsiskyrusi, nes vyras jai neduoda skyrybu. ar jos dabartinis draugas kekšius? jau du metai draugauja abu.
ar cia žodis "kekše" tinka tik moterims?

Kai pati skyriaus, procesas nebuvo viens du, irgi turejau draugą. ar tas draugas irgi buvo kekšius?
tu man Cambala neatsakei, nei viena neatsaket - jei skyrybos trunka ne vienerius metus - ar moteriai gyventi vienuoles gyvenimą, jei jos gyvenime atsiranda žmogus?

labas rytas biggrin.gif

p.s. vat Kin neitiko jums del negebejimo vyru pritraukti (neva gyresi per smarkiai), o aš - kad per daug ju turiu ir netinkamu. Vargse Kin išvaryta iš šios temos. Ką dar išvarysit? Teisingai Iš-Šviesos pasake, šis forumas - kraštutinumu forumas, nes nuotaikos cia - tai oi oi.
cia tik apie receptus, intimissi ir eglutes be emociju pašneketi galima. o jei kas giliau, rimciau - moterims lūžta emocijos, jos save parodo.
tuo paciu aš. bet tik del gyvūnu, cia ne vienos esancios neteisiu.
taip, aš ginuosi. (kai noriu.) ir tik tada, jei parašau, jog reiktu aplankyti mergaite, jog senutems duodu centu, tada jūs pagiežingai puolat mane.
manot (ne visos), kad aš nesveika altruiste, tuomet ir atkertu jums: - tai gal jūs - egoistes ir laisvalaikiu tik šopinates.

p.s. liūdnos žinios. nakti paraše brolis. jo kurso studente pakele ranką prieš save.
vidurkis 9.4. o hobis!!! LSMU atsotvybe pasidalino menu, kuriuo mergina dar sugebejo užsiimti(greta tokiu studiju!) laisvalaikiu. nuostabūs piešiniai - ją domino fantastic creatures.
ir liūdna skaityti: i hate the thing i am studying. i hate some life choices that i made. tokioj jaunystej?? gi tik prasideda gyvneimas
...kaip svarbu negyventi tevu/visuomenes primesto gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 09:35
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 23:34)
Tu kada paskutini karta matei karves automatizuotam ukyje?

o tu? tai jau karvidės savinyykė esi? biggrin.gif Ožys karvidę ir tą jau išpirko tau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 09:23)
Turiu draugę, kuri neišsiskyrusi, nes vyras jai neduoda skyrybu. ar jos  dabartinis draugas ...

Koks cia dar draugas - sugulovas. Nesmerkiu, bet taip pat nebutina kisti visur tu draugu vardo, nes jau panasu, kad draugams reikia duoti.

Ko taip nemegsti Lutukes ir ją vadini išgalvotu vardu?

Tai kad cia visi isgalvotais vardais, as ne isimtis. Ubuntu susigalvojo JI PATI, o ne as. As tik sulietuvinau, pagal lietuviu kalbos taisykles, nes yra istekejus.

Tai visai nerodo kazkokio nemegimo.

Manau cia daugelyje matom geru ir taip pat nepriimtinu bruozu, tai nera taip, kad kazka reiktu pulti mylet ar nemegti.
Kodel kritika visuomet priimama, kaip nemegimas? Ubuntiene su savo uzsisipyrimu sudaro konfliktines situacijas, daznai tvirtina visiskai nesamoningus,, neatlaikancius paprastos kritikos dalykus, lyg butu prisiskaicius kur portaluose mazamoksliams, tokie dalykai aisku yra atgrasus.

Dar galetu pradeti varyti apie 5G rysio zala... dabar ta tema populiari tarp sektanttu, nors jei nei supranta apie ka nei kaip...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 10:23)

Svarbu ne tik vaikam, studentam, bet ir suaugusiam. Pas mus namie dazna tema tarp" noriu(teikia dziaugsma) -reikia". Kaip neperspaust su pastoviu" reikia" (kiek smarkiai norisi atitikt visuomenes standartus), bet kad neisbujotu vien "noriu noriu noriu" (per kitu galvas ir teises).
Atsakyti
p.s. liūdnos žinios. nakti paraše brolis. jo kurso studente pakele ranką prieš save.
vidurkis 9.4. o hobis!!! LSMU atsotvybe pasidalino menu, kuriuo mergina dar sugebejo užsiimti(greta tokiu studiju!) laisvalaikiu. nuostabūs piešiniai - ją domino fantastic creatures.
ir liūdna skaityti: i hate the thing i am studying. i hate some life choices that i made.  tokioj jaunystej?? gi tik prasideda gyvneimas

jo, perskaičiau dar vakar.
man tai atrodo, kad vis silpnesnė ir silpnesnė karta gimsta. Nenorėčiau tikrai dabar gimti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 22:58)
Ranką prie širdies pridekit - kurios jau cia visad valgot beginejancio po saulę eriuko mesą? ar žinot, kuo minta jūsu mesa? o gal belangeje praleido visą mielą savo gyvenimą?  wub.gif

Atmetus ta rizika, kad kol pats neaugini ir 100 proc nematai, kas vyksta, ka valgo ir kur begioja, tai mes stengiames tik tokia valgyti. Kiausinius ir vista perkam is ukininku, neserianciu vistu chemijom ir laisvai lakstanciu. O kitu gyvunu praktiskai neperkam. Na dar zuvi valgom...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 09:52)
Svarbu ne tik vaikam, studentam, bet ir suaugusiam. Pas mus namie dazna tema tarp" noriu(teikia dziaugsma) -reikia". Kaip neperspaust su pastoviu" reikia" (kiek smarkiai norisi atitikt visuomenes standartus), bet kad neisbujotu vien "noriu noriu noriu" (per kitu galvas ir teises).

Tikrai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 20, 23:38)
Kad paveztum... kad anas galas gerai veiktu ir vyras nepabegtu.

Na vyresniam amziuj tai klausimas, ar vyro anas galas puikiai veikia, kad jam reiktu" gerai veikiancios" zmonos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 10:03)
Na vyresniam amziuj tai klausimas, ar vyro anas galas puikiai veikia, kad jam reiktu" gerai veikiancios" zmonos. biggrin.gif

Vyrams irgi padeda moteriski hormonai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 00:21)
30m geriau jauciausi nei 20, 40ties- geriau nei 30...

Kai man buvo - niolika, atsimenu, mama pasake, kad brandziam amziuj jauciasi daug geriau nei jaunystej, nesupratau tada, man 30meciai jau buvo seniai biggrin.gif
Kai paciai buvo ~20,nebesupratau,kodel visi su nostalgija kalba apie mokykla, kaip laika be rupesciu ir galvos skausmu. Man geriau buvo daugiau laisves, kad ir su daugiau atsakomybes.
Dabar jauciuosi geriau nei pries ~10 metu del to, ka suzinojau, ko ismokau, kuo pasitikiu, kas nusistovejo, ir tt.. Idomu, kaio bus dar po 10, 20.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 21, 10:52)
jo, perskaičiau dar vakar.
man tai atrodo, kad vis silpnesnė ir silpnesnė karta gimsta. Nenorėčiau tikrai dabar gimti.

O man atrodo, kad gimstam visi labai panasiai, bet ka gaunam augdami, skiriasi kosmiskai. Vis daugiau info, lekimo, informacijos, pasirinkimu, reikalavimu, noru, keliu ir t. T. Zmones yra totaliai pasimete, nestabilus. Akys ziba nugyventi kokiu 10ies zmoniu gyvenimus, bet laikas tik vienas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 11:07)
Vyrams irgi padeda moteriski hormonai.

Ta prasme? Kad senatvej stovetu, reik moteriskus gert? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 20, 22:07)
tai gal dar karta perskaitykit  mirksiukas.gif

skaiciau biggrin.gif

klausi:
kuom skiriasi zmogus "kazka baiges" ir nebaiges?
Ir:
tai jei pvz studentas stutijuoja pasiemes medziaga is interneto, tai jau gerai, jei as ta pacia pasiimu, tai jau blogai?

tai va galiu atsakyt. stipriai skiriasi kritiniu straipsnio vertinimu, literaturos paieskos galimybemis ir mokejime ja atsirinkti. net jei turi prieiga prie moksliniu medicininiu straipsniu, niekada negalesi ju vertinti, taip, kaip baiges ar besimokantis studentas, nes neturi net baziniu ziniu. studentai univeruose mokomi ne tik diagnozuoti ir gydyti ligas, o ir mokslines literaturos paieskos strategiju, straipsniu vertinimo. ir niekada jos delfi ar ne delfi zurnalistas irgi neprilygs baigusiam studijas, nes jie buna ir pasiklyde vertime ir diletantai medicinoje, kaip kad tu, tad ju "parasyti" straipsneliai nera moksline literatura.
Pirmama kurse studentams dar "sueina" google rasti straipsniai, bet treciame jau niekaip.

del tavo dilentantizmo medicinoje darau tokias isvadas, nes rasei, jog medicininiu ziniu tau uztenka is mokyklos anatomijos kurso, tiki "kazkokia zirniuku" galia (medicinoje tai vadinama placebu smile.gif), taip, kaip vertini statistikos duomenis ir teigi, kad netiki mokslu.
Atsakyti