QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:22)
Kodel Hmm, Aimejos, Iš-Šviesos postai tau priimtinesni? nes jos gi nieko nešneka. visai. kiekvienas postas, tarsi nera ko prikibti, bet tik dvelkia: Žiūrek, kokia aš.
Kaip įdomiai visgi. Man jūsų visų, nušvitusių ir atsivertusių į tikrą, dorą, teisingą, sveikatingą gyvenimą postai taip skamba. Va, pažiūrėk kokia aš visa protinga - žinau kaip teisingiausiai maitintis, kaip teisingai mylėti, kaip teisingai su visata kalbėti ir t.t. O aš, lūzerė tokia. Gyvūnų nemyliu ir mėsą valgau - mano širdis kieta ir esu siaubingas žmogus, be to po peiliu gulsiuos, ligota tapsiu jau tuoj tuoj. Alų mėgstu - vadinasi man moteriškų hormonų trūksta. Nepritariu Stjai - nu čia iš vis beviltiškas variantas, reiktų 30 kartų klausytis, kol suprasčiau tiesą. Bet matyt nemokytina aš

Jei aš gerai jaučiuosi ir neturiu sveikatos problemų, tai man kol kas tik sekasi ir jau "tuoj tuoj...". O vat Jūsų, sveikų ir dvasingų, sveikatos niuansai (žemi spaudimai, nereguliarios mėnesinės pvz.) pasirodo yra tobulos sveikatos ir ilgaamžio gyvenimo požymiai. Bet aišku, ką aš nusimanau. Ne medikė/homeopatė/healerė. Žiūriu "kokios jūs" ir gėriuosi tyliai. Negi kiši savo neteisingą nuomonę teisiesiems.
P.S.: mano pagyvenusios tetos net kelios yra sakiusios, kad su amžiumi gerokai mažiau miegasi. Bet joms tai nuo amžiaus. O Jums nuo teisingos mitybos... Kiekvienas turi savo tiesą matyt.
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 23:21)
Žmones turi stipriai išreikštą ego, ir, suprantu, jiems nepatinka, kai plant - based diet pristatoma kaip sveika/viena sveikiausiu.
Yra žmonių, kuriems nepatinka mados. Ir jų besivaikantys bei aktyviai aiškinantys, kad ir kiti jų turi vaikytis.