Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 10:23)

tu man Cambala neatsakei, nei viena neatsaket - jei skyrybos trunka ne vienerius metus - ar moteriai gyventi vienuoles gyvenimą, jei jos gyvenime atsiranda žmogus?

Tik nereikia lialia. Nesek pasaku. Kas nori, tas issiskiria. Jau ne tie laikai. Darbineje, pazistamu aplinkoje, kas norejo skirtis, tas per metus ir issiskyre. Kiti is vis greit. Bet cia kai nori. O yra ir tokiu, kurie alia skiriasi, vel sueina ir t.t. Tai cia jau atskira grupe. Jiems taip gerai, patogu. Realiai jie skirtis net ir nenori. Toks gyvenimo budas.
Ir taip. Jei nesugebi uzbaigti normaliai vienu santykiu, tai jau tikrai nesugebesi kurti ir nauju. Kose tokia gaunasi. Ir gal visai sveika butu skyrybu laikotarpyje pagyventi vienuoles gyvenima, gal kazkas brandaus galvoje susiguletu.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 21, 11:30)
. ir niekada jos delfi ar ne delfi zurnalistas irgi neprilygs baigusiam studijas, nes jie buna ir pasiklyde vertime ir diletantai medicinoje,

Apie tokius zurnalistus galima atskira straipsni parasyti unsure.gif
Kaip jie nenusimanydami srityse, kuriose raso, iskraipo informacija, daro keistas kvailas isvadas, akcentuoja visai ne tuos dalykus... Gaunasi rezultate visiskai ne tai, kas buvo noreta pasakyti.
Deja naivu tiketis, kad jie rasys tik apie tai, ka is tiesu ismano, visas subtilybes (turetum but dirbes ar bent studijaves ta sriti).
Tai galima tik isivaizduoti, kaip lutuke vaizduojasi viska zinancia ir suprantancia prisiskaicius tokiu diletantu prifarsiruotu straipsniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 10:37)
Apie tokius zurnalistus galima atskira straipsni parasyti  unsure.gif
Kaip jie nenusimanydami srityse, kuriose raso, iskraipo informacija, daro keistas kvailas isvadas, akcentuoja visai ne tuos dalykus... Gaunasi rezultate visiskai ne tai, kas buvo noreta pasakyti.
Deja naivu tiketis, kad jie rasys tik apie tai, ka is tiesu ismano, visas subtilybes (turetum but dirbes ar bent studijaves ta sriti).
Tai galima tik  isivaizduoti, kaip lutuke vaizduojasi viska zinancia ir suprantancia prisiskaicius tokiu diletantu prifarsiruotu straipsniu  unsure.gif

Klausyk, viena yra moksliniai straipsniai ar analitiniai tiriamieji. Kur dar skaitomumo vaikymasis, juk klikai pritraukia reklamą, taigi ir pinigus. Ir Delfiuose dirba baigę žurnakistiką, ir nebaigę, tai ne rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 10:17)

Ta prasme? Kad senatvej stovetu, reik moteriskus gert?  blink.gif

Na panasiai. Tik ne viskas taip paprasta.
gal vyriski hormonai vyrams dar geriau padetu, bet jis sukelia vyrams vezi (prostatos daugiausia), taip, kaip moteriski moterims labai smarkiai padidina vezio rizika.
Tai visa gudrybe yra vartoti tuos, kurie nesukelia tokiu dalyku, o efektas panasus.

Moterims - sunkiau, nes vyriski hormonai jas padarytu nemoteriskas , negrazias...

Na bet, kaip sakoma, nebutina seno automobilio taisyti kai yra nauju... Svarbu reikia pinigu tureti.
Jus viskas del asmenines laimes? Ar ne?

Kazkaip cia nei viena nedestete, kad svarbiausia buti su vieninteliu iki gyvenimoo galo.
Tai jums O, tai demesio reikia, tai dar kas netinka.... Issiskyrusios savo sprendimu...

Na tai sveikos atvykusios i laisvaja rinka.... Pirma zinia jums isisavinti - jus dabar irgi preke, o zinots kas nutinka senoms, moraliskai pasenusioms prekems... parduodamos pusvelciui, ar i siukslyna... geriausiu atveju i muzieju
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 10:49)
Na panasiai. Tik ne viskas taip paprasta.
gal vyriski hormonai vyrams dar geriau padetu, bet jis sukelia vyrams vezi (prostatos daugiausia), taip, kaip moteriski moterims labai smarkiai padidina vezio rizika.
Tai visa gudrybe yra vartoti tuos, kurie nesukelia tokiu dalyku, o efektas panasus.

Moterims - sunkiau, nes vyriski hormonai jas padarytu nemoteriskas , negrazias...

Na bet, kaip sakoma, nebutina seno automobilio taisyti kai yra nauju... Svarbu reikia pinigu tureti.
Jus viskas del asmenines laimes? Ar ne?

Kazkaip cia nei viena nedestete, kad svarbiausia buti su vieninteliu iki gyvenimoo galo.
Tai jums O, tai demesio reikia, tai dar kas netinka.... Issiskyrusios savo sprendimu...

Na tai sveikos atvykusios i laisvaja rinka.... Pirma zinia jums isisavinti - jus dabar irgi preke, o zinots kas nutinka senoms, moraliskai pasenusioms prekems... parduodamos pusvelciui, ar i siukslyna... geriausiu atveju i muzieju

Ko čia trydalioji lygioj vietoj? Kokia dar rinka, gyvenam su tuo pačiu laimingai ir galvos nesukam.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 10:51)
Ko čia trydalioji lygioj vietoj? Kokia dar rinka, gyvenam su tuo pačiu laimingai ir galvos nesukam.

Na tai tamsta gal isimtis... O kitos tai gyresi nuo 13 metu laisvoje rinkoje sukasi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 11:45)
Klausyk, viena yra moksliniai straipsniai ar analitiniai tiriamieji. Kur dar skaitomumo vaikymasis, juk klikai pritraukia reklamą, taigi ir pinigus. Ir Delfiuose dirba baigę žurnakistiką, ir nebaigę, tai ne rodiklis.

Ir ka tu tuo norejai pasakyti? Zinoma, delfiui nebus tokie reikalavimai kaip mokslo straipsniui, bet bjauru kai iskraipomi faktai, informacija. Ar zurnalistas turi moketi pateikti objektyviai informacija, protingesnis dar siek tiek paanalizuoti, ar jo paskirtis tik kuo daugiau kliku surinkti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 10:55)
Ir ka tu tuo norejai pasakyti? Zinoma, delfiui nebus tokie reikalavimai kaip mokslo straipsniui, bet bjauru kai iskraipomi faktai, informacija. Ar zurnalistas turi moketi pateikti objektyviai informacija, protingesnis dar siek tiek paanalizuoti, ar jo paskirtis tik kuo daugiau kliku surinkti?

Klikai.
Objektyvi info be abejo siekiamybė. Reiktų pvz trijų šaltinių. Tačiau pvz rašant apue vaikus negslima atskleisti tai, ką žino VAT. Gaunasi tada, kad vaikai atiminėjami iš nekaltų mamyčių. Nors ta mamytė su tėveliu buvę ilgamečiai narkomanai, jau buvę stebimi. Ir tt.
Papildyta:
Plius trečia pusė- vaikas, jo nepakalbinsi.
Tokių situacijų n.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 10:17)
O man atrodo, kad gimstam visi labai panasiai, bet ka gaunam augdami, skiriasi kosmiskai. Vis daugiau info, lekimo, informacijos, pasirinkimu, reikalavimu, noru, keliu ir t. T. Zmones yra totaliai pasimete, nestabilus. Akys ziba nugyventi kokiu 10ies zmoniu gyvenimus, bet laikas tik vienas.

tai aš apie tą patį, tik sutrumpinau mintį
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 10:49)
Tai jums O, tai demesio reikia, tai dar kas netinka....

kam tą dėstyti, kai tas ir taip akivaizdu normaliems žmonėms. Na koks normalus žmogus tuokdamasis galvoja, kad čia mano tik pirmosios vestuvės, o po to dar turėsiu kelias biggrin.gif Visi padorūs tiki meile iki grabo su tuo, kuriuo tuokiasi.
O dėmesys ar O, tai tiesiog eina šalia. Kokia prasmė tada sąjungos, jei ten net dėmesio vienas kitam nėra?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 21:22)
Kodel Hmm, Aimejos, Iš-Šviesos postai tau priimtinesni? nes jos gi nieko nešneka. visai.  kiekvienas postas, tarsi nera ko prikibti, bet tik dvelkia: Žiūrek, kokia aš.

Kaip įdomiai visgi. Man jūsų visų, nušvitusių ir atsivertusių į tikrą, dorą, teisingą, sveikatingą gyvenimą postai taip skamba. Va, pažiūrėk kokia aš visa protinga - žinau kaip teisingiausiai maitintis, kaip teisingai mylėti, kaip teisingai su visata kalbėti ir t.t. O aš, lūzerė tokia. Gyvūnų nemyliu ir mėsą valgau - mano širdis kieta ir esu siaubingas žmogus, be to po peiliu gulsiuos, ligota tapsiu jau tuoj tuoj. Alų mėgstu - vadinasi man moteriškų hormonų trūksta. Nepritariu Stjai - nu čia iš vis beviltiškas variantas, reiktų 30 kartų klausytis, kol suprasčiau tiesą. Bet matyt nemokytina aš smile.gif Jei aš gerai jaučiuosi ir neturiu sveikatos problemų, tai man kol kas tik sekasi ir jau "tuoj tuoj...". O vat Jūsų, sveikų ir dvasingų, sveikatos niuansai (žemi spaudimai, nereguliarios mėnesinės pvz.) pasirodo yra tobulos sveikatos ir ilgaamžio gyvenimo požymiai. Bet aišku, ką aš nusimanau. Ne medikė/homeopatė/healerė. Žiūriu "kokios jūs" ir gėriuosi tyliai. Negi kiši savo neteisingą nuomonę teisiesiems.

P.S.: mano pagyvenusios tetos net kelios yra sakiusios, kad su amžiumi gerokai mažiau miegasi. Bet joms tai nuo amžiaus. O Jums nuo teisingos mitybos... Kiekvienas turi savo tiesą matyt.

QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 23:21)
Žmones turi stipriai išreikštą ego, ir, suprantu, jiems nepatinka, kai plant - based diet pristatoma kaip sveika/viena sveikiausiu.

Yra žmonių, kuriems nepatinka mados. Ir jų besivaikantys bei aktyviai aiškinantys, kad ir kiti jų turi vaikytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 lapkričio 2019 - 11:16
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 20, 22:24)
Bet tu ji pati tampai. Jau koki 3-4 karta taip parasai paskutiniu metu, nors niekas nei zodziu neuzsimena. Koks tikslas? Pas tave paklause, tu atsakei ir tuo klausimu pagarbi tyla. Bet tu vis primeni...

uzsimine, cambala gi rase, kad matomai del tokios netekties Given kuku.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 22:26)
ji vartoja nemokančius diskutuoti biggrin.gif

geras patiko biggrin.gif
issijuosusios man aiskina kazka apie moksliniu tyrimu skaityma ir supratima, koki gera kritini mastyma turi, kaip vsika supranta, kokios pasisveite, kai buitiniu zinuciu neikerta biggrin.gif
Atsakyti

As manau zurnalistas neturi ir netures tiek ziniu, kad tinkamai isversti mokslini straipsni, suprasti kas buvo padaryta ir sukurti santrauka. Turetu mokslininkas pakomentuoti zmoniu kalba kaip pvz sekmingai ta daro Urte Neniskyte savo interviu. 

Ji moksline informacija pateikia suprantamai ir idomiai.

Dar toks pastebejimas, kad Urte geba paaiskinti viska paprastai, be jokiu sudetingu terminu. Ir koks skirtumas tarp jos ir sarkatanu savo gydomasias galias reklamuojanciu, nes tie stengiasi ivelti kuo daugiau mandru terminu, sudetingu zodziu, kad tik moksliskiau skambetu. Kaip Lutukes cituotame srraipsnyje kazkokia Dinamizacija buvo. Pasirodo tai suplakimu skaicius, pries vartojant lasiukus. Tai pasakytu, blyn, suplakti   skysti, bet neee, turi kazkaip parasyt, kad moooksliskai skambetu. 

Atsakyti