Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 13:45)
Seniai jau nebediskutuoja apie INFORMACIJOS RADIMA INTERNETE, o tu vis aoie ta pati varai, kaip atsilikus kokia biggrin.gif

Jeigu pati sedi tam. Paciam sude, tai ir nemoralizuok. Eik keisk pasauli, keisk gyvenima, misk nukritusiais vaisiais, bet ne, sedi siltoj kedej prie sm istisai, ir moralus varai kilometrais. Nu ir kam? Tua vienai cia to reikia, daugiau niekam.
Geriau patausok gamta ir neapkrauk serveriu savo ubuntiskom rasliavom  mirksiukas.gif

tai jus diskutuokit paie ka norit, o as diskutuoju apie ka as noriu ar ne? mirksiukas.gif

ko tu vel aiskini ka man daryti,kaip gyventi, ko moralizuoji?gyvenk kaip tu nori gyventi as gyvesniu kaip noriu, rasysiu ka noriu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 21, 13:46)
Tu,  kurios bendravimas pagristas visisku oponavimu (o tai pasako,  kad negyveni taip kaip noretum,  esi nepatenkinta gyvenime) atsimeni kas ka rašė prieš 10 metų?  biggrin.gif
Cambalos draugutė esi. Seserys dvynės.

Pirma mano bendravimas yra labai paprastas as issakau savo poziuri ir zmones kai kurie pradeda piktintis, bludineti, kaip kates prisiuoscusios valerijonu lotuliukas.gif

Antra prie ko cia 10m? ne, nezinau kas ka rase tada, zinau ka dabar sioje temoje diskutuojam ir ka MOnteverte apie save rase ir ka tu jai rasei. O tu atsimeni , kas ka rase pries 10m ? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 14:50)

Pirma mano bendravimas yra labai paprastas as issakau savo poziuri ir zmones kai kurie pradeda piktintis, bludineti, kaip kates prisiuoscusios valerijonu lotuliukas.gif

Antra prie ko cia 10m? ne, nezinau kas ka rase tada, zinau ka dabar sioje temoje diskutuojam ir ka MOnteverte apie save rase ir ka tu jai rasei. O tu atsimeni , kas ka rase pries 10m ? blink.gif  bigsmile.gif

Pirma: esi tuscia vieta sitame forume, todel tavo nuomone cia - niekinė

Antra: esi tuscia vieta sitame forume, todel tavo nuomone cia
- niekinė

As neseku personazu ir neeikvoju savo jegu atsiminti kas ka rašė, ne taip kaip tu. Get a life.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 lapkričio 2019 - 13:54
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 21, 13:52)
Pirma: esi tuscia vieta sitame forume,  todel tavo nuomone cia - niekinė

Antra: esi tuscia vieta sitame forume,  todel tavo nuomone cia
- niekinė

ka tu daugiau parasysi, kai jau nusisnekejai ir priskeidei kaip cambaliene biggrin.gif
maziau tada kreipkit demesi i ta tuscia vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mus siandien lasisa essen.gif
Gera burbe kuskuso salotu prie ju uzrode recepta, pastpviai darom, galima pirstus apsilaizyt essen.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 14:54)
ka tu daugiau parasysi, kai jau nusisnekejai ir priskeidei kaip cambaliene  biggrin.gif
maziau tada kreipkit demesi i ta tuscia vieta  mirksiukas.gif

Kad neturi idomaus gyvenimo baigus darbo - visi tai supranta.
As tikiu, kad draugu ne marios, nes jei sugebi svecia sutikti su buderbrodais tašėje, kad tik nereiktu pinigu isleisti, tai tai pasako apie tave viska.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 09:51)
Koks cia dar draugas - sugulovas.  Nesmerkiu, bet taip pat nebutina kisti visur tu draugu vardo, nes jau panasu, kad  draugams reikia duoti.
Tai kad cia visi isgalvotais vardais, as ne isimtis. Ubuntu susigalvojo JI PATI, o ne as. As tik sulietuvinau, pagal lietuviu kalbos taisykles, nes yra istekejus.

Tai visai nerodo kazkokio nemegimo.

Manau cia daugelyje matom geru ir taip pat nepriimtinu bruozu, tai nera taip, kad kazka reiktu pulti mylet ar nemegti.
Kodel kritika visuomet priimama, kaip nemegimas? Ubuntiene su savo uzsisipyrimu sudaro konfliktines situacijas, daznai tvirtina visiskai nesamoningus,, neatlaikancius paprastos kritikos dalykus, lyg butu prisiskaicius kur portaluose mazamoksliams, tokie dalykai aisku yra atgrasus.

Dar galetu pradeti varyti apie 5G rysio zala... dabar ta tema populiari tarp sektanttu, nors jei nei supranta apie ka nei kaip...

Aisku tai kaip geriau tave vadinti Idomuciene ar Idomucinu? jei jau iskraipinejam kitu vardus, kas "sulietuvinti" ?
jei kritikos mano postai neatlaikytu, tai i jau senai vsika nuneiges butum, o net del savo ts argumentu neturi tam, ka sakau, nei vieno, pradedi skisti kazkokias nesamones mirksiukas.gif
dekll to ir nemegsti manes nes argumentai mano logiski ir paremti faktais, o tu ir toliau ta savo rusiska zinaisklaida skaityk ar su padruskem pasibedavok forumuose, gi realiai apie psichologija nieko nerauki, nei apie zmogaus dvasinius kunus, nei aplamai apie tai, kas yra moteris ar vyras lotuliukas.gif smegenu dalis matai pas ji moteriska, nu ir kas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 14:56)
O pas mus siandien lasisa  essen.gif
Gera burbe kuskuso salotu prie ju uzrode recepta, pastpviai darom, galima pirstus apsilaizyt essen.gif

Nu pagaliau kazkas gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 21, 13:59)
Kad neturi idomaus gyvenimo baigus darbo -  visi tai supranta.
As tikiu,  kad draugu ne marios,  nes jei sugebi  svecia sutikti su  buderbrodais tašėje,  kad  tik nereiktu pinigu isleisti,  tai tai pasako apie tave viska.

gamta tusciu vietu rimtai nemegsta, siandien cambala nesireiskia, tai sakai uzimsi jos veita su savo kliedesiais? biggrin.gif
man aplamai geriausia svecius per skypa sutikti, nei buterbrodu nereikia lotuliukas.gif taigi suklydai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 15:03)
gamta tusciu vietu rimtai nemegsta, siandien cambala nesireiskia, tai sakai uzimsi jos veita su savo kliedesiais? biggrin.gif
man aplamai geriausia svecius per skypa sutikti, nei buterbrodu nereikia lotuliukas.gif taigi suklydai lotuliukas.gif

Kad brangioji tu siandien cambalos vieta uzemei - gincyjiesi su visais.
Atsakyti
Mylimuke, o kokios kuskuso salotos? Aš labai mėgstu žuvį, galėčiau valgyti kasdien su daržovėm žaliom. Neseniai grįžau iš kelionių kelių darbinių, buvom Ispanijoje, po to Turkijoje ir visur man taaaip patiko, kad galima šviežios žalios žuvies su kalnu visokių lapų/salotų valgyti, o dar alyvuogių pasirinkimas! Visada iš tokių šalių po kelis kilogramus alyvuogių tempiuosi kaip maniakė biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 13:56)
O pas mus siandien lasisa  essen.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 11 21, 15:16)
Mylimuke, o kokios kuskuso salotos? Aš labai mėgstu žuvį, galėčiau valgyti kasdien su daržovėm žaliom. Neseniai grįžau iš kelionių kelių darbinių, buvom Ispanijoje, po to Turkijoje ir visur man taaaip patiko, kad galima šviežios žalios žuvies su kalnu visokių lapų/salotų valgyti, o dar alyvuogių pasirinkimas! Visada iš tokių šalių po kelis kilogramus alyvuogių tempiuosi kaip maniakė  biggrin.gif

Net printscreena pasidariau biggrin.gif
Va
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 lapkričio 2019 - 14:23
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 21, 13:30)
Tu esi JUODOJI... pati kazkada sakei,  kai as paklausiau kokia puse pasirinkai tapdama KITOKIA
Tu net neturi supratimo kas tai yra  biggrin.gif  biggrin.gif

ok... pabandykim taip...
vat yra Saulė. Saulė būna sušildo, džiaugiasi visi ir sako: kaip gerai ,šiansdien saulėta, einu degintis, einu maudytis ir t.t. Nu bet būna, kad užeina sausra, saulė perdaug svilina. Nu žmonės tada sako, kad oi, nu blogai, viskas dega, kepa, būt gerai lietus.
Kur tu čia matai Saulę kaip baltą ar kaip juodą? Ji yra viskas. Joje balansas. Žmogus irgi toks, nu jei jis žmogus aišku smile.gif
Atsakyti