QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 08:51)
Ubuntiene su savo uzsisipyrimu sudaro konfliktines situacijas, daznai tvirtina visiskai nesamoningus,, neatlaikancius paprastos kritikos dalykus,
kas dar be jos?
nes, rodos, kad oponuoji dažniausiai tik jai. skaitaisi esas labai individualus, labai kitoniškas, pats išgyveni atmetimą,bet pasiduodi vištides nuotaikoms ir puoli "savaip kitonišką" Lutukę.
Cambala, nesupratau del automatizuoto ūkio.
O tu dar tiki "Happy Cow" theory?
kur jau karves turi po 6a žemes ir laksto laimingos, ir dar - kur gyvena tokios, nuo kuriu neatplesia teliuko? teliukui pieno milteliai, o mes vartojam teliukui skirtą pieną ir jo produktus. makes sense?
wake up.
pasikartosiu: geda, kad 21a žmogus nesudare pakenciamesniu sąlygu gyvūnams. pavieniai ūkininkai tuo gal užsiima, bet mases gyvūnu išgyvena tikrą genocidą.
jei jau taip norisi mesos, idelau būdu, opt, užauga višta per 3dienas, ir cakt - be jokiu kanciu. bet taip, deja, nera. nei su karvem, nei su kitom būtybem.
jei tiketi rytu filosofijomis, žmones ir istisos civilizacijos nepatirs visiskos laimes, kol praktikuos kultūriškai pripažintą smurtą - skriaus silpniausias butybes: gyvūnus, moteris, vaikus. tą pasakęs ir Gandis.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 08:51)
Koks cia dar draugas - sugulovas. Nesmerkiu,
bent jau cia nesmerki....
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 09:34)
Tik nereikia lialia. Nesek pasaku.
mano draugo brolis išsiskyre tik po 6-7metu. iki tol gyveno su drauge. neturejo niekas proto jai aiškinti, kad ji prostitute, kekše, sugulove visą tą laiką.
paskui išsiskyre - ir dabar jie du metai kartu toliau.
turbūt reikejo jai tą sakyti. ir vis pabrežti. ir pabrežti, kad Aimeja ir Cambala taip mano.
kodel jūs taip manot? nes jums kitaip ant dūšios negera.
pasitikrintkit, iš kur jumyse toks teisuoliškumo jausmas?
tai kuri cia jūsu teisuoliška? aš, Lutuke, ar jūs?
Lutuke - šimtą kart labiau normalesne ir gera prasme "laisvamaniškesne" nei tu su Burba, C ar Montekrista.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 08:59)
Atmetus ta rizika, kad kol pats neaugini ir 100 proc nematai, kas vyksta, ka valgo ir kur begioja, tai mes stengiames tik tokia valgyti. Kiausinius ir vista perkam is ukininku, neserianciu vistu chemijom ir laisvai lakstanciu. O kitu gyvunu praktiskai neperkam. Na dar zuvi valgom...
džiaugiuos