Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Kristi_na @ 2019 11 21, 17:12)
Na, gal man daug dalykų kuria laimės jausmą. Tas jausmas, jog esi svarbus artimiesiems, draugams yra labai daug suteikiantis, bet kad viskas, iš ko kuriasi laimės jausmas mano gyvenime būtų susiję tik su kitais žmonėmis ar santykiais. Ne, taip nėra.
Mylimuke, kažkokia laida klausei ar skaitei?

Klausiau Ugnes Karalaites podkasto su Laurinaiciu. MB ja megsta klausyt, bet man ji per silpna savo pasnekovams atrodo kartais.
Dar toki idomu filosofa Kristupa Saboliu atradom,su Zemkausku pokalby. Pastarasis su Rozicku man atrodo geri, stiprus pasnekovai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 17:12)
O kodel jis nesiskyre?
Nei viena normali moteris nelauks 6- 7 metu. kol jos meiluzis issiskirs, jeigu ji rimtai ziuri i gyvenima. Taskas.

Turiu pazistama, kuris ~10 m draugavo su pana, kol galiausiai jį mete. Dabar jis laimingai vedes, bet ne ja. biggrin.gif Nors kruvinom asarom buvo, kai jį paliko.
Kaip bebutu, tokie zmones man skystakiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 15:12)
O kodel jis nesiskyre?
Nei viena normali moteris nelauks 6- 7 metu. kol jos meiluzis issiskirs, jeigu ji rimtai ziuri i gyvenima. Taskas.

Aimeja, bandai sugaudyti mano istoriją, kurios nežinai iki galo, nes aš cia nepasakoju iki galo.
jis man sake, kodel neišsiskyre. jau rasiau. ir dar aną savaitę, vel pakartojo.

su pirmu vyru praleidau 10m, su antru santykiai truko - 6m.
tada buvo 2m pertrauka.
jokiu vyru neketinau ieskoti dar 10m.
tada atejo šis, mano meiliu meile, kurio dokumentai jau buvo pakeliui i teismą, paskui teismo procese.
o tu bandai prikaišyti, kad aš tik ieškau vedusiu, kad šokineju nuo vieno ant kito. kad mano gyvenimo tikslas - tarsi ieškoti trupiniu.
deja, savo istorija net nesudominciau jokiu žurnalu, jokiu režisieriu. o tikrai yra moteru, kurios papsakotu daugiau, tik cia jos nepasakos, kol sedi cia toks davatkynas.

db ne i tema. man tikrai istrigo, kad Kin, Brekcijai, kad ir man - cia ne vieta.

vos atejo brekcija, kin - bando kažką pasakoti apie vyrus, tuoj pasipila: tu ne taip, tu anaip. nu tikras davaktu davatkynas. sedi sau zenotos moterys ir vanoja su šluota "kitokias".
linksminasi vienužo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 17:05
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 17:51)
.

db ne i tema. man tikrai istrigo, kad Kin, Brekcijai, na, kad ir man - cia ne viena. vos atejo brekcija, kin - bando kažką pasakoti apie vyrus, tuoj pasipila: tu ne taip, tu anaip. nu tikras davaktu davatkynas. sedi sau zenotos moterys ir vanoja su šluota "kitokias".
linksminasi vienužo.

O tai kas turi apie vyrus pasakoti, jei ne zenotos? Jeigu nori apsizenyti, tai zenotu zmoniu patarimu reikia klausyti, o ne vejo pamusalu (kaip tu ar as) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 15:12)
Taskas.

patiko. taškas. biggrin.gif
o cia jau apsimeti nekategoriška? vadinasi, jei tu esi tokia, aš irgi galiu būti kategoriška, pvz, kyšiu ar gyvūnu atžvilgiu. karve cia neateis ir neapsakys ltv, kad jai skauda.
taigi. fifty fifity.
tu renkiesi sau svarbias/skaudamas sritis, aš - sau.

p.s. o ko tai moteriai laukti? nera ko skubeti. mes gi nekalbam apie 20plius metu, kai vaikus reikia gimdyti. abudu buvo suauge, vaikai užauginti.
neturi tokios patirties, todel kalbi neišlipusi iš savo batu. nekeista.

lygiai taip pat ir apie mane.
dar neseniai vel galvojau/pergalvojau.
man gerai vienai.
gerai, jei yra ir koks draugas.
nes ką aš galiu pasiūlyti dabartiniu momentu, irgi ne ką.
negaliu pasiūlyti labai jau daug. o kuris gali mane - persikelti i savo vilą, ar turi ten tiek vietos man, mano vaikams, mano svetimiems vaikams, kuriu savaitgaliais pilni namai - na, kuris vyras tiek pakels? retas.
kam jam tokia našta?
negi nesuprantat, kad pilna pilna moteru, kurios nori tureti šiaip draugus.
kol vaikai užaugs....

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 15:57)
O tai kas turi apie vyrus pasakoti, jei ne zenotos? Jeigu nori apsizenyti, tai zenotu zmoniu patarimu reikia klausyti, o ne vejo pamusalu (kaip tu ar as) biggrin.gif

ar tau svarbu jaustis reikalingai 4u.gif (neturiu omeny vien vyro, vaiko )
o kodel tu pamušalas, nesuprantu. ar kad tur\ejai (dieve dieve) daugiau nei 1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 17:04
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 15:50)
kas dar be jos?
nes, rodos, kad oponuoji dažniausiai tik jai. skaitaisi esas labai individualus, labai kitoniškas, pats išgyveni atmetimą,bet pasiduodi vištides nuotaikoms ir puoli "savaip kitonišką" Lutukę.

Kitoniska?
Tai kad jos mintys apie politika beveik idealiai atitinka Kremliaus naratyva. Zinau dar zmoniu kurie isminties semiasi rusiskuose portaluose. Kai ten ininka, tai jau pasidaro vos ne tiesos saltinis, o kiti - vien melas.

Nuomone apie seimos santykius vel nieko ypatingo... atitinka gimusiu pries 100 metu poziuri su visais pliusais ir minusais.
Kadangi mano poziuris koki 50 metu moderniskesnis, tai edames.

Apie transeksualuma vel, atrodo, kad Ubuntiene is Danijos merginos laiku.

Gerai, kad dar nesako,, kad zeme plokscia, butu dar daugiau kitoniskumo.

Siaip ji nelaiminga ir laikymasis savu dogmu jai vienintelis buds nepaluzti...
Manau ji galetu rasti nauju galimybiu atsisakant visiskai beprasmisku issitikinimu. Tai nepakenktu jos vertybiu skalei o sumazintu konfliktu
Atsakyti
Tai vat, Idomucia, vertybese - ir esme, o juk vertybes svarbiau už žinias. kaip ir tavoji, L yra šeimyniška, meila, moteriška, skaniai gamina. be galo atsidavusi vyrui, vaikams.
kalbu ne apie žinias.
kalbu apie vyro/moters ryši. santykius, kuriu dvasingumą taip vertini.
tai ne aš - keliaujanti po pasauli.

p.s. dar prie to pacio. kuris vyras pakels mano pomegius? kai šitiek visur iškeliaujam.
padorus vyras paisiūlytu sumoketi bent už pusę žmoniu, bet kam ji plešti. db šioji savaite, pvz. vienai mergaitei daviau už uniformą, kitai - pirksiu paspirtuką, dar kitiems - ant maisto. jei šalia būtu nuolatinis vyras, jis ką, vargšas, turetu irgi tuštinti per pusę pinginę. bet kodel? kam? cia tik tuo atveju, jei sutaptu vertybes. o jei sutaptu, bet neturetu tiek babkiu? argi del to jis prastesnis?
žodžiu, esu rami ir sedžiu savo vietoj.
veganas. išsilavinęs. švelnus. su jumoru. nenervuotas, ne per daug materialistas, nelesantis smegenu, dvasingas. (ir uždirbantis bent jau kiek aš, kad kompleksu nejaustu.)
och. tikrai bile kokio nereikia. nebus? pragyvensiu ir taip. in the next life, vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 17:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 18:06)

Nuomone apie seimos santykius vel nieko ypatingo... atitinka gimusiu pries 100 metu poziuri su visais pliusais ir minusais.
Kadangi mano poziuris koki 50 metu moderniskesnis, tai edames.

Sitas geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 18:02)
ar tau svarbu jaustis reikalingai  4u.gif  (neturiu omeny vien vyro, vaiko )
o kodel tu pamušalas, nesuprantu. ar kad tur\ejai (dieve dieve) daugiau nei 1?

Ir daugiau nei 2 biggrin.gif
Man kaip ir turbut visiems svarbu. Svarbu, nesupainioti "reikalingas" su "naudingas", nes persvara is dvasines puses smarkiai pervirsta i materialine.
Atsakyti
Ne, Idomucia, tavasis istikinimas, kad moterys turi teketi nekaltos, kažin ar 50m senumo. 300m kaip minimum.

ai, tiesa, M, taigi, viena nare sake, jog kad vaiką palikus lakstei,
Montekrista Burbos esti nemgestama, nes šunimi atskirate, kaime paliko...
daug daug cia vienas kitoms netinkanciu.
geriausios tik tos, kurios nieko taip ir nepasakoja apie save.
tai bent išvis patyletu. galetu tik šiaip skaityti.
read-only formatas tokioms. SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 17:33
Given
O kodel tu viesai liaupsini lutuke? Ar manai, kad ja cia ouola ir jo yra per silpna apsiginti?
Ar is tiesi tikiesi, kad tavo subjektyvus pastebejimai pakeis kitu nuomone apie ja?
Ar tiesiog isreiski jei meilius jausmus (kodel tada viesai, o ne tiesiai jai)?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 17:31)
Ne, Idomucia, tavasis istikinimas, kad moterys turi teketi nekaltos, kažin ar 50m senumo. 300m kaip minimum.
ai, tiesa, M, taigi, viena nare sake, jog kad vaiką palikus lakstei,
Montekrista Burbos esti nemgestama, nes šunimi atskirate, kaime paliko...
daug daug cia vienas kitoms netinkanciu.
geriausios tik tos, kurios nieko taip ir nepasakoja apie save.
tai bent išvis patyletu. galetu tik šiaip skaityti.
read-only formatas tokioms.  SM.

Pastebėjai, kad mes neneigiam? Šaipomės iš tokių teigibių apie save, nes jie absurdiški? O tu va vartaisi, nu kam? Sugalvojo kažką kas nėra tiesa apue tave- nu ir nafik, negi gaila?
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 21, 15:34)
pries 20 metu. medicina. o dbr dirbu univere. taip, kad ne tau man aiskinti apie moksliniu medicininiu straipsniu supratima, diletante  4u.gif

Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita mirksiukas.gif
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit mirksiukas.gif
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 18:00)
Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita  mirksiukas.gif
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit  mirksiukas.gif
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti  biggrin.gif

Tsi žinoma, nafik tie mokslai medicinos, kai galima googlinti.
Atsakyti