Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 18:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72550024" data-time="1574436597">
<div>
<p>Tai juk darbe gauni atlyginima, o draugai tau nemoka vartotojo įkelta nuotrauka

Bet kai nebebuni naudingas, tada nebelieki ir reikalingas. Man rodos, tarp draugu, artimuju to neturetu buti? O darbe butent tuo ir pagristi santykiai. Ir aisku, kad tai nera blogai, visa musu visuomene tuo pagrista, kazkas turi tai, ko reikia tau, ir tu turi, ko reikia kitam, esat vienas kitam naudingi.
<strong>Tik turbut nei sis nei tas butu dirbti uz dyka</strong> arba siekti draugo, kuriam tu, priesingai, isvis nesi reikalingas. Kazkokia pusiausvyra turi buti.</p>
</div>
</blockquote>
<p>O as esu dirbus uz dyka. Tiksliau mano alga buvo patirtis, pazintys. Ir tai visiskai apverte gyvenima.</p>
<p>
 </p>

Vis tik turejai atlyginima tam tikra. O ir neabejoju, nelikai tam darbe amziams,tai buvo laiptelis i toliau, auksciau?
Atsakyti

Vis tik turejai atlyginima tam tikra. O ir neabejoju, nelikai tam darbe amziams,tai buvo laiptelis i toliau, auksciau?

Taip :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 16:52)
Apie tqi rasiau pacioj pradzioj, kad svarbu nesupainiot reikalingumo su naudingumu. Is esmes reikalinguma as isivaizduoju, kad esi reikalingas zmogui net ir tada, kai tu jam nieko naudingo neduodi, nedarai, esi reikalingas pats is saves, o ne tavo paslauga.  Tada atsiranda ir savanoriskas rupestis, ir nuosirdus  dekingumas, ir visi kiti geri dalykai. smile.gif

visi kazka duoda, ir del to reikalingi, tik tas davimas, nebutinai yra materialinis, jei zmogus mums nenuadingassu juo ir nebunam, tik daznai sau tos naudos neissisakom, ypac tokie zmones kaip jus su Moonte, kurie nera saziningi, net su savim. net as jums reikalinga, del kakzokiu priezasciu biggrin.gif

viskas yra egoizmas dazniausia, jei giliau panagrineti biggrin.gif
pvz imkim zmogu, kuris slaugo ligoni. Sakysit, kam tas ligonis jam reikalingas, o priezasciu realybeje gali buti labai daug, slaugytojas jauciasi gerai, jauciasi darantis kazka gero, teisinggo, gal tai religiniai sumetimai, gal matereialiniai, gal kokie kompleksai, neturi zmogus savo gyvenimo arba nenori su savo probelmom tvarkytis, tai imasi iv veiklu ,akd tik nuo ju atitrukti ir t.t. kiek beneagrinesi galutines priezastys bus vis tiek visaks del saves biggrin.gif geriausiai, kai ta supranti, kai neuspranti gali pasinesti i puikybe labai greitai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 17:23)
Ar tauu reikalingas aplamai asmeninis gyvenimas, ar zadi trankytis po pasauli ala kazkam padedama, o realiai nesugebedama sau nieko susikurti?

Tai geriausia vienai. Oo kai jau atsibos, tai bent zinosi kodel viena, nes iskeitei galimybe susikurt savo gyvenima i kazkoki bastymasi po pasauli
Papildyta:
Reikalingumas...
Cia kiekvienas kaip sugeba, vienas turtinga asmenybe, tai kitiems idomu kartu leisti laika, o kitas turi daug pinigu.
Nereikia gal vienu dalyku aukstinti kitu menkinti. Pinigai irgi nesimeto gatveje, turi verte

bet tai jos ir yra toks asmeninio gyvenimo poreikis, nejau visi turi gyventi kaip tu? ir be to ir vyru tokiu yra, kuri enori tokio butent gyvenimo, kodle tu to nesuvoki?
Tavo nuomone visi vyrai kuiliai, kurie tik nori kad jiem duotu, nekencia svetimu vaiku ir sunu ir au tirkai neiko nedaro gero del kitu zmoniu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 16:40)

nu va zmogus zadejo pasiustas atsikelti ir nueiti nuo stalo, bet neina, tai vadinasi turejai save omeny,kad nesi salyginai normali? biggrin.gif
vis reikalauji is manes demesio tai mane cituoji, tai apie mane kitiem rasai, pletkini,nebijok, isliek sirdele, kas negerai atsitiko paskutiniu metu? kad tiek nuodu susikaupe?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 17:34)
Tu proto nabage. Tam saskaitu nereikia, matos kaip ant delno.

ai aisku biggrin.gif nu ka padrysi tada, jau kiek dave dievullis tiek, o ka tikiesi kazkaip upgradint?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 17:36)

tai ka as jums ir paskaoju jau metu metus ATLYGINIMAS VISADA YRA uz viska ar jis bus jums naudingas ar zalingas, nes gerus dalykus ar ne, priklausys nuo jusu elgesio, koks jis bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 lapkričio 2019 - 17:49
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 15:40)
Kai tu reikalingas, kai kitas jaucia trukuma, pasigenda, kai taves nera, kai is esmes pirmoje vietoje esi tu, o ne tavo paslaugos, galimybes.

labai pritariu. jauciu tą pati.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 08:22)
Noretu turet vyra, o svajoja padet Azijos vaikams... Tai ir buk su ta Azija.

matai, aš turiu kitokią patirti. ne vien šašlai savaitgaliais.
mano tevai pvz tokie, msijose kartu visi. ir visa ju bendruomene. taip kad gyvenimas margas, my friends, yra visokiu žmoniu.
gi rašiua, ka dnuo mažens visad svajojau apie kitoki gyvenimą: glaima gyventi kurmio gyvenimą, jis irgi geras, galima gyventi - darbas-namai-baras savaitgaliais. bet tai nykus gyvenimas, ypac man.
tu, idomucia gyveni taip, ar as ką sakau. bet tu gi nelaimingas, vis niurni kad ltv ner ką veikt, tai sakau, atsimerk: cia veiklos nors vežimu vezk, nereik net i indijas vaziuoti.

ir savo tevu net nelyginu. kiek iš tiesu yra poru, kurie dirba tailanduose, kalejimuose, azijose, latin americ, visur. baisiomis salygomis. mano teveliai ir mes patys dar gerokai palepę sakyciau.

tad aš tai tikrai rami. jokio vyro netampyciau paksui save, ir ypac zurzeklio. tarp kitko, misiju atzvilgiu primas ir trecias ir buv man idealiausi. meile vaikams, šunims, gyvūnams, senukams. širdis atvira pasauliui. ir dabar, net nebūdami vyro/žmonos santykiuose, sueinam kartu ir nuveikiam kažką gero. vat cia ir yra jega.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 16:33)
Koks tu keistas, kam taip viska i remus suspaudei siaurus? Kas tas normalus gyvenimas ir kaip ji, kam ji susikurti? Juk bastymasis, pagalba kitiems ir yra JOS gyvenimo dalis, ar ji turetu nusipjauti su ranka, kad taptu tinkama kazkam

aciu Tau wub.gif

QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 14:38)

Na vel, jai atrodo, kad ji yra kazkam idomi.

bet ji tikrai idomi, nes jūs visos jai - at-oponuojat. ir dar tarpusavy reksmingai pasipiktdžiugaujat, kokia ji nukvakusi, o jūs labai protingos ir idomios.
gi turi ignoruoji Cambalą, tai ko ne L? ko prie Idomucios nebekimbi, ar jis jau - savo vietoj su savo racionalizavimais? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 08:40)
Kad ir Azijos vaikai. Nu juokinga. Lietuvoje nera vaiku, kuriems gali padeti?  Ten kokiai bobutei uzdraudei vaistus. O gal tu hospice padirbek.

azijos vaikams padedu. dabar mažiau. ir lietuvos. gi visad vaikais apsikrovus.
hospise ketinu po 10m. traukia seni žmones. turiu bobulyciu, kurias lankau.

Ne, su L aš ne iš vienišumo. ir ji ne vieniša, aš manau. man patiko jos šiltas stilius, jos dūšia prieš daug metu, artima buvo manajai. ir visgi, dabar manau, kad net netgi ir turedamos panašias vertybes, jauciuosi skritinga nuo jos, kitokia, o L - labai "normali", pagal normas, visai savo vietoj.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 09:40)
Tikrai yra, ir pati zinau, ka "paeme" su 2,3 vaikais, bet taipogi manau, kad nei vyras, nei moteris lai nekuria santykiu, jeigu 2oji puse negali priimti jo vaiku.

pritariu 100pr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 lapkričio 2019 - 18:31

Recepta, prasom.

Aš tai galiu pasidalinti :ax: .Bet, žiū paskui neišvadink babulkų sąskrydžiu. :lol: Receptą, jei galima taip sakyti paveldėjau iš savo tetos, todėl tikslių  proporcjų nėra.

Maždaug 1,5 lt sriubos reikia

1 vid dydžio morkos,

5 vid dydžio bulvių,

1 nedidelio svogūno, bet nebūtinai.

Grybų, galima šaldytų, galima marinuotų, galima šviežių.Geriausią skonį duoda švieži baravykai.Šnd naudojau šaldytus.Imama apie 300 gr.

Sviesto pakepinimui, pieno ar grietinėlės balinimui.

Grietinėlė riebesnė, bet suteikia geresnį skonį.

Druska,pipirai ir krapai.

Su svogūnu pakepinu morkas,paskui grybus,smulkiai supjaustau bulves, ir viską sumetu į verdantį vandenį.Pasūdau, papipirinu.Vertu apie pusvalandį, kol bulvės pradeda leistis.Baigiant virti balinu pienu ar grietinėle, ant viršaus užbarstau krapų.Galima šviežių, galima šaldytų.Ir viskas, valgom.Tikiuosi,kad ir tau patiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 lapkričio 2019 - 18:42
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 22, 10:34)
Be galo didele retenybe yra kai vyrai tikrai teviskai myli svetimus vaikus.

manoji meile labai myli maniški mažąji. vat cia tikrai tikrai reta. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 10:37)

Va cia ka tik given parase, kad ji kazkur ten sliauzios po Azija ir rupinsis ir iesko, kas paskui ja sliauzios...
Apakau.

juk ne taip rašiau. aš, žinoma, laiko neturiu, tik paskrolinu postus dažnai.
ypac anksciau taip darydavau. žinoma, tai nepagarba, nebent pramesit kokias blevyzgas.
db skaityt stengiuos atidžiau.
bet nemaniau, kad ir tu laiko neturi. ir tik prabegi akimis. 4 kompai kambary, suprantama.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 19:41)
man patiko jos šiltas stilius, jos dūšia prieš daug metu, artima buvo manajai. ir visgi, dabar manau, kad net netgi ir turedamos panašias vertybes, jauciuosi skritinga nuo jos, kitokia, o L - labai "normali", pagal normas, visai savo vietoj.

Jusu panasios vertybes? Ar tau ji pasake kaip ir is kur as suzinojau kas ji? Paklausk.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 19:41)

bet ji tikrai idomi, nes jūs visos jai - at-oponuojat. ir dar tarpusavy reksmingai pasipiktdžiugaujat, kokia ji nukvakusi, o jūs labai protingos ir idomios.
gi turi ignoruoji Cambalą, tai ko ne L? ko prie Idomucios nebekimbi, ar jis jau - savo vietoj su savo racionalizavimais?  ax.gif  4u.gif

Jei nesunku, parasyk kur as jai oponuoju?
Siaip, dazniausiai as rasau, kad nera prasmes su ja bendrauti, argumentuoju kodel nesvaistyti savo brangu laika.

Man ji ikyri, pastoviai ateina pranesimai, kad kazkas postina mano posta. Tikiuosi pasnekovas, pasirodo etatine, itikejusi savo idomumu.

Given444, as tau nurodineju ka tau ignoruoti? Kodel manaisi, kad tu gali man aiskinti?

KOdel neva nekimbu prie Idomucios? Buvo laikas kai neva "kibau" ir taikiau veidrodini metoda, tavo augintines, zovada kibo man i atlapus. Ir dabar anos rasineja apie mane, tu nors viena karta matei kad as i ju rasliava apie mane reaguociau? Man jos neidomios.

VA tu kitas reikalas, bet pastovus tavo brukimas to ko nera, ka as galvoju, oponuoju ir t.t. jau pradeda bent jau mane varginti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 10:37)
Va sakyttu noriu turet seima, rupintis, vyru, kad butu jaukus gyvenimas. Ne... Va tikras moter supratimas apie vyro vieta

aš meilę visad kitaip isivaizdavau, kitaip buvo auginama nuo mažumes. giliame tikejime, didžiulese (galbūt) utopijose. meile neatskiria žmoniu, meile apjungia. gal net visą pasauli. žinoma, žmogus ribotas. su mylimu žmogumi visad norejau daryt kažką gero. dviese. norejau visad plataus žmogaus, ne tokio, kuriam tik 3 metrai aplink - gana.
kai isimyli, isikimbi ir neri i urvą, ir niekas aplink neidomu - argi tai meile? žiūrek, žmones taip gyvena, neva puoselejae vienas kitą, verda/verda savo sultyse, ir vis tiek skiriasi.
ir kodel? gi tiek laiko skyre vns kitam, bet gal dusino, kvepuot neleido.
ždž, man meile džiugiau, jei tai tampa visuotiniu dalyku. kai žiūri viena kryptimi, kai nuo meiles ne užsiveria, o praplateja širdis.
nuo to dar didesnis kaifas, stipreja santykiai, atsiminimu krūva.

kaip fainai, kai mes su draugu vaikais (ne vien savo) apsikrove ant dviraciu kažkur varom, kažką veikiam, konstruojam kažką, šunis vedžiojam, vaikus mokinam važinet paspirtukais, dviraciais, i gyvuliu uki koki išvykstam (cia seni laikai, seni ivykiai) - išvis to nesureiksminam. kaip liūdna, pvz būtu žiuret vien tv ar kilnoti šaškes. ar vien serialą žiūreti. bet gi randam laiko ir tam, nesam fanatai, noredavosi ir dviese pabut. svarbu saikas, nes misionieriu šeimos irgi perdega. žinau tą, žiūredama i savo tevus. svarbu ir ilsetis, ir susilaikyti, ir pagerti/ir pašvęsti, nereiškia, kad galvą išdegęs turi lakioti kaip "Timūras ir jo būrys". rolleyes.gif
meiles ir taip pasauly ne per daugiausiai. tai kam ją riboti?
kiekvienas gyvena kaip kas nori, ir, žinoma, tame tarpe ir tu, atsiprašau, jei ižeidžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 lapkričio 2019 - 18:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 22, 19:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72550033" data-time="1574436868">
<div>
<p> </p>
<p>Recepta, prasom.

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš tai galiu pasidalinti ax.gif .Bet, žiū paskui neišvadink babulkų sąskrydžiu. lotuliukas.gif Receptą, jei galima taip sakyti paveldėjau iš savo tetos, todėl tikslių  proporcjų nėra.</p>
<p>Maždaug 1,5 lt sriubos reikia</p>
<p>1 vid dydžio morkos,</p>
<p>5 vid dydžio bulvių,</p>
<p>1 nedidelio svogūno, bet nebūtinai.</p>
<p>Grybų, galima šaldytų, galima marinuotų, galima šviežių.Geriausią skonį duoda švieži baravykai.Šnd naudojau šaldytus.Imama apie 300 gr.</p>
<p>Sviesto pakepinimui, pieno ar grietinėlės balinimui.</p>
<p>Grietinėlė riebesnė, bet suteikia geresnį skonį.</p>
<p>Druska,pipirai ir krapai.</p>
<p>Su svogūnu pakepinu morkas,paskui grybus,smulkiai supjaustau bulves, ir viską sumetu į verdantį vandenį.Pasūdau, papipirinu.Vertu apie pusvalandį, kol bulvės pradeda leistis.Baigiant virti balinu pienu ar grietinėle, ant viršaus užbarstau krapų.Galima šviežių, galima šaldytų.Ir viskas, valgom.Tikiuosi,kad ir tau patiks.</p>

Skanu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 17:54)
. Ir dabar anos rasineja apie mane,

ir ką jos rašineja deja, nematau.
gal rašinejo prieš 2 metus.
Moonte, tavęs cia pora nariu pasiteiravo, kur esi dingusi, nes visoms rūpejo tavo sveikata.
bet rimtai - atsakyk ranką padejus: ar jau nieko gera nera L postuose. ar tu nemegsti tik jos "tono".
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 19:57)
ir ką jos rašineja deja, nematau.
gal rašinejo prieš 2 metus.
Moonte, tavęs cia pora nariu pasiteiravo, kur esi dingusi, nes visoms rūpejo tavo sveikata.
bet rimtai - atsakyk ranką padejus: ar jau nieko gera nera L postuose. ar tu nemegsti tik jos "tono".

Todel, matyt, patogiau nematyti...
Ir nematyk, tikrai neverta demesio.

Jos, ir kitos asabos postu neskaitau. Tokia mano principine pozicija, gaila laiko, man pakako jau perskaityto kiekio, kad suvokciau su kuo bendrauju.
Atsakyti