QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 15:40)
Kai tu reikalingas, kai kitas jaucia trukuma, pasigenda, kai taves nera, kai is esmes pirmoje vietoje esi tu, o ne tavo paslaugos, galimybes.
labai pritariu. jauciu tą pati.
Papildyta:QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 08:22)
Noretu turet vyra, o svajoja padet Azijos vaikams... Tai ir buk su ta Azija.
matai, aš turiu kitokią patirti. ne vien šašlai savaitgaliais.
mano tevai pvz tokie, msijose kartu visi. ir visa ju bendruomene. taip kad gyvenimas margas, my friends, yra visokiu žmoniu.
gi rašiua, ka dnuo mažens visad svajojau apie kitoki gyvenimą: glaima gyventi kurmio gyvenimą, jis irgi geras, galima gyventi - darbas-namai-baras savaitgaliais. bet tai nykus gyvenimas, ypac man.
tu, idomucia gyveni taip, ar as ką sakau. bet tu gi nelaimingas, vis niurni kad ltv ner ką veikt, tai sakau, atsimerk: cia veiklos nors vežimu vezk, nereik net i indijas vaziuoti.
ir savo tevu net nelyginu. kiek iš tiesu yra poru, kurie dirba tailanduose, kalejimuose, azijose, latin americ, visur. baisiomis salygomis. mano teveliai ir mes patys dar gerokai palepę sakyciau.
tad aš tai tikrai rami. jokio vyro netampyciau paksui save, ir ypac zurzeklio. tarp kitko, misiju atzvilgiu primas ir trecias ir buv man idealiausi. meile vaikams, šunims, gyvūnams, senukams. širdis atvira pasauliui. ir dabar, net nebūdami vyro/žmonos santykiuose, sueinam kartu ir nuveikiam kažką gero. vat cia ir yra jega.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 16:33)
Koks tu keistas, kam taip viska i remus suspaudei siaurus? Kas tas normalus gyvenimas ir kaip ji, kam ji susikurti? Juk bastymasis, pagalba kitiems ir yra JOS gyvenimo dalis, ar ji turetu nusipjauti su ranka, kad taptu tinkama kazkam
aciu Tau

QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 14:38)
Na vel, jai atrodo, kad ji yra kazkam idomi.
bet ji tikrai idomi, nes jūs visos jai - at-oponuojat. ir dar tarpusavy reksmingai pasipiktdžiugaujat, kokia ji nukvakusi, o jūs labai protingos ir idomios.
gi turi ignoruoji Cambalą, tai ko ne L? ko prie Idomucios nebekimbi, ar jis jau - savo vietoj su savo racionalizavimais?
Papildyta:QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 08:40)
Kad ir Azijos vaikai. Nu juokinga. Lietuvoje nera vaiku, kuriems gali padeti? Ten kokiai bobutei uzdraudei vaistus. O gal tu hospice padirbek.
azijos vaikams padedu. dabar mažiau. ir lietuvos. gi visad vaikais apsikrovus.
hospise ketinu po 10m. traukia seni žmones. turiu bobulyciu, kurias lankau.
Ne, su L aš ne iš vienišumo. ir ji ne vieniša, aš manau. man patiko jos šiltas stilius, jos dūšia prieš daug metu, artima buvo manajai. ir visgi, dabar manau, kad net netgi ir turedamos panašias vertybes, jauciuosi skritinga nuo jos, kitokia, o L - labai "normali", pagal normas, visai savo vietoj.
Papildyta:QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 09:40)
Tikrai yra, ir pati zinau, ka "paeme" su 2,3 vaikais, bet taipogi manau, kad nei vyras, nei moteris lai nekuria santykiu, jeigu 2oji puse negali priimti jo vaiku.
pritariu 100pr.