neieskau.
neieskau.
Tobulas parasas
<div>
<p>Maniske buvo ramiakas visiskas pradzioj, miega ir valgo tik. Is proto varanciu naktu praktiskai nebuvo, bet gal koks vaikas, visi skirtingi. Pasibaigiau bakalaura, magistra, ir rankdarbiams turejau laiko. Kai ka naktim darydavau, bet tiesiog taip geriau dirbdavosi

</div>
</blockquote>
<p>Tu viena ja auginai, ar kazkas kitas dar rupindavosi?</p>
<p>
</p>
Pradzioj ne viena, su teciu jos buvom kartu. Mama kartais padedavo.
Tiesiog, parasiau Aimejai, kad nera prasmes.
Man regis, visi tai jau senai suprato, net naujokai.
kokia tu dar ir melage, Aimejai ji parase, jai skritos tavo "analizos"

ir vel visi dar viena

gamtoje visi gyvunai siausia keteras ar plunksnas kai pamato pavoju,kad isgasdintu prieisninka, ir jus tai darot su tuo VISI, net uz save nei pastoveti, nei tiesiai kalbeti nesugebat. graudu, nors biski juokinga

Papildyta:
Va lutuke irgi toki palikus gi buvo, analogiska situacija,tai ji jau besirde, turejo likt ir glostyt ji?
as teva buvau palikusi? tau dzilink visai jau ?

Ar pritariat prof Laurinaicio minciai, kad laime - buti reikalingam? Ar reikalinguma suvokiate per santykius su zmonemis, ar dar placiau? Kaip?
As nedirbau kelias dienas sia ir ana savaite, todel turejau laiko ir prisiziurejau interviu su idomiais zmonemis. Tai per viena interviu neuromokslininke pasake, kad vienas is laimes "hormonu" (ne hormonai ten siaip) gaminasi, kai mes jauciames reikalingi. Tai kaip ir derinasi su tuo, ka Laurinaitis pasake.
As sutinku su situo. Kiek domejausi, dar labai svarbu jausti dekinguma.
Pradzioj ne viena, su teciu jos buvom kartu. Mama kartais padedavo.
O tevas daug prisidedavo?
Cia matyt kazkoks iskrypimo lygmuo pastoviai lipti ant greblio. Uz tat manosi, kad ji bais kazkam idomi. Pati ikyriai lenda i kitu pokalbi.
<div>
<p>

</div>
</blockquote>
<p>Tobulas parasas</p>
Tiksliai. Tik dabar pamaciau

o, kad suprastum, kaip su tavim beviltiska diskutuoti, ir kad tau neatsakineja ne del to, kad nezino, nemoka, o kad mato, jog tai beprasmiska. Nes tu nesuvoki kiek tu nesusuvoki. daugiau i diskusijas su tavim nesileisiu apie medicina, nes nematau prasmes.
O tai kokia jusu sritis, jei ne paslaptis?
Man tai labai idomu. Gal yra kokiu idomiu ir naudingu naujienu is medicinos?
</p>
Nu ka reiskia" prisidedavo"

ar tu skaitai, ka rasau?
jokio šuns nereikia. kaip tik pabrežiau, nenoriu, kad pro sukąstus dantis sekiotu. noriu, kad ir jam tai būtu natūralu. o tokiu vyru dar ir tiek pilna.
pvz, su mano pirmuoju. su juo 11metu buvom neigaliuju bendruomenej, padedavom parapijos asoc seimu vaikams, jiems vesdavom užsiemimus, vaidindavom, sportuodavom.
Kelis metus esame vežę autobusus žmoniu i Taize, Prancūzijos tarptautine stovyklą.
Aimeja, kokia demesio? natūraliai pasidalinu, nešneku, ką veikiu gero ar blogo nuolat, nuolat.
rašau 8/10 savo gyvenimo. tau neužstringa, ką parašau, kad buvau pas magą, kad buvau užsieny, kad sportuoju Hiit, bet vat kad dviratuką nupirkau mergaitei - tai suprask, giriuosi.
ko tai tave kabina, stebiuos.
tu gi irgi ką nori, tą rašai.
tu išvis cia nieko nerašai, tik dejuoji, kokia baisi L. va - tavo visos temos.
bendraminciu temose (pvz, Kai gyvenimas sutaupyti nevercia) moterys plepa/plepedavom, dar ne to prirašydavom. linksmos, geros dūšios būdavom. jokiu neapykantos pliūpsniu.
gera, bloga varydavom. niekas i akis nezulindavo, kad giriesi...
tau patinka, kad moterys tik blevyzgas pilstytusi. tu turbūt pikta ir lietuviškai kompleksuota, kaip mano namo kaimynes, kurioms tik blogas naujienas pranešk.
susitvarkyk su savo kuklumo kompleksais. ok?
nerašau daug. vat nerašiau - db spec parašysiu apie vieniša geju. del tavęs. ir daug metu ji pažinojau. mano buvęs mokinys. ir pagalvojau. turi žmogus negalią. pasikviesti ji arbatos. syki i menesi. ar gaila. aš gi turiu laiko. vat jau antrą menesi geriam arbatą rytais kartu.
p.s. ai, dar tiesa, skyriausi, ex vyrui butą nupirkti teko, skolintis už 60tūkst. cia kad Idomuciai, kad nemanytu, kad vyrus išnaudoju. vel blogai, kad parasiau, ar ne?
priminsi kaip C, nes pamažu tokia pat tampi.
vel blogai? reikejo uogienes receptu ideti cia?
Nu ka reiskia" prisidedavo"
vaikas tai abieju, ne mano asmeninis. Tai gal as prisidedavau
. Bet netruko rupescio is jo puses.
As samoningai stengiausi nevartoti zodzio "padedavo", bet vistiek susmoviau
.