Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 12:32)
cia vel Moonte ne apie mane raso savo ligotas fantazijas  biggrin.gif Kakzo studijavimas tau siejasi su preparavimu? dieve dieve smegeneliai tavo visai suseno matyt...

čia turbūt apie mane biggrin.gif Vergo mentaliteto užguitas savo Dievo žmogelis, kurį reikia ganyti, jam įstatymus surašinėti, gali niekada nesuvokti kokie santykiai gali būti su Dievais ir koks iš tiesų yra Dievų ir žmogaus ryšys, santykis, ką gali pats žmogus, ką gali Dievai ir t.t. smile.gif Tiesiog negalima net tokia diskusija su tokiu žmogumi ir tiek
Atsakyti
Atmosfera paskaitose priklauso tik nuo dėstytojo. Taškas.
Atsakyti
Kai kurie taip, bet man labiausiai kliuna tie, kurie bijo klausti, nors nesupranta. As nezinau, ar cia tevu ibauginti, ar mokyklos.

Ne...
Ne bijo klausti o nemato prasmes, nes IS ESMES NIEKO NESUPRANTA.
Tai bet koks klausimas nuosirdus butu - palauk as cia NIEKO NESUPRANTU. Naturalu, kad tai butu kazkokia agresija pries bendra tvarka, nes tam nieko nesuprantanciam reiktu aiskinti nuo adomo ir ievos.

Taip jie NIEKO NESUPRANTA, niekas i tai nesiruosia demesio kreipti, o laukia kazkokiu neprotingu prasymu paaiskinti detales. Na gal kazkoki epozoda ir suvoks didele kaina, bet tos zinios isgaruos, nes nebus sistemos dalis.

AS visuomet aiskinuosi esme ir jei esme, kad zmones neturi bendros nuovokos, taii kam tas spektaklis apie detaliu aiskinimus?

Dar neaisku, kas labiau bijo gilintis i esme ir vengia "to address the core problem" (niekaip nesugalvoju kaip lietuviskai issireiksti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 25 lapkričio 2019 - 12:47

Studentai i paskaits ateina ne tabulos rasos, o jau seniai susiformavusios asmenybes, su savom traumom, mentalitetu ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 25, 10:40)
Nu va va ,  kaip visada -  neikerta minties iiiiiir prasideda rasineliai ne I temą. Ir paskui dar gincijasi iki pamelynavimo
Mes su IDOMUČIA apie vyrus kalbejom.  rolleyes.gif
Is to seka,  kad kai kurios glaustusi prie bet kokio vyro,  kuris tik pakviestu sušilti jo lovoje.

nu ir dar vadintu savo vyru, nes gi salia tuo metu biggrin.gif sakau moterom cia kai kuriom prastai labai su kalbu mokejimu, net savos kalbos...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 12:37)
As situ tendenciju nesüejau pastebeti, nes matyt per trumpai desciau. O tai kaip manot, is kur tas "atsnekek ir paleisk"? Tingejimas?
</p>

Buna dar dalykas neidomus arba destytojas nesuintriguoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 13:32)
man juokinga, kai Is_sviesos cia aiskina, kad ji nieko nesupranta, iki 30m zmones tikrai mazai moka rusu, bet jai jau manau arti 35m, jei nedaugiau, tai tikrai negrirdeti pagrindiniu bajeriu, issireiskimu, tai mazu maziausiai keista, ypac, kai augi

Gal jie namie televizoriaus neturejo. Ir taip buna.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 12:35)
Kai kurie taip, bet man labiausiai kliuna tie, kurie bijo klausti, nors nesupranta. As nezinau, ar cia tevu ibauginti, ar mokyklos. As kartais laboratorinius darbus vesdavau, tad vaiksciodavau tarp ju 2 val. Norint prie manes prieit ir kazko paklausti nereikedavo to daryti prie visu garsiai. Tad net baime apsikvailinti paklausus "durno" klausimo logiskai mastant turejo nelabai groti. Ir as sneku apie baime, nes tai kas ju viduje, labai atsispindi kuno kalboje, veido mimikoje, net vengime uzmegzti akiu kontakta. Ir butent matosi skirtumas tarp tu, kuriems px, ir tu, kurie gal noretu, bet tiek sau kliuciu prisistate, kad negali net zingsnio zengti. Dargi labai keista, nes as buvau jauna, atrodziau dar jauniau, bet jiems isvystyta mokytojo/destytojo baime, nors tu ka. smile.gif
</p>

Gal cia apie kokius pirmakursius rasai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 25, 12:44)

tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 25, 12:49)
Gal jie namie televizoriaus neturejo. Ir taip buna.

Pas mane nuo 1989 metu visos Lietuviskos - Rusiskos TV buvo isjungtos ir ju niekas negalejo ziuret. Tik satelita.
Tai tikrai nieko rusiskai negalejo ismokt
Atsakyti

Ne...
Tai bet koks klausimas nuosirdus butu - palauk as cia NIEKO NESUPRANTU. Naturalu, kad tai butu kazkokia agresija pries bendra tvarka, nes tam nieko nesuprantanciam reiktu aiskinti nuo adomo ir ievos.

Taip jie NIEKO NESUPRANTA, niekas i tai nesiruosia demesio kreipti, o laukia kazkokiu neprotingu prasymu paaiskinti detales. Na gal kazkoki epozoda ir suvoks didele kaina, bet tos zinios isgaruos, nes nebus sistemos dalis.

AS visuomet aiskinuosi esme ir jei esme, kad zmones neturi bendros nuovokos, taii kam tas spektaklis apie detaliu aiskinimus?

Dar neaisku, kas labiau bijo gilintis i esme ir vengia "to address the core problem" (niekaip nesugalvoju kaip lietuviskai issireiksti)

As turiu sutikti. Kartais tikrai buna taip beviltiska, nieko nesupranta, kad tad net neaisku ko klaust. Logiskai mastant, tai geriau ja klaustu nuo Adomo ir Ievos, nei isvis nieko. Gal tegul ismoksta tas pacias trupmenas sudaugint. Niekada ne velu ( :D). Tik jiems geda to klaust. Galvoja as akis versiu, kad nemoka. Manes tai nelabai nustebins su tokiais. Jeigu tik pades, paaiskinsiu. Ir esu aiskinus vienam. Studentas pagal amziu uz mane vyresnis buvo. As jam pasakiau, kad reikia viena diena ismokti ir siandien butent yra ta diena.  :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 13:47)
Ne...

Mes vaikui sakom - nesupranti? Klausk kad ir 10 kartu. Mes uz tai mokam.
Atsakyti