QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 23, 10:53)
Savo draugutes
cypdavatkes paklausk. Ji gi ir krikscioniskai gyvena, ir satjos klauso, ir vedu prisiziuri. Tikrai maisalyne.
tu cia jauciu apie mane ar ne?
As NEPRAKTIKUOJU nei vienos religijos, o vertybes, visu religiju yra labai panasios pagrindiniu, kriskcionyebs, musulmonu, induizmo, budizmo, be ju daug yra iv filosofiju, pasauleziuru ir t.t.. Nagrineti, studijuoti galima viska, tai nereiskia, kad viska ir praktikuosi, tau tai jauciu niekaip neusprantama, ka reiskia, gyvenime sviestis. Palei tave sneketi galima tik, tai,ka praktikuoji, nieko naujo gyvenime suzinoti negalima
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 11:40)
Na bet pagalvok, kaip patogu, kai zmogus preparuoja zmoniu vertybes (religines dogmas), vadovaujantis patogumu, o ne morale.
cia vel Moonte ne apie mane raso savo ligotas fantazijas

Kakzo studijavimas tau siejasi su preparavimu? dieve dieve smegeneliai tavo visai suseno matyt...
Moonte, klausykis, kai tu cia nerasai apie mane, as ir apie tave, nei tau nerasau, tai jei nenori mano demesio sau, nustok mane mineti apie mane pletkinti, gerai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 23, 12:07)
Tu klysti.
Siandiena lauke salta, kepu bandeles, laukiu kol pakils tesla ir tiek.
Kaip ir kita kritine pastaba, auksciau issakyta, neva man rupi ka raso pagerintos apie mane.
Jos man rupi tik kaip reiskinys - iki kiek zmogus gali save negerbti, dergtis is saves. ATeini i tema ir skaitai, kai kiti nikai bando aiskinti pagerintom elemntarius dalykus. Sizifo darbas. Ka jos galvoja apie mane, nei as skaitau, nei i tai reaguoju, jei susiduriu su ju"nuomone" tai velgi skatydama kitu asmenu joms rasomas mintis.
Viliuosi kad aiskiai parasiau.
SAziningai, man SM forume neidomu. Tarkim, kas uzkabino, tai mylimukes ir is sviesos diskusija apie reikalinguma, dekinguma. Viskas.
O tas pastovus pagerintu kabinejimasis prie joms oponuojanciu, tai jau elementari SM rutina.
ne ji nei skaito nei reaguoja, nu nors sau nemeluok, cia kas manai akli kurmiai susirinke?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 23, 12:15)
As tai dar guliu
As tai jau i nieka mamkose nekreipiu demesi. Vistiek niekada nesugryš senosios gvardijos laikai- kontingentas ne tas, Ar mylimuke, ar is sviesos ar cambala su lutuke - jos nedatempia iki buvusio lygio (Sorry merginos, без обид, bet jus esate is jaunesnes kartos- jusu jumoro jausmas ir pats jumoro supratas yra kitoks, nei musu postsovietiniu pochujisčių). Koks desimt metu skirtumas, o kaip jauciasi.
nezinau iki kokiu ten tavo lygiu nedatempiu, bet tikrai viska suprantu ir ta pati jumora ir man tas 10m nelabai jauciasi. Ir man juokinga, kai Is_sviesos cia aiskina, kad ji nieko nesupranta, iki 30m zmones tikrai mazai moka rusu, bet jai jau manau arti 35m, jei nedaugiau, tai tikrai negrirdeti pagrindiniu bajeriu, issireiskimu, tai mazu maziausiai keista, ypac, kai augi Vilniuje.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 10:03)
nu jei tu galvoji, kad rusiškų bajerių supratimas tik nuo amžiaus priklauso, tai cambala be reikalo tave pagyrė

nu ne veltui cambala tai buvo, ne kas kitas

juk tai dar ir nuo gyvenamos vietos priklauso, kur rusų nemažai yra. Tai ir dabar gimęs vaikas, jei ne dundukas būtų, tai išmoktų, tad amžius čia prie ko?
Sakau man irgi keista, jau mes augom miestelyje, kur tu rusu tikrai ne daug buvo, ne Vilnius koks, ir tai mano brolis panasiai jauciu Is_sviesos metu, tai tikrai pagrindinius issirieksimus zino, nors rusiskai susikalbeti ismoko tik i Airija atvykes
Nu kas nezino pvz, nada fedia nada, arba jis iskrido, bet zadejo sugristi ir t.t. arba nu zaec nu pagady
Cia jos tevai kokie gal super ultra patirotai, kurie nei zodzio rusisko nepasake, filmuku tarybiniu neleido ziureti ir patys jokiu rusisku kinu neziurejo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 24, 11:38)
nesupranti, nes kalboms reiškias negabi esi
nu nejau neismato is josios postu ir supratimo? su lietuviu irgi ne kazkas

cia kai kurios sugeba tik ismokti beveik taiskyklingai 3 sakinius parasyti, o suprasti esme, minti, prasme, jau misija neimanoma
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 24, 15:41)
OK, kuriu cia esanciu vaikai laisvai kalba rusu kalba? Supranta rusiskus (sovietinius) juokelius?
laisvai nekalba, bet viena kita zodi zino, rodziau jiem tarybinius filmukus, turi zasiliukus ciburaska ir mike pukuotuka, man tai is visi kultiniai filmukai, pilni prasmiu ir geru pamoku....
labai naudinga kalba ismokti.