Juokingiausia kai possovietines emigrantes, pesiojancios uk ar airijos fabrike vistoms siknas irodyneja rusu k svarba gyvenime

Nereikalinfa ta rusu kalba dabartiniam jaunimui. Jau geriau kokia kinu mokytis.
Nereikalinfa ta rusu kalba dabartiniam jaunimui. Jau geriau kokia kinu mokytis.
Mano sūnus tą patį sakė.Kol neatsistojo už prekystalio.Va,tada ir pamatė,kad rusų kalba jam reikalingesnė nei ispanų.Jis vaistinėje dirba.Gyvena perferijoje.Iš anksto paaiškinu,jei kam klausimų kils.
Man regis mokėti,ar jau nors sugebėti susikalbėti nors viena užsienio kalba yra gerai.Be kalbos esi durniukas.
Nu imanoma pazinti ir matyti, kuriam labiausiai nesiseka, nejau jau visi tokie bailus, nedrasus ir visiem nesiseke, manyciau tokiu turetu buti vienetai? O gal ne savose klumpese sedejo zmones, gal jiem elementariai neidomu?
Tai ir yra pedagoginis menas visa tai sugebeti
Jei 20 studentu, tai 2-4 tragedia arba silpni, 2-4 labai geri/ puikus, like vidutiniokai. Pirmam kurse reikia atsizvelgti i tai, kad dalis studentu iskris po pirmo semestro, arba metu, tad tokiu ne savo rogese tikrai yra. Destyti jiems vistiek reikia.
As ne destytoja, daugiau tikrai nebedestysiu, bet manau, kad demesio reikia skirti visiems, ne tik silpniausiems. Kiti nera kalti, kad kazkas del kazkokiu priezasciu neismoko mokyklinio kurso. O tarkim laboratoriniai darbai yra vertinami pazymiais, tad jei destytojas puse laiko stoves prie labai silpno, uztemps jo darba, kitu atzvilgiu tai bus nesazininga, nes jie gaus ta pati bala, nors darba atliks patys.
Kai teko destyti, stengiausi elgtis saziningai, skirti demesio visiems, kaip ta supratau ir kaip man isejo.
Kiek pazistamu vaziavo pagal erasmus, tai visi be isimties angliskai geriau ismoko, o salies kalba kaip kas. Vieni anglu daugiau moka, tai ju gimta kalba uzsienieciui maziau reikalinga, o kai anglu nelabai, esi priverstas mokytis vietines. Rusu dar niekam neprireike.
Be juodu darbu, neisivaizduoju kam ta rusu reikalinga. Anglu tai tikrai visi ismoksta. Dar kartais kazkokiu rysiu tam tikrose srityes yra. Mano atveju, jei buciau i kokia Rusija vazinejusi, ne faktas, ar mane dabar vakaruose i darba priimtu.
Tai ir toliau vazinetum i Rusija ir ateiti sietum su ja, kam tau tie vakarai būtų reikalingi
Pas mus posovietinej dar dalis rusu moka, bet del okupacijos. Senoliu kai neliks, neliks ir to populiarumo.
Uztat galetum Satjos klausytis!
kokia puiki perspektyva. Uzsidaryti sau duris likusiam gyvenimui.
Va su ta Satja, tai yra tiesos. Man toks jausmas, kad rusai pasinese ant ezoteriku labai stipriai.