butent

Su zmonem BENDRAUTI, susirasti informacija is ivairiu saltiniu, pazinti mena Rusijos, kuris labai turtingas, pazinti sali, kuri viena didziausiu pasaulyje ir yra kaimyne su Lietuva ir t.t.
Tu kelias uzsienio kalbas moki? Kiek is ju ismokai, kad pazintum kokia didele uzsienio sali ir dometumeis ju kultura, filmus originalia kalba ziuretum, ar knygas skaitytum? Labai idomu skaityti situos postringavimus apie rusu kalba, kai realiai tu savo gimtaja rasyt nesugebi.
O tu nenori pvz prancuzu mokytis, kad pazintum ju kultura, galetum su prancuzais bendrauti, ju filmus ziureti, ne? Didele salis, 60 mln gyventoju, isivaizduok su kiek zmoniu galetum pabendrauti!
Mano megstamiausia salis - Italjia, po to Ispanija, Graikija ir t.t. As ten noriu vaziuoti, tas salis pazinti. Man dabar visas kalbas mokytis?
Rusija turizmui manes visiskai netraukia. Vienintelis dalykas, kuris turbut butu idomus, tai koki Gogoli originalo kalba skaityti. Bet as siaip neturiu tikslo apsiriboti ir skaityti tik tuos rasytojus, kurie raso kalbomis, kurias moku. Juokinga butu.
Ir rusu tu ismokai, nes augai SSRS. Tikrai ne del to, kad Satjos klausytum ir kultura pazintum.
Kaip vedos risasi su ezoterika?
tau vsikas ezoterika, ko tu nezinai
Tu gal nesnekek nieko apie rusus ir ju mentaliteta, pasinesima, nes tu apie ta sali nieko nezinai, jos kulturos nepazysti, kalbos net nezinai.
Man tai butu tikrai geda nemoketi rusiskai ir nepazintoi Rusijos kulturos...labai daug prarandat. Viena zodis pvz radnoj koks platus, nera net lietuviu kalboje atitikmens, ir daug kame taip, eilinis filmukas rusiskas daug gilesnis "dvasingesnis", nei geriausiais holivudinis.
siaip zemaiciu kalba ir rusu labai panasios.
As parasiau "manau, kad ten ezoterika populiari". Nesu 100% tikra. Taip atrodo is to, kiek matau rusu ezoterikus cituojanciu ar atgarsiu apie visokias laidas apie ekstrasensus.