QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 13:40)
Ura patriotems rusu svarbiau nei lietuviu, ta matom ant taves.
Bet nekisk cia savo mylimos sovietijos kitiems kaip butinybes.
Rusu ismokstat anglakalbej emigracijoj, tai tik parodo, kaip neaugebat integruotis i vietine visuomene, uztat tenka sedet lietuviskuose forumuose, klausytis rusijos sviesuolio satjos ir ziureti tv pagalba.
ka tu cia sumakalavai dabar, pati supranti ka parasei? ultra ura tu patriote

tikrai su kalbaom tau nekas matomai.
Neismokstu rusu, as ja jau mokejau, bendrauti ci agaliu su rusais, nes LIetuvoje slai amanes rusai negyveno, ci agyvena, cia ir darbe pvz pas mus vienas post phd research fellow yra rusas, yra parduotuves rusu i kurias einu.
Integracija tu intergracija

Vakaru salyse pabuvok dabar, taigi, nebera Airijoje vien airiai ar angliakalbiai, o as zmoniu neskirstau, nei pagal tautybes, nei pagal rases, bendrauju su visais ir jei moku ju kalba ir dziaugiuosi, kad galiu pasipraktikuoti. Ir lietuve mazesne netapau uzsienyje gyvendama
Buvo toks bajeris sedejom su vienu airiu draugu kavineje, aptarinejom reikalus ir priejo pazystamas rusas, jis ten dirbo, pasisnekeju su juo rusiskai atsisukau i ta airi, ir toliau su juo rusiskai kalbu, jis i mane ziuri taip ir juokiasi, sako zinok dar rusiskai nemoku

o man ir ta ir ta uzsienio kalba, tada dar anglu sunkiau kalbejau.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 13:44)
O kaip per 20 m keitesi studentu elgesys?
Bakalaure pas mane dar nebuvo mados klausti, nes ne cool.
Magistre jau gana daug mokejom, beveik visi ir dirbo tai, ka studijavom, stojo tik motyvuoti, todel klausti/nezinoti buvo norma.
Keista as baigusi seniau uz tave, pas mus nebuvo bedu bakalaure klausti... gal jusu studijos kokios specifines ar zmones usirenka tam tikro charakterio, kur niekas neklausineja nieko

nes man tikrai neteko su tokiu reiskiniu bendrai susidurti, gal pavieniai zmones buvo uzdaresni, bet tokio masisko reiskinio niekur nemaciau.
Tiesa turejau atvirkstini, dabar ms studijuojant veina dalyka , me sten maisomes keliu magistraturu studentai, tai vienas matyt su kazkokiu sutirkimu, jis visko klausineja, tai vieni destytojai moka su juo susitvarkyti ir jis patyli, o kiti nelabai