QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 27, 18:03)
O tai, kad žmogus storas jau nėra faktas?
Papildyta:
Tai jei tu durna, aš konstatuoju faktą, vadinu tave durne , tai nebus patyčios?
Tu daryk, kaip tu nori kam man cia teisiniesi?
daug zodziu igauna reiksme idejus juos i konteksta, bet tau tai silpnoji sritis, tu tik zinai ,kaip zodi teisingai parasyti....tas pats storas gali buti komlimentas, patycia, arba faktas, kaip ir durnius irgi viena bus jei pasakysi, kazkam: druniau tu, ka tu cia darai, kai koks zmogus daro kokia nesamone, kita bus kai pasakysi pvz vaikui, dar kita bus, kai su draugem juoksies is savo ar jos kokio lepsuso ir sakysi nu bet ir drunes mes/tu, nepiktybiskai.....
Bet jums cia keliom neduota , empatija , nuojauta, pajautimas jusu nesubjaurojo siame gyvenime
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 18:34)
Gluse tu
Niekas is tavo tevo nesityciojo. Tik buvo konstatuotas faktas kaip tu apie pati rasei. Nes reiskia tu pati is jo ir tyciojais,
kai rasei jog tavo tevai issiskyre, nes tevas gert pradejo.
cia yra juodziausias melas i rne karta as tau tai sakiau ir tu vel vis kartoji. Nezinau kodel tu taip darai ir koki iskrypusi malonuma jauti juodindama mirusi zmogu, bet tai uz viska teks gyevnime atsiimti. Tu cambala arba ligonis arb avisiska degrade, kitu paaiskinimu nerandu.
Gal tau ant tiek demesio truksta, kad nors taip jo issiprasai, ignoruoju tave nerasau, tai lakstai per temas smeizi, smeizi mano teti.
ir nors viena
Listeja, Mylimuke, Montekrista is sventos trijules, parasys, cambala tu jau perzengei ribas, kaip taip galima, ne neparasys, jos matyt megaujasi jos skleidziamu meslu matomai... ar ne merginos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 23:55)
Guosk save toliau, kuri nuo 13 m abotus darydavusi ir pedofilais net dabar besidziauganti sm...
Kokioj tu terpej augai? Matomai kaip lutukes - alkasu.
sitokios zinutes irgi nei viena neuzklius...gaila nera moderatoriu uzbaninu amziam sia ligone, ramybe butu...