Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 10:22)
Psichologines analizes visi cia jau pasidare. Pasirodei visu grazumu cia uzvakar.

Tu kaip skęstantis - griebiesi bet kokio šiaudo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 28, 06:32)
Ačiū dievui, kad nęgali vaikų turėti. Su tokiu požiūriu ... diedų pedofilų dėmesiu džiaugtis...

čia cambsė sakė, kad negaliu? klausyk toliau jogurtinių smegenėlių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 07:32)
O koks tikslas savo silpnumą ir skausmą transliuoti į eterį?Kad kiti pasijuoktų, ir eilinį kartą mėšlinais batais pereitų per širdį?
</p>

tai jinai manosi, kad stiprumą transliuoja, kai į kitus pirštais bado biggrin.gif kai jinai tiek lenda ir kabinasi visur, man net jos astralinį fantomą parodė smile.gif nesvarbu kokio ūgio ir amžiaus ji yra šiame gyvenime, bet savame fantome ji yra mažikė, pilnutė tokia, ryžavota mergytė, toks mini begemotukas, kuri yra labai nesaugi. Ji nori praeiti pro aukštesnes moteris ir bijo biggrin.gif ir bėga skųstis kažkokiai tai Laurai. Matomai savo velniui, kad ją užtartų, aršumo suteiktų.
Vaizdelis graudus, patikėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 11:07)

Cia kaip lutuke man sake- nezinai, kad gali, juk daug poru nevaisingos smile.gif
bet, sakykim, imt ir pastot "ant pabandymo" per didele kaina vien isitikinimui, jeigu isties tu vaiku nenori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 11:11)
Papildyta:

tai jinai manosi, kad stiprumą transliuoja, kai į kitus pirštais bado biggrin.gif kai jinai tiek lenda ir kabinasi visur, man net jos astralinį fantomą parodė smile.gif nesvarbu kokio ūgio ir amžiaus ji yra šiame gyvenime, bet savame fantome ji yra mažikė, pilnutė tokia, ryžavota mergytė, toks mini begemotukas, kuri yra labai nesaugi. Ji nori praeiti pro aukštesnes moteris ir bijo biggrin.gif ir bėga skųstis kažkokiai tai Laurai. Matomai savo velniui, kad ją užtartų, aršumo suteiktų.

Cia gal mane matei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 10:13)
Cia kaip lutuke man sake- nezinai, kad gali, juk daug poru nevaisingos smile.gif 
bet, sakykim, imt ir pastot "ant pabandymo" per didele kaina vien isitikinimui, jeigu isties tu vaiku nenori smile.gif
Papildyta:

Cia gal mane matei lotuliukas.gif

o tai kur dėsiu, kai pastosiu? kaip cambsė, abortuot teks nuosavą? nu ačiū. Be to, aš žinau ką aš galiu gyvenime, o ko ne. Man ir bandyti nereikia smile.gif

Tave tai foto mačiau, ne fantomą kol kas dar. Per mažai gal dar lendi? biggrin.gif Patikėk, tu gražesnė, cambsės fantomas nu toks simpatiškas begemočiukas biggrin.gif
Beje, ji bijojo ne šiaip pro aukštesnes moteris praeit, o pro moteris didžiakrūtes smile.gif Čia gi dar vienas jos kompleksas. Jinai apie tai irgi forume rašė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 10:11)
Papildyta:

Aisku negali. Nes jei nuo 13 dulkinais ir jei tada tave motina pas gine vede - tai reiskia nekazka pas tave.
Todel ir nebijai saipytis is vaiku onkoligoniu, nes savo neturesi. Bet bumerangas kitaip gali grizti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 lapkričio 2019 - 11:55
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 27, 18:03)
O tai, kad žmogus storas jau nėra faktas? biggrin.gif
Papildyta:
Tai jei tu durna, aš konstatuoju faktą, vadinu tave durne  , tai nebus patyčios? rolleyes.gif

Tu daryk, kaip tu nori kam man cia teisiniesi? mirksiukas.gif

daug zodziu igauna reiksme idejus juos i konteksta, bet tau tai silpnoji sritis, tu tik zinai ,kaip zodi teisingai parasyti....tas pats storas gali buti komlimentas, patycia, arba faktas, kaip ir durnius irgi viena bus jei pasakysi, kazkam: druniau tu, ka tu cia darai, kai koks zmogus daro kokia nesamone, kita bus kai pasakysi pvz vaikui, dar kita bus, kai su draugem juoksies is savo ar jos kokio lepsuso ir sakysi nu bet ir drunes mes/tu, nepiktybiskai.....

Bet jums cia keliom neduota , empatija , nuojauta, pajautimas jusu nesubjaurojo siame gyvenime unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 18:34)
Gluse tu
Niekas is tavo tevo nesityciojo. Tik buvo konstatuotas faktas kaip tu apie pati rasei.  Nes reiskia tu pati is jo ir tyciojais, kai rasei jog tavo tevai issiskyre, nes tevas gert pradejo.

cia yra juodziausias melas i rne karta as tau tai sakiau ir tu vel vis kartoji. Nezinau kodel tu taip darai ir koki iskrypusi malonuma jauti juodindama mirusi zmogu, bet tai uz viska teks gyevnime atsiimti. Tu cambala arba ligonis arb avisiska degrade, kitu paaiskinimu nerandu.
Gal tau ant tiek demesio truksta, kad nors taip jo issiprasai, ignoruoju tave nerasau, tai lakstai per temas smeizi, smeizi mano teti.

ir nors viena Listeja, Mylimuke, Montekrista is sventos trijules, parasys, cambala tu jau perzengei ribas, kaip taip galima, ne neparasys, jos matyt megaujasi jos skleidziamu meslu matomai... ar ne merginos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 27, 23:55)
Guosk save toliau, kuri nuo 13 m abotus darydavusi ir pedofilais net dabar besidziauganti sm...
Kokioj  tu terpej augai? Matomai kaip lutukes - alkasu.

sitokios zinutes irgi nei viena neuzklius...gaila nera moderatoriu uzbaninu amziam sia ligone, ramybe butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 lapkričio 2019 - 13:58
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 13:53)

daug zodziu igauna reiksme idejus juos i konteksta, bet tau tai silpnoji sritis, tu tik zinai ,kaip zodi teisingai parasyti....tas pats storas gali buti komlimentas, patycia, arba faktas, kaip ir durnius irgi viena bus jei pasakysi, kazkam: druniau tu,  ka tu cia darai, kai koks zmogus daro kokia nesamone, kita bus kai pasakysi pvz vaikui, dar kita bus, kai su draugem juoksies is savo ar jos kokio lepsuso ir sakysi nu bet ir drunes mes/tu, nepiktybiskai.....

cia yra juodziausias melas i rne karta as tau tai sakiau

Zodzius reiktu ismokti rasyti teisingai.
Paskaityk save is sono.

Maza ka tu sakei. Tu esi rasius savo tevu skirybu priezasti dar kai ubuntu nicu buvai.
Beje, prisimeni kaip dievagojaisi budama Ubuntu, kaip keikei mane, kad as meluoju ir issigalvoju, kai parasiau kad buvai anksciau Sani nicu.
Ir dar cia spiegi kiaules akis isistacius. Spieg spieg...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 11:52)
Aisku negali. Nes jei nuo 13 dulkinais ir jei tada tave motina pas gine vede - tai reiskia nekazka pas tave.
Todel ir nebijai saipytis is vaiku onkoligoniu, nes savo neturesi. Bet bumerangas kitaip gali grizti.

vėl košė galvelėje. Juk vedė tai tave, kai iš to žuliko atgriebė. Nenorėjo matomai, kad žuliko genų į pasaulį paleistum. Dėkok mamai, o tai būtum dabar visai nusivalkiojus.
Kad aš niekur nesišaipiau. Aš tik tėvų dėmesį atkreipiau į tai, kad ir ne be jų kaltės vaikai serga. Nėra čia tiek mistikos, kiek manoma. Va taviškis irgi papypkiaudavo ir kebabų paėda, ne? O gimtų pas jį onko, tai rankas laužytų: kodėl, kodėl, kodėl pas man? O todėl. Viskas susideda
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 13:55)
Tu cambala arba ligonis arb avisiska degrade, kitu paaiskinimu nerandu.

Sakau, čia tik egzorcistas padėtų, daugiau niekas. Pas minimum žmonių galima tokius dalykus peržiūrėti, nes kiti to paprasčiausiai neturi, žmonės kaip žmonės. O tie kas turi, tai visi tie žmonės labai problematiški. Yra tokia sena jau boba, kuri su visais pykstasi aplinkui, kiršina, šeimas ardo, pletkus nebūtus leidžia, tai peržiūrėjus ją mačiau, kad ją valdo 3 tokie žmogėnai velniai, prisistatantys senoviniais vardais. Jinai pati savęs nevaldo ir nekontroliuoja. Cambsė tokia pati. Pas ją yra Laura. Energetika nuo tos Lauros eina baisi, kaip iš baisiausio siaubo filmo. Ir ji slepiasi, nesirodo. Čia sakau, super egzorcisto reiktų ir tai kažin.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:12)
vėl košė galvelėje. Juk vedė tai tave, kai iš to žuliko atgriebė. Nenorėjo matomai, kad žuliko genų į pasaulį paleistum. Dėkok mamai, o tai būtum dabar visai nusivalkiojus.
Kad aš niekur nesišaipiau. Aš tik tėvų dėmesį atkreipiau į tai, kad ir ne be jų kaltės vaikai serga. Nėra čia tiek mistikos, kiek manoma. Va taviškis irgi papypkiaudavo ir kebabų paėda, ne? O gimtų pas jį onko, tai rankas laužytų: kodėl, kodėl, kodėl pas man? O todėl. Viskas susideda

Oi, ne as sitoj temoj gyriaus, kad nuo 13 su bernais duodavaus, o tu.
Tai kad su zuliku draugavau kai studijuot isvaziavau. tongue.gif Ir is to zuliko mane vyras atgriebe. Tai kad nepavydek, pedofilu dziugesiuk tongue.gif .
Tai mes irgi atkreipiam demesi i tai, kad uz dziugavima Moontes, L A ligos, onkoligoniuku saipymasi, moters, netekusios vaiko saipymasi sulauksi savo megstamo bumerango. Jau ir dabar geri ta savo taure.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 14:23)
Oi, ne as sitoj temoj gyriaus, kad nuo 13 su bernais duodavaus, o tu.
Tai kad su zuliku draugavau kai studijuot isvaziavau. tongue.gif  Ir is to zuliko mane vyras atgriebe. Tai kad nepavydek, pedofilu dziugesiuk tongue.gif .
Tai mes irgi atkreipiam demesi i tai, kad uz dziugavima Moontes, L A ligos, onkoligoniuku saipymasi, moters, netekusios vaiko saipymasi sulauksi savo megstamo bumerango. Jau ir dabar geri ta savo taure.

aš nesigyriau, tik faktą konstatavau. Pripratus aš prie to esu ir mano giminės moterys. Mus visada pastebi, nesvarbu kiek mums metų smile.gif
Duotis yra viena, o tiesiog būti pastebėtai yra kas kitą. Nu bet durno proto žmogui, aišku, skirtumo nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 14:02)
Zodzius reiktu ismokti rasyti teisingai.
Paskaityk save is sono.
Maza ka tu sakei. Tu esi rasius savo tevu skirybu priezasti dar kai ubuntu nicu buvai.
Beje, prisimeni kaip dievagojaisi budama Ubuntu, kaip keikei mane, kad as meluoju ir issigalvoju, kai parasiau kad buvai anksciau Sani nicu.
Ir dar cia spiegi kiaules akis isistacius. Spieg spieg...

Reikia rasyti TEISYBE svarbiausia, o ne mela teisingai mirksiukas.gif

Ikelk citata arba uzsikisk amziams.

Mano tevai issiskyre, nes nemylejo vienas kito, buvo sajungos griuvimas, krizes, pinigu trukumas ir viskas susikomplakavo, tetis tikrai ne blaivinikas, per sventes isgerdavo,bet niekad as jo slitinejancio nemaciau, ar padauginusio, tai tik tiek.
uzteks sio paaiskinimo ar vel toliau vartysi, kaip ir visa kita?
Taip norisi, kad as tave iskeikciau, kad tokiu briedu prisigalvoji?

niekad neissiginu savo tikru rasytu zodziu, o kai tu nuolat man pripaisai nesamones, zinoma as tai neigiu ir neigsiu, kas per beprote tu esi ?eik gydytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 lapkričio 2019 - 14:43
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:29)
aš nesigyriau, tik faktą konstatavau. Pripratus aš prie to esu ir mano giminės moterys. Mus visada pastebi, nesvarbu kiek mums metų smile.gif
Duotis yra viena, o tiesiog būti pastebėtai yra kas kitą. Nu bet durno proto žmogui, aišku, skirtumo nėra biggrin.gif

Eik eik, nusivalkiojusi mergse. Srebi savo vaikystes klaidas guciu apsikabinus.
Atsakyti