Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:22)
Sakau, čia tik egzorcistas padėtų, daugiau niekas. Pas minimum žmonių galima tokius dalykus peržiūrėti, nes kiti to paprasčiausiai neturi, žmonės kaip žmonės. O tie kas turi, tai visi tie žmonės labai problematiški. Yra tokia sena jau boba, kuri su visais pykstasi aplinkui, kiršina, šeimas ardo, pletkus nebūtus leidžia, tai peržiūrėjus ją mačiau, kad ją valdo 3 tokie žmogėnai velniai, prisistatantys senoviniais vardais. Jinai pati savęs nevaldo ir nekontroliuoja. Cambsė tokia pati. Pas ją yra Laura. Energetika nuo tos Lauros eina baisi, kaip iš baisiausio siaubo filmo. Ir ji slepiasi, nesirodo. Čia sakau, super egzorcisto reiktų ir tai kažin.

nu tikrai, matosi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 14:23)
Oi, ne as sitoj temoj gyriaus, kad nuo 13 su bernais duodavaus, o tu.
Tai kad su zuliku draugavau kai studijuot isvaziavau. tongue.gif  Ir is to zuliko mane vyras atgriebe. Tai kad nepavydek, pedofilu dziugesiuk tongue.gif .
Tai mes irgi atkreipiam demesi i tai, kad uz dziugavima Moontes, L A ligos, onkoligoniuku saipymasi, moters, netekusios vaiko saipymasi sulauksi savo megstamo bumerango. Jau ir dabar geri ta savo taure.

nu va ziurek dabar Monteverte smeizi, tu tikrai to nesuvoki ar tai darai specialiai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 14:29)
aš nesigyriau, tik faktą konstatavau. Pripratus aš prie to esu ir mano giminės moterys. Mus visada pastebi, nesvarbu kiek mums metų smile.gif
Duotis yra viena, o tiesiog būti pastebėtai yra kas kitą. Nu bet durno proto žmogui, aišku, skirtumo nėra biggrin.gif

Gal ji duodavos su kiekvienu, kas tik demesi atkreipdavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 14:37)
Reikia rasyti TEISYBE  svarbiausia, o ne mela teisingai mirksiukas.gif

Ikelk citata arba uzsikisk amziams.

Mano tevai issiskyre, nes nemylejo vienas kito, buvo sajungos griuvimas, krizes, pinigu trukumas ir viskas susikomplakavo, tetis tikrai ne blaivinikas, per sventes isgerdavo,bet niekad as jo slitinejancio nemaciau, ar padauginusio, tai tik tiek.
uzteks sio paaiskinimo ar vel toliau vartysi, kaip ir visa kita?
Taip norisi, kad as tave iskeikciau, kad tokiu briedu prisigalvoji?

Tai va ir rasyk TEISYBE. Ir neaiskink kitiems ka daryt, nes sitokios gluses kaip tu daugiau nera
Tu arba pamirsti ka rasai, arba pezi beli ka. O paskui spiegi kad tu taip nerasei.
Tu vartykis kiek nori, jau tau n kartu po tavo kiaules akim buvo pakista tavo pacios rasliava. Taigi spiegi ir vartaisi. Niekas neeis ir negais laiko ieskodamas tavo pezalu, nes vistiek rangysies kaip sliuzas.
Paskutinis kartas buvo ikeltas tavo konkretus k* rvinimas apie nares sunu. Tai kaip rangeisi, issigimele tu?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 14:51)

nu va ziurek dabar Monteverte smeizi, tu tikrai to nesuvoki ar tai darai specialiai?

Siaip tai Montevertes k*rvyte dar neisvadinau, taip kaip tu k*urvini nares sunu, kuris net nedalyvauja sm pokalbiuose.
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Aha, tikras oh 🤣.
Va sakau susmirdusiai glusai lutukei - nu nekomentuok, nelisk i pokalbius, nereiks inkst kaip ja skriaudzia.
Tai ne, zmogui truksta demesio, lipa ir lipa ant to pacio greblio, kotu per galva gaudama. O paskui verkia.
Atsakyti
cambala gal ismegink rimtai egzorcista? mazu padetu ir paciai lengviau butu ir aplinkiniu nebevargintum? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 15:01)
cambala gal ismegink rimtai egzorcista? mazu padetu ir paciai lengviau butu ir aplinkiniu nebevargintum?  bigsmile.gif

As tau uzsakiau Gyduoli per analini. Galesi pailset, jei taip pavargai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 14:43)
Eik eik, nusivalkiojusi mergse. Srebi savo vaikystes klaidas guciu apsikabinus.

tarė aborto auka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 14:51)
Gal ji duodavos su kiekvienu, kas tik demesi atkreipdavo? unsure.gif

tai aišku, ėjo su pirmu žuliku, kuris ją pakalbino. Juk visą paauglystę dėl negrožio praverkė, pati juk rašė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 15:31)
tarė aborto auka biggrin.gif

Tai kad tu auka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 15:16)
As tau uzsakiau Gyduoli per analini.

Kaip įdomiai bigsmile.gif Per analinį... hmm... Tai viską dabar per analinį darai, kad tik nepaliktų tavy vyrioks? bigsmile.gif
Atsakyti
Cambala, labai rimtas klausimas - tu niekinti save už tą pasąmoninį norą kažką įskaudinti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 15:16)
As tau uzsakiau Gyduoli per analini. Galesi pailset, jei taip pavargai.

cia kaip ir Burba isdursi ar ne? uzsakiau uzsakiau, o dovanu kuponas taip ir nedais, nu laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 15:34)
Kaip įdomiai bigsmile.gif Per analinį... hmm... Tai viską dabar per analinį darai, kad tik nepaliktų tavy vyrioks? bigsmile.gif

nesvarbu man kaip uzsake, kaip uzsimokejo, svarbu gausiu dovanu kupona masazui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 15:35)
cia kaip ir Burba isdursi ar ne? uzsakiau uzsakiau, o dovanu kuponas taip ir nedais, nu laukiu  bigsmile.gif

viską kebabams ir picoms patratyjo, kad tik papuliai paaugtų biggrin.gif
Atsakyti