Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 15:45)
Na, man nepatinka.Prašiau ne kartą, nebesidergti.Aš už taikų bendravimą.Bet mano žodžiai,kaip šuns balsas, į dangų neina.

nemaciau, kad nors ka butum cambalai parasiusi, kaip rasei man, Burbanciai pvz. mirksiukas.gif
As irgi uz taiku bendravima, klausimas kas dar?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 15:51)
Tai ok. Dabar jau turi atsakyt ir nebegt nuo klausimo - ar gailiesi savo lakstymo su bernais vaikysteje ir valymo?
As zinau, kad gailiesi, bet neorisipazinsi
Nes jei nesigailetum - nebutum cia melavus kad turi vaiku.

Kaip galiu gailėtis to, ko nebuvo?
Dievuliai, galiu bet ką pameluoti norėdama pėdas sumėtyt. Ir visi tai daro, kai prireikia. Pvz. juk ir Idomucia tau tiesiai šviesiai yra parašęs, kad metus tyčia pripainioja, kad suklaidintų. Taip daroma dėl tokių parazičių kaip tu, kurios po to lenda į šeimas, šmeižia. Aš galiu tik įsivaizduoti kas būtų, jei tu jį, Lutuką ar mane, arba Burbą, ar bet ką atpažintum, asmeniškai kažkiek pažinotum. Tu gi gyvus tuos žmones suėstum. Tam ir slepiasi žmonės, dėl tokių sukų kaip tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 15:49)
Nekreipk demesio,  jos liga uzvaldzius protą,  ji net neatsimena,  kad paveikslelis buvo skirtas Moontes rusafobizmui pailiustruoti. O apie is sviesos pafiezinga musulmona is viso plaukioja Ji serga. Ja reikia priimti su gailesčiu ir ramybe. Bukime jai gailestingi.

Bet kazkodel parinkai buten griauciu, zinodama, kad ji serga tokia baisia liga. Wow, burba, nu tikra saunuole, tu juk nenorejai , ne?
Jei tu nespilkavai is Sviesos neva vyras musulmonas - tai tau skleroze. Ar nebijai, kad ji prisimena ka pezejai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 15:55)
Kaip galiu gailėtis to, ko nebuvo?
Dievuliai, galiu bet ką pameluoti norėdama pėdas sumėtyt. Ir visi tai daro, kai prireikia. Pvz. juk ir Idomucia tau tiesiai šviesiai yra parašęs, kad metus tyčia pripainioja, kad suklaidintų. Taip daroma dėl tokių parazičių kaip tu, kurios po to lenda į šeimas, šmeižia. Aš galiu tik įsivaizduoti kas būtų, jei tu jį, Lutuką ar mane, arba Burbą, ar bet ką atpažintum, asmeniškai kažkiek pažinotum. Tu gi gyvus tuos žmones suėstum. Tam ir slepiasi žmonės, dėl tokių sukų kaip tu 4u.gif

Buvo, gi rasei 4u.gif .
Neskaiciau apie Idomuc. Kad ten ner ka painiot - zmogus buvo Maskvos olimpiadoj. Tai metai kaip ir aiskus - juk nevaziavo 5 eriu vienas.
Nenusipurtyk, nervicka, niekam realybej tu neidomi, nesusireiksmink taip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:00)
Buvo, gi rasei 4u.gif .

Tu tikrai nuosirdziai, ranka prie sirdies pridejusi taip supratau ir tuo tiki , ka cia dabar rasai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 15:51)
Kai nesišaipau (šaipausi tik tavo beprotystėje) , tai bumerango ir nėra smile.gif O tu trypi forumietės mirusio tėvo gražų atminimą, ketinančias žudytis typi, kad jos nusižudytų greičiau, apšmeiži forumiečių vaikus, vyrus. Bet tu daryk, daryk taip. Jau srebi tą jovalą ir tai tik pradžia. Oi vaikyti, kas tavęs dar laukia. Sunku apsakyti 4u.gif

Man tik vienas dalykas idomus - jei lutuke yra rasiusi, kad jos tevai issiskyre, nes tevas gere, tai koks cia mirusio tevo grazus atmintues trypimas? Jei gyvas gere, tai jau kai zmogus mires, tai reikia gyvas negere?
O kaip tada su tavo mirusio vaiko atminimo trypimu iseina? Juk nepasidalinus sapnu aiskinimo isteriskai ispliekei kad gerai, jog jos vaikas mires...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 15:52)
nemaciau, kad nors ka butum cambalai parasiusi, kaip rasei man, Burbanciai pvz.  mirksiukas.gif
As irgi uz taiku bendravima, klausimas kas dar?

Kai saipysiuos is ligu, gales parasyt.
Aa, tu dabar uz taiku bendravima? Iki kol? Nes tuoj vel pasipils" jums neina suvokti, jus bukos, jusu mokslas neismoke".
Atsiprasyk nares uz vaiko isk*rvinima , ismok bendraudama neizeidineti kitu ir bus taikus bendravimas. Prasom - tau sansas suteiktas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:05)
Man tik vienas dalykas idomus - jei lutuke yra rasiusi, kad jos tevai issiskyre, nes tevas gere, tai koks cia mirusio tevo grazus atmintues trypimas? Jei gyvas gere, tai jau kai zmogus mires, tai reikia gyvas negere?
O kaip tada su tavo mirusio vaiko atminimo trypimu iseina? Juk nepasidalinus sapnu aiskinimo isteriskai ispliekei kad gerai, jog jos vaikas mires...

ir vel? mano demesio pasigendi?
o jei Lutuke to nerase, tai kaip tada atrodo tavo paistalai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:10)
Kai saipysiuos is ligu, gales parasyt.
Aa, tu dabar uz taiku bendravima? Iki kol? Nes tuoj vel pasipils" jums neina suvokti, jus bukos, jusu mokslas neismoke".
Atsiprasyk nares uz vaiko isk*rvinima , ismok bendraudama neizeidineti kitu ir bus taikus bendravimas. Prasom - tau sansas suteiktas.

O pripaisyti ligas jau viskas cool ar ne? pripaisyti pasalpas, ir visus kitus tavo issidirbinejimus tai super gerai ar ne. Manau, taip ir supranti, nes tau jos nieko taip ir nepasako, bijo gal taves, nezinau? lotuliukas.gif

Su tavim ir sventasis negaletu taikiai bendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2019 11 28, 15:46)
Aisku, kad neskiria smile.gif
Vyduno g. pas turka grynas majonezas ir vien druska!
Apie kebabus:
https://www.google.l...as-maistas/amp/

Oo, o kurgi logine seka tamstos?
Valgai Vyduno g kebabus, toki nesveika maista? blink.gif Nes jei komentuoji, reiskia valgai biggrin.gif .
Mekan kebabineje net mesa turi sertifikata, kuris nurodo, kad ji atitinka musulmoniskus reikalavimus. Ir nenusisnekek, nes ten padazas jogurtinis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:00)
Buvo, gi rasei 4u.gif .

jooo biggrin.gif bet neįkelsi aišku, neturi laiko surasti tą mano postą? biggrin.gif

niekas nepažįstat gero egzorcisto kartais?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:10)

tai gal įkelsi tuos Lutukės postus kur jinai rašė apie tėvo girtuoklystes? O kur aš isteriškas išrėkiau, kad gerai, jog vaikas miręs? Neįkelsi, ne? Slabo? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 16:16)

tai vat šventieji jos ir atsisakė. Nepadėjo net kelionė pas Popiežių kaip matom
Atsakyti
Praktiskai nera geru piceriju Lt. Kokia viena kita gal.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 28, 16:16)
ir vel? mano demesio pasigendi?
o jei Lutuke to nerase, tai kaip tada atrodo tavo paistalai?
Papildyta:

O pripaisyti ligas jau viskas cool ar ne? pripaisyti pasalpas, ir visus kitus tavo issidirbinejimus tai super gerai ar ne. Manau,  taip ir supranti, nes tau jos nieko taip ir nepasako, bijo gal taves, nezinau? lotuliukas.gif

Lutuke/ ubunte dievagojosi kad ir Sani nebuvo.
Kokias ligas pripaisyti? Kad tu glusa? Kad pas tave yra ryskus sutrikimas pezeti beli ka, pacios poste minti pradet destyt vienaip, baigt kitaip, sau paciai priestaraujant. Ko inksti apie tas pasalpas vel? Pati gi rasei.
Kas manes bijo? Ko manes bijot? Mes su ta pacia Moonte buvom ne karta susikibusios, pastininkei priestaravau, bet kai zmones nirmalus - tai jie sugeba ir toliau bendraut, jei reikalas yra.
O tu? Visas isdurnini, kurios masto ne pagal tavo iskrypusio pasauluo suvokimo prizme.
O siaip padaryk sau isvada, kad be tavo montavertes ir burbos visi i tave ziuri kaip i gluse. Vienos tik tiesiai pasako, kitos mandagiai pajusina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:30)
yra ryskus sutrikimas pezeti beli ka

ihm, yra pas tave ir šis sutrikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 16:23)
jooo biggrin.gif bet neįkelsi aišku, neturi laiko surasti tą mano postą? biggrin.gif

Papildyta:

tai gal įkelsi tuos Lutukės postus kur jinai rašė apie tėvo girtuoklystes? O kur aš isteriškas išrėkiau, kad gerai, jog vaikas miręs? Neįkelsi, ne? Slabo? rolleyes.gif
Papildyta:

Jusu abieju lb daug zinuciu, labai ilgai ieskot reiktu. Ir jau pasikartisiu - nera prasmes, nes vartysis kaip apie Moontes sunu.
I ten kur narei padziugavai apie jos mirusi vaika buvo temoj ar egzistuoja Dievas. Tada dar moderatiriai dirbo. Ir po to jie tas rietenas istryne, o tave uzbanino dviem savaitem. Tai sita tu zinai.
Atsakyti