QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:30)
Lutuke/ ubunte dievagojosi kad ir Sani nebuvo.
Kokias ligas pripaisyti? Kad tu glusa? Kad pas tave yra ryskus sutrikimas pezeti beli ka, pacios poste minti pradet destyt vienaip, baigt kitaip, sau paciai priestaraujant. Ko inksti apie tas pasalpas vel? Pati gi rasei.
Kas manes bijo? Ko manes bijot? Mes su ta pacia Moonte buvom ne karta susikibusios, pastininkei priestaravau, bet kai zmones nirmalus - tai jie sugeba ir toliau bendraut, jei reikalas yra.
O tu? Visas isdurnini, kurios masto ne pagal tavo iskrypusio pasauluo suvokimo prizme.
O siaip padaryk sau isvada, kad be tavo montavertes ir burbos visi i tave ziuri kaip i gluse. Vienos tik tiesiai pasako, kitos mandagiai pajusina.
Kokias ligas pripaisyti? Kad tu glusa? Kad pas tave yra ryskus sutrikimas pezeti beli ka, pacios poste minti pradet destyt vienaip, baigt kitaip, sau paciai priestaraujant. Ko inksti apie tas pasalpas vel? Pati gi rasei.
Kas manes bijo? Ko manes bijot? Mes su ta pacia Moonte buvom ne karta susikibusios, pastininkei priestaravau, bet kai zmones nirmalus - tai jie sugeba ir toliau bendraut, jei reikalas yra.
O tu? Visas isdurnini, kurios masto ne pagal tavo iskrypusio pasauluo suvokimo prizme.
O siaip padaryk sau isvada, kad be tavo montavertes ir burbos visi i tave ziuri kaip i gluse. Vienos tik tiesiai pasako, kitos mandagiai pajusina.
ir vel meluoji, vaje baisu jau matau tau i svis, kad paranoja istisai...as nesigyniau, kad rasiau kitias nikais, as neigiau tai ka tu rasei, kaip ir dabar tu man vis aiskinai tai ar tu nerasei to ir to, sakiau, ne, ne stai buvo tiesa. Ne nerasiau apie pasalpas irgi.

Ligas - alkoholizma, mano teciui, negeda? zmogui, kuris nei apisginti negali ? fui slykstu, tau nuo saves neslykstu?
Listeja, Montekrista, Mylimuke taves matau prisibijo, bijo ir ozdi tau parsyti, Mylimuke viena kart megino ir tai uzdejo geltona fonta. Moonte, tai dziaugiasi tokia klapciuke kaip tu radusi, paglosto tau nugaryte, o tu ja gini kaip sunytis.
Man visai neidomu,kaip kas i mane ziuri, tau tai niekaip nedasyla, nu ne visi taip priklausomi nuo kitu nuomoniu kaip tu

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 16:34)
Jusu abieju lb daug zinuciu, labai ilgai ieskot reiktu. Ir jau pasikartisiu - nera prasmes, nes vartysis kaip apie Moontes sunu.
I ten kur narei padziugavai apie jos mirusi vaika buvo temoj ar egzistuoja Dievas. Tada dar moderatiriai dirbo. Ir po to jie tas rietenas istryne, o tave uzbanino dviem savaitem. Tai sita tu zinai.
I ten kur narei padziugavai apie jos mirusi vaika buvo temoj ar egzistuoja Dievas. Tada dar moderatiriai dirbo. Ir po to jie tas rietenas istryne, o tave uzbanino dviem savaitem. Tai sita tu zinai.
bet tai kitom narem irodytum, kad nesi ligonis. Apie Moontes sunu, kas norejo suprato, kas parasyta.