Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cambala.
Nu atsipalaiduok tu nors karta ir pajuokauk kazka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 29, 10:47)
Nu intymi dviejų žmonių aplinka yra atskiras reikalas. Ten daug kas tinka, kas šiaip būtų nelabai. Bet pvz. jei šiaip namie, tai ne. Bent jau pas mane. Augantys du bernai ir mama išsišovusiais speneliais tėtį "gundanti"? Nu jau ne. Tiek tos biggrin.gif O gatvėje ar bet kur kitur, kur aplink svetimi žmonės? Ne. Man tikrai nei gražu, nei patinka.

As kartais iseinu su speniais, i parduotuve cukraus pvz. biggrin.gif
O namie isvis no problem, mato vyras ir dukra tik biggrin.gif
Atsakyti
Ale Montecertei kaip svarbu papai ir šikna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 11:52)
Oi, fui, kokia tu issigimusi - su uodega ir speniais 10 cm ilgumo, ant kuriu viešalkos su drabuziais kabaliuoja...Fui fui😣

teip, todėl tu ir bijai pro mane praeiti, kai stoviu papus išrietus. Bėgi skųstis savo Laurai pleasantry.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 11:59)
Ale Montecertei kaip svarbu papai ir šikna  biggrin.gif

tipo tu nenori grožio standartų atitikt? nu jei visai Kvazimodas, tai aišku, kad sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 11:53)
Cambala.
Nu atsipalaiduok tu nors karta ir pajuokauk kazka  rolleyes.gif

O tai ka monteverte be manes darytu? Jai net nedasuto, kad ant savo 10 cm ilgio speniu gali viešalkas kabint. Tu galvoji padekis ji man uz patarima? Tuoj gi vel isterikuot prades biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 12:03)
teip, todėl tu ir bijai pro mane praeiti, kai stoviu papus išrietus. Bėgi skųstis savo Laurai pleasantry.gif
Papildyta:

A jeigu tavo tuos ilgus spenius uzkabinsiu ir jie nulus, ant ko paskui viešalkas kabinsi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 13:03)

tipo tu nenori grožio standartų atitikt? nu jei visai Kvazimodas, tai aišku, kad sunku mirksiukas.gif

Tikrai ne visoms tai taip ypatingai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 12:09)
O tai ka monteverte be manes darytu? Jai net nedasuto, kad ant savo 10 cm ilgio speniu gali viešalkas kabint. Tu galvoji padekis ji man uz patarima? Tuoj gi vel isterikuot prades biggrin.gif .
Papildyta:

A jeigu tavo tuos ilgus spenius uzkabinsiu ir jie nulus, ant ko paskui viešalkas kabinsi?

nu tai tada jau ant tavo nudirto kailio tik
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 12:16)
Tikrai ne visoms tai taip ypatingai svarbu.

ai tik ni nada, ok? juk tu irgi nebloga ir juk irgi tvarkaisi, gražiniesi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 11:55)
As kartais iseinu su speniais, i parduotuve cukraus pvz.  biggrin.gif
O namie isvis no problem, mato vyras ir dukra tik  biggrin.gif

🤣🤣
O as triumpho pardej maciau parduoda tokius antspenius. Na kazkas panasaus i tuos, kur tokios apvalios serveteles kur makiazui nuimt.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 10:21)
Kad aukštos klasės restoranas išsilaikytų iš picos, tai niekur taip nėra.

Nėra taisyklės be išimties, vienas žymiausių restoranų Kanuose yra Pizza Cresci.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 12:49)
nu tai tada jau ant tavo nudirto kailio tik
Papildyta:

Fui fui, jau as geriau savo kailinius siaip kur nors numesiu, negu ant tokiu tavo speniu kabinsiu...😣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:02)
Fui fui, jau as geriau savo kailinius siaip kur nors numesiu, negu ant tokiu tavo speniu kabinsiu...😣

tai kad ne tu ir kabinsi, o aš biggrin.gif juk mano žodis paskutinis yra, ne tavo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 13:03)
tai kad ne tu ir kabinsi, o aš biggrin.gif juk mano žodis paskutinis yra, ne tavo

O kodel ne pirmutinis? biggrin.gif
Atsakyti