O as triumpho pardej maciau parduoda tokius antspenius. Na kazkas panasaus i tuos, kur tokios apvalios serveteles kur makiazui nuimt.
Nu tai kad nesviestu kada nereikia.

Bet, gi ten ne vien pica. Standartinis restoranas, kur pica/pasta pirmi patiekalai, visa kita antri patiekalai.
Anot mano drauges cia butu standartinis restoranas ar kavine turistams. Nes, anot jos: tikra italiska pica yra tik padas, pomidoru padazas ir suris. Retais atvejais deda prosciuto arba grybu. Sako, jeigu prideda kazko daugiau, tai jau issityciojimas is picos. Plius, tikrame autentiskame italu restorane niekada nera daugiau nei vieno virejo kuris keptu picas. Jeigu yra daugiau, - vadinasi kokybe bus ne ta. Virejas daro viska. Del to dazniausiai restoraniukai buna nedideli, vos keli staliukai.
Yra Neapolyje picerija, Da Michelle (kazkaip panasiai rasosi). Tai jie tik dvi picas daro - Marinara ir Margarita. As nenorejau eiti, nes sakiau « nu kas cia dabar, kur priedai », bet tai buvo absoliuciai geriausia pica.