Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:54)
🤣🤣
O as triumpho pardej maciau parduoda tokius antspenius. Na kazkas panasaus i tuos, kur tokios apvalios serveteles kur makiazui nuimt.

Nu tai kad nesviestu kada nereikia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 13:31)
Kokių dar grožio standartų? Aš save myliu, dėmesiu nesiskundžiu, tavo kojs D ar E nėra geresnis už mano c, nors ir šiaip ot ne dzin biggrin.gif

kas čia per matų sistema tokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 14:32)
Nebuna tik juoda ir balta. Arba mis pasaulis, arba bomze kokia. As palyginus gana nedaug darau. Ir ne todel, kad man iki mis visata truksta labai nedaug, o tiesiog nematau prasmes  tame. Patinku sau ir budama negrazesne uz kitas,neatitinkanti kazkokiu grozio standartu.

Bomzes irgi buna nestandartiskai grazios.
Kad ir Vinlniaus rozyte, ji jau tapo miesto legenda.

Dosje apie Vilniaus Rozyte
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:27)
Aa, buri, bet vis su vudu lele sau isibedi? biggrin.gif

ir Voodoo tau nebepadės. Praėjo jau tavo laimės valandos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 29, 13:32)
Nebuna tik juoda ir balta. Arba mis pasaulis, arba bomze kokia. As palyginus gana nedaug darau. Ir ne todel, kad man iki mis visata truksta labai nedaug, o tiesiog nematau prasmes  tame. Patinku sau ir budama negrazesne uz kitas,neatitinkanti kazkokiu grozio standartu.

tai tame ir esmė, kad gražiam ir nereikia daug daryti
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 13:47)

Gražios savaimr e būna jaunystėj. O kai tau beveik 40, žiūrėk, ir pasistengti prireikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 00:45)
abu ax.gif
Papildyta:

abi lytys labai gražios smile.gif o moterys tuo labiau tarpusavyje lyginasi ir konkuruoja. Vat į cambsę pažiūrėkit, net purtosi, jei kas save simpatiška ir patrauklia laiko biggrin.gif

Tai gerai, gali žiūrėt ir grožėtis, kad liekna, nesudribus, sportiška, gražiai apsirengus arba atvirkščiai. Nu bet speniais žavėtis blink.gif . Man čia labai asmeniška, MB sako, kad mano labai gražūs (jam), gal ir pataikauja, bet man to ir pakanka, nėra reikalo, kad kokia moteris pagirtų ax.gif . Dar gal pradėsit žiūrinėt kaip kurios apatinės lūpos ištįsusios ar apžėlusios ar depiliuotos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 lapkričio 2019 - 14:01
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 29, 13:31)
Kokių dar grožio standartų? Aš save myliu, dėmesiu nesiskundžiu, tavo kojs D ar E nėra geresnis už mano c, nors ir šiaip ot ne dzin biggrin.gif

Moters krutine turi dereti prie jos figuros, sudejimo. Jei miteris liekna, neapsilasiniavusi, tai kazi kaip ji atrodys su F?
Monteverte matyt i Lola Ferari panasi.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 11 29, 13:47)

Oho blink.gif . Bet tikrai grazi jauna buvo.
Tik kaip jos nepasodino uz narkotiku prekyba?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:59)
Moters krutine turi dereti prie jos figuros, sudejimo. Jei miteris liekna, neapsilasiniavusi, tai kazi kaip ji atrodys su F?
Monteverte matyt i Lola Ferari panasi.
Papildyta:

Oho blink.gif . Bet tikrai grazi jauna buvo.
Tik kaip jos nepasodino uz narkotiku prekyba?

Labai retai būna lieknutė dideliais. O daaar rečiau dideliais gražiais.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif pas mus saulyte sviecia ir cia ziuriu linksmiau jau biggrin.gif Per radija jau groja Kaledines dainas ir siandiena Black Friday sales biggrin.gif

As pagalvojau kazkada, kad labai graziom moterim turetu gal butu sunku senti, o kai nesi grazi niekad, tai kazkaip ir galvos neskauda perdaug del to biggrin.gif
Atsakyti
Mm..jo..kazkam tik rytas biggrin.gif .
Atsakyti

Bet, gi ten ne vien pica. Standartinis restoranas, kur pica/pasta pirmi patiekalai, visa kita antri patiekalai. 

Anot mano drauges cia butu standartinis restoranas ar kavine turistams. Nes, anot jos: tikra italiska pica yra tik padas, pomidoru padazas ir suris. Retais atvejais deda prosciuto arba grybu. Sako, jeigu prideda kazko daugiau, tai jau issityciojimas is picos. Plius, tikrame autentiskame italu restorane niekada nera daugiau nei vieno virejo kuris keptu picas. Jeigu yra daugiau, - vadinasi kokybe bus ne ta. Virejas daro viska. Del to dazniausiai restoraniukai buna nedideli, vos keli staliukai. 

Yra Neapolyje picerija, Da Michelle (kazkaip panasiai rasosi). Tai jie tik dvi picas daro - Marinara ir Margarita. As nenorejau eiti, nes sakiau « nu kas cia dabar, kur priedai », bet tai buvo absoliuciai geriausia pica. :)

Atsakyti

Lygtai. Picos arkliskos. Valgyt tai norejosi, bet vos puse susikimsau🤣

Nepamenu ar ten labai dideles picos buvo. Patiko? 

Atsakyti