Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nėra taisyklės be išimties, vienas žymiausių restoranų Kanuose yra Pizza Cresci.

Esu buvusi. Draugus kazkada irgi nusivezem. Pora metu tai buvo turbut geriausia picerija, kurioje esu buvusi, bet po to kitos nurunge.  :)

p.s. bet visgi aukstos klases restoranu nepavadinciau. Picerija. Pica lyg 15 euru buvo. As isvis nemanau, kad picerija gali buti vadinama aukstos klases restoranu. O geriausia pica, kokia esu ragavus buvo iskepta vietoje, kuri atrodo labai labai paprastai, restoranu nepavadinsi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 29 lapkričio 2019 - 13:11
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:06)
O kodel ne pirmutinis? biggrin.gif

nes paskutinis. Čia kaip ir paskutinysis teismas, velniuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 13:14)
nes paskutinis. Čia kaip ir paskutinysis teismas, velniuk mirksiukas.gif

Nes neturi nei pirmo, nei paskutinio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 29, 13:19)
Nes neturi nei pirmo, nei paskutinio biggrin.gif .

žodžiais netgi neapsiriboju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 13:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ašaka" data-cid="72555948" data-time="1575025220"> Nėra taisyklės be išimties, vienas žymiausių restoranų Kanuose yra Pizza Cresci.</blockquote>
<p>Esu buvusi. Draugus kazkada irgi nusivezem. Pora metu tai buvo turbut geriausia picerija, kurioje esu buvusi, bet po to kitos nurunge.  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>p.s. bet visgi aukstos klases restoranu nepavadinciau. Picerija. Pica lyg 15 euru buvo. As isvis nemanau, kad picerija gali buti vadinama aukstos klases restoranu. O geriausia pica, kokia esu ragavus buvo iskepta vietoje, kuri atrodo labai labai paprastai, restoranu nepavadinsi. </p>

O mes Neapoly prie kazkokios picerijos pavadinimo neatsimenu, bet kazkokia S..... stovejom eilej valanda laiko...
Del picos😂. Kaip sovietmety prie deficito..
Atsakyti

O mes Neapoly prie kazkokios picerijos pavadinimo neatsimenu, bet kazkokia S..... stovejom eilej valanda laiko...
Del picos😂. Kaip sovietmety prie deficito..

Sorbillo? Centre? Uzsiraso varda ir po to saukia? 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 13:21)
žodžiais netgi neapsiriboju biggrin.gif

Aa, buri, bet vis su vudu lele sau isibedi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 12:03)
teip, todėl tu ir bijai pro mane praeiti, kai stoviu papus išrietus. Bėgi skųstis savo Laurai pleasantry.gif
Papildyta:

tipo tu nenori grožio standartų atitikt? nu jei visai Kvazimodas, tai aišku, kad sunku mirksiukas.gif

Kokių dar grožio standartų? Aš save myliu, dėmesiu nesiskundžiu, tavo kojs D ar E nėra geresnis už mano c, nors ir šiaip ot ne dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 29, 13:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72555984" data-time="1575026618"><div><p>O mes Neapoly prie kazkokios picerijos pavadinimo neatsimenu, bet kazkokia S..... stovejom eilej valanda laiko...
Del picos😂. Kaip sovietmety prie deficito..</p></div></blockquote><p>Sorbillo? Centre? Uzsiraso varda ir po to saukia? </p><p></p>

Lygtai. Picos arkliskos. Valgyt tai norejosi, bet vos puse susikimsau🤣
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 29, 13:49)
nu tai tada jau ant tavo nudirto kailio tik
Papildyta:

ai tik ni nada, ok? juk tu irgi nebloga ir juk irgi tvarkaisi, gražiniesi

Nebuna tik juoda ir balta. Arba mis pasaulis, arba bomze kokia. As palyginus gana nedaug darau. Ir ne todel, kad man iki mis visata truksta labai nedaug, o tiesiog nematau prasmes tame. Patinku sau ir budama negrazesne uz kitas,neatitinkanti kazkokiu grozio standartu.
Atsakyti

Nėra taisyklės be išimties, vienas žymiausių restoranų Kanuose yra Pizza Cresci.

Bet, gi ten ne vien pica. Standartinis restoranas, kur pica/pasta pirmi patiekalai, visa kita antri patiekalai. 

Anot mano drauges cia butu standartinis restoranas ar kavine turistams. Nes, anot jos: tikra italiska pica yra tik padas, pomidoru padazas ir suris. Retais atvejais deda prosciuto arba grybu. Sako, jeigu prideda kazko daugiau, tai jau issityciojimas is picos. Plius, tikrame autentiskame italu restorane niekada nera daugiau nei vieno virejo kuris keptu picas. Jeigu yra daugiau, - vadinasi kokybe bus ne ta. Virejas daro viska. Del to dazniausiai restoraniukai buna nedideli, vos keli staliukai. 

Atsakyti
Aciu Hmmm, kad sustabdei ta, dvi dienas besitesiancia, bakchanalija.

O as dabar pagalvojau, kaip kiekviena supranta "MEILE SAU".
Atsakyti