Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 18:04)
<p>Tkmaxx geri ir padoriai atrodantys batai, tai kaip labai skanios picos bet kur italiskam restorane Airijoje. smile.gif </p><p>Kai reikalavimai mazi - viskas sueis. </p>

dar viena atejo kraujo istroskusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 20:44)
O kas cia per priezastys?
Adidas yra ir laisvalaikiui kaip ir NB.

Visi sport zenklai yra laisvalaikiui.
Bet tokie adidas cia buvo 90 uju metu atmorizku. Pazek seriala " peterburgo banditai".
Vln su adidasais vaiksto tik muzikai.
Pastebek gatvej.
Tai apranga, skirta tik sportui.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 20:40)
Mylimukei.
Mano kvepalai ir ekstraktai. Dar vienas šimtgraminis  -  vonioje.
biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

😂😂. Parasyk ta pati cambalai.
Fotoshopa gerai ivaldzius del kvailiu biggrin.gif .
Atsakyti

Žu žu, 02 Gru 2019 - 19:31, parašė: As stengiuos biggrin.gifper pietus po 5 km nukulniuoju, todel aukstakulniai uzmirsti, dabar new balance nesiojami. Man patogus labai. Adidus turiu oasilikus sporto salei, bet dbr nebepirkciau ju del politiniu priezasciu 😁
Va as irgi. Ofise turiu vienus grazius ir nevykusius batus, kuriuos kartais nesioju. As prisimenu kaip anksciau galvodavau, kad tokiu metu tai su rankinuku ir aukstakulniais. Aha :D. New balance, ofine kuprinyte ir pirmyn :D
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 18:11)
As nesuprantu truputi. Kai valgyt mesa, tai gyvuno gaila. Kai batus pirkt, tai to gailescio nebelieka  biggrin.gif
Papildyta:

Na taip, su batais ten ne kazka, kiek esu buvus. Bet marskineliu tikrai galima rast ir ck, ir hilfilgerio, ir kitu panasaus lygio ir nebrangiai. Bet ten grynas skydurynas, reikia daug laiko turet knistis ten.

Kodel nelieka, lieka, tik basa nevaiksciosiu, tai man geriuasias avriantas patvarus, kokkybiski batai,kurie ilgiausiai laikys, o ka daryti, ananasu odos kol kas neiperku, gal bus daugiau ateityje, maciau ir is kaktusu jau oda pagamino. mirksiukas.gif

Pas mus tai yra tu batu , nezinau iv stiliu, spalvu ir skoniu, neisivaizduoju ka reikia noreti aveti, kad nerasti. As ten ir randu pacius idomiausius, orginaliausius ir kokybiskus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 18:12)
Klausimas, kas bendroj sumoj kenkia labiau, ar nudobt pora gyvunu del batu, ar dermantofkes fabrikai.
As irgi perku odinius.

butent , viskas kenkia ir naftos isgavimas ir perdirbimas irgi daug gyunu nuzudo, gerai, jei geri kokybiski sintetiniai, o jei tik metam dviem, tai jau gaunasi siukslinimas ir kenkimas gamtai...
Atsakyti
Tkmaxxas rimtai ziauriai suprastejo. Visai ne tas, Kai buvo pries sakykime 10 metu.
Neatsimenu ka kada pirkau paskutini karta jame. A, pusiau- meksikietiškus 0 cal marinatus. O apsidziaugiau, tai kaip auksini žiedą radus biggrin.gif buvau jau susitaikius su ta mintimi, kad niekur negausiu, nes gamintojai i Europa neeksportuoja ju.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 21:54)

Tau kazkoks cia kosmosas keli buteliukai kvepalų?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 19:29)
Tkmaxx galima rasti kokybisku firmu, bet modeliai, spalvos yra tragedija. Kartais pats “sukirpimas”. Toks jausmas ne zmogaus kojai. </p>

bet kaip tu ziuriu viska zinai per visas salis, kas kur yra visuose parduotuvese lotuliukas.gif Mano batai pirkti is ten patys graziausi kokius per visas pardes tada radau ir patys smagiausi, nes man geox aplamai sistema viena is geriausiu, kojos neprakaituoja. Juodi batai ilgi kulno nera siek tiek pakylatas tik padukas, paprasti klasikiniai, as neiznau ko dar reikai nroeti is tokios stiliaus batu? blink.gif jei tu nesugebi niekur nieko rasti, tai gal tavo bedos, o gal pas jus kitokiso prekes keliauja nepaglavojai? Gal pasidek ta ziniukes kauke nors per sventes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 21:54)
Bet tokie adidas cia buvo 90 uju metu atmorizku. Pazek seriala " peterburgo banditai".
Pastebek gatvej.

Taigi sios firmos gamina batus IR laisvalaikiui, IR sportui. Gali su jais eit i parkeli prie dzinsu, gali suni vedziot, i mokykla eit ir net i darba, jei atstumai didesni ir reik patogumo. Niekas gi nevaiksto su kokiam krepsiniui ar futbolui skirtais batais, nes kiekviena sporto saka turi savo specifika. O paprasti laisvalaikio turbut tiesiog tik patogus. O ka tu siulai paauglei avet prie dzinsu ir dzempu, gal labutinus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 02, 19:33)
Va va,patogumas plius tarnavimo laikas. Turiu Alicantės batelius, prieš gal 10 metų pirkau už tuo metu didelę 350 eurų sumą. Ir iki šiol kaip nauji. Va ką reiškia kokybė.

Pirkau batelius vasarai Gabor uz gal 80 jau tarnauja 10+ metu, ir taip daznai gana nesiojami, niekad nemokeciau tokios sumos uz batus, absurdas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 20:59)

Tau kazkoks cia kosmosas keli buteliukai kvepalų?

Nea. Tiesiog keli vienodi gali buti pasisavinti.
Pvz mano vyro nevyke debilai vadybininkeliai taip sau pasiimdavo prabangias kongnac dezutes per vazinejima ir sveikinima klientu.
Tai manes sitas nestebina.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 19:36)
As taip nesiot nemoku  biggrin.gif  man batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...

o gamta nors siek tiek rupi, kur anukai gyvens? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 19:44)
Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saiko blink.gif  Aš ne ekspertė tame tikrai, Bugatti pvz. batai čia labai prasti skaitosi, jei kasdienai pirkti? Įkišus koją jinai ėmė visa šusti blink.gif Nenormalu juk tai, nors batai regis odiniai buvo unsure.gif
Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi unsure.gif

nike pastebejau dabar vieni is kokybiskesniu, ant vaiku atitestuoti biggrin.gif ir siaip batuose gerai kai buna ta geox sistema kur skylutes pade, tada neprakaituoja koja, As turiu Regattos vienus batus tokie ziemai , sniego batai, superinio smagumo, kaip basa su jais, bet jei jau silciau, tai labai karsta kojai darosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 20:01)
o načiort blink.gif girdėjot, kad per atostogas Cololo mirė? blink.gif

aha perskaiciau dabar nesenai, kazin , kas atsitiko, jaunas gi dar labai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 20:41)
Vietinis egiptietis cia tas, kuris apsivede su kokia moteryte, kuri tarp normalaus pasaulio vyro negalejo susirast ( na tipo Bileviciute) ir tokiu budu egiptietis gavo Europos salies viza biggrin.gif ?
Pasikartosiu - tu esi sm diletante. Jei neskiri italiskos picos, nesupranti kaip zmones geria vyna, megaudamiesi jo aromatu ir skoniu( o ne kad prisigert), tai ka tu, gluse, dar pezi apie kvepalus?

Wtf ARMONTINIAI aliejukai? NELBAI gaudomes? biggrin.gif

Tai, kad ne dirbo dirbo pas mus, paskui atsiveze zmona is Egipto, paskui as perejau kitur ir nezinau kaip ir ka veikia biggrin.gif

NU kad per kelias zinuets parodei, akd nesigaudai, nes ka sjie nei kuo skiriasi nuo aliejiniu kvepalu, nei kam juos naudoti,kam dar badaisi pirstais i tai? biggrin.gif

O kad megaujiesi vynu, tai manau cia ne vien as pastebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 22:12)
Nea. Tiesiog keli vienodi gali buti pasisavinti.
Pvz mano vyro nevyke debilai vadybininkeliai taip sau pasiimdavo prabangias  kongnac dezutes per vazinejima ir sveikinima klientu.
Tai manes sitas nestebina.

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 22:23)
o gamta nors siek tiek rupi, kur anukai gyvens?

biggrin.gif biggrin.gif
Siulai vaikscioti basiems, kas greitai batus sunešioja?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 20:54)
Pastebek gatvej.
Papildyta:

firma kaip firma, ne firma bloga, o kai eina su sportiniais bateliais ten kur nereikia .
Nepaziures, nes rusu nemoka biggrin.gif o kinas geras siaip.
Airijoje nera tokiu steriotipu, visi vaiskto su tokiais, kurie smagesni, as turiu ir adidas kedukus, labai patogus, aukstesni tokie, odiniai, labai gerai laiko.

koks tau cia fotoshopas doh.gif
Atsakyti