QUOTE(Žu žu @ 2019 12 02, 19:36)
As taip nesiot nemoku

man batai sezonui, jei kasdien nesioju, na, kartais dviem, dabar kai ziema trumpa. O ir moraliskai man pasensta...
o gamta nors siek tiek rupi, kur anukai gyvens?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 19:44)
Dabar visų firmų jau taip darosi, nes mažai kas kokybės bežiūri. Visur tas perviršis produkcijos, kad tik prigaminti be saiko

Aš ne ekspertė tame tikrai, Bugatti pvz. batai čia labai prasti skaitosi, jei kasdienai pirkti? Įkišus koją jinai ėmė visa šusti

Nenormalu juk tai, nors batai regis odiniai buvo
Ta pati Puma, anksčiau tokius gražius pagamindavo, o dabar baisuomenė palikusi
nike pastebejau dabar vieni is kokybiskesniu, ant vaiku atitestuoti

ir siaip batuose gerai kai buna ta geox sistema kur skylutes pade, tada neprakaituoja koja, As turiu Regattos vienus batus tokie ziemai , sniego batai, superinio smagumo, kaip basa su jais, bet jei jau silciau, tai labai karsta kojai darosi
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 20:01)
o načiort

girdėjot, kad per atostogas Cololo mirė?
aha perskaiciau dabar nesenai, kazin , kas atsitiko, jaunas gi dar labai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 20:41)
Vietinis egiptietis cia tas, kuris apsivede su kokia moteryte, kuri tarp normalaus pasaulio vyro negalejo susirast ( na tipo Bileviciute) ir tokiu budu egiptietis gavo Europos salies viza

?
Pasikartosiu - tu esi sm diletante. Jei neskiri italiskos picos, nesupranti kaip zmones geria vyna, megaudamiesi jo aromatu ir skoniu( o ne kad prisigert), tai ka tu, gluse, dar pezi apie kvepalus?
Wtf ARMONTINIAI aliejukai? NELBAI gaudomes?
Tai, kad ne dirbo dirbo pas mus, paskui atsiveze zmona is Egipto, paskui as perejau kitur ir nezinau kaip ir ka veikia
NU kad per kelias zinuets parodei, akd nesigaudai, nes ka sjie nei kuo skiriasi nuo aliejiniu kvepalu, nei kam juos naudoti,kam dar badaisi pirstais i tai?
O kad megaujiesi vynu, tai manau cia ne vien as pastebiu