Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 18:08)
natūraliai tokie žmonės atsisijojo iš gyvenimo tiesiog. O kurie liko ir kurie padaro kitokius balius, tai pas juos ir nereikia atvykti būtinai su paltu, kablais ar pan. smile.gif

Geriau jau tiesa rasyk, kad susiedus su visais, draugu neturi.
Net per Naujus sm sedejai... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 19:08)
natūraliai tokie žmonės atsisijojo iš gyvenimo tiesiog. O kurie liko ir kurie padaro kitokius balius, tai pas juos ir nereikia atvykti būtinai su paltu, kablais ar pan. smile.gif

O tai kaip tada giminės, šeima?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 18:27)
eidama pvz i koki operos ir baleto tetra Kalediniu laikotarpiu? biggrin.gif Nes nu su paltu tu gi nesedesi, o kaip tu atrodysi kol sedesi su ta suknele? biggrin.gif

neinu aš ten. Pagalvojau kada, kad gal reiktų į baletą, bet vyras sako: ai, gal ne. Nu psėsim dar, seni kai būsim tongue.gif O jei nedagyvensi, nu ir nereiks tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 18:58)
O tai kaip tada giminės,  šeima?

o ar pas juos vykti reikalingas paltas, suknės iki žemės, kablai?
ar tu apie maistą čia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 20:04)
o ar pas juos vykti reikalingas paltas, suknės iki žemės, kablai?
ar tu apie maistą čia?

Tai tavo visoje gimineje nevyksta jokie suejimai, kur zmones suvaziuoja pasipuošę?

O I teatrus vaikštai? As irgi au kurtkela ir dz8nsais ten varai?

As suorantu - zmones visokie yra. Bet ar nemalonu pasijausti moterimi? Taigi net eisena pasikeicia.apsivilkus graziais klasikiniais drabuziais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 gruodžio 2019 - 19:22

nu ir debilė tu. Jei tu tokia debilė ir su tokiais kompleksais, tai nu davai, parašyk man vietą, kur čia man jau reiktų kaži kaip apsirėdyt, kad būtinas būtų klasikinis paltas.

Opera, baletas matau atkrenta.Dar lieka spektakliai, parodos, galų gale rimti restoranai,kuriuose pasitinka ir paltą nurengia, ir iki staliuko palydi administratorius.Yra ir LT tokių, jei ką.

O galų gale labai malonu,kai tavo gyvenimo draugas tau padeda nusivilkti ar apsivilkti paltą.Su striuke tokio efekto nėra.Bet gal esi tam per jauna.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 03, 20:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72559558" data-time="1575389294"><div><p>nu ir debilė tu. Jei tu tokia debilė ir su tokiais kompleksais, tai nu davai, parašyk man vietą, kur čia man jau reiktų kaži kaip apsirėdyt, kad būtinas būtų klasikinis paltas.
</p></div></blockquote><p>Opera, baletas matau atkrenta.Dar lieka spektakliai, parodos, galų gale rimti restoranai,kuriuose pasitinka ir paltą nurengia, ir iki staliuko palydi administratorius.Yra ir LT tokių, jei ką.
</p><p>O galų gale labai malonu,kai tavo gyvenimo draugas tau padeda nusivilkti ar apsivilkti paltą.Su striuke tokio efekto nėra.Bet gal esi tam per jauna.
</p>

40 metu - jauna?
Atsakyti
Man gaila spintos, kad ja uzkimsti karta metuose apsivelkamais apdarais. Zieminio palto neturiu... Tik rudenini. Tektu eit su striuke biggrin.gif

Monteverte, ar valgei jackfruit?
Atsakyti
Nusipirk didesnę spintą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 19:12)
Tai tavo visoje gimineje nevyksta jokie suejimai,  kur zmones suvaziuoja pasipuošę?

O I teatrus vaikštai? As irgi au kurtkela ir dz8nsais ten varai?

As suorantu -  zmones visokie yra. Bet ar nemalonu pasijausti moterimi? Taigi net eisena pasikeicia.apsivilkus graziais klasikiniais drabuziais.

ne, jokių teatrų, ne mano tai.
Pas gimines puikiai tinka sijonai pvz., o prie jų paltas tikrai nebūtinas, ilgesnė striukė kaip tik
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:19)
Monteverte, ar valgei jackfruit?

ne, ne visus naujadarus priimu. Pvz. persimonai man visai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 20:23)
Nusipirk didesnę spintą.

As gyvenu minimalistiskai. Man uztenka mano spintos, drabuziai nesiojami visi, nera ne vieno uzsilikusio "is pokario laiku". O jei uzsistovi, iskeliauja i kitas rankas. Nemegstu apsikraut nenaudojamais nei drabuziais, nei daiktais.

Monteverte,
Saldaus jacko nevalgiau dar (lietuviskai duonvaisis, nors su duona nieko bendro). Skaiciau veganai vietoj mesos naudoja, sian padariau troskini, tai gavos kaip pulled pork grynai, skonis geraja prasme nustebino, tikrai gaminsiu dar.
Kodel neini i teatra? Tikrai yra idomiu dabar, kiekvienam skoniui, ivairios tematikos, jauni zmones vaidina. Gal buvai labai senai ir is vaikystes turi nusistatyma, kad cia tik senuku pramoga, kaip kad baletas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 gruodžio 2019 - 19:35
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 03, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72559558" data-time="1575389294"><div><p>nu ir debilė tu. Jei tu tokia debilė ir su tokiais kompleksais, tai nu davai, parašyk man vietą, kur čia man jau reiktų kaži kaip apsirėdyt, kad būtinas būtų klasikinis paltas.
</p></div></blockquote><p>Opera, baletas matau atkrenta.Dar lieka spektakliai, parodos, galų gale rimti restoranai,kuriuose pasitinka ir paltą nurengia, ir iki staliuko palydi administratorius.Yra ir LT tokių, jei ką.
</p><p>O galų gale labai malonu,kai tavo gyvenimo draugas tau padeda nusivilkti ar apsivilkti paltą.Su striuke tokio efekto nėra.Bet gal esi tam per jauna.
</p>

nesureikšminu to, man tai kasdienybė, mano vyras gerų manierų, tai būna net batus nuima, duris visur atidaro ir nuo palto buvimo ar ne, tai nepriklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:19)
Man gaila spintos, kad ja uzkimsti karta metuose apsivelkamais apdarais. Zieminio palto neturiu... Tik rudenini. Tektu eit su striuke biggrin.gif

Tai jau geriau vilkis rudenini, nei striuke...
Atsakyti