Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 17:42)
lygtai nebūtų kitų valgių? pvz. keptų bulvių, keptų obuolių, vegan dešrelių, nealko alaus?

O kam jum desreles? Saviapgaulei, kad valgot mesa atseit?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 16:59)

o tai gal atvirksciai gal jum saviapgaulei? norit augaliniu patiekalu bet bent forma panasia padarot? lotuliukas.gif

o gal elementariai kam kas skanu ta ir valgo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 16:59)

o ką tu siūlai valgyti gamtoje, prie laužo? jei tokia geniali esi, tai pateik pasiūlymus, būtinai naudosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 17:08)
o ką tu siūlai valgyti gamtoje, prie laužo? jei tokia geniali esi, tai pateik pasiūlymus, būtinai naudosim bigsmile.gif

Mano vyras kepe labai skanius tokius verinukus is baklazanu, cukiniju, pomidoru.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 17:09)
Mano vyras kepe labai skanius tokius verinukus  is baklazanu, cukiniju, pomidoru.

ačiū, žinau tokias idėjas, bet to mažoka, nesotu juk, jei visai dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 17:08)
o ką tu siūlai valgyti gamtoje, prie laužo?

Zaliavalgiams gamtoje yra ka valgyti, rinkit uogas. (erkes taip patt) kokie dar cia kepimai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 15:44)
As asmensikai senai i balius neinu, visia nebeidomu

g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 15:50)
man nelabai pakeliui su tais, kurie stalus nukrauna mėsom ir mišrainėm smile.gif
.

g.gif g.gif

Tu neini i balius del maisto? O kaip gi bendravimas su zmonemis? Koks tau skirtumas ka jie valgo? Man susiėjimuosr svarbiausia zmones, ne valgiai
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 12 03, 17:50)
Taip, susigarbanoję  biggrin.gif

Nereikia prisipirkti fufliakų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 16:42)
lygtai nebūtų kitų valgių? pvz. keptų bulvių, keptų obuolių, vegan dešrelių, nealko alaus?

Oi, kokie jus vargsai - tai vat normalios mesos ir ju produktu jums norisi, jei apgaudinejat save vegan desrelem biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 14:18)
suknelę, batus jei reik, renginy gi su paltais vistiek nesėdim mirksiukas.gif

Ir kaip tu atrodusi, jei eidama i koki rengini prie sukneles ir batu/ bateliu uzsidesi savo striuke su kapisonu? biggrin.gif
Toks ispudis kad arba niekur nevaikstai arba esi tokia muzike.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 17:27)
Zaliavalgiams gamtoje yra ka valgyti, rinkit uogas. (erkes taip patt) kokie dar cia kepimai

o prie ko čia žaliavalgiai prie manęs?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 14:44)
As asmensikai senai i balius neinu,

Neeini, nes niekas taves nekviecia.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 17:53)
Tu neini i balius del maisto? O kaip gi bendravimas su zmonemis? Koks tau skirtumas ka jie valgo? Man susiėjimuosr  svarbiausia zmones,  ne valgiai

natūraliai tokie žmonės atsisijojo iš gyvenimo tiesiog. O kurie liko ir kurie padaro kitokius balius, tai pas juos ir nereikia atvykti būtinai su paltu, kablais ar pan. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 18:02)
Oi, kokie jus vargsai - tai vat normalios mesos ir ju produktu jums norisi, jei apgaudinejat save vegan desrelem biggrin.gif .

Papildyta:

Ir kaip tu atrodusi, jei eidama i koki rengini prie sukneles ir batu/ bateliu uzsidesi savo striuke su kapisonu? biggrin.gif
Toks ispudis kad arba niekur nevaikstai arba esi tokia muzike.

nu ir debilė tu. Jei tu tokia debilė ir su tokiais kompleksais, tai nu davai, parašyk man vietą, kur čia man jau reiktų kaži kaip apsirėdyt, kad būtinas būtų klasikinis paltas. Kur tu taip su juo eini, kai vis forume kabi? biggrin.gif Supranti, gal aš ten neinu viai, gal man ten neįdomu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 18:08)
natūraliai tokie žmonės atsisijojo iš gyvenimo tiesiog. O kurie liko ir kurie padaro kitokius balius, tai pas juos ir nereikia atvykti būtinai su paltu, kablais ar pan. smile.gif
Papildyta:

nu ir debilė tu. Jei tu tokia debilė ir su tokiais kompleksais, tai nu davai, parašyk man vietą, kur čia man jau reiktų kaži kaip apsirėdyt, kad būtinas būtų klasikinis paltas. Kur tu taip su juo eini, kai vis forume kabi? biggrin.gif Supranti, gal aš ten neinu viai, gal man ten neįdomu?

Pirmiausia matosi, kad tu niekur nevaikstai. Na nebent savo papildus kam nunezi ar jorka isvedi.
Tu parasei, kad paltu nekenti. O klasikini pasitaisei jau supratus kad apsikvailinai.
Tai tu striuke dedsies ant vakariniu drabuziu eidama pvz i koki operos ir baleto tetra Kalediniu laikotarpiu? biggrin.gif Nes nu su paltu tu gi nesedesi, o kaip tu atrodysi kol sedesi su ta suknele? biggrin.gif
Muzike esi.

Megstu laisva, sportini stiliu. Bet mano drabuzinej kabo du lengvi paltukai iki keliu, vasarinis plonas ilgas paltas, klasikinis paltas ir zieminiai kailiniai. Daugiausia tenka devet striuke arba puspalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 gruodžio 2019 - 18:32