Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 09:13)
Taip parasei, lyg pasipuosimas butu tik aukstakulniai, makiazas ir kokia baline sukne?
Manau cia visos megsta pasipuost, tiesiog turi skirtingus stilius, vaiksto i skirtingus renginius, o pas gimine tai isvis dress kodo nera jokio smile.gif

Kaip kada. Nebūtinai viskas eina kartu. Bet man pasipuošimas yra kažkas kito, nei kasdienė apranga. Nebūtinai balinė suknelė. Bet aukštakulniai...? Dažniausiai taip biggrin.gif Pas giminę dress kodo gal ir nėra, bet jei balius rimtas, su kedais ir treningais tikrai neisiu biggrin.gif
Atsakyti
Manau cia visos megsta pasipuost, tiesiog turi skirtingus stilius, vaiksto i skirtingus renginius,

As Lietuvoje megstu visur eiti apsirenges kuo slyksciau. Megstu ziuret aplinkiniu reakcijas, kai rodo pirstais. Bet uztai esu patogioje pozicijoje - esu vyras, reprezentuoju ir dziaukites mano kompanija.

Esme, kad reikia turet pinigu, o darbe ziniu ir sugebejimu. Nekenciu aplinkiniu zmoniu, iskyrus tuos kurie uzsitarnavo kitoki poziuri.
Tarp dvasiniu slykstyniu - reikia atrodyti slyksciai fiziskai, tada harmonija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 04, 09:25)
Megstu ziuret aplinkiniu reakcijas, kai rodo pirstais.

Ech, tas dėmesio troškimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 09:28)
Ech, tas dėmesio troškimas... smile.gif

O jus puosiates tam kad jusu nepastebetu ar ka?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 04, 09:29)

Žinoma, kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 23:25)
Nenoriu izeist, bet ir suprask teisigai - tu ne tas, normalus vyras.
Papildyta:

Tau netoli 40. Koks skirtumas 37 ar 40. Sena merga esi, kurios neveda po 15 metu tampymo, nes su isterike nk bendro neplanuoja. Juk pati supranti, kad normalus vyras nores pratest savo gimine smile.gif .
Te nors ta 4u.gif .

jo jo, neveda, tik tą dieną vis prisimena kaip geriausią gyvenime biggrin.gif tongue.gif
o dėl tavęs džiugu, liga progresuoja, tu to ir verta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 23:40)
turi kazka pries senas mergas, sakai, jei neveda, tai jau tampo vadinasi? biggrin.gif
Papildyta:

o kas tas normalus?

nu... o kaip norėjo senos mergos poste, Šimonytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 10:19)
Kaip kada. Nebūtinai viskas eina kartu. Bet man pasipuošimas yra kažkas kito, nei kasdienė apranga. Nebūtinai balinė suknelė. Bet aukštakulniai...? Dažniausiai taip biggrin.gif Pas giminę dress kodo gal ir nėra, bet jei balius rimtas, su kedais ir treningais tikrai neisiu biggrin.gif

Paskutinius aukstakulnius avejau pries kokius 5 metus gal, dabar jau nebeturiu ne vienu, nusprendziau but maziau grazi, bet patogiai biggrin.gif Tas pats su makiazu. O sukneliu turiu graziu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 10:36)
jo jo, neveda, tik tą dieną vis prisimena kaip geriausią gyvenime biggrin.gif  tongue.gif
o dėl tavęs džiugu, liga progresuoja, tu to ir verta 4u.gif

Nezinau, ar vestuves pati geriausia diena? Balius ir tiek. Vidiniais sprendimai juk padaryti jau anksciau, manau, kitos dienos gali buti kur kas laimingesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 09:12)
Viena kregždė - ne pavasaris. Viena sportininkė/entertainerė/milijonierė - ne rodiklis.

ir nesakau, kad rodiklis. Bet ar aš stebiuosi kas kaip rengiasi, kas kur eina? Man tai dzin visiškai. O jei jau kyla diskusija, tai ir pabrėžiu, kad toli ne visi išsilavinę ir turintys bapkių žmonės kabinasi ant savęs n šmutkių, besitysiančių per žemę, kad tik pasirodyti kažkuo.
Papildyta:
Taip parasei, lyg pasipuosimas butu tik aukstakulniai, makiazas ir kokia baline sukne?
Manau cia visos megsta pasipuost, tiesiog turi skirtingus stilius, vaiksto i skirtingus renginius, o pas gimine tai isvis dress kodo nera jokio smile.gif
Arbuzas stoty fotosesija bus surenges g.gif tikekimes susimokejo merginai uz sugaista laika biggrin.gif

taigi čia iškūdus cambsė, matai gi šuo ir katė per tarpukojy pralenda, su savo safyriniais bateliais, tik paltuką nusiėmusi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 09:38)
Paskutinius aukstakulnius avejau pries kokius 5 metus gal, dabar jau nebeturiu ne vienu, nusprendziau but maziau grazi, bet patogiai biggrin.gif Tas pats su makiazu. O sukneliu turiu graziu.

Kiekvienam savo mirksiukas.gif Subtilus makiažas (mano atveju - paryškintos akys), elegantiški aukštakulniai (atradau tai, kas man patogu), tinkami progai rūbai ir aš jaučiuosi puikiai biggrin.gif Aišku, proga progai nelygi, kitą kartą aukštakulnių ir nereikia, nu bet čia jau detalės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 04, 09:29)

gerai prigavai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 09:38)
Papildyta:

Nezinau, ar vestuves pati geriausia diena? Balius ir tiek. Vidiniais sprendimai juk padaryti jau anksciau, manau, kitos dienos gali buti kur kas laimingesnes  ax.gif

jam taip, nes aš labai ilgai laužiaus. Jam teko pirštis 2 ar net tris kartus, jau tiksliai net nepamenu smile.gif Ir be to, pas mus nebuvo jokio tradicinio varginančio baliaus, kuris keltų stresą ar pan. Viską padarėme savaip, kaip patys norėjome. Užjaučiu tuos, kurie visiškai jauni tuokiasi ir diriguoja jiems po to tėvai, tetos, močiutės ir t.t.
Atsakyti

Paskutinius aukstakulnius avejau pries kokius 5 metus gal, dabar jau nebeturiu ne vienu, nusprendziau but maziau grazi, bet patogiai biggrin.gifTas pats su makiazu. O sukneliu turiu graziu.

Dabar yra patogiu aukstakulniu. Aisku vistiek ne tas pats, kas su begimo batais, bet iki pusliu nenutrina. Ir ziuriu kiek damuni vestuves eina, tai didzioji dalis paima balerinas veliau persiauti. :)

Aukstakulniai moteri privercia pasitempti, issitiesti. Laidu vedejos juos dedasi kai reikia stoveti, nors koju nesimato, butent del pasitempimo.

As auksta, bet man aukstakulniai labai estetiska. Nebegioju, kilometru nevaikstau, perku 7-11 cm, tikrai kokybiskus ir uzsidedu prie progos. Kai spaudzia, pakeiciu i balerinas ir tiek. :) 

Atsakyti
sportuoti reikia kasdien teisingą sportą kaip ir visa gyvastis žemėje, kad sportuoja (net šunys ar katės neišsiražę kobros bei downward dog pozoje niekur neina paprastai), tada nereiks kasdien susikūprinus būti ir tiesintis aukštakulniuose smile.gif
Atsakyti