Airijoje irgi

Papildyta:
aik jau aik

Lisitėja,
O keliauti visai nesinori? Kur drauge lankyta gyvena? Yra tokiu graziu regionu Europoje (tik prasau, ne Paryzius), kaip is paveikslelio
Keliauju,bet be didelio džiaugsmo. Keliauju tik ten kur šilta.Man geriausias poilsis šilta jūra+šopingas.Ir botanikos sodai.Nežavi nei muziejai, nei griuvėsiai.Bažnyčios patinka.Nenardau, neslidinėjo, nelipu į kalnus.Zanūda šioje stityje esu.
Kam taip vargai?
Lengviausias budas pratampyti batus - i maišelius pripili vandens, idedi i batus, batus i šaldikli ir palaikai parą laiko.
O kam tampyti batus tokiomis drastiškomis priemonėmis?Perki tik savo dydžio.Paskui pranešioji.Vis tiek pirmą kartą pėdas nutrina.Visada mašinoje turiu pakaitinius batus, su aukštakulniais net nevairuoju, batų gaila ir koja nestabili.Juokingas tas mano aukštas kulnas, net 7 cm.Jei aukštesnis, Achilo sausgyslė jaunystės klaidas primena.
Keliauju,bet be didelio džiaugsmo. Keliauju tik ten kur šilta.Man geriausias poilsis šilta jūra+šopingas.Ir botanikos sodai.Nežavi nei muziejai, nei griuvėsiai.Bažnyčios patinka.Nenardau, neslidinėjo, nelipu į kalnus.Zanūda šioje stityje esu.
jei nelipi ir neslidineji tai zanuda ????
ekonom nu variantas😁 . pvz jei darbas toks judesi ,ar fizinis - kaip gali pailseti lipant i kalna ,jei sedi ofise -tada liuks . kitas gal aukscio bijo .
blogai kai rusiuojama . dabar girdejau populiaru nuskristi uz 10euru ir negryzti 😇
o tai butinai reikia su aukstakulniais vaikscioti??? daznai jie prideda vaizdo prie trumpo sijono ,...va kaip cia 😉 bet itariu su miniakais nevaikstot 😁😁😁