Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

sportuoti reikia kasdien teisingą sportą kaip ir visa gyvastis žemėje, kad sportuoja (net šunys ar katės neišsiražę kobros bei downward dog pozoje niekur neina paprastai), tada nereiks kasdien susikūprinus būti ir tiesintis aukštakulniuose smile.gif

O galima ir sportuoti, ir aukstakulnius prie progos. :) 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 04, 09:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72559661" data-time="1575396006"><div><p>Lisitėja,</p><p></p><p>O keliauti visai nesinori? Kur drauge lankyta gyvena? Yra tokiu graziu regionu Europoje (tik prasau, ne Paryzius), kaip is paveikslelio  wub.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Keliauju,bet be didelio džiaugsmo. Keliauju tik ten kur šilta.Man geriausias poilsis šilta jūra+šopingas.Ir botanikos sodai.Nežavi nei muziejai, nei griuvėsiai.Bažnyčios patinka.Nenardau, neslidinėjo, nelipu į kalnus.Zanūda šioje stityje esu.
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72559670" data-time="1575396506"><div><p>Kam taip vargai?

Lengviausias budas pratampyti batus - i maišelius pripili vandens, idedi i batus, batus i šaldikli ir palaikai parą laiko.</p></div></blockquote><p>O kam tampyti batus tokiomis drastiškomis priemonėmis?Perki tik savo dydžio.Paskui pranešioji.Vis tiek pirmą kartą pėdas nutrina.Visada mašinoje turiu pakaitinius batus, su aukštakulniais net nevairuoju, batų gaila ir koja nestabili.Juokingas tas mano aukštas kulnas, net 7 cm.Jei aukštesnis, Achilo sausgyslė jaunystės klaidas primena.
</p>

Vajaaazau vajaaazau kas do per senatvinis priklumas pas tave. Maciau laidą, tai ir pasakoju.
Nepradėk rautis ant šokių, nes paskui irgi pradesi verkti, kad tave tokia nuostabią burbanti skriaudzia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 10:42)
ir nesakau, kad rodiklis. Bet ar aš stebiuosi kas kaip rengiasi, kas kur eina? Man tai dzin visiškai. O jei jau kyla diskusija, tai ir pabrėžiu, kad toli ne visi išsilavinę ir turintys bapkių žmonės kabinasi ant savęs n šmutkių, besitysiančių per žemę, kad tik pasirodyti kažkuo.

Tai kad daznai atvirksciai buna. Kuo maziau pinigu ir proto, tuo daugiau blizguciu reikia.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72559959" data-time="1575445091"><div><p>Paskutinius aukstakulnius avejau pries kokius 5 metus gal, dabar jau nebeturiu ne vienu, nusprendziau but maziau grazi, bet patogiai vartotojo įkelta nuotraukaTas pats su makiazu. O sukneliu turiu graziu.
</p></div></blockquote><p>Dabar yra patogiu aukstakulniu. Aisku vistiek ne tas pats, kas su begimo batais, bet iki pusliu nenutrina. Ir ziuriu kiek damuni vestuves eina, tai didzioji dalis paima balerinas veliau persiauti. smile.gif</p><p>Aukstakulniai moteri privercia pasitempti, issitiesti. Laidu vedejos juos dedasi kai reikia stoveti, nors koju nesimato, butent del pasitempimo.</p><p>As auksta, bet man aukstakulniai labai estetiska. Nebegioju, kilometru nevaikstau, perku 7-11 cm, tikrai kokybiskus ir uzsidedu prie progos. Kai spaudzia, pakeiciu i balerinas ir tiek. smile.gif </p>

Nu vat man juokingas tas balerinu persiavimas. Atseit pavaidini kuri laika elegantiska, paskui jau vos ne basa gali vaiksciot biggrin.gif Tai gal iskart galima graziai ir patogiai.
Atsakyti

Tai kad daznai atvirksciai buna. Kuo maziau pinigu ir proto, tuo daugiau blizguciu reikia.
Papildyta:
Nu vat man juokingas tas balerinu persiavimas. Atseit pavaidini kuri laika elegantiska, paskui jau vos ne basa gali vaiksciot biggrin.gifTai gal iskart galima graziai ir

Man atrodo mes cia nekalbam apie pigia isvaizda? Ar kalbam? :)

Na man kokteiline suknele + aukstakulniai yra zymiai graziau nei balerinos. Su balerinom ir atrodo kaip kasdien. :) Nera tie aukstakulniai tokie baisiai nepatogus. :)

Jeigu ziurint vien patogumo, tai ir makiazo nereikia, nes galima bus veida pasitrint ir lupdazio ne, nes vistiek nusivalys, ir plauku tada, nes nepatogu, negali prigult. 

Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 04, 08:17)
Keliauju,bet be didelio džiaugsmo. Keliauju tik ten kur šilta.Man geriausias poilsis šilta jūra+šopingas.Ir botanikos sodai.Nežavi nei muziejai, nei griuvėsiai.Bažnyčios patinka.Nenardau, neslidinėjo, nelipu į kalnus.Zanūda šioje stityje esu.

O kam tampyti batus tokiomis drastiškomis priemonėmis?

Galetume kartu atostogauti lotuliukas.gif
Manes miestai architektura visai nezavi, patinka gamta ramybe, kur silta, geriausia paguleti prie juros biggrin.gif idomu pasisopinti, tai mano pagrindinis sportas savaitgaliais biggrin.gif , kam sakau vaikscioti be tikslo, idomiau per parduotuves lotuliukas.gif

Dabar mastau, kada turejau batus paskutini karta, kruie trina ar spaudzia, nebepamenu, kam tokius is vis pirkti? ar as cia ka praleidziu? nusiperku batusk ,kurie man patogus, niekur nespaudzia, niekur netrina. hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 12 04, 08:59)
bet itariu su miniakais nevaikstot 😁😁😁</p>

as vaikstau, bet be kablu, turiu su batus kulniukais siokiais tokiais, bet kas diena tai nebent pakulne per 2 pirstus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 09:12)
O man patinka pasipuošti esant progai. Ir pasidažyti. Ir aukštakulnius apsiauti. Ir šiaip gražiai atrodyti. Ir nieko nepatogaus tame nėra. Korseto nesidedu, į perdėtai aptemptus rūbus nesispraudžiu, batus nešioju tinkamo dydžio. Ir į gerą renginį ar giminės balių einu su didžiausiu malonumu. Dėl žmonių. Ne dėl dešrų ar mišrainių smile.gif
Papildyta:
Viena kregždė - ne pavasaris. Viena sportininkė/entertainerė/milijonierė - ne rodiklis.

Pasipuosti visom tikriausiai patinka, bet kiekvienai tai skirtingi dalykai, kas tas pasipuosimas biggrin.gif Aukstakulniai jau savaime yra ne tik nepatogu, bet ir kenkia koju visiem sanariam, kauliukam, stuburui ir t.t. aisku, uzsideti kartais nieko, bet tos kas kas diena nesioja, tai turi paskui bedu daug.

Kai zmones geria, nelabai ten su jais pabusi, maistas maistu.

As tokiu ne viena zinau ir ne 2, turtingu ir paparstai besirengiancius. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 09:36)
nu... o kaip norėjo senos mergos poste, Šimonytės biggrin.gif

Tai va, sunku kazkaip sekti jos logikos vingiais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 10:41)
Man atrodo mes cia nekalbam apie pigia isvaizda? Ar kalbam? smile.gif
Na man kokteiline suknele + aukstakulniai yra zymiai graziau nei balerinos. Su balerinom ir atrodo kaip kasdien. smile.gif
Nera tie aukstakulniai tokie baisiai nepatogus. smile.gif
Jeigu ziurint vien patogumo, tai ir makiazo nereikia, nes galima bus veida pasitrint ir lupdazio ne, nes vistiek nusivalys, ir plauku tada, nes nepatogu, negali prigult. 

Bet tai kiek prireikia tu tikrai baliniu sukneliu su aukstakulniais per metus?kiek jau tu vestuviu ar baliu tokiu buna?
Aisku, proga reikalauja savu rubu, bet man graziau laisva, naturaliu pluostu vasarine kokia suknute ir basutes, nei vakarine su aukstakulniais.

yra, gal daznai nesioji ir ipratai prie to nepatogumo?

butent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gruodžio 2019 - 11:42
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 09:36)
jo jo, neveda, tik tą dieną vis prisimena kaip geriausią gyvenime biggrin.gif  tongue.gif

nu... o kaip norėjo senos mergos poste, Šimonytės biggrin.gif

Guoskis guoskis biggrin.gif . Ar jis pas tave irgi psichiskai nestabilus, kad dziaugiasi kiekvienos dienos barniais( dmsio temoj rasei, kad lb daznai pykstates, vis nori kad butu tavo virsus)?

Kaip seimynine padetis itakoja prezidento posta valdyme?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 09:49)

jam taip, nes aš labai ilgai laužiaus. Jam teko pirštis 2 ar net tris kartus, jau tiksliai net nepamenu smile.gif Ir be to, pas mus nebuvo jokio tradicinio varginančio baliaus, kuris keltų stresą ar pan. Viską padarėme savaip, kaip patys norėjome. Užjaučiu tuos, kurie visiškai jauni tuokiasi ir diriguoja jiems po to tėvai, tetos, močiutės ir t.t.

Oi, negaliu😂😂, juk pries pora metu rasei, kad nesusituoke.
Ir ne praeitais, o uzpraeitais metais viena per naujus sedejai.
Tai ko taip daznai pykstates?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 11:53)
Guoskis guoskis biggrin.gif . Ar jis pas tave irgi psichiskai nestabilus, kad dziaugiasi kiekvienos dienos barniais( dmsio temoj rasei, kad lb daznai pykstates, vis nori kad butu tavo virsus)?

Kaip seimynine padetis itakoja prezidento posta valdyme?
Papildyta:

Oi, negaliu😂😂, juk pries pora metu rasei, kad nesusituoke.
Ir ne praeitais, o uzpraeitais metais viena per naujus sedejai.
Tai ko taip daznai pykstates?

kur radai informaciją apie kiekvienos dienos barnius? savo kreivose fantazijose vėl? nieko čia jau nebestebina žinok

tau matomai įtakoti turėtų. Tiek šaipaisi, peiki senmerges rašydama apie jas su pašaipa, o po to nori tokį žmogų prezidento poste matyti. Nu ar taip elgiasi psichiškai stabilus žmogus? Nemanau.

Oi negaliu. Atsiliepkite bent viena ar vienas čia, kuris tuokėsi lygiai 2 metus ir niekaip nespėjo to padaryti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 12:10)
kur radai informaciją apie kiekvienos dienos barnius? savo kreivose fantazijose vėl? nieko čia jau nebestebina žinok

tau matomai įtakoti turėtų. Tiek šaipaisi, peiki senmerges rašydama apie jas su pašaipa, o po to nori tokį žmogų prezidento poste matyti. Nu ar taip elgiasi psichiškai stabilus žmogus? Nemanau.

Oi negaliu. Atsiliepkite bent viena ar vienas čia, kuris tuokėsi lygiai 2 metus ir niekaip nespėjo to padaryti biggrin.gif  biggrin.gif

Emsio temoj rasei.

Juokingai atrodo tik tokios senmerges kaip tu, kuri save guodzia ir forume bando kazka apgaut😂 arba tos, kurios raso, kad neranda sau tinkamo, nes visi kandidatai baisiai nuobodus. Ir cia tokia yra ir gretutinej temoj tokia...

Atsakyti

Bet tai kiek prireikia tu tikrai baliniu sukneliu su aukstakulniais per metus?kiek jau tu vestuviu ar baliu tokiu buna?
Aisku, proga reikalauja savu rubu, bet man graziau laisva, naturaliu pluostu vasarine kokia suknute ir basutes, nei vakarine su aukstakulniais.

yra, gal daznai nesioji ir ipratai prie to nepatogumo?

As nezinau kas yra baline suknele. Progu kiekis priklauso nuo kiekvieno zmogaus. Jeigu niekur neisi, tai ju niekada nebus. Aukstakulniu kasdien nenesioju. Turiu 4ias poras, klasikiniu, patogiu, todel aisku nebuvo pigiausi, bet dar tiks daugybe metu. Ju ieskojau ilgai, nesistengau sutaupyti centu ir i Tkmaxx nejau pirkti (nes ten tikrai nepatogus).

Naturaliu pluostu suknele tai cia gautusi silkine ar medvilnine. Kadangi silkas kainuoja nepaprastai daug, i kokias vestuves lieka eiti su medvilnine suknele ir ploksciom basutem. Kaip i pliaza, nu. Yra, kam patinka matyt.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 12:23)

</p><p>Naturaliu pluostu suknele tai cia gautusi silkine ar medvilnine. Kadangi silkas kainuoja nepaprastai daug, i kokias vestuves lieka eiti su medvilnine suknele ir ploksciom basutem. Kaip i pliaza, nu. Yra, kam patinka matyt.
</p>

biggrin.gif
Atsakyti
Kazkur esu skaicius, kad veganai pries silka - neva viksrai skriaudziami ir pan bla bla.
Tai lutuke nepirktu silko ne todel, kad brangu, o todel kad viksru neskriaust.

O as turiu silkimius naktinius ir chalata. Nuostabu miegoti vasara - vesina.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 12:23)
As nezinau kas yra baline suknele. Progu kiekis priklauso nuo kiekvieno zmogaus. Jeigu niekur neisi, tai ju niekada nebus. Aukstakulniu kasdien nenesioju. Turiu 4ias poras, klasikiniu, patogiu, todel aisku nebuvo pigiausi, bet dar tiks daugybe metu. Ju ieskojau ilgai, nesistengau sutaupyti centu ir i Tkmaxx nejau pirkti (nes ten tikrai nepatogus).
</p><p>Naturaliu pluostu suknele tai cia gautusi silkine ar medvilnine. Kadangi silkas kainuoja nepaprastai daug, i kokias vestuves lieka eiti su medvilnine suknele ir ploksciom basutem. Kaip i pliaza, nu. Yra, kam patinka matyt.
</p>

tikrai nezinai? lotuliukas.gif su tokia, kuriom einama i balius.
Zinoma nuo zmogaus, bet pas eilinius zmones tikrai nebuna tu tokiu prabangiu baliu kas savaite, karta du i metus gal ir tiek. Dabar susizenyjai dar esi jaunesne, gal tavo drauges dar zenysis, o pas mane jau visi susiporave, reikia laukti, nauja karta kol uzaugs biggrin.gif
Tu kai skaitai mano zinutes tai taip sokineji kas kelis zodzius? sito neperskaitei?
Aisku, proga reikalauja savu rubu
snekejau apie tai,kas grazu, o ne su kuo i baliu eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gruodžio 2019 - 13:23