labas rytas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 04, 08:17)
Keliauju,bet be didelio džiaugsmo. Keliauju tik ten kur šilta.Man geriausias poilsis šilta jūra+šopingas.Ir botanikos sodai.Nežavi nei muziejai, nei griuvėsiai.Bažnyčios patinka.Nenardau, neslidinėjo, nelipu į kalnus.Zanūda šioje stityje esu.
O kam tampyti batus tokiomis drastiškomis priemonėmis?
Galetume kartu atostogauti
Manes miestai architektura visai nezavi, patinka gamta ramybe, kur silta, geriausia paguleti prie juros

idomu pasisopinti, tai mano pagrindinis sportas savaitgaliais

, kam sakau vaikscioti be tikslo, idomiau per parduotuves
Dabar mastau, kada turejau batus paskutini karta, kruie trina ar spaudzia, nebepamenu, kam tokius is vis pirkti? ar as cia ka praleidziu? nusiperku batusk ,kurie man patogus, niekur nespaudzia, niekur netrina.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 12 04, 08:59)
bet itariu su miniakais nevaikstot 😁😁😁</p>
as vaikstau, bet be kablu, turiu su batus kulniukais siokiais tokiais, bet kas diena tai nebent pakulne per 2 pirstus
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 09:12)
O man patinka pasipuošti esant progai. Ir pasidažyti. Ir aukštakulnius apsiauti. Ir šiaip gražiai atrodyti. Ir nieko nepatogaus tame nėra. Korseto nesidedu, į perdėtai aptemptus rūbus nesispraudžiu, batus nešioju tinkamo dydžio. Ir į gerą renginį ar giminės balių einu su didžiausiu malonumu. Dėl žmonių. Ne dėl dešrų ar mišrainių
Papildyta:
Viena kregždė - ne pavasaris. Viena sportininkė/entertainerė/milijonierė - ne rodiklis.
Pasipuosti visom tikriausiai patinka, bet kiekvienai tai skirtingi dalykai, kas tas pasipuosimas

Aukstakulniai jau savaime yra ne tik nepatogu, bet ir kenkia koju visiem sanariam, kauliukam, stuburui ir t.t. aisku, uzsideti kartais nieko, bet tos kas kas diena nesioja, tai turi paskui bedu daug.
Kai zmones geria, nelabai ten su jais pabusi, maistas maistu.
As tokiu ne viena zinau ir ne 2, turtingu ir paparstai besirengiancius.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 09:36)
nu... o kaip norėjo senos mergos poste, Šimonytės
Tai va, sunku kazkaip sekti jos logikos vingiais
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 10:41)
Man atrodo mes cia nekalbam apie pigia isvaizda? Ar kalbam?

Na
man kokteiline suknele + aukstakulniai yra zymiai graziau nei balerinos. Su balerinom ir atrodo kaip kasdien.
Nera tie aukstakulniai tokie baisiai nepatogus.
Jeigu ziurint vien patogumo,
tai ir makiazo nereikia, nes galima bus veida pasitrint ir lupdazio ne, nes vistiek nusivalys, ir plauku tada, nes nepatogu, negali prigult.
Bet tai kiek prireikia tu tikrai baliniu sukneliu su aukstakulniais per metus?kiek jau tu vestuviu ar baliu tokiu buna?
Aisku, proga reikalauja savu rubu, bet man graziau laisva, naturaliu pluostu vasarine kokia suknute ir basutes, nei vakarine su aukstakulniais.
yra, gal daznai nesioji ir ipratai prie to nepatogumo?
butent