Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 12:19)
Emsio temoj rasei.

Juokingai atrodo tik tokios senmerges kaip tu, kuri save guodzia ir forume bando kazka apgaut😂 arba tos, kurios raso, kad neranda sau tinkamo, nes visi kandidatai baisiai nuobodus. Ir cia tokia yra ir gretutinej temoj tokia...

nerašiau, kad kasdien biggrin.gif

juokinga tai tu su savo mylimu Ožiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 12:23)
idomu pasisopinti, tai mano pagrindinis sportas savaitgaliais  biggrin.gif , kam sakau vaikscioti be tikslo, idomiau per parduotuves lotuliukas.gif

O kaip gi vartotojiskumas? Ar cia tik kitiem galioja, o tu gali pirkt kiek nori?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 13:17)
nerašiau, kad kasdien biggrin.gif

juokinga tai tu su savo mylimu Ožiu biggrin.gif

Bet tavo sugyventinis ir neves taves. O tu guoskis kiek tik nori.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:52)
Kazkur esu skaicius, kad veganai pries silka - neva viksrai skriaudziami ir pan bla bla.
Tai lutuke nepirktu silko ne todel, kad brangu, o todel kad viksru neskriaust.

O as turiu silkimius naktinius ir chalata. Nuostabu miegoti vasara - vesina.

Miegot reik nuogam. Taip sveikiausia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:19)
Bet tavo sugyventinis ir neves taves. O tu guoskis kiek tik nori.

nu tikriausiai jau nebe, koks durnius du kartus vestų? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 13:19)

ne ne, reik prisidengt jai, Ožys juk badosi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 13:21)
nu tikriausiai jau nebe, koks durnius du kartus vestų? biggrin.gif
Papildyta:

ne ne, reik prisidengt jai, Ožys juk badosi

Vartykis kiek nori - esi neistekejusi.
Gi lygiai taip pat bandei meluot kad vaika turi.
Vargsele, te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 11:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72560001" data-time="1575447413"><div><p>Tai kad daznai atvirksciai buna. Kuo maziau pinigu ir proto, tuo daugiau blizguciu reikia.
Papildyta:
Nu vat man juokingas tas balerinu persiavimas. Atseit pavaidini kuri laika elegantiska, paskui jau vos ne basa gali vaiksciot vartotojo įkelta nuotraukaTai gal iskart galima graziai ir</p></div></blockquote><p>Man atrodo mes cia nekalbam apie pigia isvaizda? Ar kalbam? smile.gif</p><p>Na man kokteiline suknele + aukstakulniai yra zymiai graziau nei balerinos. Su balerinom ir atrodo kaip kasdien. smile.gif Nera tie aukstakulniai tokie baisiai nepatogus. smile.gif
</p><p>Jeigu ziurint vien patogumo, tai ir makiazo nereikia, nes galima bus veida pasitrint ir lupdazio ne, nes vistiek nusivalys, ir plauku tada, nes nepatogu, negali prigult. </p>

Jeigu nereikia daug vaikscioti, stoveti, tada sutinku. Ofise dirbant laisvai galima su labutinais visa diena but smile.gif bet jeigu iki ofiso turi pusvalanduka kelio spartaus ejimo pesciomis, tai verciau jau stilingi patogus kedukai.
Baliuj jei daug stoveti, sokti, tai vargas su kablais, norisi pasilinksmint, atsipalaiduot, o ne raukytis del pavargusiu koju. Nesu mazochiste ir vargu ar tokia jau tapsiu... Makiazo nenaudoju praktiskai, o plauku lako plaukai nemate visa amzinybe, nesidarau jokiu sukuosenu, uztenka issiplaut galva, ilgiem plaukam nereik jokiu cirku daryt vardan grozio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 12:52)
Kazkur esu skaicius, kad veganai pries silka - neva viksrai skriaudziami ir pan bla bla.
Tai lutuke nepirktu silko ne todel, kad brangu, o todel kad viksru neskriaust.

O as turiu silkimius naktinius ir chalata. Nuostabu miegoti vasara - vesina.

nuo kada as vegane? blink.gif pirkciau ir perku ir turiu silkiniu rubu, nes labai patvari medziaga, labai smagu vasara ir salikeli turiu ziemai silkini. tongue.gif Bet perku as dauguma dalyku jau devetus, taigi ir sazine rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 13:19)

Nesakyk kad oastoviai nuoga miegi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 13:18)
O kaip gi vartotojiskumas? Ar cia tik kitiem galioja, o tu gali pirkt kiek nori?

ar sakiau, kad perku belekiek visko? bigsmile.gif jus nuolat skaitot, ka norit, tik ne tai,ka rasau, galima vaiskcioti visa dien ai rnieko nepirkti arba nusipirkti pora reikalingu dalyku mirksiukas.gif jei perku dazniausiai, tai is devetu rubu ypac sau, kur vel nuvezu, jei kas netinka , isaugam ir t.t. O be to reikia gi ir maisto ir vaikam daug dalyku, gi kas sezona beveik nauju rubu reikia, batu , striukiu, rastines prekiu ir t.t. Tai i menesi karta dazniausiai vis kazka pirkti reikia, jau nesneku be maisto ir einamu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 13:26)
nuo kada as vegane?  blink.gif pirkciau ir perku ir turiu silkiniu rubu, nes labai patvari medziaga, labai smagu vasara ir salikeli turiu ziemai silkini. tongue.gif Bet perku as dauguma dalyku jau devetus, taigi ir sazine rami  biggrin.gif

Mmjo... biggrin.gif
Pirkis tu savo tuose padevetuose pvz naktinukus kokius. Gal tu is tu, kurios ir liemeneles su triusikais is padevetu perka?

Beje, as tiesiog garantuoju, kad tu perki ne silka, o atlasa. Juk tokios kaip tu net neskiria. Pas tave is pica Airijoje geresne uz ta kur Neapolyje( nors tu neragavai) ir eteriniai aliejai, parduodami vaistineje tau kvepalai, kuriais kvepintis galima..🤣
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 13:24)

Baliuj jei daug stoveti, sokti, tai vargas su kablais, norisi pasilinksmint, atsipalaiduot, o ne raukytis del pavargusiu koju. Nesu mazochiste ir vargu ar tokia jau tapsiu...

Toks jausmas kad tu nezinai ka reiskia patogus bateliai/ aukstakulniai.
Yra patogiu, bet ju tikrai paieskoti reikia ir kainuoja jie dazniausiai nemazai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 11:23)
as vaikstau, bet be kablu, turiu su batus kulniukais siokiais tokiais, bet kas diena tai nebent pakulne per 2 pirstus  biggrin.gif

Pasipuosti visom tikriausiai patinka, bet kiekvienai tai skirtingi dalykai, kas tas pasipuosimas  biggrin.gif Aukstakulniai jau savaime yra ne tik nepatogu, bet ir kenkia koju visiem sanariam, kauliukam, stuburui ir t.t. aisku, uzsideti kartais nieko, bet tos kas kas diena nesioja, tai turi paskui bedu daug.

Kai zmones geria, nelabai ten su jais pabusi, maistas  maistu.

Bet tai kiek prireikia tu tikrai baliniu sukneliu su aukstakulniais per metus?kiek jau tu vestuviu ar baliu tokiu buna?
Aisku, proga reikalauja savu rubu, bet man graziau laisva, naturaliu pluostu vasarine kokia suknute ir basutes, nei vakarine su aukstakulniais.

Aš visokių turiu. Pagal nuotaiką ir orą. Nors kasdienai dažniausiai renkuos be kulnų, bet kai sugalvoju, tai ir į darbą su kablais galiu ateiti. Ir puikiai jaučiuos biggrin.gif

Patogu tie aukštakulniai irnesakyk.gif Kasdien nesveika, bet kai karts nuo karto, tai nei sąnariam, nei kauliukam nieko.

Iki tam tikros valandos su visais galiu būti. Bent jau aš. Nebūtina iki ryto smile.gif

Tų tikrų balinių tai neturiu. Bet suknelės (ar kiti rūbai), su kuriomis einu "out" ir su kuriomis vaikštau kasdieną pas mane tikrai yra skirtingos. Ir vakarui skirtos tikrai netinka į darbą ar pliažą, o kasdienės tikrai ne kiekvienai kitai progai man tinka.

Žodžiu, kadangi aš jaučiuosi puikiai su kablais, makiažu ir faina vakarui skirta suknele, tai planuoju ir toliau puoštis kiek širdis geidžia. O jei kam nereikia viso to, tai gali kaip tik nori visur eit, man tikrai netrukdo biggrin.gif
Atsakyti