QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 11:23)
as vaikstau, bet be kablu, turiu su batus kulniukais siokiais tokiais, bet kas diena tai nebent pakulne per 2 pirstus
Pasipuosti visom tikriausiai patinka, bet kiekvienai tai skirtingi dalykai, kas tas pasipuosimas

Aukstakulniai jau savaime yra ne tik nepatogu, bet ir kenkia koju visiem sanariam, kauliukam, stuburui ir t.t. aisku, uzsideti kartais nieko, bet tos kas kas diena nesioja, tai turi paskui bedu daug.
Kai zmones geria, nelabai ten su jais pabusi, maistas maistu.
Bet tai kiek prireikia tu tikrai baliniu sukneliu su aukstakulniais per metus?kiek jau tu vestuviu ar baliu tokiu buna?
Aisku, proga reikalauja savu rubu, bet man graziau laisva, naturaliu pluostu vasarine kokia suknute ir basutes, nei vakarine su aukstakulniais.
Aš visokių turiu. Pagal nuotaiką ir orą. Nors kasdienai dažniausiai renkuos be kulnų, bet kai sugalvoju, tai ir į darbą su kablais galiu ateiti. Ir puikiai jaučiuos
Patogu tie aukštakulniai

Kasdien nesveika, bet kai karts nuo karto, tai nei sąnariam, nei kauliukam nieko.
Iki tam tikros valandos su visais galiu būti. Bent jau aš. Nebūtina iki ryto
Tų tikrų balinių tai neturiu. Bet suknelės (ar kiti rūbai), su kuriomis einu "out" ir su kuriomis vaikštau kasdieną pas mane tikrai yra skirtingos. Ir vakarui skirtos tikrai netinka į darbą ar pliažą, o kasdienės tikrai ne kiekvienai kitai progai man tinka.
Žodžiu, kadangi aš jaučiuosi puikiai su kablais, makiažu ir faina vakarui skirta suknele, tai planuoju ir toliau puoštis kiek širdis geidžia. O jei kam nereikia viso to, tai gali kaip tik nori visur eit, man tikrai netrukdo