Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 12 07, 20:17)
As tikrai nesinervuoju, as stebiuosi,  kaip zmogus su 2 aukstaisiais gali  buti toks bukas. Lyg pradinukas. Visos tavo diskusijos, nuomones yra paremtos neaiskiais saltinais, fb, delfi arba kazkas tau sake. Paskaityti istatymus, teises aktus tau per sudetinga. O kam? Juk tu zinai.  biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif
Ne mano nuomone nera paremta nei fb, nei delfiu, nenusiklabek, noredama pasirodyti, bet tai kur tada ieskotis info apie santuokas ir skyrybas , jei ne metrikacijos skyriuje? blink.gif
Tai sakai Lietuvoje negalima pasitiketi instituciju darbuotojais, vadinasi jie man melavo ir gyvenant LT reikia minimum arba teisinio issilavinimo arba visur su advokatu vaikscioti?
Matai as taip nepratusi, didziaja savo suaugusio zmogaus gyvenimo dali as praleidau Airijoje, o cia su tokiais fintais nesusiduriau, jei valstybineje istaigoja pasako vadinasi taip ir yra, nei i galva nesove, kad gali meluoti. O dar stebites, kai sakau, kad Lietuvoje tiek melo ir aferu ir apgaudineja visi.... unsure.gif

Bet ar tu visgi tikra, tuo ka sakai, tikrai zinai istatymus, ar tikra, kad apsauki ten dirbancius zmones melagiais? jei taip gerai zinai teisinius dokumentus ikelk, kur rasoma apie taip sudarytos santuokos nutraukima? as matai, kai tiksliai kazko nezinau tai ir nesakau, kad zinau, remiausi tik pasitikejimu, ar tikrai visi zmones anot taves buki, kurie pasitiki institucijom, nereiktu taip daryti Lietuvoje?

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 18:33)
As kalbu apie galimybes jaunimui Lietuvoje. Mano poziuris i jas nesikeicia nuo to, kur as gyvenu. Ir juo labiau - su kuo.  smile.gif </p>

Pirma galimybes visur yra, tik klausimas apie tu galimybiu prieinamumo platuma, jei salyje negalima ramiai gyventi be teisinio issilavinimmo, jei net valstybinese istaigos negalima pasitiketi darbuotojais, tai kaip toje salyje is vis gyventi?
O antra, tos galimybes kaip matau nebuvo pakankamai geros tau visgi toje salyje gyventi ar ne, kodel manai, kad jos kitiem turi buti pakankamai geros, manai kiti prastesni ar geresni uz tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2019 - 20:48
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 21:42)
Tai sakai Lietuvoje negalima pasitiketi instituciju darbuotojais, vadinasi jie man melavo ir gyvenant LT reikia minimum arba teisinio issilavinimo arba visur su advokatu vaikscioti?

Tavo gi jau toks budas apkaltinti kitus. Del savo neismanymo. Ne pirmas kartas.
Niekas tau nieko panasaus nesake. Tu tiesiog is prigimties esi bukoka ir nesupranti, neturi loginio mastymo ir t.t. Tu istekejusi kiek jau metu? Ir visus tuos metus nesupranti kokioje santuokoje tu esi? Pezi, kad jus skirsites (jei taip nutiktu) tik tarp saves? As nesistebiu kodel net vyras su tavim neatranda jokios kalbos. biggrin.gif
Eik pas vaikus. Nerasyk siais metais daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 07, 21:10)
Tavo gi jau toks budas apkaltinti kitus. Del savo neismanymo. Ne pirmas kartas.
Niekas tau nieko panasaus nesake. Tu tiesiog is prigimties esi bukoka ir nesupranti, neturi loginio mastymo ir t.t. Tu istekejusi kiek jau metu? Ir visus tuos metus nesupranti kokioje santuokoje tu esi? Pezi, kad jus skirsites (jei taip nutiktu) tik tarp saves? As nesistebiu kodel net vyras su tavim neatranda jokios kalbos.  biggrin.gif
Eik pas vaikus. Nerasyk siais metais daugiau.  biggrin.gif

Tai nebus irodymu? sakai tavim turiu labiau tiketi nei metrikacijos skyriaus darbuotojais? tai visgi tu meluoji ar jie? bigsmile.gif ar tu tikra,kad nesiskiria susituokimas zakse ir tik baznytines santuokos itraukimas i registra, apginsi visgi savo zodzius, ar bandysi nukreipti dabar tema? biggrin.gif
Mano Santuoka man aiski, tu gal savo gyvenimu, savo vyru ir vaikais pasirupink, nes panasu, kad likusi viena esi ir is liudesio cia draskaisi ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2019 - 21:21
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 07, 17:36)
Pasiskaityk tu Civilinį kodeksą vieną kartą, nesąmonių nekliedėjus. Net gėda skaityt, boba 40+, o net bendro išprusimo nulis. Jokio skirtumo nėra kur tu tuokiesi ar CMS, ar bažnyčioje. Jokių ten išskirtinių registrų nėra, yra vienas ir tas pats teisinis santuokų registras ir nesvarbu kur tu tuokeisi ar bažnyčioje,  ar CMS, santuokos registruojamos ta pačia tvarka. Jei neini į CMS tai tik tos oficialios iškilmingos dalies nebūna ir tiek. Kokia dar valstybė tvirtina, kad kartu negyveni? Kokia institucija? Skyrybos vyksta bendra tvarka, remiantis Civiliniu kodeksu ir santuoką nutraukia tik teismas. Jokių dokumentų tu ir nesirašei, nes nereikėjo, užteko bažnytinio dokumento, kuris yra pagrindas teisiškai registruoti civilinę santuoką.

Dabar didžioji dauguma porų tuokiasi tik bažnyčioje ir po to įregistruoja santuokas teisiškai. Tai tipo jos visos skiriasi tik paspaudę vienas kitam ranką?  Išima iš kažkokio tavo mistinio registro ir viskas? Įmesk teisės aktą kokia čia institucija ir kaip tą padaro, jei nereikia teismo. Kas tie tavo ,,jie''? Laukiu.


Lietuviaii dar turi ta ribotumo savybe, kad nesugeba suvokti, kad ju salis yra mazyte, o pasaulis didelis... Ten galioja visokie istatymai. Gali buti, kad kokioje salyje isduoda tokiu atveju santuokos nutraukimo dokumenta pakeisti registro irasa. Idomiu istatymu yra.
Lietuvoje tai jei baznycia nepripazista skirybu tai aisku nieko ir neisduos, o registru centras pakeicia irasus tik pagal atitinkamus civilinius istatymus arba teismo sprendimu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 17:57)
neturi tu jokios atminties. Tu čia sėdi tam, kad susirašytum faktus iš narių gyvenimo ir kartotum perrašinėtum juos kasdien ir iliuziją sukurtum, kad esi sveika ir viską atsimeni. O realiai esi progresuojanti ligonė durnė, nes joks sveiko proto žmogus neištvertų šitaip 3,5 metų varyti tą patį ir tą patį. Apsivemtų pats nuo to.

Kad kiek dauguma pastebejo - cia tu lakstai po temas ir ieskai ikalciu tu nariu, kurie tave numyne, senmerge- pedofilo dziugesiuk. Pazeek i save biggrin.gif - nusistekenai visai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 21:42)
O antra, tos galimybes kaip matau nebuvo pakankamai geros tau visgi toje salyje gyventi ar ne, kodel manai, kad jos kitiem turi buti pakankamai geros, manai kiti prastesni ar geresni uz tave?

Kodel tu manai, kad visi emigrantai emigruoja svetur tik is blogo gyvenimo kaip kad tu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 07, 21:39)
Kodel tu manai, kad visi emigrantai emigruoja svetur tik is blogo gyvenimo kaip kad tu?

Prie ko cia blogas gyvenimas, kai snekam apie geresnes galimybes? blink.gif O siaip ne karta minejau VDU tyrima, kur padarytas, visos jums priezastys del ko zmones emigruoja, pasiskaityk, jei idomu.
Atsakyti
......
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 22:44)
Prie ko cia blogas gyvenimas, kai snekam apie geresnes  galimybes? blink.gif O siaip ne karta minejau VDU tyrima, kur padarytas, visos jums  priezastys del ko zmones emigruoja, pasiskaityk, jei idomu.

Neidomu. Kisi ta savo tyrima jau penkta karta. Turbut vieninteli tyrima gyvenime perskaitei, tai dabar visiems gyvenimo atvejams kaisiosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 gruodžio 2019 - 21:45
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 07, 21:48)
Neidomu. Kisi ta savo tyrima jau penkta karta. Turbut vieninteli tyrima gyvenime perskaitei, tai dabar visiems gyvenimo atvejams kaisiosi?

o tai, kam tada man uzduodi si klausima, koks tiksas? Jei nori zinoti pirezastis, tai pasiskaitai tyrima, pabendrauji su isvaziavusiais, ir mazdaug zinau del ko isvaziuoja, manau tai niekam ne paslaptis, net pasilikusiem, jum tik keista. Mes tai kai grize buvom, mum visi sake, jus ka kvaili, ko jus grizot i si aasaru pakalne biggrin.gif Posakis toks Lt, grista arba patriotai arba idiotai, kaizn kas ir kodel ji sugalvojo? biggrin.gif
Taip vieninteli, o ar galiu ka daugiau skaityti, kai tik 3 klases baigiau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 19:26)
Labai Aimeja, tu taip nesinervink, as juk aiskiai parsiau, net pora kartu, kad man taip sake, kai as nesiau ten dokumentus, nei jokiu teisiniu dokumentu neieskojau ir neieskosu, nes man tai neaktualu, gal ir yra kaip tu sakai, tik savo zinias ir informacija, galima ir kulturingai issakyti, ar tau tai per sudetinga? As sakau, kaip man sake tos darbuotojos, per daug nei klausinejau, nei aiskinausi, skirtiis nesiruosiu (jie-, metrikacijos skyriaus darbuotojai) ir tiek, gal tu skyrybu klausimasi geriau nusimanai, man to neprireike gyvenime.
Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka

Bet matai gluse, kaip aisku mastantiens, kad tu nepirkai jokio namo pasiemus paskola biggrin.gif .

Tai dar tau priminsiu- kad siais metais tave ismete is ano nuomojamo namo, kur verkei, kad tavo goji sudkrumi ir kelis krumus savininkas iskirto, nama pardaves, padare aikstele.
Dar tada tavo sm seimininke burba tabe durnino, kad ne tavo reikalas ka zmogus daro savo nuosavam kieme. Tai va tada, kai tave kaip suni ismete, jus susiradot kita nama nuomotis. O paskui, kai tavimi daug kas stebejosi cia, kad alkasku seimynelei virs 40 ir vaikus bus ismesti i gatve, nes tevai debilai nieko neuzdirbo vaikams+ paskaicius kad kone visi cia LT namuose gyvena ( paskutinis lasas tau buvo Idomus, triobesiu beieskantis) ir bac, "pasiemei"taip keikiama paskola ir " nusipirkai " nama😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 21:38)
Kad kiek dauguma pastebejo - cia tu lakstai po temas ir ieskai ikalciu tu nariu, kurie tave numyne, senmerge- pedofilo dziugesiuk. Pazeek i save biggrin.gif  - nusistekenai visai 4u.gif .

o man nesunku, nes esu tiesus žmogus ir įrodau savo žodžius ir parodau tavo tikrąjį snukelį smile.gif o vat tu psichopate tik kūri ir kūri tas pačias užsirašytas sau istorijas, kurias vis persirašai iš sasiųvinuko ir varai, varai ir galvoji, kad taip ligą nuslėpsi. Nenuslėpsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 21:53)
Bet matai gluse, kaip aisku mastantiens, kad tu nepirkai jokio namo pasiemus paskola biggrin.gif .

Tai dar tau priminsiu- kad siais metais tave ismete is ano nuomojamo namo, kur verkei, kad tavo goji sudkrumi ir kelis krumus savininkas iskirto, nama pardaves, padare aikstele.
Dar tada tavo sm  seimininke burba tabe durnino, kad ne tavo reikalas ka zmogus daro savo nuosavam kieme. Tai va tada, kai tave kaip suni ismete, jus susiradot kita nama nuomotis. O paskui, kai tavimi daug kas stebejosi cia, kad alkasku seimynelei virs 40 ir vaikus bus ismesti i gatve, nes tevai debilai nieko neuzdirbo vaikams+ paskaicius kad kone visi cia LT namuose gyvena ( paskutinis lasas tau buvo Idomus, triobesiu beieskantis) ir bac, "pasiemei"taip keikiama paskola ir " nusipirkai " nama😂😂

gerai, kad tu pirkai, ir sau, ir broliukui (nes jau su tavim šneka, nešnekėtų, jei nemokėtum jam biggrin.gif ) ir sūniukui. Žiū dar ir anytai ruskei nupirksi biggrin.gif
Atsakyti
Net nebūčiau pagalvojusi (nors pasiskaičius tai atrodo logiška), kad Lietuvoje, pasirodo, bažnytinės santuokos teismas nutraukti negali, gali tik priimti sprendimą dėl įrašo panaikinimo: "Atsižvelgiant į išdėstytas aplinkybes, konstatuotina, kad pareiškėjų prašymas nenagrinėtinas teisme, todėl atsisakytina jį priimti (LR CPK 137 str. 2 d. 1 p.), išaiškinant pareiškėjams, kad su prašymu nutraukti bažnyčios (konfesijų) nustatyta tvarka sudarytą santuoką jie turi kreiptis į atitinkamas bažnyčių institucijas, o bendrosios kompetencijos teisme gali būti nagrinėjamas prašymas dėl santuokos apskaitos akto įrašo civilinės metrikacijos įstaigoje panaikinimo ir civilinių teisinių pasekmių, atsiradusių bažnyčios (konfesijų) nustatyta tvarka sudarytą santuoką įtraukus į apskaitą civilinės metrikacijos įstaigoje".

Šaltiniai:
https://eteismai.lt/...T-5049-420/2018
https://eteismai.lt/...T-2506-913/2018
Atsakyti