Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Ašaka @ 2019 12 07, 21:58)
Net nebūčiau pagalvojusi (nors pasiskaičius tai atrodo logiška), kad Lietuvoje, pasirodo, bažnytinės santuokos teismas nutraukti negali, gali tik priimti sprendimą dėl įrašo panaikinimo: "Atsižvelgiant į išdėstytas aplinkybes, konstatuotina, kad pareiškėjų prašymas nenagrinėtinas teisme, todėl atsisakytina jį priimti (LR CPK 137 str. 2 d. 1 p.), išaiškinant pareiškėjams, kad su prašymu nutraukti bažnyčios (konfesijų) nustatyta tvarka sudarytą santuoką jie turi kreiptis į atitinkamas bažnyčių institucijas, o bendrosios kompetencijos teisme gali būti nagrinėjamas prašymas dėl santuokos apskaitos akto įrašo civilinės metrikacijos įstaigoje panaikinimo ir civilinių teisinių pasekmių, atsiradusių bažnyčios (konfesijų) nustatyta tvarka sudarytą santuoką įtraukus į apskaitą civilinės metrikacijos įstaigoje".

Šaltiniai:
https://eteismai.lt/...T-5049-420/2018
https://eteismai.lt/...T-2506-913/2018

iš viso nesuprasi su ta jų santuoka. Sakau, bobelė apie 2014 su diedeliu tik bažnyčioje susituokė ir bobelė sau toliau gauna padidintą pensiją+ našlystės ir nieko Sodra nepadaro, nors buvo apskųsta. Tai nežinau, pagal Sodrą ta jiems ta bažnytinė dzin ir nieko nereiškia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 21:54)
o man nesunku, nes esu tiesus žmogus ir įrodau savo žodžius ir parodau tavo tikrąjį snukelį smile.gif o vat tu psichopate tik kūri ir kūri tas pačias užsirašytas sau istorijas, kurias vis persirašai iš sasiųvinuko ir varai, varai ir galvoji, kad taip ligą nuslėpsi. Nenuslėpsi 4u.gif

Tai vat, kad sasiuvinuko ir nerrikia taip kaip tau - visi zimo kad tu net sapnu nepasidalinus gali is nares pasisaipyti, kad jos vaikas mire.
Tu esi labai pilka, pagiezinga, susiraukus senmerge. + sociopate is vaikystes.
Del to ir vienas dziaugsmas tau belieka - lakstyti paskui narius, kurie pamyne tave ir zvaira akim ieskoti kazkokiu ikalciu...Apsikvailini, n kartu apsikvailini , bet toliau dvarniaska, nesugebedama pasokt auksciau, inksti savo budos kampe biggrin.gif .
Te 4u.gif ☠( gal nematai piesinelio, bet ten kauliukai). Au au, mandavertve biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 07, 21:58)
Net nebūčiau pagalvojusi (nors pasiskaičius tai atrodo logiška), kad Lietuvoje, pasirodo, bažnytinės santuokos teismas nutraukti negali, gali tik priimti sprendimą dėl įrašo panaikinimo:

Nu va darbuotojos man vadinasi nemelavo, dar ne taip viskas blogai salyje, o Aimeja mane jau nugasdino biggrin.gif
Atsakyti
Ubunte rase, kad kai vyras namie, ji niekada nesedi sm. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 22:02)
Tai vat, kad sasiuvinuko ir nerrikia taip kaip tau - visi zimo kad tu net sapnu nepasidalinus gali is nares pasisaipyti, kad jos vaikas mire.
Tu esi labai pilka, pagiezinga, susiraukus senmerge. + sociopate is vaikystes.
Del to ir vienas dziaugsmas tau belieka - lakstyti paskui narius, kurie pamyne tave ir zvaira akim ieskoti kazkokiu ikalciu...Apsikvailini, n kartu apsikvailini , bet toliau dvarniaska, nesugebedama pasokt auksciau, inksti savo budos kampe biggrin.gif .
Te 4u.gif ☠( gal nematai piesinelio, bet ten kauliukai). Au au, mandavertve biggrin.gif .

kame apsikvailinu? kad tu durna, kad tau vyras nepadeda, kad dažnai nesišnekat, kad jis namie mažai būna? o tu jo pavydi? kad jokio tu darbo nedirbi, nes negali, juk pati rašei viską. Tai jei aš tą rašydama apsikvailinu, nors tai tavo postai, tai ir sakau, nu tu absoliuti idiotė tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 22:01)
iš viso nesuprasi su ta jų santuoka. Sakau, bobelė apie 2014 su diedeliu tik bažnyčioje susituokė ir bobelė sau toliau gauna padidintą pensiją+ našlystės ir nieko Sodra nepadaro, nors buvo apskųsta. Tai nežinau, pagal Sodrą ta jiems ta bažnytinė dzin ir nieko nereiškia

Cia jau pazeidimas siaip, nepranese, metrikacijos skyriui, jei butu pranese, nebegautu pensijos, nes kai itraukia i registra, tai skaitosi jau oficiali santuoka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 22:08)
Cia jau pazeidimas siaip, nepranese, metrikacijos skyriui, jei butu pranese, nebegautu pensijos, nes kai itraukia i registra, tai skaitosi  jau  oficiali santuoka.

vadinasi. Bet tai mūsų institucijoms dzin kaip visada. Juk gavusi skundą Sodrą turėtų reaguoti, betgi sakau, kavutę gerti geriau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 22:09)
vadinasi. Bet tai mūsų institucijoms dzin kaip visada. Juk gavusi skundą Sodrą turėtų reaguoti, betgi sakau, kavutę gerti geriau

Sunku pasakyti kokia ta tvarka ir ka jos gali oficialiai padaryti.
Bet man idomu Aimeja atsiims savo visus keiksmus, atsiprasys, pasakys, kad klydo, juk apkalbejo ne tik mane, bet ir visia nepazystamus zmones, melagiais apsauke? unsure.gif
O cambaliene jau matau nezino kur dingti , prie ko prisikabinti, sunku zmogui, kai laikas sustojas biggrin.gif Pasigailejau, kad apie ta namo pirkima uzsiminiau, taip negera moteriskei, nors pati kazkur tik mano metu irgi pasieme paskola namui, ji gi vyresne uz mane, o vaika uzaugino 2 k bute su mociute dar... jei dar pasakysiu ,kad turiu normalu broli, kuris mama rupinasi LIetuvoje, visai moteriske sutrauks biggrin.gif Nors siaip mano mama sveika moteris, ir pati savarankiskai gyvena, tik kazka, kai reikia pataisyti ar remontus padaryti ar siaip padeti, tai brolis padeda.
Tavo irgi artimu su tevais santykiu pavyti, grozio, jaunystes, man nors metus turi prideti smile.gif Kaip jos nesupranta su Aimeja, kaip is sono atrodo nesveikai....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 22:08)
kame apsikvailinu? kad tu durna, kad tau vyras nepadeda, kad dažnai nesišnekat, kad jis namie mažai būna? o tu jo pavydi? kad jokio tu darbo nedirbi, nes negali, juk pati rašei viską. Tai jei aš tą rašydama apsikvailinu, nors tai tavo postai, tai ir sakau, nu tu absoliuti idiotė tada 4u.gif

Tu dar klausi? Ar pamirsai ka praeitais metais emsio temoje santykius aprasinejai su savo sugyventiniu?
Nu ok. priminsiu, jei jau nebeatsimeni ka rase pries metus

quote=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru,

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 22:05)
Nu va darbuotojos man vadinasi nemelavo,  dar ne taip viskas blogai salyje, o Aimeja mane jau nugasdino  biggrin.gif

Negi tau, gluse, nesuprantama, kad visos cia mato kaip vartaisi?
Esi labai apgailetina...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 22:24)
Tu dar klausi? Ar pamirsai ka praeitais metais emsio temoje santykius aprasinejai su savo sugyventiniu?
Nu ok. priminsiu, jei jau nebeatsimeni ka rase pries metus

quote=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru,

ir? o ar rašiau dėl ko? jei pykčiausi dėl tokių dalykų kaip tu, tai seniai tokį Ožį praspirčiau. Atsiprašau, bet jei drįstu su manimi nešnekėti paromis, nepadėti namuose (nors man net durnas išsireiškimas nepadėti, pagal mane vyras turi ir taip visko daugiau daryti, ypač, jei nori gražios žmonos šalia, tai man reikia daugiau laiko tam nei vyrams), jei nepadėtų mano tėvams (o labai daug padeda, kai reikia), tai nafik man toks Ožys?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 07, 22:17)
Sunku pasakyti kokia ta tvarka ir ka jos gali oficialiai padaryti.
Bet man idomu Aimeja atsiims savo visus keiksmus, atsiprasys, pasakys, kad klydo, juk apkalbejo ne tik mane, bet ir visia nepazystamus zmones, melagiais apsauke?  unsure.gif
O cambaliene jau matau nezino kur dingti , prie ko prisikabinti, sunku zmogui, kai laikas sustojas  biggrin.gif Pasigailejau, kad apie ta namo pirkima uzsiminiau, taip negera moteriskei, nors pati kazkur tik mano metu irgi pasieme paskola namui, ji gi vyresne uz mane, o vaika uzaugino 2 k bute su mociute dar...  jei dar pasakysiu ,kad turiu normalu broli, kuris mama rupinasi LIetuvoje, visai moteriske sutrauks biggrin.gif Nors siaip mano mama sveika moteris, ir pati savarankiskai gyvena, tik kazka, kai reikia pataisyti ar remontus padaryti ar siaip padeti, tai brolis padeda.
Tavo irgi artimu su tevais santykiu pavyti, grozio, jaunystes, man nors metus turi prideti smile.gif Kaip jos nesupranta su Aimeja, kaip is sono atrodo nesveikai....

Aha. Net teva savo, kaip suni , kazkur uzkaset...darze...
Na buvo tokua neadejvate, kuri gluskaimyje darzuose ir siltnamyje vaikus savo uzkase. Rase LT spauda. Kazkokia glusa asociale buvo...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 07, 22:28)
ir? o ar rašiau dėl ko? jei pykčiausi dėl tokių dalykų kaip tu, tai seniai tokį Ožį praspirčiau. Atsiprašau, bet jei drįstu su manimi nešnekėti paromis, nepadėti namuose (nors man net durnas išsireiškimas nepadėti, pagal mane vyras turi ir taip visko daugiau daryti, ypač, jei nori gražios žmonos šalia, tai man reikia daugiau laiko tam nei vyrams), jei nepadėtų mano tėvams (o labai daug padeda, kai reikia), tai nafik man toks Ožys?

O kam tavo chliupikui nesneket su tavim? Issidraskot ir jis eina pas normalias merginas nauju svest. O tu sedi tuo tarpu ir nesamones sventini vakara sm rasineji dienis aktualijose. Gucis vienintele tavo paguoda au au biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 22:29)
Aha. Net teva savo,  kaip suni , kazkur uzkaset...darze...
Na buvo tokua neadejvate, kuri gluskaimyje darzuose ir siltnamyje vaikus savo uzkase. Rase LT spauda. Kazkokia glusa asociale buvo...

ne velioniu reikia tiek rūpintis, beprote, o kol gyvas būna reikėtų 4u.gif tu paskutinė žmogysta esi, kuri dėl tėvo gali moralizuoti kitus, kai pati ant savo tėvo padėjusi buvai. O kad po to jau nusibliovei, kai pasimirė, tai kas kaltas? dalbajobė gimei, dalbajobe mirsi.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 07, 22:33)
Aha. Net teva savo,  kaip suni , kazkur uzkaset...darze...
Papildyta:

O kam tavo chliupikui nesneket su tavim? Issidraskot ir jis eina pas normalias merginas nauju svest. O tu sedi tuo tarpu ir nesamones sventini vakara sm rasineji dienis aktualijose. Gucis vienintele tavo paguoda au au biggrin.gif .

ir vėl sėdėsim, nes mes apsišaukėlių švenčių iš principo nešvenčiam. Ir papūsk tu mums į liulias biggrin.gif Mes švęsim audringai, kai pavasaris (tikras naujas laikas) ateis tongue.gif tongue.gif
Atsakyti