Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 20, 09:18)
Mes kai mamos neliko ir patys, dabar maziau maisto darom. Pamenu is vaikystes koldunus su dziovintais keptais grybais ir svogunais, labaaai skanu.

taip, šis turbūt visų laikų mano favoritas, tik mes apvirę truputį juos dar kepam (pačius koldūnus, ne tik grybus). Tada net ir šalti skanu, nebūtina šildyti vis
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 20, 08:08)
<p>Burtais jokiais neužsiimam, nes a.a močiutė sakydavo,kad  tai nedera su katalikiška švente.Todėl nieko ir nežinau.
</p><p>Kūčios bus pas vaikus, martelė jau paskirstė kas ką gamins.Kadangi antradienis išpuola laisvas, tai didžiausias krūvis teks man.
</p><p>Dovanos tik mažiesiems.Aš Kalėdų senelį susitikau Ispanijoje.O kadangi buvau itin gera, dar susitikau ir čia, vietoje.
</p><p>O dabar rimtas klausimas.Kokią žuvį perkate kepimui?Vakar mama kepė jūros lydeką, tai smarvė nereali.Nors ir pirkios bėk.
</p>

Pernai buvo lašiša ir tik lašiša, šiemet irgi taip bus. Nei ašakų, nei vargo, ir skanu labai.

Mes irgi per Kalėdas su skaniais kepiniais važiuojame į svečius biggrin.gif

Burtus dariau paauglystėj tik. Dabar nebent jei kas parūpina, tai šieną iš po staltiesės dar kartais traukiam. Bet nebeįdomu tie burtai, rimtai žiūrėt neišeina, tai ir prasmės netenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 20 gruodžio 2019 - 09:49
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 20, 08:08)
Burtais jokiais neužsiimam, nes a.a močiutė sakydavo,kad  tai nedera su katalikiška švente.Todėl nieko ir nežinau.

Kartais tos bobutes tiek suvaikeja, kad nesupranta pacios ka nusišneka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 20, 10:48)

Burtus dariau paauglystėj tik. Dabar nebent jei kas parūpina, tai šieną iš po staltiesės dar kartais traukiam. Bet nebeįdomu tie burtai, rimtai žiūrėt neišeina, tai ir prasmės netenka.

As kalbejau apie burtus, o ne Kaledinius zaidimukus prie stalo
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 20, 09:52)
protinga močiutė. Krikščionims išties nedera, juk jie tam priešiški ir baudžia. Apskritai, jei žmogus save priskiria krikščioniui, turi būti kuo geresnis ir nuolankesnis žmogus gyvenime, nes kitaip kentės.
Kaip gerai, kad man žuvies visai nereik biggrin.gif

Tau viskas gerai su galvele?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 20, 08:52)
protinga močiutė. Krikščionims išties nedera, juk jie tam priešiški ir baudžia. Apskritai, jei žmogus save priskiria krikščioniui, turi būti kuo geresnis ir nuolankesnis žmogus gyvenime, nes kitaip kentės.
Kaip gerai, kad man žuvies visai nereik biggrin.gif

Krikscionim ir Kuciu nederetu svesti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 20, 07:08)
O dabar rimtas klausimas.Kokią žuvį perkate kepimui?Vakar mama kepė jūros lydeką, tai smarvė nereali.Nors ir pirkios bėk.

Gal pasenusi buvo? siaip juros lydeka perku daznai (hake) man viena is skaniausiu zuvu, bet perku as sviezia, nesaldyta, nes pas mus ja cia gaudo. O siaip kokia tau skani tokia ir kepk. Cod man sausesne, ne tokia skani, skaniausia pleksne, labai tokia puri, lengava zuvyte, asaku nera. Paprasciausiai gal butu lasisa?
Bet Kucom as tik silke darau, o lasisa mes daznai kepam Kaledom, siuo metu labai pigios lasisos, buna visa zuvis 10-15 e lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 20, 11:12)
Kartais tos bobutes tiek suvaikeja,  kad nesupranta pacios ka nusišneka.
Papildyta:

As kalbejau apie burtus,  o ne Kaledinius zaidimukus prie stalo
Papildyta:

Tau viskas gerai su galvele?

o tau? nesimaišai tradicijose kartais?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 20, 12:24)
Krikscionim ir Kuciu nederetu svesti  biggrin.gif

nu kaip... biggrin.gif jie gi teigia, kad pas juos būtent Jėzus gimė, vat būtent tada, kai Saulė grįžo bigsmile.gif tik porą dienų perstūmė, nu kad labai pagoniškai neatrodytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 20, 09:29)
taip, šis turbūt visų laikų mano favoritas, tik mes apvirę truputį juos dar kepam (pačius koldūnus, ne tik grybus). Tada net ir šalti skanu, nebūtina šildyti vis

mes koldunus valgom su grietine, tai Kuciom nedarom. siaip tik grybus su svogunais ir morkom , nebent kartais dar darom spagecius su dziovintais grybais.
Seile jau tysta kokie man skanus Kuciu valgiai biggrin.gif Reiks jau neuzilgo uzsimerk avizas nepamirsti.
Papildyta:
Del burtu dar liedavom vaska i vandeni, kas gaunasi, ka iziuri, tas bus kitais metais.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 20, 12:25)
nu kaip... biggrin.gif jie gi teigia, kad pas juos būtent Jėzus gimė, vat būtent tada, kai Saulė grįžo bigsmile.gif tik porą dienų perstūmė, nu kad labai pagoniškai neatrodytų ax.gif

Tai taip gime jau 4 berods per Kaledas Dievo sunus, tik va per Kaledas, o siaip kriskcionys nesvencia Kuciu, cia gi grynai pagoniska svente, aplamai ja svencia kiek zinau tik lietuviai, latviai ir lyg lenkai, paskutiniai apkrikstyti Europoje...
Atsakyti

Priedas  78909813_3925070554185518_2387835352233541632_n.jpg   74,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Jums Visata atseikės už jusu didybę.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 20, 12:32)
<p>Priedas  78909813_3925070554185518_2387835352233541632_n.jpg   74,28KB   0 Parsiųsta kartų</p>

bet jau senokai niekas naujas negimė. Tai gal man visgi gimdyt? biggrin.gif
Atsakyti

bet jau senokai niekas naujas negimė. Tai gal man visgi gimdyt? biggrin.gif

geras pastebejimas, budavo kas keli simtai metu o dabar jau 2000 , nieko, visi Dievo sunus gal jau gime?  :D 

Atsakyti

Jums Visata atseikės už jusu didybę.

tu siandien ne ta koja is lovos islipai?

Papildyta:
Pas msu kaip darbe nyku siandiena, vakar ejo kas norejo i puba, tai nei vieno nera mano kabinete, koridorium gal 2 zmones praejo, jauciu ir as pabegsiu anskciau siandiena biggrin.gif
Atsakyti

Kartais tos bobutes tiek suvaikeja, kad nesupranta pacios ka nusišneka.

Tegul visų bobutės tiek būna nupušusios, kiek manoji buvo.O gerų manierų, elegancijos, inteligencijos ne viena iš jos galėtų pasimokyti.Tik,gaila,kad močiutė seniai mirusi.O,aš buvau jauna, durna ir pamokymų nenorėjau klausyti. :(

Atsakyti