QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 20, 17:05)
Jau supratom, tu megsti tik daug klabeti, o kitus isgirsti tu nemegsti.

vargsas tavo vyras

perdupk uzuojauta
kas kur kalbejo?

sako tik Kuciu nakti gyvunai kalba zmogaus balsu, o tau jau dabar balsai girdisi?
Paeme nukopino popsines psichologijos citata ir tiek, skaitydavau tokius dalykus gal pries 16 m.
Bet ziuriu labai tave domina svetimi vyrai
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 20, 17:26)
jo, čia kažkoks vienmočiučių susirinkimas. Aš irgi tik vieną pažinau. Visgi matot, kiek pas mus bendro, karma mus čia suvedė
tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 20, 17:46)
Šiaip jau, žmonės paprastai rašo/atsako į temą. Gal ir Jums vertėtų to pasimokyti?
Pvz., jei mano viena močiutė buvo žemaitė ir Kūčioms ar šiaip šiokią dieną gamindavo žemaitiškus valgius, ir aš atsakiau į narės post'ą apie konkretų žemaišitką valgį, kodėl dar turėčiau rašyti apie tai, ką Kūčioms gamindavo mano ar vyro suvalkietės močiutės, arba vyro aukštaitė močiutė???
kai jums viskas paciom tinka , ka man taikot

ar as jusu posta turejau omeny?
o siaip jus rimtai vis dar tikit, kad man kremlius moka?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 20, 19:05)
1. Nea. Mano močiutė žemaitė nuo Raseinių tokių negamindavo, na, bet tikri žemaičiai raseiniškių žemačiais nelaikė. Močiutė suvalkietė kartais virdavo raugintų burokėlių sriubą su "kiulkiais"- tešlos gabaliukais.
2. Karštas patiekalas per Kūčias man irgi iš pradžių buvo neįprasta, bet per >10 metų pripratau. Mano svotai iš Anykščių ir Panevėžio, gal taip yra įprasta tuose kraštuose, neklausiau.
Nu Raseiniai tikrai jau vargiai Zemaitija. Zemaitiska yra skani sriuba cibulyne, Palangoje valgem

Dar labai skanu cepelinai su morkom.
Karstos pas mus tik bulves