Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 05:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72577283" data-time="1578087412"><div><p>dar ir narkata ne tik alkaša vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
taip praeitą vasarą ir neradau normalios nesintetinės suknelės už normalią kainą. Jei daugiau natūrali, tai ilgis vos ne iki žemės, nu ačiū, aš dar ne bobutė vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kanapių rūšių neskiri kaip matau.Pluoštinė kanapė nuo seno auginama LT.Apie jos sėklas su druska kalba buvo.O tas aliejus kur nelegalus dar pas mus tikrai gerai malšina vėžinius skausmus.Čia skaitytusi narkotikas.Bet kai žmogui pati paskutinė stadija, nebūtų laiko prasinarkašinti.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://artworks.lt/kategorija/apranga/moterims/linines-sukneles/'>https://artworks.lt/kategorija/apranga/moterims/linines-sukneles/</a>Siūlau pasižvalgyti čia.Ir šimtaprocentinis linas, žemę šluoja suknelės apačia, ir visai ne bobutiška.
</p>

Ir prie jų gali įsivaizduoti timpas?... plius jai per brangu.
Atsakyti

Ir prie jų gali įsivaizduoti timpas?... plius jai per brangu.

Galiu🤣 Net įsivaizduoju kaip atrodyčiau.🤣

Nu,jo,šitų suknelių kainos solidžios,bet labai norint galima sau leisti.

Atsakyti
Labai labai suprastėjo Artworks.lt internetinė parduotuve. Daug ko ištisai neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2020 - 11:03
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 05:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72577283" data-time="1578087412"><div><p>dar ir narkata ne tik alkaša vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
taip praeitą vasarą ir neradau normalios nesintetinės suknelės už normalią kainą. Jei daugiau natūrali, tai ilgis vos ne iki žemės, nu ačiū, aš dar ne bobutė vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kanapių rūšių neskiri kaip matau.Pluoštinė kanapė nuo seno auginama LT.Apie jos sėklas su druska kalba buvo.O tas aliejus kur nelegalus dar pas mus tikrai gerai malšina vėžinius skausmus.Čia skaitytusi narkotikas.Bet kai žmogui pati paskutinė stadija, nebūtų laiko prasinarkašinti.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://artworks.lt/kategorija/apranga/moterims/linines-sukneles/'>https://artworks.lt/kategorija/apranga/moterims/linines-sukneles/</a>Siūlau pasižvalgyti čia.Ir šimtaprocentinis linas, žemę šluoja suknelės apačia, ir visai ne bobutiška.
</p>

sorry, bet man jos baisios, beformės
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 09:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72577313" data-time="1578118140"><div><p>Ir prie jų gali įsivaizduoti timpas?... plius jai per brangu.</p></div></blockquote><p>Galiu🤣 Net įsivaizduoju kaip atrodyčiau.🤣
</p><p>Nu,jo,šitų suknelių kainos solidžios,bet labai norint galima sau leisti.</p>

Ji ieško kasdienai. Tad smile.gif
Lutuke ir ieško beformių, juk kur kas geriau beformė, nei aptemptos lašinių rinkės
Atsakyti

sorry, bet man jos baisios, beformės

Ne visos turime idealias formas.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 13:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72577381" data-time="1578131001"><div><p>sorry, bet man jos baisios, beformės</p></div></blockquote><p>Ne visos turime idealias formas.</p>

mano mama turi pilvuką ir šikniuką nemažą, nusipirko kažką panašaus vasarai, turbūt irgi iš lietuvių gamintojų, bet ėmė vistiek su forma, įsiuvais, liemenavimu (nežinau kaip tiksliai vadinasi tai). Labai gražiai vasarą kurorte atrodė, diedai svetimi dairėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 13:57)
mano mama turi pilvuką ir šikniuką nemažą, nusipirko kažką panašaus vasarai, turbūt irgi iš lietuvių gamintojų, bet ėmė vistiek su forma, įsiuvais, liemenavimu (nežinau kaip tiksliai vadinasi tai). Labai gražiai vasarą kurorte atrodė, diedai svetimi dairėsi biggrin.gif

Aš irgi atkreipiu dėmesį į moteris, apsirengusias netinkamai...pūpsantis pilvas nieko gražaus
Atsakyti

Ypač sunku gerai atrodyti turint obuoliuko figūrą.Aš tokia esu.Kiek skaitau stilistų rekomendacijas, visi siūlo platėjančias (ne lygias) sukneles, A formos sijonus.Su tokiais rūbais atrodau kaip kupeta ant degtukų. :blink: Kojos mano lieknos ir dailios, be išsišokusių venų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 sausio 2020 - 15:54
Nu va, nusipirkau rūbų treniruotėms, maudymkę plaukimui, batai palauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 14:22)
Aš irgi atkreipiu dėmesį į moteris, apsirengusias netinkamai...pūpsantis pilvas nieko gražaus

tai kai netinkamai... tu ką nemačiusi tobulo pasiuvimo įvairioms figūroms, kur labai gražiai nuo tam tikros vietos krenta, kad nepūpsotų? o rašei, kad ne kaimas esi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 15:19)
<p>Ypač sunku gerai atrodyti turint obuoliuko figūrą.Aš tokia esu.Kiek skaitau stilistų rekomendacijas, visi siūlo platėjančias (ne lygias) sukneles, A formos sijonus.Su tokiais rūbais atrodau kaip kupeta ant degtukų. :blink:Kojos mano lieknos ir dailios, be išsišokusių venų.
</p>

man kaip tik tokios figūros gražiau už tas visas kriaušes ir "gitaras" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 15:49)
tai kai netinkamai... tu ką nemačiusi tobulo pasiuvimo įvairioms figūroms, kur labai gražiai nuo tam tikros vietos krenta, kad nepūpsotų? o rašei, kad ne kaimas esi biggrin.gif

Įsiuvai įliemenuoja. Reiktų pamatyt

Blyn, aš nuo kovo pradėsusi sportuot 5 kg užsimečiau unsure.gif
Atsakyti