Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 03, 23:36)
dar ir narkata ne tik alkaša biggrin.gif
Papildyta:

aš tai kaip tik labai neblogų XXL rūbų matau biggrin.gif
Papildyta:

taip praeitą vasarą ir neradau normalios nesintetinės suknelės už normalią kainą. Jei daugiau natūrali, tai ilgis vos ne iki žemės, nu ačiū, aš dar ne bobutė smile.gif

Beprote net neskiria kanapiu rusiu biggrin.gif .
Nenuostabu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 20:45)
O tai kur sunui buvo smagiausia, kai buvo paauglys? as noriu kur silta, mano vyrai nori kur sniego yra lotuliukas.gif tai sakau gal rasiu, kad ir jiem butu idomu kazkur, gal kur zvejyba kokia idomi vyksta? O dabar siulo i Suomija arba islandija doh.gif

Tai mes irgi geriau gyvenam, nei i kojine  biggrin.gif

as tai sveikuoliskuose parduotuvese, nors dabar maciau beveik visuose maisto pardese yra....

varyk į Islandiją, ten tiek Stichijų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 03, 23:35)
aš tai kaip tik labai neblogų XXL rūbų matau biggrin.gif

bet zinok rimtai, kiek graziu matau 18-20 dydzio , net galvojau pirkti ir mazinti, bet daug vargo, viena suknele buvo 16 atrodo ne tiek daug mazinti, nes ir laisvesne gali buti, triotazine, labai faina, bet gaila kazkaip sumoketi daug ir paskui dar jei sugadinsi, neturiu overloko, jei is devetu, tai galima uz kelis eurus daryti bandymus biggrin.gif doh.gif
Ir tai dabar geriau mano dydis 10-12, tai dar daugiau pasirinkimo, kai buvo 6-8, tai i Dublina vaziuodavau rubu ieskoti lotuliukas.gif Nors pastebejau, kad dabar mazesniu dydziu augiau rubu atsirade cia, matyt daug uzsienieciu kudu privaziavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 03, 23:36)

taip praeitą vasarą ir neradau normalios nesintetinės suknelės už normalią kainą. Jei daugiau natūrali, tai ilgis vos ne iki žemės, nu ačiū, aš dar ne bobutė smile.gif

Kartais ilga suknele gali atrodyti seksualiau ir prabangiau uz mini, senmerge muzike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 20:49)
Tu teisi. Goa yra nuostabu wub.gif .

tai ko kai joje tipo buvai, vis skundeisi forume, vis čia prisijungdavai, o ne Goa grožį kvėpavai? Nu ir bukutė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 20:51)
Tiesa, i saliu temas, matet kaip Australija visa dega, baisu...jau ten greitu metu nevaziuos niekas...ir esantys jauciu prades begti greitai...

neprimink... kasdien širdį skauda, ypač dėl koalyčių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 03, 23:39)
varyk į Islandiją, ten tiek Stichijų wub.gif

nu vaikai ten labai nori, kazkodel, o manes kazkaip netraukia, ka ten veikt be tu karstuju versmiu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 23:39)
Nenuostabu.

tu visai neskiri, kai zmones juokauja su tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 22:00)
Mums nera ko aptarineti, sexse suderinamumas yra.
Bet tave jaudinana mano naktiniai - tai as, ne taip kaip tu, su tympem kasdieninem vakare ir ryte nesislaistau po namus - megstu ant svaraus kuno naktinius ar chalata uzsimaukslint, filma vakare pazet ar tiesiog ryte kavos atsigert. Be to nakti prabudus nuoga po namus nelakstysiu. Daslo, frigidine?

o kas gi pamatytų? biggrin.gif sūnutis gi tipo krūtutis, atskirai gyvena biggrin.gif namų tarnų gal daug turi, smėlio pilies karaliene? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 03, 23:42)
neprimink... kasdien širdį skauda, ypač dėl koalyčių verysad.gif

As tai nesuprantu, kaip tiek laiko niekaip neuzgesina, kam mums visa ta technika visam pasaulyje, jei susikto gaisro negali uzgesinti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 23:39)
Nenuostabu.

tu visas iš eilės čpūnini, kas tavęs nežino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 23:41)
Kartais ilga suknele gali atrodyti seksualiau ir prabangiau uz mini, senmerge muzike mirksiukas.gif

tikrai turtingi žmonės su svetimais žmonėmis tiek apie pinigus nekalba ir neakcentuoja. Tu ir esi ta ubagė, mužikė, prisisvaigusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 23:43)
nu vaikai ten labai nori, kazkodel, o manes kazkaip netraukia, ka ten veikt be tu karstuju versmiu?  biggrin.gif
Papildyta:

tu visai neskiri, kai zmones juokauja su tavim  biggrin.gif

kvėpuot Gamta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 23:43)

tu visai neskiri, kai zmones juokauja su tavim  biggrin.gif

Tu manda. Ir "juokai"pas tave tik prasideda tada, kai pabilsnojama tavo tupumui biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Juokingiausia aisku yra tas, kad dvi forumo muzikes/ ubages pradeda sneketi apie madas ir tai, kad nieko neranda - mandaverte su batais " superiniais" zieminiais uz 20 eur vaiksto, o lutuke is padevetu apatini trikotaza perka biggrin.gif
Atsakyti

dar ir narkata ne tik alkaša biggrin.gif

Papildyta:

Kanapių rūšių neskiri kaip matau.Pluoštinė kanapė nuo seno auginama LT.Apie jos sėklas su druska kalba buvo.O tas aliejus kur nelegalus dar pas mus tikrai gerai malšina vėžinius skausmus.Čia skaitytusi narkotikas.Bet kai žmogui pati paskutinė stadija, nebūtų laiko prasinarkašinti.

https://artworks.lt/...nines-sukneles/Siūlau pasižvalgyti čia.Ir šimtaprocentinis linas, žemę šluoja suknelės apačia, ir visai ne bobutiška.

Atsakyti