Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 15:51)
Įsiuvai įliemenuoja. Reiktų pamatyt

Blyn, aš nuo kovo pradėsusi sportuot 5 kg užsimečiau unsure.gif

tai jei moteris ne balionėlis ir turi bent kiek talijos, tai ir gerai, kad taliją ir virš jos kažkiek liemenuoja. Svarbu, kad po to ten, kur pilvas, gražiai kristų, tam tikromis klostėmis pvz. Ir dar svarbu tada, kad mores rankos nebūtų išpampusios ar papai nebūtų išpamę labai ir per atviri. Ir super atrodys. Nebūtina į maišus lysti.

Lašinukai, jei tokių buvo, virsta raumeniu, tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 15:54)
tai jei moteris ne balionėlis ir turi bent kiek talijos, tai ir gerai, kad taliją ir virš jos kažkiek liemenuoja. Svarbu, kad po to ten, kur pilvas, gražiai kristų, tam tikromis klostėmis pvz. Ir dar svarbu tada, kad mores rankos nebūtų išpampusios ar papai nebūtų išpamę labai ir per atviri. Ir super atrodys. Nebūtina į maišus lysti.

Lašinukai, jei tokių buvo, virsta raumeniu, tai normalu.

Kqd tojs jausmas, kiek buvo lašinio tiek yra biggrin.gif
Atsakyti

Su metais vis sunkiau valdyti tą lašinį.Valgyti norisi, medžiagų apykaita lėtėja,laikomės, nutrūkstam, apsiėdam ir vėl laikomės ir taip sukasi užburtas ratas.

Atsakyti
Ot rado problemą biggrin.gif

Kūdumas nieko bendro neturi su laime.
Atsakyti

Apie laimę mes net nesvarstome.Kiekvienas žmogus laimę supranta savaip.

Atsakyti
Jus nesustodamos apie savo kumpius ir kaulus kalbat metai is metų. Toks vaizdas, kad savo šiknų storiais savo laimę matuojate.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 16:58)
<p>Su metais vis sunkiau valdyti tą lašinį.Valgyti norisi, medžiagų apykaita lėtėja,laikomės, nutrūkstam, apsiėdam ir vėl laikomės ir taip sukasi užburtas ratas.
</p>

Žinau viena_visos dietos yra š..as. nesilaikau, nesilaikiau, genai dėkingi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 12:44)
Ji ieško kasdienai. Tad smile.gif
Lutuke ir ieško beformių, juk kur kas geriau beformė, nei aptemptos lašinių rinkės

Man labai idomu pasidare, kaip tu mane isivaizduoji? kiek manai sveriu ir kiek tu lasiniu kur turiu? lotuliukas.gif is kur istraukei, kad ieskau beformiu sukneliu? Atsakymas buvo Listejos Montevertei ne man, as jau nusipirkau, ka norejau iki keliu abi, labai faini pasiuvimai, nei aptemptos, nei maisai.
O tos is ten, as jau sakiau man visai nepatinka , jau kaip minejo Monteverte pats stilius nelabai ir piesiniai man visai nepatinka tokie ant rubu, paveikslai turi kabeti ant sienu ne at zmogaus, palei mane, gali buti kazkas neutralaus, bet ne tokie.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 15:51)
Blyn, aš nuo kovo pradėsusi sportuot 5 kg užsimečiau unsure.gif

kodel tik nuo kovo? lauksi kol daugiau piraugs? lotuliukas.gif
O as per sventes nei 1kg nepriaugau, kokia as saunuole biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 19:48)
Žinau viena_visos dietos yra š..as. nesilaikau, nesilaikiau, genai dėkingi.

ne dietu reikia laikytis, o mityba susitvarkyti ir maitintis sveikiau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 21:27)
O kur jus perkat tas kanapes?

Paskutinį kartą - Maximoje. Dar yra likę, pasižiūrėjau gamintoją - "Alvo". Šiaip esu pirkusi ir "Assorti", ir visokiose mugėse
Atsakyti

Jus nesustodamos apie savo kumpius ir kaulus kalbat metai is metų. Toks vaizdas, kad savo šiknų storiais savo laimę matuojate.

Kuo turtingos, tuo ir matuojamės.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 04, 20:09)
Man labai idomu pasidare, kaip tu mane isivaizduoji? kiek manai sveriu ir kiek tu lasiniu kur turiu? lotuliukas.gif  is kur istraukei, kad ieskau beformiu sukneliu? Atsakymas buvo Listejos Montevertei ne man, as jau nusipirkau, ka norejau iki keliu abi, labai faini pasiuvimai, nei aptemptos, nei maisai.
O tos is ten, as jau sakiau man visai nepatinka , jau kaip minejo Monteverte pats stilius nelabai ir piesiniai man visai nepatinka tokie ant rubu, paveikslai turi kabeti ant sienu ne at zmogaus, palei mane, gali buti kazkas neutralaus, bet ne tokie.
Papildyta:

kodel tik nuo kovo? lauksi kol daugiau piraugs? lotuliukas.gif
O as per sventes nei 1kg nepriaugau, kokia as saunuole  biggrin.gif
Papildyta:

ne dietu reikia laikytis, o mityba susitvarkyti ir maitintis sveikiau ir tiek.

Aš jau muo kovo sportuoju. 4-5 kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 16:34)
Kqd tojs jausmas, kiek buvo lašinio tiek yra  biggrin.gif

tai va tame ir bėda, kad jie ne taip greitai išlenda ir išorėje ryškėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 04, 19:42)

čia kaip kam. Aš pvz. tiek nekreipiu dėmesio į drabužius kiek kitos, kurios tuoj kompleksuja kaip kas apsirengęs lyg joms ne dzin. O man ne dzin figūra. Man turi būti tokia, kokia man gražiausia ir tobuliausia. Kokios kitiems patinka man dzin, bet kokia man gražiausia - man tūri būti ir vsio, nes kitaip laimės pilnos nebus biggrin.gif
Atsakyti