Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 20:40)
tai va tame ir bėda, kad jie ne taip greitai išlenda ir išorėje ryškėja biggrin.gif

Kad yra tao yra, bet reiktų mitybą patvarkyti, baltymai ir etc.
Tada išryškėtų
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 04, 21:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72577625" data-time="1578159727"><div><p>Jus nesustodamos apie savo kumpius ir kaulus kalbat metai is metų. Toks vaizdas, kad savo šiknų storiais savo laimę matuojate.</p></div></blockquote><p>Kuo turtingos, tuo ir matuojamės.
</p>

Mane labiau baugintu žmogiškumo trukumas, nei leškų apimtys.
Kiekvienas turime savo prioritetus. Tas tiesa.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 21:42)

čia kaip kam. Aš pvz. tiek nekreipiu dėmesio į drabužius kiek kitos, kurios tuoj kompleksuja kaip kas apsirengęs lyg joms ne dzin. O man ne dzin figūra. Man turi būti tokia, kokia man gražiausia ir tobuliausia. Kokios kitiems patinka man dzin, bet kokia man gražiausia - man tūri būti ir vsio, nes kitaip laimės pilnos nebus biggrin.gif

Tokia pati 'simple' esi, kaip Kai kurios cia besilaikancios.
Atsakyti
Cia snekejot apie Bareiki, nu nieko toks visai zmogus is interviu, o kaip is tikruju nesuzinosim biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=0FwaWiVppIY

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 04, 20:40)
Aš jau muo kovo sportuoju. 4-5 kartus per savaitę.

aisku, ne taip suskaiciau biggrin.gif tai mityba reikia ziuretis, jei nenori priaugti.
Atsakyti
Man pati graziausia figura yra kai liemuo vizualiai lieknesnis nei klubai ir krutine. Tokia moteris ir liekna, ir stambesne atrodys graziai, israiskingai. O obuolio figura deja pati nesveikiausia, nes riebalai linke kauptis apie vidaus organus.
Sukneliu vasara pirkau ir lininiu, ir medvilniniu, pasirinkimo kiek nori, be to jau praejo miniaku laikai. Tik jeigu ieskote geros medziagos ir pasiuvimo kokybes uz kinietiskos sintetikos kaina, tai teks nusivilti.
Atsakyti
Galima siūtis. Nusiperki šilko ir pas siuvėją.
Atsakyti

Mane labiau baugintu žmogiškumo trukumas, nei leškų apimtys.

Žmogiškumas kaip ir auksas, jis pelenuose žiba.O čia forume savo žmogiškumo neverta rodyti, kaip mat prispjaus į dūšią.

O obuolio figura deja pati nesveikiausia, nes riebalai linke kauptis apie vidaus organus.

Ai, ridinėjuosi sau ir vargo nematau :irnesakyk:O ilgų suknių niekaip neprisijaukinu, visos sulig keliais. :geda: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 04, 20:53)
Mane labiau baugintu žmogiškumo trukumas,  nei leškų apimtys.
Papildyta:

Tokia pati 'simple' esi,  kaip Kai kurios cia besilaikancios.

man žmonių išorė labai svarbi, niekada to neslėpiau, man labai gražu grožis smile.gif bet visada stengiuosi būti objektyvi, nors labai sunku. Pvz. per kokį projektą, jei būčiau komisijos narė, tai labai plėšyčiausi, nes gražesniam tai ir norėtųsi geresnį balą duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 04, 21:45)
man žmonių išorė labai svarbi, niekada to neslėpiau, man labai gražu grožis smile.gif bet visada stengiuosi būti objektyvi, nors labai sunku. Pvz. per kokį projektą, jei būčiau komisijos narė, tai labai plėšyčiausi, nes gražesniam tai ir norėtųsi geresnį balą duot biggrin.gif

Man irgi grazu grazus zmones, kuris matosi per akis, bet svarbiausia ne patys bruozai, o zmogaus gerumas, sveikata, harmoninga isore. Nes zmogus gali buti visoks, bet jei sveikas, normaliai susitvarkes jis ir bus grazus.

Siandien susigundziau nusipirkau D&G light blue kvepalus ir visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2020 - 21:59
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 04, 22:55)
.
Siandien susigundziau nusipirkau D&G light blue kvepalus ir visai patinka  biggrin.gif

Taigi chemija, draskeisi neseniai, o dabar pati ant saves purski?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 04, 22:22)
Taigi chemija, draskeisi neseniai, o dabar pati ant saves purski?

Nu ir as pati apsalus bigsmile.gif bet tikrai gerai kvepia, matyt gendu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 04, 23:27)
Nu ir as pati apsalus  bigsmile.gif bet tikrai gerai kvepia, matyt gendu  biggrin.gif

Tuoj sintetika pradesi pirkt ir mesa valgyt
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 04, 23:14)
Tuoj sintetika pradesi pirkt ir mesa valgyt

nu ziauru biggrin.gif
Atsakyti