Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 13:36)
Pastebejau, kad kaskart kai prisijungi, nepraleidi progos apie exa parasyt. Ex ta, ex ana.... biggrin.gif
Neikaip mamirst negali? Isikliopinai kai paaugle biggrin.gif

negaliu. ir jis negali. kaip tu gyveni, Cambala? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579528" data-time="1578404751"><div><p>Ve abejo, turint gyvūnų reik būt pasirengus jų zbitkoms vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Oi ne, pamiršau, tu pas mus basetas. Ramus, išmintingas basetas liūdnomis akimis, linksma širdimi</p></div></blockquote><p>Basetas???Ar bent viena iš arti matėte šią veislę?Aš ją žinau labai gerai, nes draugė turėjo basetuką.Kilmingą.Tai, va basetas tik atrodo ramus ir liūdnas.Tai labai gudrus šuo, reto užsispyrimo,labai ėdrus ir smaližius,medžioklis, mėgsta pasileisti pėdomis, šeimininkas jam nulis dėmesio.Žinoma sugrįžta, tik šeimininkui tenka porą valandų miške ant kelmelio pasėdėti.Nepaliksi gi šuns miške.Labai puikiai sutaria su vaikais ir kitais naminiais gyvūnais.Visai neagresyvus.
</p><p>Gražu būdavo žiūrėti, laiko vaikas rankose sausainį ar šiaip ką valgomo, praėjo šuo, o žiūri vaikas-skanėsto rankose nei kvapo.Taip gražiai švelniai reketuodavo vaikus.
</p><p>Aš gal daugiau taksas, nes tai man labai graži veislė.Na ir būdas mano taksiškas.
</p>

Nu gerai, būk taksas smile.gif Basetai gražūs, nevaryk
Atsakyti
Buvo cia viena tokia veikeja, kuri, po pasivartymu su meiluziu (kiek supratau tai abu su vyru anie megejai pasivartyti sone buvo), kad islaikyti vyrą uzsiskiede isivaikinti vaika, baigesi tuo, kad isivaikino šunį biggrin.gif
Pagal mano krištolinį anie jau turetu buti issiskyre...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2020 - 17:20
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 07, 15:07)
Tai ziuriu gyvenimelis pas moteras-  visa diena mamkose sėdi  biggrin.gif

as neeeeee biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 18:20)
as neeeeee  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu ne biggrin.gif

Montekrista musiet vibriką uzkišo kazkur - rankos laisvos, tai barskina klavišais biggrin.gif , o vaikai gatveje auga arba vel pas seserį numesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2020 - 17:24
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579539" data-time="1578405187"><div><p>Aš kurtams sielą pardavus. Ilgos nosys, ilgi kaklai kojos, įtrauktas pilvas-ne bėga, o skrenda vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai jie bėga - kurtams nėra lygių.O šiaip aš juos labai norėčiau pamaitinti,jie man per kūdi.Žinau,kad jie kitokie būti negali, bet....
</p>

Jie turi taip atrodyti wub.gif nevarom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 17:10)
Koks skirutmas kiek isleidzia, svarbu kiek lieka, o lieka nemazai, net labai nemazai. Visi verslai turi savo sunkumu ir bemiegiu naktu ir visur reikia investiciju.
Visgi taip ir neisaiskinai kodle jei veislinis jau geriau, kai deja, ta veisle neapsaugo nuo ziauraus elgesio su gyvunais, palikimo prieglaudoj ir t.t..

tai ikeliau gi  mirksiukas.gif

Ir daug matei prieglaudoj ar nukankintų veislinių? Ty turinčių dokus?smile.gif
Tai baigėsi svetimų pinigų skaičiavimas? Verslininkė tu mūsų biggrin.gif
Atsakyti
Nemuno saloj sekmadieni vedziojo du mastifus. nežinau, tik kokios rūsies. nu grooožis didelis, platūs, sumaisiau su Maskvos sargybiniais. didžžžiuliai, žodžiu.
klausiau, kiek metu, sako 1 ir 2 bigsmile.gif bigsmile.gif klausiu: dar augs? sako: tik i ploti.
nu toki šuni turet tai kaip tris vaikus viename.

Kristina, tu nebandai atsakyti i postą rašydama APACIOJE, o ne viršuje esamo posto? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 sausio 2020 - 17:25
Vėl Lutukė svaigsta apie šunų fermas biggrin.gif kvaiša tu, ten daugintojai. Bet tai stebėtinai lėtai iki tavęs informacija nueina.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 17:17)
negaliu. ir jis negali. kaip tu gyveni, Cambala? 4u.gif

As gi tau rasiau, kad tavo tas pimpis taip ir kabins tau makaronus. Bet beli tau patinka skuduru but.

Cia sausio 1 vakare per tv 3 kazkoki filma zejau - grynai tave keliose scenose rode - na irgi pas nasli baladojosi( bet ten ne naslys realiai buvo, o aferistai abu su zmona del draudimo iniciavo zmonos mirti). Na tai va, baladojosi pas nasli, tipo vaika priziurejo, paskui lb greit i jo lova ilindo. Ir vis jai atrode, kad ji kazkokia isskirtine
Nors buvo kazkokia blogere supermamyciu tarp puodu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 18:26)
Vėl Lutukė svaigsta apie šunų fermas biggrin.gif kvaiša tu, ten daugintojai. Bet tai stebėtinai lėtai iki tavęs informacija nueina.

Kvazimodas, kur vaikus nukišus, kad cia paromis rymai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 18:28)
As gi tau rasiau, kad tavo tas pimpis taip ir kabins tau makaronus. Bet beli tau patinka skuduru but.

Cia sausio 1 vakare per tv 3 kazkoki filma zejau - grynai tave keliose scenose rode - na irgi pas nasli baladojosi( bet ten ne naslys realiai buvo, o aferistai abu su zmona del draudimo iniciavo zmonos mirti). Na tai va, baladojosi pas nasli, tipo vaika priziurejo, paskui lb greit i jo lova ilindo. Ir vis jai atrode, kad ji kazkokia isskirtine
Nors buvo kazkokia blogere supermamyciu tarp puodu.

Given daug geriau gyvena, nei tu. Nesiputok.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:49)
Va, jei apie mus ir veisles.
Mylimukė būtų airių seteris, ryški, vikri, draugiška daugumai, per greita, kad pagautum.
Montevertė - špicas - mažas, lojantis ant visko, kas juda.
Cambala - argentinos dogas, duosi pirštą-iki alkųnės nugrauš, saviems -katinas
Lutukė - pinčeris, mažas, drebantis, vaidinantis didelį šunį
Burbanti - anglų buldogas, mažas, vos paeina, pats išsigąsta, kai netyčia orą pagadina.
Idomučia-senbernaras, didelis, pūkuotas, pats nežinantis kur save pafėti, kad seilėmis kitų neaptaškytų
Nakviša-dobermanas pinčeris, pažiūrėt baisu prieit, o kai prisileidžia- meilė

dekui nu visai fainai:Pinčeris -Draugiškas, žaismingas, vikrus, protingas, gudrus, energingas, budrus, linksmas. Tikria tokia ir esu. 4u.gif
O tu sakyciau Afghan Hound :These dogs are the fashion models of the canine world – thin, stylish, and all too often, airheaded.
Pataikiau? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 18:33)
dekui nu visai fainai:Pinčeris -Draugiškas, žaismingas, vikrus, protingas, gudrus, energingas, budrus, linksmas. Tikria tokia ir esu. 4u.gif
O tu sakyciau Afghan Hound :These dogs are the fashion models of the canine world – thin, stylish, and all too often, airheaded.
Pataikiau? bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti